-
Πως γίνεται αυτο που χαλάνε οι θερμοστάτες στις μετατροπές LPG ;
και στο δικό μου mondeo (πριν πολλά χρόνια) χάλασε τον θερμοστάτη του
δεν ξέρω αν είναι συνηθισμένη βλάβη ,είχε τσούξει γιατί ήταν ηλεκτρονικός ,150€Μακάρι να ήταν αυτό το τελευταίο που αλλάζεις και να εχουν γλυτώσει οι βαλβίδες !
Καλές Γιορτές ! -
Προσπαθουμε να γλιτωσουμε χρηματα τι να κανουμε,τουλαχιστον στα 110000 χιλ περιπου 6000 ευρω πιστευω εχω γλιτωσει σε χρηματα..τωρα θα δουμε στην συνεχεια τι αλλο θα βγαλει αλλα αξιζει τον κοπο.Και απο οσους ρωταω τοπ με 250000-300000 χιλιομετρα κ με αλλαγη βαλβιδων μου λενε κερδισαν 150000-20000 ευρω με υγραεριο,δεν το μετανιωσαν για τα 500-1000 σε βαλβιδες κτλ προβληματα.Παντως πρεπει να ενημερωνει ο κοσμος εδω για οτι βγαζει το αμαξι να ξερουμε τι μας γινεται...
-
Καλημέρα άλλη μια βλάβη στο Cruze έσβησε η οθόνη που δείχνει πληροφορίες για ραδιόφωνο εξωτερική θερμοκρασία κτλ κάνα καλό ηλεκτρολόγο σε Αθήνα η Κόρινθο;
-
Γιατί δεν πας στον Γεωργίτσα στο Λέχαιο;
-
@georgemit said in Chevrolet Cruze:
Γιατί δεν πας στον Γεωργίτσα στο Λέχαιο;
Αντιπροσωπεία παίρνει κεφάλι
-
Εχουν γνώσεις πάνω στα συγκεκριμένα και οι τιμές του είναι γενικά καλές. Δε νομίζω να σε γδάρει.
-
@georgemit said in Chevrolet Cruze:
Εχουν γνώσεις πάνω στα συγκεκριμένα και οι τιμές του είναι γενικά καλές. Δε νομίζω να σε γδάρει.
Επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα με το φωτισμό και στον χιλιομετρητή μου είπε μόνο αλλαγή 700 ευρώ όλο το καντράν
-
Κόπηκε η βίδα από την κρέμαργιερα τι άλλο ακόμα
Chevrolet Cruze