-
είναι ιδέα μου ή τα vista είναι εξαιρετικά αργά στην αντιγραφή αρχείων από ένα μέρος στο άλλο ?
εν τω μεταξύ στο λάπτοπ (με βίστα κι αυτό) μου φαίνεται ότι είναι πιο γρήγορη η αντιγραφή! -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
είναι ιδέα μου ή τα vista είναι εξαιρετικά αργά στην αντιγραφή αρχείων από ένα μέρος στο άλλο ?
εν τω μεταξύ στο λάπτοπ (με βίστα κι αυτό) μου φαίνεται ότι είναι πιο γρήγορη η αντιγραφή!Δεν είναι ιδέα σου. Νομίζω είχαν βγει κάτι patches που βοηθούσαν σε αυτό... ή αναμένονται ακόμα;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
εν τω μεταξύ στο λάπτοπ (με βίστα κι αυτό) μου φαίνεται ότι είναι πιο γρήγορη η αντιγραφή!Δεν είναι ιδέα σου. Νομίζω είχαν βγει κάτι patches που βοηθούσαν σε αυτό... ή αναμένονται ακόμα;
χμ λογικά υπάρχουν γιατί στο pc τα έχω 'αγοράσει' από αλλού
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εν τω μεταξύ στο λάπτοπ (με βίστα κι αυτό) μου φαίνεται ότι είναι πιο γρήγορη η αντιγραφή!Υπαρχουν BETA patches γι αυτο το θεμα... οπως και κατι αλλα... τα οποια πραγματικα απογειωνουν τα VISTA σε ταχυτητα, αλλα για την ωρα beta. Οσοι τα δοκιμασαμε παντως δεν ειχαμε προβλημα. Αναμενονται οfficial με το SP1 εντος των επομενων μηνων.
-
Mπα, βγάζουν και για τα vista patches;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εν τω μεταξύ στο λάπτοπ (με βίστα κι αυτό) μου φαίνεται ότι είναι πιο γρήγορη η αντιγραφή!Υπαρχουν BETA patches γι αυτο το θεμα... οπως και κατι αλλα... τα οποια πραγματικα απογειωνουν τα VISTA σε ταχυτητα, αλλα για την ωρα beta. Οσοι τα δοκιμασαμε παντως δεν ειχαμε προβλημα. Αναμενονται οfficial με το SP1 εντος των επομενων μηνων.
LINK! NOW!
-
http://downloads.guru3d.com/download.ph ... 6#download
-
-
Ευχαριστώ. Για να δούμε τι θα δούμε.
Έχω την εντύπωση ότι αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στο indexing που γίνεται αυτόματα για να είναι γρήγορη η εύρεση. Θα κάνω μέτρηση. -
Το indexing μπορείς να το βγάλεις νομίζω..
-
Κατέβασα κι από τα δύο link τα αρχεία για Vista 32 bit (τα Home Premium έχω) και βγήκε όταν τα έτρεξα μήνυμα ότι τα patch δεν είναι για το σύστημά μου (don't apply to your system).
-
τι εθνικοτητας ειναι τα Vista σου? Ελληνικα μηπως?
-
Αγγλικά.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Security για το Internet ειναι στην επιλογη medium-high..
Το κατεβασα στo medium αλλα τιποτα...
Μιλαω για αυτη την εικοναΟ μόνος τρόπς να αποφύγεις αυτό το μήνυμα ( όχι γενικά αλλά κατά περίπτωση ) είναι να προσθέσεις τους εκδότες του πιστοποιητικού στους trusted certificate publishers.
-
Κάτι τρέχει με το eMule?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Κάτι τρέχει με το eMule?ναι τον σύλλαβε ο τροχονόμος της υπογραφής σου
δε ξέρω
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Κάτι τρέχει με το eMule?Εγώ δεν είχα πρόβλημα πάντως που το είχα ανοιχτό για αρκετές ώρες σήμερα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εγώ δεν είχα πρόβλημα πάντως που το είχα ανοιχτό για αρκετές ώρες σήμερα.
Ναι αλλα ειχε ο Adis προβλημα
-
Αυτό δεν είναι νέο.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εγώ δεν είχα πρόβλημα πάντως που το είχα ανοιχτό για αρκετές ώρες σήμερα.
Ναι αλλα ειχε ο Adis προβλημα
τα ξερεις πως ειναι...ο καθενας το τομαρι του..
nolympios....
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]