-
Ειχα στο μυαλο τα εξης μεταχειρισμενα και οι λογοι που δεν κανω κινηση ειναι οι εξης:
volvo s40 (λιγα αλογα)
audi a3 sportwagon (ακριβο και γυμνο)
vw golf tsi dsg (τελικα μακρια)
bmw 116 (πολυ καλο αλλα ακουω ζημιες και για αυτο, ακομα ομως το συζηταω. Βρηκα με 15000€ 15.000km)Οποτε λεω να καταληξω στο cruze που θα εχει 3 χρονια εγγυηση και κατα τα αλλα ειναι και opel.
-
[quote]το auris και το civic νομίζω έχουν παντού σκληρά πλαστικά[quote].
Δεν ξερω για ποια γενια civic μιλας , παντως η τωρινη σκληρα πλαστικα δεν εχει...Btw , το κρουζ ςραιο τουτου κ μοιαζει κ πολυ στιβαρο. Το 1.8 μοιαζει ισορροπημενη αγορα
-
Έχει διπλό μεταβλητό χρονισμό (εισαγωγής/εξαγωγής), αλλά και twin-port δύο σταδίων, όπως ακριβώς και το αντίστοιχο Opel. Αφενός το αμάξι θέλει 10-15Κ για να ανοίξει καλά (είναι τακτική της GM να φτιάχνει σφιχτά μοτέρ, ώστε να εξασφαλιστεί το ότι δεν θα κάψουν ποτέ λάδια), αφετέρου το ηλεκτρόγκαζο που όντως δημιουργεί νωχελική αίσθηση, είναι ήδη σε διαδικασία μελέτης για αναβάθμιση λογισμικού που θα βελτιώνει κατά πολύ την απόκριση.
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Ειχα στο μυαλο τα εξης μεταχειρισμενα και οι λογοι που δεν κανω κινηση ειναι οι εξης:
volvo s40 (λιγα αλογα)
audi a3 sportwagon (ακριβο και γυμνο)
vw golf tsi dsg (τελικα μακρια)
bmw 116 (πολυ καλο αλλα ακουω ζημιες και για αυτο, ακομα ομως το συζηταω. Βρηκα με 15000€ 15.000km)Οποτε λεω να καταληξω στο cruze που θα εχει 3 χρονια εγγυηση και κατα τα αλλα ειναι και opel.
Kαμία σχέση το Cruze με αυτά τα αυτοκίνητα πάντως.
Είναι πολύ καλό για τα λεφτά του (καινούριο+εγγύηση), με καλούς σχετικά χώρους, πολύ καλό εξοπλισμό και προσεγμένη γενικά κατασκευή. Τα οδικά του χαρακτηριστικά είναι αρκετά πίσω. Εφόσον όμως αυτό το γνωρίζεις, προχώρα άφοβα. -
Το civic για εμενα επειδη εχω μπει μεσα αρκετες φορες ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα. Ουτε Audi ουτε BMW το αγγιζουν.Δυστυχως δεν υπαρχει μεση κατασταση 1.6cc.(1.4 λιγα αλογα, 1.8 πολλα λεφτα).
Συμφωνα με αυτα που εγραψα παραπανω πιστευετε οτι ειναι προτιμοτερο να παρω ενα BMW η ενα AUDI μεταχειρισμενο ή ενα CRUZE με την εγγυηση του.
Η μεταπωληση δεν με ενδιαφερει γιατι συνηθως τα αυτοκινητα τα απαξιονω.
Το μονο που με φοβιζει ειναι τα παπαγαλακια που λενε (ελα μωρε Κορεατικο θα παρεις? εγω Κορεατικο δεν θα επαιρνα). Πιστευω οτι ειναι μονο θεμα κυρους που δεν υπαρχει στα Κορεατικα.
Ενω θα επαιρνα μια γυμνη BMW ή AUDI για να με βλεπει η γειτονια και μεσα ας ειναι ξεβρακωτο και ασ εχουν τα παραθυρα μανιβελες. -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Το μονο που με φοβιζει ειναι τα παπαγαλακια που λενε (ελα μωρε Κορεατικο θα παρεις? εγω Κορεατικο δεν θα επαιρνα)...Τα 'παπαγαλάκια' λένε αυτά που λένε για τα κορεάτικα εδώ και 20 χρόνια περίπου, παπαγαλάκια είναι, αυτά 'έμαθαν' να λένε, αυτά λένε. Αλίμονο αν επηρέαζαν τέτοιες ξεκάρφωτες απόψεις την κρίση μας και τις αποφάσεις μας.
Επειδή βέβαια δεν σκέφτονται όλοι το ίδιο... φίλος μου πριν κάμποσα χρόνια τον είχε 'φάει' η γυναίκα του να πάρουν κορεάτικο, μέσα στα πλαίσια του προϋπολογισμού τους, μιλάω για μισθωτούς πολίτες σαν κι εμένα, αλλά αυτός σκεφτόταν τη 'γειτονιά'... τελικά λοιπόν φεσώθηκε με τρία εκατομμύρια επιπλέον (δραχμές τότε), πήρε (αυτό που πήρε...) και είχε βέβαια την (ικανοποίηση, ψευδαίσθηση, έμμονη ιδέα, 'βίδα') ότι οδηγάει αμάξι που του προσδίδει 'κύρος', 'μούρη', 'υπόληψη'... Αυτά.
Οδηγώ 'απαξιωμένο' κορεάτικο εδώ και 10 χρόνια και το Cruze θα ήταν για μένα η υπ' αριθ. 1 επιλογή με τέτοιους χώρους και λοιπά χαρακτηριστικά. Απλώς το 'έφαγε' η Octavia λόγω 5ης πόρτας και TSi...
-
εγω το βλεπω ομορφο και με καλες τιμες.
και τελος παντων καλη αγορα ειναι αυτη που γινεται σε καλη τιμη και προσφερει αρκετα πραγματα στον οδηγο.
-
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΤΟ ΝΕΟ CHEVROLET CRUZE, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΤΡΗΝΣΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ. ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΟ ΕΙΔΑ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ. ΕΙΔΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΛΙΚ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ: ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΕΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ. ΤΟ CRUZE ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ(ΜΟΝΟ ΓΙΑ 1.6) ΜΕ ΦΟΥΛ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
-
Εκτός απο το cruze σκεφτεσαι και κάποιο άλλο?
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Εκτός απο το cruze σκεφτεσαι και κάποιο άλλο?ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟ NISSAN NOTE, TO NISSAN TIIDA, TO SKODA FABIA REFLEX, KAI TO TOYOTA AURIS. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΕΧΡΙ 16-17 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ CRUZE ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.
-
μην γραφεις με caps
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
μην γραφεις με capsσυγγνωμη δεν το ήξερα. περιμενω απαντήσεις
-
Αν ησουν απο αυτους που θα αγοραζαν ενα Hyundai accent πριν καποια χρονια επειδη κανει την δουλεια του μια χαρα και πας παντου και εκανε τα παντα για την οικογενεια....τοτε πανε με χιλια στο cruze ...θα μεινεις πιστευω ευχαριστημενος...ειναι ολοκληρομενο αυτοκινητο...οχι κορυφαιο αλλα ειναι αρκετα καλο...και με εσωτερικο που θυμιζει εντονα insignia ( δηλ καμια σχεση με τα παλια κορεατικα)
βεβαια σ αυτα τα χρηματα αγοραζεις και παρα πολυ καλες προτασεις απο ευρωπη..... που κανουν την διαφορα . -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Αν ησουν απο αυτους που θα αγοραζαν ενα Hyundai accent πριν καποια χρονια επειδη κανει την δουλεια του μια χαρα και πας παντου και εκανε τα παντα για την οικογενεια....τοτε πανε με χιλια στο cruze ...θα μεινεις πιστευω ευχαριστημενος...ειναι ολοκληρομενο αυτοκινητο...οχι κορυφαιο αλλα ειναι αρκετα καλο...και με εσωτερικο που θυμιζει εντονα insignia ( δηλ καμια σχεση με τα παλια κορεατικα)
βεβαια σ αυτα τα χρηματα αγοραζεις και παρα πολυ καλες προτασεις απο ευρωπη..... που κανουν την διαφορα .Ευχαριστω για τις πληροφοριες.Ναι ειμαι απο αυτους. το αμαξι που εχω ειναι Hyundai accent του 1999. Μηπως θα μπορουσες να μου δωσεις καποιο λινκ ή κατι αλλο για να δω τις τιμες του cruze σε ολες τις εκδοσεις(πχ LS,LT ΚΤΛ). Και επισης πια πιστευεις οτι ειναι καλυτερη εκδοση;
-
http://www.chevrolet.gr/cruze/cruze-prices-cruze-base-prices.html
επειδη ειναι καλο σ αυτα τα αυτοκινητα τα υποβραχιονια και τα κουμπακια στο τιμονι για το mp3 ( φαινονται ασημαντα αλλα μετα απο καιρο και οταν κανεις ταξιδια τα αναζητας....θα ελεγα την LS ....εχει σχεδον μικρη διαφορα απο την base δηλ σχεδον 1000€ διαφορα ( που ειναι καπως μεγαλη για αυτα που δινει αλλα ειναι χρησιμα πιστεψε με-μιας και ειχες hyundai accent δεν πιστευω να σε τρελαινουν οι ζαντες αλουμινιου αν και εχει η εκδοση LS) στα 15,380 και με αποσυρση το accent γυρω στα 13 κατι θα βγει ....πιστευω ειναι ολοκληρομενο οικογενειακο σ αυτην την τιμη μιας και εχεις αποφασησει .
για esp παντως να το ψαξεις ειναι κριμα ενα οικογενειακο αυτοκινητο να εχει ζαντες και να μην εχει esp . -
Ευχαριστω.Απο οτι ειδα πιστευω οτι το LS plus ειναι πολυ καλο, και με μολις 15.990.
-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
Ευχαριστω.Απο οτι ειδα πιστευω οτι το LS plus ειναι πολυ καλο, και με μολις 15.990.Απο τις τιμές που βλέπεις υπολόγιζε +1000 ευρω για πινακίδες , τέλη και χρώμα!
-
Εκτος απο το cruze, υπάρχει κάποιο αλλο μοντελο, παρόμοιο στη τιμή που να αξίζει; θέλω το αμάξι που θα πάρω να ειναι καλη επιλογή, γιαυτο ψάχνω συνεχώς. Και επειδη είμαι λιγο ασχετός με αυτα, θα ημουν ευγνωμων αμα με βοηθούσατε.
υγ. υπαρχει καποια αλλη εκδοση του cruze, που θα βγει συντομα και θα ειναι καλυτερη κτλ. πχ καπου ακουσα μια εκδοση με usb και κατι τετοια...
-
Αμάξια παρόμοιας φιλοσοφίας και αναλογίας κόστους προς αξία όπως το Cruze είναι το Kia Cee'd και το λίγο πιο ακριβό Hyundai i30.
Το Cee'd συνοδεύεται από 7ετή **εργοστασιακή **εγγύηση οπότε από άποψη αξιοπιστίας μπορεί να θεωρηθεί ως η κορυφή, καθώς ακόμα και να χαλάσουν τα πάντα (που δεν πρόκειται) θα στο επισκευάζουν δωρεάν για 7 χρόνια (από γνωστό μου πάντως που έχει το i30 που είναι μηχανολογικά πανομοιότυπο, δεν έχει ακουστεί κανένα παράπονο).Τα Cee'd και Cruze είναι εξαιρετικά για τα χρήματα που ζητάνε.
-
Τελικα κατέληξα αναμεσα σε hyundai i30 και chevrolet cruze. Ποιο να παρω;
Chevrolet Cruze