-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χάρη, το GTR2 θα τρέχει?Δεν έχω ιδέα Δημήτρη, με XP είμαι εγώ (και μάλλον θα παραμείνω για πολύ καιρό ακόμα )
Πάντως το LFS τρέχει, τσεκαρισμένο (από άλλους). -
Χμ, με βάζεις σε σκέψεις τώρα.. Για το compatibility mode των Vista έχουμε ακούσει τίποτα?
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αμφίβολο.
παίζε πασιέντζαΜε εκείνη την βάση δεδομένων τι έκανες? Την βελτιστοποίησες τελικά?
-
τώωωωωωρα
την είχα ήδη ξεχάσει -
Εχει κανείς εμπειρία από ασύρματα ποντίκια?
Εχω το Desktop 6000 v2.0 της MS (ναι, ξέρω), το οποίο έχει το Laser Mouse 5000 v1.0.
Αυτό λοιπόν εδώ και κάμποσο καιρό κάνει το εξής: το αριστερό κλικ (κυρίως, αλλά κάποιες φορές και το δεξί) δεν ανταποκρίνονται, ΕΚΤΟΣ κι αν την ώρα που το πατάω, κουνώ και το ποντίκι (ώστε να λειτουργεί ο αισθητήρας laser).
Αν κάνω συγχρονισμό με τη βάση φτιάχνει για λίγο και μετά πάλι τα ίδια...
Εχω αλλάξει/δοκιμάσει ένα σωρό μπαταρίες, επαναφορτιζόμενες και μη.
Επίσης έχω δοκιμάσει διάφορες συχνότητες στο ασύρματο router (Sagem F@st 1500WG) αλλά δε δείχνει να έχει διαφορά...
-
Γράφω από Ubuntu 7.10.
Καλό, αντιμετώπισε κάποια προβλήματα των προηγούμενων εκδόσεων (πχ μπορώ να κάνω κουμάντο χωρίς ειδικά κόλπα [που δεν γνωρίζω ] στα αρχεία των ntfs partition).
Θεωρώ ότι για μια επιχείρηση είναι μεγάλο αβαντάζ όσον αφορά τη μείωση του κόστους εκκίνησης που θέλει ο Gates. Ελαφρύ λειτουργικό δεν θα το χαρακτήριζα, όχι τόσο πολύ όσο λένε τουλάχιστον. Πιο σταθερό, επίσης δεν είναι σε σχέση με τα XP ή τα Vista (εφόσον δεν εγκαθιστάμε ό,τι σαβούρα πέφτει στα χέρια μας).Συμπέρασμα: όλο και καλύτερα.
ΥΓ: Για τα VIsta: δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να τα βάλει κάποιος, αλλά υπάρχουν λόγοι να τα δοκιμάσει.
-
και άλλο update (προφανώς security) το Firefox ;
τι γίνεται ωρέ; ...είμαστε στο 2.0.0.8 ....το όγδοο κατά σειρά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γράφω από Ubuntu 7.10.
Καλό, αντιμετώπισε κάποια προβλήματα των προηγούμενων εκδόσεων (πχ μπορώ να κάνω κουμάντο χωρίς ειδικά κόλπα [που δεν γνωρίζω ] στα αρχεία των ntfs partition).
Θεωρώ ότι για μια επιχείρηση είναι μεγάλο αβαντάζ όσον αφορά τη μείωση του κόστους εκκίνησης που θέλει ο Gates. Ελαφρύ λειτουργικό δεν θα το χαρακτήριζα, όχι τόσο πολύ όσο λένε τουλάχιστον. Πιο σταθερό, επίσης δεν είναι σε σχέση με τα XP ή τα Vista (εφόσον δεν εγκαθιστάμε ό,τι σαβούρα πέφτει στα χέρια μας).Συμπέρασμα: όλο και καλύτερα.
ΥΓ: Για τα VIsta: δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να τα βάλει κάποιος, αλλά υπάρχουν λόγοι να τα δοκιμάσει.
To πρόβλημά μου με τις σύγχρονες δημοφιλείς linux distros ειναι το πόσο βαριές ειναι.
Ειναι τουλάχιστον τραγικό να βλέπεις σύστημα με Ubuntu και 1002 άχρηστα services και window managers τύπου KDE/Gnome να ειναι πιο αργό (στο ίδιο σύστημα πάντα) απο default installation Windows XP SP2 (με themes και λοιπές μαλακίες ανοιχτά)...
Πάντως κρίνοντας απο την 7.04, για ενα σύγχρονο μηχάνημα το νέο Ubuntu πρέπει να λέει...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο μετατρεπει την ομιλια σε κειμενο word? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο μετατρεπει την ομιλια σε κειμενο word?
αξιόπιστο ...όχι.
εάν θες να λες αλλά και να γράφει άλλα...υπάρχει.
-
το Ubuntu είναι πιστεύω ότι το Win 95 την εποχή του dos.
σε βάζουν σε έναν κόσμο δύσκολο από την εύκολη οδό.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο μετατρεπει την ομιλια σε κειμενο word?
αξιόπιστο ...όχι.
εάν θες να λες αλλά και να γράφει άλλα...υπάρχει.
για δωσε κανα στοιχειο...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο μετατρεπει την ομιλια σε κειμενο word?Κανένα της προκοπής.
Μετριότατο, τουλάχιστον στην πρώτη έκδοση, μόνο για άτομα με κινητικά προβλήματα αλλά και αρκετή υπομονή θα το συνιστούσα.
Πόσο να έφτιαξε στις επόμενες εκδόσεις; Αν το βρω, θα το δοκιμάσω. -
αν το βρεις, το ψαχνω και γω...
-
θέλω ένα μικρό ραδιόφωνο με ρεύμα απαραιτήτως...έχετε να προτείνετε κάτι;
μόνο ράδιο και αν είναι δυνατόν μικρό σαν mp3 player...
-
Sony μικρό, ψηφιακό δέκτη, ηχείο και LCD αλλά μπαταρία (ή μετασχηματιστή). Το κακό μ' αυτό το μέγεθος είναι ότι δεν έχουν κεραία και ΠΡΕΠΕΙ να έχεις τα ακουστικά επάνω για να πιάνει σταθμούς.
-
ΛΙΝΚ;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΥΓ: Για τα VIsta: δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να τα βάλει κάποιος, αλλά υπάρχουν λόγοι να τα δοκιμάσει.Παρήγγειλα notebook (το πιο φτηνό που βρήκα με firewire) αλλά δεν υπήρχε κανένα με XP, μόνο Vista.
Μου είπαν ότι χάνεται η εγγύηση αν βγάλω τα Vista επειδή είναι προεγκατεστημένα.
-
Ποιό Λεωνίδα, πόσο και από πού. Θα τα πείς όλα εδώ
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Sony μικρό, ψηφιακό δέκτη, ηχείο και LCD αλλά μπαταρία (ή μετασχηματιστή). Το κακό μ' αυτό το μέγεθος είναι ότι δεν έχουν κεραία και ΠΡΕΠΕΙ να έχεις τα ακουστικά επάνω για να πιάνει σταθμούς.έχεις υπόψιν σου μοντέλο...πολύ γενικό αυτό που μου δωσες...
edit : αστο βρηκα
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ΛΙΝΚ;Νομίζω από το Πλαίσιο, γύρω στα 30 ευρώ. Δεν ξέρω τι μοντέλο είναι.
Πήρα και ένα κλασσικό τρανζιστοράκι, μονοφωνικό με κεραία (κινέζικο, χωρίς να βλέπεις ποιος σταθμός παίζει - μόνο ένα κουμπί scan) με 7 ευρώ. Μια χαρά είναι κι αυτό, για μένα καλύτερο - το κρεμάω από ένα δέντρο στη παραλία και έχω φτηνή μουσική χωρίς να με ενδιαφέρει αν χαλάσει από άμμο και νερά, πάντως αντέχει. Παίζει πολύ πιο δυνατά από το Sony (είναι 3πλάσιο σε μέγεθος).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]