-
Εχει και ηχώ τώρα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ακούσατε κάτι?Α, η κλώσσα ήντουνα.
Μου θες και Helix, βατραχονήσι. Θα σου πω εγώ τι θα πάρεις στο τέλος μωρή.
Ελα ρε,μην κανεις ετσι θα παρεις κι εσυ καποιον ρολο..
Μικρε σταματα να με αντιγραφεις.
-
είδα χτες μια που είχα φάει πιτούλα πριν απο κανα δυο χρονάκια και έχει γίνει απίστευτο μωρό .πάμε για δεύτερο γύρο;;
στα σοβαρά θέματα τώρα:
κόκκινο yaris D4D το απόγευμα στο κέντρο της πόλης με 2 ατελείωτα μωρά μέσα...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
είδα χτες μια που είχα φάει πιτούλα πριν απο κανα δυο χρονάκια και έχει γίνει απίστευτο μωρό .πάμε για δεύτερο γύρο;;Το τραγικό θα ήταν να της είχες ρίξει εσύ πιτούλα και να είχε γίνει απίστευτο μωρό. Τότε θα τράβαγες τα μαλλιά σου...
Τώρα, δεν αλλάζουν και πολλά...
-
τα κουνούπια μου μέσα #%@%#@%@ βρήκε άνοιγμα και πέρασε
-
Υο!
-
ZN!
-
Ποιο καλό παιδί έχει screenshot την υπογραφή που έφτιαξε ο φίλτατος Krus για τους συνφορουμίστες kid και Obelix?
έλειπα και έχασα επεισόδια γμτ...
-
Women are insane..
Αφού μου το ριξες το Χ, γιατί τώρα που ξέρεις ότι βρήκα άλλη μου προτείνεις να έρθω να μείνω σπίτι σου μόλις ανέβω UK? Ε?
-
Κι εγώ το ίδιο...
-
Σε βρήκαν μικρό και άσχετο και σε κοροϊδεύουν κιντάκο...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σε βρήκαν μικρό και άσχετο και σε κοροϊδεύουν κιντάκο...Τώρα που θα την γράψω κανονικά όμως θα δει ποιος είναι μικρός και άσχετος.
-
Ευκαιρία να μαμήσεις βρε! Μια στα 20 σου χρόνια εμφανίστηκε και εσύ θα πεις όχι?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ευκαιρία να μαμήσεις βρε! Μια στα 20 σου χρόνια εμφανίστηκε και εσύ θα πεις όχι?Πόσα λίγα ξέρεις.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ευκαιρία να μαμήσεις βρε! Μια στα 20 σου χρόνια εμφανίστηκε και εσύ θα πεις όχι?
Πόσα λίγα ξέρεις.
Αυτό σου είπε στην πρώτη σου απόπειρα?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πόσα λίγα ξέρεις.
Αυτό σου είπε στην πρώτη σου απόπειρα?
-
Μη γελας κοτετσι...ο ταυρος (μονο στο ονομα) μιλαει εξ ιδιων.
-
Δούλεμα εκείνη; Δούλεμα και εσύ. Χτές με 'χύλωνε' μια Ουγγαρέζα(!) σήμερα που με είδε να φεύγω με την Γαλλίδα μου έστειλε μύνημα 'don't you like to go for a coffee with your Hungarian bebe?'
ΟΥΣΤ!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μη γελας κοτετσι...ο ταυρος (μονο στο ονομα) μιλαει εξ ιδιων.Ξου μωρή κότα... Εσύ το μόνο που θα ήξερες να πεις την επίμαχη στιγμή θα ήταν 'σε 5 λεπτά στο Ολυμπιακό Χωριό'
Μόνο που δε θα πήγαινες επειδή είσαι κοτόπουλο!
-
Ας με σταματήσει κάποιος...
Είμαι έτοιμος να αγοράσω 3 διαφορετικά radiocd... 4 συνολικά μαζί με αυτό που ήδη έχω, για 2 αυτοκίνητα...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#16]