-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
:ysterical:
Εχετε καεί και δεν το ξέρετε ρε!!!
λένε τέτοια πράγματα βρε Νίκο στους παθόντες??
-
τα χω πει να διοριστει ενας τοπικος μοντ για τον βορειο τομεα με απεριοριστες δυνατοτητες..
-
Ο Δαμοκλής (ο φέρων και το γονίδιο Ντανκάνιο Μακλαούντιο) ζει μεταξύ μας... Αυτός πρέπει να πάρει την δύναμη στα χέρια του...
-
θα σε στηριξω σε ενδεχομενη υποψηφιοτητα γιατι πιστευω οτι θα κανεις αξιολογα μπαν...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τα χω πει να διοριστει ενας τοπικος μοντ για τον βορειο τομεα με απεριοριστες δυνατοτητες..Το έχω προτείνει...με συγκεκριμένη πλατφόρμα ανάπτυξης ιδεών κολλητέ!!!
-
Καφε.
-
θα σε στηριξω σε ενδεχομενη υποψηφιοτητα γιατι πιστευω οτι θα κανεις αξιολογα μπαν...Και ο καθένας θα μπορεί να έχει 2 Σβετλάνες...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
θα σε στηριξω σε ενδεχομενη υποψηφιοτητα γιατι πιστευω οτι θα κανεις αξιολογα μπαν...
Και ο καθένας θα μπορεί να έχει 2 Σβετλάνες...
και μια μας φτανει.....
ρε πασχε ολα ειναι μπλε..τι καφε..
-
Καφε.
-
Σκ@τά.
-
Παντου.
-
-
Walken is a God amongst mortals. Jesus bows at his feet, and not just to be modest.
http://www.youtube.com/watch?v=YYoM481Q ... ed&search=
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
τα χω πει να διοριστει ενας τοπικος μοντ για τον βορειο τομεα με απεριοριστες δυνατοτητες..
Το έχω προτείνει...με συγκεκριμένη πλατφόρμα ανάπτυξης ιδεών κολλητέ!!!
Κωνσταντίνε πρόσεχε! Θα σε βάψει χμμμ μπλε και θα σου βάλει άλλους 2 κυλίνδρους!
Άφησα το αμαξάκι μου να μου αλλάξουν αμορτισέρ. Ίσως να το χω το βράδυ!
-
δεν αλλαζες αμαξι καλυτερα....
-
δεν αλλαζες αμαξι καλυτερα....Μια χαρά είναι το Fiatάκι του
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
δεν αλλαζες αμαξι καλυτερα....
Μια χαρά είναι το Fiatάκι του
E;
-
τοσο πολυ που βριζουμε το πουντο του χαρουλη οταν λειπει δε το πιστευει αυτο που ειπες.......
-
Εγώ οτι είχα να πω για το Punto του το έχω πεί αφού το οδήγησα
-
τι το παιζεις τωρα πολιτικαλυ κορεκτ.......
αφου οταν λειπει βγαζουμε αφθονο γελιο με το πουντακι...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#16]