-
To πιασε ο άδης στο στόμα του και θα μου φτερνίζεται!
Λαμβάνοντας υπ' όψιν την τιμή του και την κατηγορία του, μια χαρά αμαξάκι είναι, με μοναδικό μεγάλο μειονέκτημα το αστείο τιμόνι του.
Γι αυτό και δεν το αλλάζω για κανένα μικρομεσαίο. Ή προσθιοκίνητο όπλο αλά type-r, clio 2.0 ή πίσω κίνηση. Όοοταν έρθει ο καιρός, βέβαια.
Ήταν ένα από τα σοβαρότερα ποστς εδώ και σελίδες.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
To πιασε ο άδης στο στόμα του και θα μου φτερνίζεται!Λαμβάνοντας υπ' όψιν την τιμή του και την κατηγορία του, μια χαρά αμαξάκι είναι, με μοναδικό μεγάλο πλεονέκτημα το αστείο τιμόνι του.
Γι αυτό και δεν το αλλάζω για κανένα μικρομεσαίο. Ή προσθιοκίνητο όπλο αλά type-r, clio 2.0 ή πίσω κίνηση. Όοοταν έρθει ο καιρός, βέβαια.
Ήταν ένα από τα σοβαρότερα ποστς εδώ και σελίδες.
Τι ακριβώς είναι σοβαρό? Οτι το αστείο τιμόνι του είναι πλεονέκτημα?
Κατα τα άλλα δεν έχεις και άδικο αν και το στανταρ ESP είναι κάπως -
στο παιρνω 3 χιλιαρικα να το χω για το σουπερ μαρκετ...
σοβαρο ποστ!
-
Eεεε, είχα κάνει λάθος και το διόρθωσα.
Και για το esp εχεις δίκιο, απλά το δικό μου δεν έχει και το ξέχασα. Πάντως στην αρχή της συμβίωσής μας, ούτε που έπαιρνα πρέφα το esp. Αργότερα άρχισε να με σπάει τα νεύρα. (έγινα χεράς)
-
Eεεε, είχα κάνει λάθος και το διόρθωσα.Και για το esp εχεις δίκιο, απλά το δικό μου δεν έχει και το ξέχασα. Πάντως στην αρχή της συμβίωσής μας, ούτε που έπαιρνα πρέφα το esp. Αργότερα άρχισε να με σπάει τα νεύρα. (έγινα χεράς)
Eκφράστηκε το αλληλόμορφο Ρερλ μάλλον
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και για το esp εχεις δίκιο, απλά το δικό μου δεν έχει και το ξέχασα. Πάντως στην αρχή της συμβίωσής μας, ούτε που έπαιρνα πρέφα το esp. Αργότερα άρχισε να με σπάει τα νεύρα. (έγινα χεράς)
Όχι φίλε μου, οι επιτυχίες μου οφείλονται στη σκληρή και συστηματική δουλειά. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τον προπονητή μου και τον σκηνοθέτη μου.
-
Όχι φίλε μου, οι επιτυχίες μου οφείλονται στη σκληρή και συστηματική δουλειά. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τον προπονητή μου και τον σκηνοθέτη μου.
Τότε χεράς δεν είσαι...είσαι wanabe χεράς
-
Ο σκηνοθέτης σου ήταν υπεύθυνος για τις σβούρες με το πούντο?
-
Καλην εσπεραν αρχοντες!
-
Ουρτ.
-
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Καλην εσπεραν αρχοντες!Ωχ... επέστρεψε
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Καλην εσπεραν αρχοντες!Πανηγυρίζεις και εσύ με το μπλε δόντι...εεεε, αμάξι σου;;;
-
καταγγέλω την spammer funis
-
αντε απο κει ρε..
-
Mε παίρνει ο μηχανικός μου και μου λέει ότι τελείωσε με τα αμορτισέρ, αλλά διαπίστωσε ότι δεν έχω τακάκια!
ΓΤΠΜ, αύριο θα πρέπει να κάνω ταξίδι με καινούρια αμορτισέρ και καινούρια τακάκια.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
καταγγέλω την spammer funis+436542
έλεος με τα spam.
-
ΓΤΠΜ, αύριο θα πρέπει να κάνω ταξίδι με καινούρια αμορτισέρ και καινούρια τακάκια.Οπότε... σεμνά και ταπεινά
-
ΓΤΠΜ, αύριο θα πρέπει να κάνω ταξίδι με καινούρια αμορτισέρ και καινούρια τακάκια.
-
Καλά, άμα δεν μπω αύριο βράδυ ανοίξτε τα δελτία ειδήσεων.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#16]