-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Αν έχει εγκατασταθεί και ως add-on του firefox, πας tools> add ons και τη βγάζεις κι από εκεί.τελικα ως addon ηταν.
ευχαριστω!! -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...Όταν εγκαταστήσεις το '08 δημιουργείται μέσα στο Applications ξεχωριστός φάκελος iWork 08. Ενώ ο φάκελος '06 εξακολουθεί να υπάρχει η ενδεχόμενη 'απεγκατάσταση' του '08 δεν επηρεάζει καθόλου το '06! Δεν σου αρέσει το '08??? Το πετάς στον κάδο και τελείωσες! Χρησιμοποιείς το '06!!! Επίσης το '08 δημιουργεί δικό του αρχείο preferences το οποίο και σβήνεις με την 'απεγκατάσταση' .
-
Ευχαριστώ. Τελικά φαίνεται καλό.
Στο pages έχω ένα μικρό πρόβλημα με το CocoAspell. Δεν μου βγάζει επιλογές λεξικού στο spelling πλέον (ούτε το 08, ούτε το 06). Πατώντας shift apple +; μου βγάζει το dialogue box του ορθογραφικού ελέγχου, αλλά όχι επιλογή λεξικού. Ο μόνος τρόπος είναι να πάω στο inspector και να του επιλέξω στο tab text, more, language, την γλώσσα που θέλω καθώς ως προεπιλογή έχει none. Και όταν ξαναρχίσω το pages φτου και απ' την αρχή.
Πως αλλάζει αυτή η αηδία;
Αυτό το πρόβλημα το είχα αντιμετωπίσει και με το pages 06. Δεν θυμάμαι πως το έλυσα όμως.
-
Ο χρήστης dino έγραψε:
Φυσική πρόσβαση δεν έχει.
Όσον αφορά το format , είναι τπ μηχάνημα της δουλειάς και δεν μπορώ να προβώ σε τέτοια ενέργεια.
Antivirus υπάρχει (f secure).
Σε firewall πως να κινηθώ ?Εφ΄όσον είναι μηχάνημα της δουλειάς , αυτό μπορεί να γίνει μέσω του ΙΤ της εταιρείας σου. Εξήγησε καθαρά τι συμβαίνει και θα λυθεί το πρόβλημά σου.
-
ψάχνω καλό usb stick μέχρι 30-35
-
Mην πάρεις πάντως το kingston 2 GB. To έχω και είναι πολύ αργό.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345226 -
Στα vista πως απενεργοποιω το μηνυμα ''There is a problem with this website's security certificate.'' που βγαινει πριν απο πολλες σελιδες?
Ιδιαιτερα στο Hotmail δε με αφηνει να μπω αφου μετα με πεταει στη διαμορφωση του λογαριθασμου μου. -
Ίσως έχεις επιλέξει πολύ υψηλό βαθμό ασφαλείας στις επιλογές internet.
Control panel> Internet Options> Security> medium-high αν έχεις επιλεγμένο το high. -
-
[quote='v@silis']ψάχνω καλό usb stick μέχρι 30-35
-
μάλλον για το OCZ θα πάω.
αλλά βλέπω ότι στο Plaisio έχει άλλη φωτογραφίαπαίζει να είναι facelift (όλα τα άλλα χαρηκτηριστικά είναι ίδια...τσεκαρισμένα και στην επίσημη σελίδα)
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=920924
-
Πάρε αυτό που εμφανίζεται στη σελίδα της εταιρείας, το facelift.
-
Καμία πρόταση για pda ? Θέλω να έχει τα πάντα (κινητό - gps - wifi - φωτογραφική κτλ κτλ ) Τιμή μέχρι 750
-
κρινοντας απο το υφος της γραφης και μονο μαλλον εισαι απο τη ροδο!μικρυνε λιγο την εικονα στην υπογραφη...ευχαριστω!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κρινοντας απο το υφος της γραφης και μονο μαλλον εισαι απο τη ροδο!μικρυνε λιγο την εικονα στην υπογραφη...ευχαριστω!adblock @ firefox.
-
[quote='Στέλλα']Καμία πρόταση για pda που το μόνο που δεν με ενδιαφέρει να κάνει είναι καφέ ,υπάρχει ? Τιμή μέχρι 750
-
Αυτό το ScanSpyware 3.8.0.4 δουλεύουν ακόμα τα updates του; Εχει καιρό που είναι σε αυτή την έκδοση...
Από όσο ακούω είναι καλό.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κρινοντας απο το υφος της γραφης και μονο μαλλον εισαι απο τη ροδο!μικρυνε λιγο την εικονα στην υπογραφη...ευχαριστω!Από το ύφος της γραφής το συμπέρανες εσυ;
Στέλλα, αν και δεν ασχολούμαι με το άθλημα Smartphone (ακόμα ), υπάρχουν τα HTC που έχουν ενδιαφέρουσες τιμές (παράδειγμα)
Περισσότερα από τα παιδιά που έχουν (Wagner; ) -
Geia sas paides!
Thelo ta fota sas giati ehasa ta dika mou! Pio sygekrimena ekei pou douleva sto pc mou ehase tin foteinotita tis i othoni kai emeine fos isa isa gia na to sviso. Meta pou dokimasa na to anoixo itan teleios mavri. Me paraxenevei to fainomeno to laptop itan sxedon kainourgio. Axizei na simiothei pos tis progioumenes 2 meres eiha paixei ena paihnidi me arketa varia grafika kai epipleon doulevei me elafra diaforetiko voltage apo tin Ellada (240V i 250V den thimamai) an kai eihe doulepsei aprovlimatista epi ena hrono. Opos to kovw einai mallon provlima tis othonis kai ohi tis kentrikis monadas....
Kamia idea?
(sorry gia ta greeklish einai profanes oti eimai se allo pc!)
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Geia sas paides!Thelo ta fota sas giati ehasa ta dika mou! Pio sygekrimena ekei pou douleva sto pc mou ehase tin foteinotita tis i othoni kai emeine fos isa isa gia na to sviso. Meta pou dokimasa na to anoixo itan teleios mavri. Me paraxenevei to fainomeno to laptop itan sxedon kainourgio. Axizei na simiothei pos tis progioumenes 2 meres eiha paixei ena paihnidi me arketa varia grafika kai epipleon doulevei me elafra diaforetiko voltage apo tin Ellada (240V i 250V den thimamai) an kai eihe doulepsei aprovlimatista epi ena hrono. Opos to kovw einai mallon provlima tis othonis kai ohi tis kentrikis monadas....
Kamia idea?
(sorry gia ta greeklish einai profanes oti eimai se allo pc!)
καηκε το backlit... Ισως βρεις ανταλλακτικο μεσω ebay και αν πιασουν τα χερια σου να το αλλαξεις. Επειδη ομως κατα πασα πιθανοτητα δεν γινετε τιποτα, πας για νεο φορητο (αν εχεις εγγυηση) (η αλλαγη της οθονης κρινετε ασυμφορη)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]