-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Ξεχάστε το. ξέρετε πόσο πήγαν τα τέλη κυκλοφορίας για το Cruze 1.6 από το 2011? 414 ευρώ!!! Όποιος το πάρει μέχρι τις 31/12/2010 θα πληρώσει τέλη 240 ευρώ. Αλλά θα πληρώσεις και το 2010 (τελειώνει το έτος) και το 2011 δηλαδή 240 χ 2 = 480 ευρώ. Και τίποτα δεν μας λέει ότι και αυτοί που αγόρασαν μέχρι τις 31 Δεκ. 2010 από του χρονου και για τα τέλη του 2012 δε θα πληρώνουν 414 ευρώ. Από 184 που ήταν τα τέλη περισι θα πάνε 414 δηλαδή!!! Πολλά για ένα αυτοκίνητο των 15.000 ευρώ. Οι άνθρωποι που μας κυβερνάνε είναι ηλίθιοι και κυρίως αναξιόπιστοι.Το ίδιο δεν έγραψες ακριβώς και στο θέμα του Duster;
Ειδικά το επιχείρημα του 240 χ 2 τι θέλει να πει; Όταν αγοράζει κανείς αυτοκίνητο δεν το αγοράζει για ένα χρόνο. Άρα αν το αγοράσω σήμερα θα πληρώσω επιπλέον 240 αλλά θα γλυτώνω πχ για τα επόμενα 5 χρόνια (αν τόσο το κρατήσω) 5 χ τη διαφορά των νέων vs. παλιών.
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Ξεχάστε το. ξέρετε πόσο πήγαν τα τέλη κυκλοφορίας για το Cruze 1.6 από το 2011? 414 ευρώ!!! Όποιος το πάρει μέχρι τις 31/12/2010 θα πληρώσει τέλη 240 ευρώ. Αλλά θα πληρώσεις και το 2010 (τελειώνει το έτος) και το 2011 δηλαδή 240 χ 2 = 480 ευρώ. Και τίποτα δεν μας λέει ότι και αυτοί που αγόρασαν μέχρι τις 31 Δεκ. 2010 από του χρονου και για τα τέλη του 2012 δε θα πληρώνουν 414 ευρώ. Από 184 που ήταν τα τέλη περισι θα πάνε 414 δηλαδή!!! Πολλά για ένα αυτοκίνητο των 15.000 ευρώ. Οι άνθρωποι που μας κυβερνάνε είναι ηλίθιοι και κυρίως αναξιόπιστοι.Σε έχει πιάσει ελαφρώς πανικός με τα τέλη. 414€ θα πληρώσει το αυτόματο 1.8 με τα 184 γραμμάρια. Το 1.6 και 1.8 με το χειροκίνητο κιβώτιο έχουν 159 γραμμάρια και πληρώνουν 238.5€...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Ξεχάστε το. ξέρετε πόσο πήγαν τα τέλη κυκλοφορίας για το Cruze 1.6 από το 2011? 414 ευρώ!!! Όποιος το πάρει μέχρι τις 31/12/2010 θα πληρώσει τέλη 240 ευρώ. Αλλά θα πληρώσεις και το 2010 (τελειώνει το έτος) και το 2011 δηλαδή 240 χ 2 = 480 ευρώ. Και τίποτα δεν μας λέει ότι και αυτοί που αγόρασαν μέχρι τις 31 Δεκ. 2010 από του χρονου και για τα τέλη του 2012 δε θα πληρώνουν 414 ευρώ. Από 184 που ήταν τα τέλη περισι θα πάνε 414 δηλαδή!!! Πολλά για ένα αυτοκίνητο των 15.000 ευρώ. Οι άνθρωποι που μας κυβερνάνε είναι ηλίθιοι και κυρίως αναξιόπιστοι.
Σε έχει πιάσει ελαφρώς πανικός με τα τέλη. 414€ θα πληρώσει το αυτόματο 1.8 με τα 184 γραμμάρια. Το 1.6 και 1.8 με το χειροκίνητο κιβώτιο έχουν 159 γραμμάρια και πληρώνουν 238.5€...
Έχεις δίκιο. Ήταν λάθος η πηγή (zougla.gr) που έλεγε για Cruze 1.6. γράψτε λάθος.
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Ξεχάστε το. ξέρετε πόσο πήγαν τα τέλη κυκλοφορίας για το Cruze 1.6 από το 2011? 414 ευρώ!!! Όποιος το πάρει μέχρι τις 31/12/2010 θα πληρώσει τέλη 240 ευρώ. Αλλά θα πληρώσεις και το 2010 (τελειώνει το έτος) και το 2011 δηλαδή 240 χ 2 = 480 ευρώ. Και τίποτα δεν μας λέει ότι και αυτοί που αγόρασαν μέχρι τις 31 Δεκ. 2010 από του χρονου και για τα τέλη του 2012 δε θα πληρώνουν 414 ευρώ. Από 184 που ήταν τα τέλη περισι θα πάνε 414 δηλαδή!!! Πολλά για ένα αυτοκίνητο των 15.000 ευρώ. Οι άνθρωποι που μας κυβερνάνε είναι ηλίθιοι και κυρίως αναξιόπιστοι.
Σε έχει πιάσει ελαφρώς πανικός με τα τέλη. 414€ θα πληρώσει το αυτόματο 1.8 με τα 184 γραμμάρια. Το 1.6 και 1.8 με το χειροκίνητο κιβώτιο έχουν 159 γραμμάρια και πληρώνουν 238.5€...
Έχεις δίκιο. Ήταν λάθος η πηγή (zougla.gr) που έλεγε για Cruze 1.6. γράψτε λάθος.
Πάντως το 1.6 το ΑΥΤΟΜΑΤΟ έχει Εκπομπές CO2 (g/km) 184.
πηγή: http://www.chevrolet.gr/cruze/cruze-tec ... ption.html
-
Έχω αρχισει να ανησυχω με τις καταναλωσεις που μου κανει το cruze. Σε ολες τις μετρησεις ειναι πανω απο τα 12l/100km,το καλοκαιρι το απεδωσα στο A/C ,τωρα ομως με A/C OFF μου εβγαλε παλι κατι πανω απο 13l/100km .
Το αυτοκινητο δεν το ζοριζω για να μου κανει τετοιες καταναλωσεις.Οι αλλαγες γυρω στις 3,500στροφες,ποτέ το γκαζι τερμα, και χωρις αποτομες επιταχυνσεις.Η βενζινη που βαζω ειναι 95αρα,και τα χλμ ειναι ακριβως 10.000.
Μηπως μπορειτε να το εξηγησετε?
Εχει καποιος αντιστοιχες καταναλωσεις?
Μηπως ειναι θεμα ρυθμισης του προγραμματος του αυτοκινητου?
Οταν βαζω βενζινη μηδενιζω ολες τις ενδειξεις του υπολογιστη ταξιδιου,χρειαζεται και κατι αλλο?
Ευχαριστω -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Έχω αρχισει να ανησυχω με τις καταναλωσεις που μου κανει το cruze. Σε ολες τις μετρησεις ειναι πανω απο τα 12l/100km,το καλοκαιρι το απεδωσα στο A/C ,τωρα ομως με A/C OFF μου εβγαλε παλι κατι πανω απο 13l/100km .
Το αυτοκινητο δεν το ζοριζω για να μου κανει τετοιες καταναλωσεις.Οι αλλαγες γυρω στις 3,500στροφες,ποτέ το γκαζι τερμα, και χωρις αποτομες επιταχυνσεις.Η βενζινη που βαζω ειναι 95αρα,και τα χλμ ειναι ακριβως 10.000.
Οταν βαζω βενζινη μηδενιζω ολες τις ενδειξεις του υπολογιστη ταξιδιου,χρειαζεται και κατι αλλο?
ΕυχαριστωΔεν το ελενξες και με το γεμισμα ποσο σου καιει;
-
Ευχαριστω...πολλά δεν είναι φίλε cruzakias ? , σε τι συνθήκες κινείσαι?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν το ελενξες και με το γεμισμα ποσο σου καιει;Στο γεμισμα οχι.Μονο οτι μου δειχει ο υπολογιστης .
...πολλά δεν είναι φίλε cruzakias ? , σε τι συνθήκες κινείσαι?
Μηπως κανω κατι λαθος στις μετρησεις?
Περισσοτερο μεσα στην πολη ,αλλα και εκτος που το μετρησα ...τα ιδια
Πραγματικα δεν μπορω να το εξηγησω αφου δεν οδηγω το αυτοκινητο στα ορια του,και ουτε του δινω γκαζια απο χαμηλες στροφες με 3η και πανω( δηλαδη οχι ταριφοαλλαγες).
Οντως ειναι πολυ παραξενο -
Δεν το ελενξες και με το γεμισμα ποσο σου καιει;
Στο γεμισμα οχι.Μονο οτι μου δειχει ο υπολογιστης .
Περισσοτερο μεσα στην πολη ,αλλα και εκτος που το μετρησα ...τα ιδιαΓεμισε το ,κανε χλμ ξανεγεμισε και ετσι θα το τσεκαρεις πιο σωστα.Ο υπολογιστης εχει συνηθως ενα σφαλμα αλλα και τοσο πολυ;
-
Εμένα γιατί μου φαίνεται φυσιολογικό αυτό το αυτοκίνητο μέσα στη πόλη να καίει τόσο;
Θεωρώ ότι ο κινητήρας 1600 είναι πολύ λίγος για αυτό το αμάξωμα.
Άποψη μου...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Περισσοτερο μεσα στην πολη ,αλλα και εκτος που το μετρησα ...τα ιδιαΓεμισε το ,κανε χλμ ξανεγεμισε και ετσι θα το τσεκαρεις πιο σωστα.Ο υπολογιστης εχει συνηθως ενα σφαλμα αλλα και τοσο πολυ;
Για να καταλαβετε,στις στιγμιαιες καταναλωσεις μου δειχνει κατι 22ια+ οταν λιγο το παταω,δηλαδη αλλαγη ταχυτητας στις 4000 περιπου.
-
Για να καταλαβετε,στις στιγμιαιες καταναλωσεις μου δειχνει κατι 22ια+ οταν λιγο το παταω,δηλαδη αλλαγη ταχυτητας στις 4000 περιπου.
Ασε τις στιγμιαιες ,αυτες πανε στον θεο!!!Η μεση καταναλωση ενδιαφερει.
-
ακριβως οι στιγμιαιες ειναι μεγαλη μπαρουφα..
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εμένα γιατί μου φαίνεται φυσιολογικό αυτό το αυτοκίνητο μέσα στη πόλη να καίει τόσο;Θεωρώ ότι ο κινητήρας 1600 είναι πολύ λίγος για αυτό το αμάξωμα.
Άποψη μου...
Συμφωνω και το εχω γραψει κ'εγω αυτο παλαιοτερα,και δεν μενει παρα να το διαπιστωσουμε.
Εαν οι φιλοι που εχουν το ιδιο αμαξι , μας γραψουν για τις δικες τους καταναλωσεις τοτε ισος βγαλουμε πιο ασφαλη συμπερασματα.
Τωρα το προβλημα ειναι οτι δεν ξερουμε εαν ετσι πρεπει να ειναι, ή το δικο μου εχει προβλημα με την καταναλωση.
Αυτο ειναι το ζητημα . -
Μήπως έχεις πολυυυυυυυυυυύ βαρύ πόδι βρε?!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ακριβως οι στιγμιαιες ειναι μεγαλη μπαρουφα..βοηθανε στο να 'ελαφρωνεις' το ποδι σου οταν κινείσαι σε ισιο δρομο χωρις να χανεις ταχυτητα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ασε τις στιγμιαιες ,αυτες πανε στον θεο!!!Η μεση καταναλωση ενδιαφερει.
Καλα τις στιγμιαιες απλα τις ανεφερα,για την μεση καταναλωση παντα μιλαμε.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μήπως έχεις πολυυυυυυυυυυύ βαρύ πόδι βρε?!Οχι ρε συ Κωνσταντινε.Αυτο προσπαθω να σας πω,εαν ειχα βαρυ ποδι δεν θα το εκανα θεμα.
-
Μήπως έχεις πολυυυυυυυυυυύ βαρύ πόδι βρε?!
Οχι ρε συ Κωνσταντινε.Αυτο προσπαθω να σας πω,εαν ειχα βαρυ ποδι δεν θα το εκανα θεμα.
Πόσο ζυγίζει το Cruze?
Μήπως κινείσαι κυρίως σε αστικές συνθήκες , με μικρές αποστάσεις και κρυο κινητήρα? -
Sorry που επεμβαίνω αλλά εγώ έχω μέση κατανάλωση 8,7 λίτρα με 1.6 κινητήρα όντας 100 κιλά περίπου ελαφρύτερος.Μήπως να αλλάζεις ταχύτητες μέχρι τις 3000-3200 και λίγο παρακάτω γιατί κι εγώ αν ανεβαίνω στις 3500 στροφές φτάνω εύκολά στα 11 λίτρα.Με το Laguna είχα 9.8 και ήταν 150 κιλά πιο βαρύ από το Cruze και αν άλλαζα εκει που αλλάζεις ήμουν χαλαρά στα 14 λίτρα.Γι αυτό μείωσε λίγο τις στροφές και πιστεύω θα δεις μεγάλη διαφορά.
Chevrolet Cruze