-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
-
Βασικά καλύτερα ένας δυνατός (+ συνάμα ακριβώς) Duo παρά Quad
-
οι 1333MHz είναι καινούριο είδος στην αγορά και καταλαβαίνεις πού οφείλεται η διαφορά
-
Νόμιζα ότι έλεγε κάτι άλλο αντί για Enermax, οπότε πάσο
-
Μπορείς να βάλεις έναν σταθεροποιητή τάσης αντί για UPS.
Εχθές πήρα αυτό για ένα φίλο
ΟΚΖ
Οι πριζες που εχω, σταθεροποιουν την ταση....
Δεν ξερω αν ειναι τοσο καλες η το Enermax απλα τα γραφει εκει που δεν πιανει.
Θα το ψαξω, να παρω ενα. -
-
Μακρυά από το zonealarm free firewall. Παλιά μου γνώση να σε θυμόμουν τώρα...
Το έβαλα ελλείψει καλύτερης δωρεάν λύσης και προσπαθώντας να το απεγκαταστήσω όταν το βαρέθηκα (vista) μου έσκισε τη σύνδεση. Δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα, χωρίς να ξέρω το γιατί. Τώρα γράφω από το Ubuntu κι είμαι έτοιμος να κάνω επαναφορά συστήματος με το Acronis. Eυτυχώς έκανα backup πριν καμιά βδομάδα. -
Παιδιά, κάντε πρόταση για laptop με ταβάνι τα 1000 ευρώ, για (όχι extreme) gaming. Έλεγα για Toshiba Satellite A210-127, αλλά δεν έχω ιδέα τι καπνό φουμάρει ο AMD Turion.
-
Λοιπον...
Κατα τις 5 χθες παιρνει τηλ ο αδερφος μου και μου ανακοινωνει οτι η 15αρα SonyCRT που ειχα απο το ...96~97(???) τα φτυσε....
Παω πλαισιο Αγ.Παρασκευης....
Σε 17αρα η 19αρα wide Samsung η LG τι εχετε;;;
Ειδα μερικες....
Και κατελυξα σ αυτην....
Προς το παρον....
Ειναι απλα υπεροχη! -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παιδιά, κάντε πρόταση για laptop με ταβάνι τα 1000 ευρώ, για (όχι extreme) gaming. Έλεγα για Toshiba Satellite A210-127, αλλά δεν έχω ιδέα τι καπνό φουμάρει ο AMD Turion.Fujitsu-Siemens Amilo Pi 2530
Οθόνη 15.4'' WXGA
Ανάλυση 1280 x 800
CPU Intel Core 2 Duo T7300 2.00GHz
RAM 2048MB DDR2
HD 160GB SATA 5400rpm
VGA ATI Radeon HD2300 up to 896MB
DVD-R Super Multi (Double Layer)
Windows Vista Home Prem. GR/EN
Κάμερα 1.3 Megapixels
Intel High Definition Audio
Ηχεία 2 ενσωματωμένα
Modem 56k
Ethernet 10/100 Wireless Lan (802.11a/b/g)
DVI-out x 1
VGA out x 1
USB 2.0 x 3
SPDIF out x 1
ExpressCard/54 x 1
Line-in x 1
Card Reader 4-in-1
Li-Ion 6 cell 2200mAh
Βάρος 3,00 kgΣουμα 1.099,00 €
Εγω σε λιγο θα περασω αυτο στα 'εξωδα' της εταιρειας
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παιδιά, κάντε πρόταση για laptop με ταβάνι τα 1000 ευρώ, για (όχι extreme) gaming. Έλεγα για Toshiba Satellite A210-127, αλλά δεν έχω ιδέα τι καπνό φουμάρει ο AMD Turion.Πολύ δυνατό και ισορροπημένο το συγκεκριμένο laptop. 2gb RAM (τα xp πετάνε), 160gb hdd, Ati HD2600!
O Turion είναι υπεραρκετός για desktop και στο gaming δε θα σου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Βέβαια δεν έχει την ισχύ ενός C2D, αλλά έτσι και αλλιώς τις βαριές δουλειές (=high definition video encoding κλπ) τις κάνουν τα desktop pcs.
Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ πάντως έχω ψηθεί πάρα πολύ για A210!! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Θελω γνωμες για Mobo, CPU, RAM, τροφοδοτικο & καρτα γραφικωνMobo gia Intel
Blitz Extreme
(ok ειναι αυτο. Intel-ASUS/ AMD-GB)CPU
Core 2 Quad Q6600 (s775/2.4GHz)
(και αυτο οκ ειναι)RAM
Κατα σειρα: Muskin, Corsair, Kingston. Τωρα εξαρταται και για τι το θελεις το pc (games κλπ)Καρτα γραφικων
8800 GTS 320MB HTDP
8800 GTS 320 MB HTDP
(απο τις 2 προτιμησε την XFX αλλιως πηγαινε για ASUS nvidia).Τροφοδοτικο
850 η 1000Watt?
(το 1ο αμφιβολης ποιοτητας το 2ο οκ. AKASA (δεν βλεπω τπτ στο πλαισιο να υπαρχει) και TAGAN ειναι κορυφη. Τσεκαρε οτι τροφοδοτικο παρεις να ειναι true τα Watt και οχι πχ να σου λεει ειναι 1000 και να αποδιδει ουσιαστικα 600...Επενδυσε σε ενα καλο τροφοδοτικο, πιστευω ειναι το σημαντικοτερο μερος του dekstop)Οθ0νη
Καθοτι gamer (ως επι το πλειστον) δεν ασχολουμε καν με τις LCD αλλα με CRT (οι οποιες πλεον πανε για εξαφανιση) οποτε δεν το εχω ψαξει καθολου.HD
OS
Seagate 500GB (7200rpm, 16MB Cache, SATA 2)
Παρολο που οι WD ειναι πολυ καλοι+γρηγοροι ειναι επισης και πανακριβοι και πραγματικα δεν θα δεις διαφορα. Οποτε ψηφιζω Seagate.p.s. Πολυ λιγες επιλογες στο πλαισιο + πολυ ακριβα....
-
Εγω σε λιγο θα περασω αυτο στα 'εξωδα' της εταιρειας
Αυτή είναι εταιρεία
αν ζητάνε άτομα πες μου -
Fuji-Siemens... μια εταιρια που παει απο το κακο στο χειροτερο σε οτι αφορα την ποιοτητα των laptop της. Οι hardwarαδες, δεν σας την συστηνουν. Οποιος την προτιμησει... ας μην ξεχασει την επεκταση εγγυησης.
οποτε... αγαπητε MigF1, επειδη εισαι και σε tight budget οπως θα ελεγε η γιαγια μου, με κλειστα ματια πας για Dell Vostro 1500. Πας http://www.dell.co.uk, βρισκεις τον Vostro... κανεις Customize, βαζεις και την 8600GT αμα γουσταρεις gaming καταστασεις... και αφου το φερεις στα μετρα σου, περνεις τηλ την DELL HELLAS και τους λες τι ακριβως θες και περιμενεις καποια προσφορα. Το ολο πακετο απο οτι ειδα και γω, δεν πρεπει να σου βγει πανω απο 1100 ευρω.
Ενα review: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3918
Αυτα...
-
Δεν εχω κανενα παραπονο απο την Fujitsu Siemens....
-
ρε παιδια η εταιρεια χωριζεται σε λιγο παλι σε 2 τμηματα...
-
adis4gr
Πού το ξέρεις εσύ αυτό για τη λήξη της συνεργασίας; Δώσε λίγο τα στοιχεία σου να τα περάσω στο κομπιούτερ.Και εμείς πάντως με ένα fujitsu-siemens amilo και δεν ξέρω αν έχει και πρωτεϊνες, μια χαρά τη βγάζουμε εδώ και 6 χρόνια νομίζω.
-
ναι γραφτα...
life goes on...
-
Αντιγράφω από το myphone.gr
Ο χρήστης gkr41 έγραψε:
Θέλετε Windows Vista; Πάρτε ένα Mac!Φαίνεται ότι τα νέα iMacs δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα PC τελευταίας τεχνολογίας, ίσως μάλιστα και να αποδίδουν καλύτερα από αυτά τρέχοντας Windows Vista!
Πολλοί χρήστες των νέων iMacs που αποφάσισαν να εγκαταστήσουν Windows Vista αναφέρουν ότι οι νέοι τους υπολογιστές αποδίδουν καλύτερα στο νέο λειτουργικό της Microsoft από τα αντίστοιχα PC.
Το Windows Experience Index είναι ένα πρόγραμμα που βρίσκεται ενσωματωμένο στα Vista και αναλύει τις δυνατότητες του υπολογιστή, αποδίδοντάς του ένα γενικό βαθμό «συμβατότητας» με το λειτουργικό. Χρησιμοποιώντας το οι χρήστες των νέων iMacs που έχουν εγκαταστήσει Windows Vista μέσω του BootCamp ανακαλύπτουν ότι παίρνουν βαθμούς πολύ πάνω του 3 που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του λειτουργικού.
Αποκορύφωμα αυτού είναι ότι το δυνατότερο μοντέλο iMac που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, το iMac 2.8 Mhz, σκοράρει ένα απόλυτο 5.0 στη συγκεκριμένη πρόκληση. Το βαθμό αυτό αγωνιούν να φτάσουν πολλές επώνυμες μάρκες PC, όπως η Dell και η Hewlett-Packard.
Το γεγονός αυτό έρχεται να ενισχύσει τις φωνές όλων όσων προτείνουν την αγορά υπολογιστών Mac, ακόμα και αν αυτοί χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με Windows Vista.
-
έκανα δοκιμή στο ups κατεβάζοντας τον γενικό και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα
(belkin 650VA)
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αντιγράφω από το myphone.grΘέλετε Windows Vista; Πάρτε ένα Mac!
Φαίνεται ότι τα νέα iMacs δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα PC τελευταίας τεχνολογίας, ίσως μάλιστα και να αποδίδουν καλύτερα από αυτά τρέχοντας Windows Vista!
Πολλοί χρήστες των νέων iMacs που αποφάσισαν να εγκαταστήσουν Windows Vista αναφέρουν ότι οι νέοι τους υπολογιστές αποδίδουν καλύτερα στο νέο λειτουργικό της Microsoft από τα αντίστοιχα PC.
Το Windows Experience Index είναι ένα πρόγραμμα που βρίσκεται ενσωματωμένο στα Vista και αναλύει τις δυνατότητες του υπολογιστή, αποδίδοντάς του ένα γενικό βαθμό «συμβατότητας» με το λειτουργικό. Χρησιμοποιώντας το οι χρήστες των νέων iMacs που έχουν εγκαταστήσει Windows Vista μέσω του BootCamp ανακαλύπτουν ότι παίρνουν βαθμούς πολύ πάνω του 3 που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του λειτουργικού.
Αποκορύφωμα αυτού είναι ότι το δυνατότερο μοντέλο iMac που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, το iMac 2.8 Mhz, σκοράρει ένα απόλυτο 5.0 στη συγκεκριμένη πρόκληση. Το βαθμό αυτό αγωνιούν να φτάσουν πολλές επώνυμες μάρκες PC, όπως η Dell και η Hewlett-Packard.
Το γεγονός αυτό έρχεται να ενισχύσει τις φωνές όλων όσων προτείνουν την αγορά υπολογιστών Mac, ακόμα και αν αυτοί χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με Windows Vista.
Πληρωμενη διαφημιστικη καταχωρηση και ετσι?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αντιγράφω από το myphone.grΘέλετε Windows Vista; Πάρτε ένα Mac!
Φαίνεται ότι τα νέα iMacs δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα PC τελευταίας τεχνολογίας, ίσως μάλιστα και να αποδίδουν καλύτερα από αυτά τρέχοντας Windows Vista!
Το βρησκω απολυτως λογικο...
Ειναι σαν να βαζεις εμενα σε Ιταλικο....
Η θα ερθει το τελος του κοσμου... Η ολα θα πανε ρολοϊ....Διευκρινηση....
Χωρις το BootCamp μπορουμε να τρεξουμε την εγκατασταση των ΧΡ/Svista, αρα χωρις να υπαρχει το Leopard;;;;
Θα χει πλακα να ανοιγεις Mac και να ξεκινανε Windows..... -
Τελικά το πεθαμένο pc αναστήθηκε στον πιασοκώλη κομπιουτερα της γειτονιάς με αλλαγή μητρικής.
Ένα θεματάκι που ανέκυψε είναι το εξής.
Το αντιγραφικό dvd της lg που έχω πλέον το βλέπει μόνο σαν dvd ανάγνωσης και όχι αντιγραφικό. Πέρασα και τους σωστούς drivers αλλά τίποτα.
Any ideas? -
Παιδιά ευχαριστώ για τις προτάσεις για λάπτοπ μέχρι 1000 ευρώ! (δεν είναι για μένα, αλλά για γνωστό μου)
-
Διευκρινηση....
Χωρις το BootCamp μπορουμε να τρεξουμε την εγκατασταση των ΧΡ/Svista, αρα χωρις να υπαρχει το Leopard;;;;
Θα χει πλακα να ανοιγεις Mac και να ξεκινανε Windows.....Αν κατάλαβα καλά, ρωτάς αν σε υπολογιστή apple μπορείς να τρέχεις windows χωρίς να έχεις καθόλου OS-X. Φαντάζομαι όχι, γιατί το bootcamp εγκαθίσταται πάνω στο λειτουργικό της apple, ασχέτως αν μετά εκκινεί κατ' επιλογή με windows.
BTW, το τρέχων λειτουργικό των Mac είναι το Tiger. Το Leopard αναμένεται μέχρι το τέλος του χρόνου.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]