-
δεν είναι αυτό που είχα διάβαση πριν 3 μήνες αλλα γραφή περίπου το ίδιο 5.8l http://www.carpoint.com.au/news/2009/sm ... ruze-17581 μάλλον θα εννοεί μέση κατανάλωση, οποτε όπως και το astra θα έχει 4.7l. το ερώτημα όμως είναι άλλο , αν αξίζει η αγορά πετρελαιοκινητήρα
-
O 1.7 turbodiesel στο Astra δίνει τις παρακάτω καταναλώσεις και εκπομπές:
VERBRAUCHSDATEN 1.7 CDTI ECOTEC, 92 kW (125 PS) (MT-6)
Verbrauch, außerstädtisch (l/100 km) 4.0*
Verbrauch, innerstädtisch (l/100 km) 5.4*
Verbrauch, kombiniert (l/100 km) ** 4.5***
CO2-Emission, außerstädtisch (g/km) 105*
CO2-Emission, innerstädtisch (g/km) 143*
CO2-Emission, kombiniert (g/km) 119*
Abgasnorm Euro5119 γραμμάρια, θα δίνουν 119€ τέλη, αν ισχύσει το νέο σύστημα. Με 125 ίππους, 28 κιλά ροπή και απελευθέρωση πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη, πιθανόν να λύνεται πολύ καλά το πρόβλημα της αύξησης της τιμής της βενζίνης...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
O 1.7 turbodiesel στο Astra δίνει τις παρακάτω καταναλώσεις και εκπομπές:VERBRAUCHSDATEN 1.7 CDTI ECOTEC, 92 kW (125 PS) (MT-6)
Verbrauch, außerstädtisch (l/100 km) 4.0*
Verbrauch, innerstädtisch (l/100 km) 5.4*
Verbrauch, kombiniert (l/100 km) ** 4.5***
CO2-Emission, außerstädtisch (g/km) 105*
CO2-Emission, innerstädtisch (g/km) 143*
CO2-Emission, kombiniert (g/km) 119*
Abgasnorm Euro5119 γραμμάρια, θα δίνουν 119€ τέλη, αν ισχύσει το νέο σύστημα. Με 125 ίππους, 28 κιλά ροπή και απελευθέρωση πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη, πιθανόν να λύνεται πολύ καλά το πρόβλημα της αύξησης της τιμής της βενζίνης...
....με αύξηση της τιμής του diesel...για χαζή την έχεις την κυβέρνηση ;
-
η διαφορα στην τιμή βενζίνη με πετρέλαιο είναι μονο 20 λεπτά τώρα , σε κάνα χρόνο θα έχουν την ίδια τιμή
-
Ο χρήστης yo_rover έγραψε:
η διαφορα στην τιμή βενζίνη με πετρέλαιο είναι μονο 20 λεπτά τώρα , σε κάνα χρόνο θα έχουν την ίδια τιμήΜπορει.Αλλα με τα ιδια λιτρα,τι χλμ θα κανεις με την βενζινη σε σχεση με το πετρελαιο?
-
http://www.youtube.com/watch?v=bCGiPcz4 ... re=related
Ουτε κρύο ουτε ζέστη...Μαλλον περισσοτερο προς το κρυο, επειδη : α) Τα Led και τα μπλε φωτα ειναι πολυ φανταχτερα για τα γουστα μου.Εξάλλου τα θεωρω μοδα που θα περασει,και β)Το κοψιμο πισω δεν εχει καμια σχεση με το μπροστινο κοψιμο,και τα πισω φαναρια επισης.Βλεποντας το αυτοκινητο απο μπροστα περιμενεις κατι αντιστοιχο σχεδιαστικά και πισω,κατι τετοιο ομως δεν συμβαινει.Σαν να ειναι δυο διαφορετικα αυτοκινητα.
Το σενταν εχει ανεβασει πολυ τον πήχη , και ισως περιμεναμε κατι αναλογο και με το 5θυρο ,αλλα....Δεν ειναι καθε μερα Κυριακη.... -
Δεν ξέρω...εμένα δεν μου φαίνεται άσχημο πάντως!
-
Δεν το λες ασχημο,μαλλον οχι πολυ δουλεμενο το λες.Πηραν το cruze και του ...εκοψαν τον κ@λο χωρις να αλλαξουν τιποτα αλλο απο την μεση και μπροστα.Θεωρω οτι ή θα επρεπε να το αλλαξουν και μπροστα ή να δουλεψουν πιο πολυ το πισω.
-
Αν το κοιτάξεις από το πλάι τότε θα δεις ότι δένει το σχήμα...πρέπει να το δούμε και από κοντά για να διαμορφώσουμε πλήρως άποψη.
-
Καλησπερα παιδια,
οι cruzaκηδες απο προβληματα πως πατε?
Εχει παρουσιασει σε κανεναν τιποτα?Απο περιεργια ρωταω για να δω τι με περιμενει γιατι ακομη ειμαι στα 11.000χλμ.
Παντως η καταναλωση εχει πεσει παρα πολυ.
Απο 11,8lt εχει παει στο 9,7lt μεσα στην πολη και μιλαω για τις ιδιες διαδρομες!
Καποιος μου ειχε πει οτι θα ανοιξει το αμαξι και δεν τον πιστευα!Με ειχε πιασει απελπισια τοτε!
Respect στον φιλο! -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Καλησπερα παιδια,
Εχει παρουσιασει σε κανεναν τιποτα?Απο περιεργια ρωταω για να δω τι με περιμενει γιατι ακομη ειμαι στα 11.000χλμ.
γιατί κυκλοφορεί από το 2005 και φοβάσαι ; όλοι στα ίδια είστε , νέο μοντέλο είναι.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=bCGiPcz4qNM&feature=related
Ουτε κρύο ουτε ζέστη...Μαλλον περισσοτερο προς το κρυο, επειδη : α) Τα Led και τα μπλε φωτα ειναι πολυ φανταχτερα για τα γουστα μου.Εξάλλου τα θεωρω μοδα που θα περασει,και β)Το κοψιμο πισω δεν εχει καμια σχεση με το μπροστινο κοψιμο,και τα πισω φαναρια επισης.Βλεποντας το αυτοκινητο απο μπροστα περιμενεις κατι αντιστοιχο σχεδιαστικά και πισω,κατι τετοιο ομως δεν συμβαινει.Σαν να ειναι δυο διαφορετικα αυτοκινητα.
Το σενταν εχει ανεβασει πολυ τον πήχη , και ισως περιμεναμε κατι αναλογο και με το 5θυρο ,αλλα....Δεν ειναι καθε μερα Κυριακη....Αυτη την μαματη οθονη που δειχνει το βιντεακι, που προφανως εχει ολα τα καλουδια( gps, usb, κτλ) την εχει βαλει κανεις aftersale να μας πει εντυπωσεις κ κοστος;;;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης loylas έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=bCGiPcz4qNM&feature=related
Το σενταν εχει ανεβασει πολυ τον πήχη , και ισως περιμεναμε κατι αναλογο και με το 5θυρο ,αλλα....Δεν ειναι καθε μερα Κυριακη....Αυτη την μαματη οθονη που δειχνει το βιντεακι, που προφανως εχει ολα τα καλουδια( gps, usb, κτλ) την εχει βαλει κανεις aftersale να μας πει εντυπωσεις κ κοστος;;;;;;;;;;;;
Εαν βαλεις στο Google αναζητηση chevrolet cruze gps θα σου βγαλει πολλα site με την οθονη,και θα παρεις και μια ιδεα για το κοστος.
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Καλησπερα παιδια,
Απο 11,8lt εχει παει στο 9,7lt μεσα στην πολη και μιλαω για τις ιδιες διαδρομες!
Καποιος μου ειχε πει οτι θα ανοιξει το αμαξι και δεν τον πιστευα!Με ειχε πιασει απελπισια τοτε!
Respect στον φιλο!Εγω εχω κανει περιπου 10.000xλμ.και εκτος οτι καιει ενα'' βυτιο καυσιμα''δεν εχω παρατηρησει κατι αλλο.
Τωρα απο μικροπραγματακια εχω διαπιστωση πολυ ευκολη χάραξη στα εσωτερικα πλαστικα,και κακης ποιοτητας δερμα (ξεφλουδιζει)στον λεβιε των ταχυτητων και στο τιμονι (για προστασια του εχω δερματινο καλυμα).
Του εκανες το 1ο service ? -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Καλησπερα παιδια,
Respect στον φιλο!Εγω εχω κανει περιπου 10.000xλμ.και εκτος οτι καιει ενα'' βυτιο καυσιμα''δεν εχω παρατηρησει κατι αλλο.
Τωρα απο μικροπραγματακια εχω διαπιστωση πολυ ευκολη χάραξη στα εσωτερικα πλαστικα,και κακης ποιοτητας δερμα (ξεφλουδιζει)στον λεβιε των ταχυτητων και στο τιμονι (για προστασια του εχω δερματινο καλυμα).
Του εκανες το 1ο service ?Kαι εγώ στα ίδια χιλιόμετρα είμαι και ούτε βυτίο καύσιμα (1,8 γαρ) θέλω, ούτε τέτοιες φθορές έχω δει παρ'όλο που πολλές φορές τα δυο μου πιτσιρίκια (1,5 και 3 χρονών ) μπαίνουν και παίζουν μέσα στο αυτοκίνητο.
Μπας και σε τρώει το χέρι σου και το ξύνεις πάνω στο λεβιέ;
Μην το ξύνεις, μπορεί να πάρεις λεφτά! -
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Καλησπερα παιδια,
Του εκανες το 1ο service ?Kαι εγώ στα ίδια χιλιόμετρα είμαι και ούτε βυτίο καύσιμα (1,8 γαρ) θέλω, ούτε τέτοιες φθορές έχω δει παρ'όλο που πολλές φορές τα δυο μου πιτσιρίκια (1,5 και 3 χρονών ) μπαίνουν και παίζουν μέσα στο αυτοκίνητο.
Μπας και σε τρώει το χέρι σου και το ξύνεις πάνω στο λεβιέ;
Μην το ξύνεις, μπορεί να πάρεις λεφτά!Λοιπον για το θεμα του καυσιμου δεν μου φαινεται παραξενο που το ( 1.8 )δικο σου καιει λιγοτερο.Ειναι βαρυ αμαξι και ο 1,6 ειναι οριακος.Εαν δε φταιει αυτο,ή η χρηση του a/c...τοτε το αμαξι εχει προβλημα.
Δυστυχος τα δερματα του δεν ειναι τα καλυτερα.Ουτε ξυνω (και λεφτα δεν εχω δει )ουτε εχω καταπονησει τον λεβιε,αλλα εxει μικροξεφλουδισμα.
Οσο για τα πλαστικα,την πρωτη εβδομαδα που το πηρα ο 6χρονος γιος μου γεμησε με σημαδια απο τα παπουτσια του τον ''τεμπελη''απο την μερια των επιβατων.Μιλαμε οτι απλα τον πατησε λιγο και τα σημαδια ειναι εκει μονιμα.
Ολα αυτα ομως ειναι ''ψιλα'' γιατι το αμαξι ειναι ΑΣΤΕΡΙ!!! -
Φιλε Cruzakia:
α) Το εχω δει αυτο το μπικικινι το gps σε ιστοσελιδες, απλα αναρωτηθηκα μην το ειχε βαλει κανεις απο εδω μεσα να μας πει την γνωμη του. Εντωμεταξυ δεν λεει να το παρεις απο ebay κ να μην μπορεις μετα να το τοποθετησεις.
Παντως αναγνωριζω οτι αυτο το μαραφετι δεν ειναι κατι τοσο σημαντικο που πρεπει οπωσδηποτε να μπει αλλα................μ αρεσει το ατιμο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεβ) με το τιμονι κ τον λεβιε σου που ξεφλουδισαν, να πας στην αντιπροσωπεια να στο αλλαξουν. Μεσα στην εγγυηση εισαι αρα δεν υπαρχει προβλημα. Εγω το τιμονι το αλλαξα κ απο οτι μου ειπε ο μαστορης εκει, δεν ημουν ο μονος που το αλλαξα.
-
Ξεχάστε το. ξέρετε πόσο πήγαν τα τέλη κυκλοφορίας για το Cruze 1.6 από το 2011? 414 ευρώ!!! Όποιος το πάρει μέχρι τις 31/12/2010 θα πληρώσει τέλη 240 ευρώ. Αλλά θα πληρώσεις και το 2010 (τελειώνει το έτος) και το 2011 δηλαδή 240 χ 2 = 480 ευρώ. Και τίποτα δεν μας λέει ότι και αυτοί που αγόρασαν μέχρι τις 31 Δεκ. 2010 από του χρονου και για τα τέλη του 2012 δε θα πληρώνουν 414 ευρώ. Από 184 που ήταν τα τέλη περισι θα πάνε 414 δηλαδή!!! Πολλά για ένα αυτοκίνητο των 15.000 ευρώ. Οι άνθρωποι που μας κυβερνάνε είναι ηλίθιοι και κυρίως αναξιόπιστοι.
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Ξεχάστε το. ξέρετε πόσο πήγαν τα τέλη κυκλοφορίας για το Cruze 1.6 από το 2011? 414 ευρώ!!! Όποιος το πάρει μέχρι τις 31/12/2010 θα πληρώσει τέλη 240 ευρώ. Αλλά θα πληρώσεις και το 2010 (τελειώνει το έτος) και το 2011 δηλαδή 240 χ 2 = 480 ευρώ. Και τίποτα δεν μας λέει ότι και αυτοί που αγόρασαν μέχρι τις 31 Δεκ. 2010 από του χρονου και για τα τέλη του 2012 δε θα πληρώνουν 414 ευρώ. Από 184 που ήταν τα τέλη περισι θα πάνε 414 δηλαδή!!! Πολλά για ένα αυτοκίνητο των 15.000 ευρώ. Οι άνθρωποι που μας κυβερνάνε είναι ηλίθιοι και κυρίως αναξιόπιστοι.Ρε μην τρομοκρατείς τον κόσμο.Χαλάρωσε λίγο
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ρε μην τρομοκρατείς τον κόσμο.Χαλάρωσε λίγο
Δεν τρομοκρατώ κανέναν. Απλά λέω πως έχουν τα πράγματα για να ξέρουν τι τους γίνεται και να μη κλαίνε μετά.
Εξάλλου λέω και τα καλά εκεί που πρέπει.
viewtopic.php?f=15&t=38931&start=195
Chevrolet Cruze