-
ποιο θεωρειτε καλυτερο και τα 2 στην εκδοση με τα 170 ps??
-
-
-
Ας αρχισω εγω λοιπον! Εγω λεω L200 λογω σχεδιασης ωφελιμου φορτιου καλυτερων επιδοσεων και το πιο σημαντικο της τετρακινησης που ειναι η πιο εξελιγμενη στη κατηγορια και που κανενα αλλο δεν εχει στη κατηγορια! Super select 4WD!!
-
Το εχω πει και σε αλλο θεμα. Για μενα τετοια 4Χ4 - τετραπορτα δηλαδη - δεν κανουν μια. Μονο για οικογενιακα και... κοντρες.
-
Eιναι πολλοι αυτοι που τα παιρνουν για οικιγενειακα παντως και εχουν το παλιο για τις αγγαριες!!
-
Θα προτιμήσω το L200 μιας και η 4κίνησή του είναι ανώτερη από αυτή του Navara λόγω της ύπαρξης κεντρικού διαφορικού.
-
Κι επειδή για το Nissan έχουν ακουστεί διάφορα αναφορικά με την αξιοπιστία του.
-
διαφορικα μπρος πισω!!!
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
διαφορικα μπρος πισω!!!Διαφορικό μπρος πίσω έχει και το navara.
To κεντρικό είναι το ζητούμενο!!!dimsabas
Τι πρόβλήματα αξιοπιστίας έχει το καινούριο navara? -
FORD RANGER
PRAGMATIKOS AGROTIS
-
Μόνο και μόνο απο ομορφιά MITSU.........!!!!!!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
διαφορικα μπρος πισω!!!
Διαφορικό μπρος πίσω έχει και το navara.
To κεντρικό είναι το ζητούμενο!!!dimsabas
Τι πρόβλήματα αξιοπιστίας έχει το καινούριο navara?εννοω προβληματα με τα navara στα διαφορικα!!
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
εννοω προβληματα με τα navara στα διαφορικα!!ok.Τι προβλήματα όμως? Ενα απλό στην κατασκευή του διαφορικό τι μπορεί να παρουσιάσει?
-
spasmena piso diaforika kai kapakia mixanis gia to nissan
sta arnitika tou mitsou einai o sarakakis
-
Ο χρήστης sirros έγραψε:
sta arnitika tou mitsou einai o sarakakis
γιατι το λες αυτο?? Ειναι ο μοναδικος που βαζει +4 χρονια εγγυηση στα αυτοκινητα που εισαγει..
-
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στα διαφορικά. Αυτό μου είπαν ίσχυε για τα πρώτα μοντέλα.
Όσο για το καπάκι προς το παρόν όλα καλά
-
μακαρι να μην υπαρχει προβλημα... Παντως ενας συγχωριανος μου το επαθε 2 φορες .. Ασε που οδηγησε το L200 και εμεινε καγκελο. Οπως μου ειπε δε το περιμενε τοσο καλο... Γενικα εχει ξενερωσει.. Παντως η nissan ειναι μια σοβαρη εταιρια και πιστευω θα το λυσει αυτο πραγμα....
-
Όταν λες ότι το έχει πάθει 2 φορές εννοείς για το διαφορικό? Τι άκουγε?
Έχω μιλήσει και με άτομο το οποίο το αμάξι το δουελεύει τρελά σε χώμα και άσχημες συνθήκες και έχει κάνει 50.000 χιλ και ακόμα δεν έχει πάθει τίποτα.
-
ακουγε ενα κροταλησμα οταν εδινε για να επιταχυνει και επισης πολλες φορες το αμαξι χωροπηδουσε εν κινησει γιατι υπηρχε οπως του ειπαν ενα σκαλωμα στο διαφορικο στο πισω αξονα.. Μαλλον θα το δωσει απ'οτι καταλαβα γιατι εχει ξενερωσει αγρια..
mitsubishi L200 vs nissan navara