-
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Χεχε,με δεδομενο αυτο και οτι θαναι laptop,τι να κανω?
Να παω παλι για build to order,οπως turbo-x η το αντιστοιχο του multirama?
Η για επωνυμη λυση?Όχι πλέον επώνυμη λύση. Και οι δυο αλυσίδες έχουν πολύ καλές επιλογές και το πιο σημαντικό η ταχύτητα επισκευής σς περίπτωση προβλήματος. Μέχρι 2 ημέρες κάνουν τι στιγμή που στα επώνυμα θέλουν δυο ημέρες μόνο για να το κοιτάξουν.
-
Καλύτερα φτιαγμένο κατά παραγγελία σύμφωνα με τα γούστα σου, αφού δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η φορητότητα και παίζεις και παιχνίδια. Θα κοτσάρεις μια καρτούλα γραφικών της προκοπής, έναν επεξεργαστή καλό, κάμποση μνήμη και τέλος. Δεν θα σε χρεώνουν διαφήμιση, ούγια και άχρηστα για εσένα πραγματάκια.
Όμως πήγαινε σε κάποιο κατάστημα να δουλέψεις το πληκτρολόγιο και να δεις τις οθόνες για να καταλάβεις αν σου είναι ικανοποιητική η ποιότητα. -
Ok..Απλα επειδη ηταν turbo-x αυτο που χαλασε σκεφτομαι μην ξανακαω...
Θα τα κοιταξω και ενημερωνω! -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όχι πλέον επώνυμη λύση. Και οι δυο αλυσίδες έχουν πολύ καλές επιλογές και το πιο σημαντικό η ταχύτητα επισκευής σς περίπτωση προβλήματος. Μέχρι 2 ημέρες κάνουν τι στιγμή που στα επώνυμα θέλουν δυο ημέρες μόνο για να το κοιτάξουν.
υπαρχουν επωνυμες σοβαρες που εχουν αποκριση την επομενη μερα για να σου καταστησουν το συστημα πληρως λειτουργικο και οχι για να το κοιταξουν. ειναι απο τα πραγματα που πληρωνεις στα επωνυμα τα οποια δεν φαινονται και δεν τα βλεπεις παρα μονο αν εχεις δουλεψει με αυτα.
εχμ... ΜΑΚΡΥΑ απο HP!! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Όχι πλέον επώνυμη λύση. Και οι δυο αλυσίδες έχουν πολύ καλές επιλογές και το πιο σημαντικό η ταχύτητα επισκευής σς περίπτωση προβλήματος. Μέχρι 2 ημέρες κάνουν τι στιγμή που στα επώνυμα θέλουν δυο ημέρες μόνο για να το κοιτάξουν.
υπαρχουν επωνυμες σοβαρες που εχουν αποκριση την επομενη μερα για να σου καταστησουν το συστημα πληρως λειτουργικο και οχι για να το κοιταξουν. ειναι απο τα πραγματα που πληρωνεις στα επωνυμα τα οποια δεν φαινονται και δεν τα βλεπεις παρα μονο αν εχεις δουλεψει με αυτα.
εχμ... ΜΑΚΡΥΑ απο HP!!Γιατι οχι HP?
A,ηρθε η επισημη τιμη του ανταλακτικου,650 Ε +30 Ε εργασια...
Οποτε παω και επισημα για αλλον φορητο.
Οποτε εχουμε και λεμε:
Οθονη απαραιτητως wide 15'' και πανω.
Επεξεργαστη εναν ικανοποιητικο απλα.(Αληθεια ποιες σειρες υπαρχουν?Εχω μπλεξει τα μπουτια μου με τους m,centrino,duo κλπ.Ποιος θα εχει την καλυτερη αποδοση στο laptop?)
Σκληρος 120αρης και πανω,οχι κατι φοβερο.
Ram 2Gb και πανω απαραιτητως.
Καρτα γραφικων πολυ δυνατη απαραιτητως.
Κοστος το πολυ μεχρι 1500 Ε.
Δεν θα ηθελα προτασεις τυπου βαλε αλλα 100,παιρνεις το ταδε που ειναι καλυτερο, δεν μου περισευει ουτε Ε παραπανω...
Προτασεις? -
HP=Hope and Pray.....
-
Μια ερώτηση για όσους ασχολούνται με εφαρμογές που χρειάζονται μεγάλη υπολογιστική ισχύ.
Έμεινα χωρίς υπολογιστή (τα έφαγε τα ψωμιά του ο κακομοίρης ο Athlon +2000 πρέπει να έκλεισε τα 2 χρόνια συνεχούς λειτουργίας στο 100%) και μια που ουσιαστικά χρειάζομαι workstation για χρήση σαν render machine (3dmax, solidworks), κοιτάζω για κανα μεταχειρισμένα Dell Precision 650 (Dual Xeon 2.8MHz, 2Gb RAM, 2 x 36Gb SCSI HDD, Matrox Pharelia 128Mb) απο αντικατασταση λόγω leasing.
Έχει κανείς εμπειριά απο τέτοιο μηχάνημα?
Θα είναι αρκετά γρήγορο στην επεξεργασία γραφικών ή ένας απλός Core Duo θα μπορούσε να κάνει την ίδια δουλειά? -
μακρυα απο HP γιατι το σερβις τους επισημως ειναι το χειροτερο μακραν!
οσο δουλευει μπορει να ειναι καλο χρυσο και αγιο..
αν πει να χρειαστεις κατι, τελειωσες! -
Ρε παιδια η καινουργια σειρα της Acer τι λεει? Απο χαρακτηριστικα σκιζει παντως.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... &tab=specs -
λεγεται (δε γνωριζω) οτι αν παθει κατι φευγει οπως ειναι ιταλια...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε παιδια η καινουργια σειρα της Acer τι λεει? Απο χαρακτηριστικα σκιζει παντως.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... &tab=specsΣε αυτη τη τιμη ειναι πολυ καλο αποτι βλεπω...
Το dvd writer του γραφει διπλη στρωση? -
Σήμερα πήγα στην Χαλκίδα και διέκοψα το συμβόλαιο της Vodafone Mobile Connect. Μετά από 2 πήγαινε-έλα στο τεχνικό τμήμα εταιρίας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και αποτυχία να την κάνουμε να δουλέψει σε GPRS με το Mac (στο χωριό δεν έχει 3G), η επιστήμη και οι τεχνικοί της Voda σήκωσαν τα χέρια ψηλά.
Θα κάνω άλλη μια απόπειρα με την κάρτα του ανθρώπου από το κατάστημα της Χαλκίδας (προσφέρθηκε να δοκιμάσουμε με την δική του, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση) όταν έρθει το Leopard μήπως άλλαξε κάτι. Μέχρι τότε όμως internet γιόκ στο χωριό.
-
Χρήστος Λάππας
εχω κατι φιλους εκει στο Ρεντη, δε το ελεγες πιο πριν μπας και καναμε κατι παραπανω...αν και ειμαι σιγουρος οτι το προσπαθησαν το θεμα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σήμερα πήγα στην Χαλκίδα και διέκοψα το συμβόλαιο της Vodafone Mobile Connect. Μετά από 2 πήγαινε-έλα στο τεχνικό τμήμα εταιρίας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και αποτυχία να την κάνουμε να δουλέψει σε GPRS με το Mac (στο χωριό δεν έχει 3G), η επιστήμη και οι τεχνικοί της Voda σήκωσαν τα χέρια ψηλά.Θα κάνω άλλη μια απόπειρα με την κάρτα του ανθρώπου από το κατάστημα της Χαλκίδας (προσφέρθηκε να δοκιμάσουμε με την δική του, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση) όταν έρθει το Leopard μήπως άλλαξε κάτι. Μέχρι τότε όμως internet γιόκ στο χωριό.
Αθλια η ερωτηση μου... αλλα γιατι μπλεκεις με καρτες και χαζα... και δεν το συνδεεις απευθιας με το τηλεφωνο μεσω Bluetooth?
Εγω επι ενα μηνα με 3G ημουν απο κινητο με συνδεση μεσω bluetooth στο λαπτοπ.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Χρήστος Λάππας
εχω κατι φιλους εκει στο Ρεντη, δε το ελεγες πιο πριν μπας και καναμε κατι παραπανω...αν και ειμαι σιγουρος οτι το προσπαθησαν το θεμα.
Μιλαμε για MAC....
Αν δεν ξερεις.... Οτι και να κανεις.... ΔΕΝ θα δουλεψει -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Χρήστος Λάππας
Μιλαμε για MAC....
Αν δεν ξερεις.... Οτι και να κανεις.... ΔΕΝ θα δουλεψεισε μενα τα λες??
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
HP=Hope and Pray.....Compaq rulz.&-
-
Εγω παντως μια φορα... τον τελευταιο χρονο εχω αριστη εντυπωση και για τους φορητους της HP, αλλα και απο την HP HELLAS. Πολυ εξυπηρετικοι και γρηγοροι...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Χρήστος Λάππας
Μιλαμε για MAC....
Αν δεν ξερεις.... Οτι και να κανεις.... ΔΕΝ θα δουλεψεισε μενα τα λες??
Oχι...
Απλα το τονιζω....
Μ αρεσει να τ ακουω
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]