-
Ψήνομαι γι αυτό...
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909145Λέει οτι διατίθεται χωρίς λειτουργικό. εγώ έχω στην κατοχή μου ένα cd-rom Ανάκτησης με τα XP από υπολογιστή που είχα αγοράσει από το Πλαίσιο. Μπορώ να εγκαταστήσω τα XP από αυτό το cd; Θα χρειαστεί να κάνω κανένα registration; Υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί πρόβλημα στη μία ή και στις δύο εγκαταστάσεις;
-
Τα cd ανάκτησης δεν εγκαθιστούν το λογισμικό (λειτουργικό, οδηγούς κλπ) όπως το cd των windows. Απλώς αντιγράφουν αρχεία. Επομένως οι οδηγοί και άλλα στοιχεία του λειτουργικού που είναι αναγκαία όταν το εγκαθιστάς για να προσαρμόσουν την εγκατάσταση στο hardware της συγκεκριμένης σύνθεση πιθανότατα δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμοι.
ΑΝ δουλέψει το σύστημα, θα μπορέσεις να κατεβάσεις αυτόματα τους οδηγούς μέσω νετ, αλλά το πιθανότερο είναι να κολλήσει, αν δεν σου πετάξει πρώτα κανένα μήνυμα ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει επαναφορά του συστήματος στο συγκεκριμένο μηχάνημα.Βρες άλλη κόπια του λειτουργικού ή βάλε Ουμπούντου.
-
manosk
Ευχαριστώ!
Θα απευθυνθώ σε κάτι σεσημασμένους που έχω κατα νου για καμια κόπια
βάλε Ουμπούντου
Νομίζω οτι παραείμαι φλώρος για να βάλω Linux
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ερώτηση άσχετου, πρός τους αγαπητούς συνφορουμίστες:
Το παλιό μου laptop, είναι μόνιμα συνδεδεμένο στο δίκτυο (adsl) με απλό modem usb. Υπάρχει δυνατότητα να μοιραστεί την σύνδεση με το νέο laptop, με την χρήση wifi που διαθέτουν και τα δύο, χωρίς προσθήκη άλλου περιφεριακού ?
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων...Έχεις ΧP ; Διαβασε αυτά :
-
iPod Touch...
τι εχετε να πειτε γι αυτο?
κανεις κατι?
μου αρεσει σαν ιντερνετικη συσκευη αλλα κριμα που δεν εχει πολλες δυνατοτητες υποστηριξης . -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
βάλε Ουμπούντου
Νομίζω οτι παραείμαι φλώρος για να βάλω Linux
κάνε το βήμα και εμείς εδώ είμαστε
μονό να σκεφτείς οτι τα κατάφερε ο μάνος
-
Τώρα προσπαθώ να μάθω πως να το βγάλω...
-
Θα το αντικαταστήσεις με DOS;
-
Ψαχνω για εναν καλο εξωτερικο δισκο.
Ζητουμενα η οσο το δυνατον μεγαλη ταχυτητα του δισκου (rpm, buffer) με τιμη απο 100 Ε και κατω και χωρητικοτητα οσο το δυνατον μεγαλυτερη σε αυτη τη τιμη.
Πχ εχω βρει αυτον http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=960330 με 7.200 rpm και
Buffer 8 MB και μου φαινεται ευκαιρια.Προτασεις??
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τώρα προσπαθώ να μάθω πως να το βγάλω...το βρηκα το κολπο και τα εβγαλα...
ησυχασα...
-
g47
Εχω το συγκεκριμενο δισκο. Τιποτα ιδιαιτερο, σαν αρνητικο θα μπορουσα να αναφερω οτι δεν εχει κουμπι on/off. Απλα σβυνει μονος του οταν κλεισεις το pc.
Μη ψαχνεις για ταχυτητα σε εξωτερικους δισκους. Η συνδεση με usb αποτελει εκ των πραγματων bottleneck.
Αγορασε κατι επωνυμο, με οσο το δυνατον μεγαλυτερη εγγυηση και την καλυτερη αναλογια -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ζητουμενα η οσο το δυνατον μεγαλη ταχυτητα του δισκου (rpm, buffer) με τιμη απο 100 Ε και κατω και χωρητικοτητα οσο το δυνατον μεγαλυτερη σε αυτη τη τιμη.
Πχ εχω βρει αυτον http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=960330 με 7.200 rpm και
νομιζω πως έχει ο Κωτσόβολος προσφορά εναν Seagate 500αρη με 99ευρώ. Θα το επιβεβαιώσω και θα πάω να τον χτυπήσω!
-
Αν επιβεβαιωθει ενημερωσε!
-
ξέρει κανείς ποιες είναι οι default ρυθμίσεις για τα 2 Switch (SW1 και SW3) σε netmod hardware v.50 χωρίς φυσικά να έχει βάλει τηλ/κο κέντρο ή isdn συσκευές ??
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
νομιζω πως έχει ο Κωτσόβολος προσφορά εναν Seagate 500αρη με 99ευρώ. Θα το επιβεβαιώσω και θα πάω να τον χτυπήσω!
Eπιβεβαιωθηκε και τον αγορασα σημερα το πρωι.
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=17471 -
Eρωτηση που εχω φαει τρελο κολλημα εδω και μηνες...
Απο τον Μαιο εχω αγοράσει καινουριο laptop με Viste Home Premium
και μεχρι τωρα δεν εχω βρει τροπο να μεταφέρω καποια απο τα αρχεια -κυρίως mp3- του παλιου μου laptop (XP Pro).Τα αρχεια βρησκονται σε εξωτερικο σκληρο δισκο 2.5'' με USB και οταν τα βαζω να αντιγραφουν στο νεο pc, μου λεει πως ''δεν έχω τα δικαιώματα χρησης κλπ κλπ''.
Ετσι απο ενα συνολο 5,000mp3 εχω καταφέρει να περάσω μονο τα μισα. Το ιδιο μου βγαζει και για καποιες φωτος που εχω περασει απο την ψηφιακή μου.
Πως επιλεκτικα καποια τα περναει και καποια δεν εχω δικαιωματα χρησης?:hmmm:Οποιαδήποτε βοηθεια θα ηταν σωτηρια γιατι ειναι κουραστικο να εχεις 2 υπολογιστες ανοιχτους ολη την ωρα....
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων...
-
ΓΙΑΤΙ τα ηχεία του φορητού μου (toshiba) άρχισαν να παίζουν πολύ σιγά ακόμα και στη μεγαλύτερη ένταση;
Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων, γιατί το ίδιο κάνει και στα vista και στο ubuntu (ας το αφήσω εγκατεστημένο, είναι καλό να υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις ). -
Παίδες μια βοήθεια. Έχω ένα πολύ παλιό PC σε αχρηστεία και θέλω να το στείλω για ανακύκλωση. Που μπορώ να το δώσω?
-
Μπες στο insomnia.gr, υπάρχει αν θυμάμαι καλά θρεντ οπου μπορείς να γράψεις τι υλικό έχεις για πέταμα και μπορεί να βρείς άτομα που το χρειάζονται...
-
Βασικά εμάς στην υπηρεσία μας τα πήραν για 50 ευρώ τον τόννο...Δώσαμε πάνω από 10 τόννους....
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]