-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
κατι επαθε ο εκτυπωτης μου κ δεν μπορει να εκτυπώσει... δινει εντολή αλλα δεν κινειται τιποτα. μου φαινεται σαν να μην φτανει η εντολη στον εκτυπωτή... τα καλωδια ειναι οκ. πολύ γκαντεμιά τώρα τελευταία... ξερετε τί πρεπει να γινει? θελει ξανα εγκατάσταση? hp 7200 series.reset στον εκτυπωτή δοκίμασες? συνήθως γίνεται με πατημένο το πλήκτρο power για περισσότερο από 5 sec ή βγάλτον κ ξαναβάλτον απ'τη πρίζα. Επίσης κάνε και επανεκκίνηση στα γουίντοουζ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι.
Πήγαινε όμως πρώτα στις ιδιότητες του modem και ξετσεκάρισε το 'Wait for dial tone' ή κάπως έτσι.Έτσι. . .
Πάντως ενώ το netMod σε συνδέει με το ISDN δίκτυο , δεν είναι και αντίστοιχης δυνατότητας με τα ISDN modem. Επιπλέον αυτό που λέει ο Spike ουσιαστικά χρησιμοποιεί την αναλογική γραμμή του ISDN και όχι την ψηφιακή όπως θα έκανε ένα ISDN modem.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κατι επαθε ο εκτυπωτης μου κ δεν μπορει να εκτυπώσει... δινει εντολή αλλα δεν κινειται τιποτα. μου φαινεται σαν να μην φτανει η εντολη στον εκτυπωτή... τα καλωδια ειναι οκ. πολύ γκαντεμιά τώρα τελευταία... ξερετε τί πρεπει να γινει? θελει ξανα εγκατάσταση? hp 7200 series.
reset στον εκτυπωτή δοκίμασες? συνήθως γίνεται με πατημένο το πλήκτρο power για περισσότερο από 5 sec ή βγάλτον κ ξαναβάλτον απ'τη πρίζα. Επίσης κάνε και επανεκκίνηση στα γουίντοουζ.
ευχαριστώ!
θα το δοκιμάσω κ θα σας ενημερώσω.
dmitspan thanks για την ιδέα!
-
Kανένα προγραμματάκι για να 'τυπώσω' μια φράση με περίεργη/αρτίστικ γραμματοσειρά (πχ το paint δεν μου κάνει) πάνω σε φωτογραφία;
-
photoshop?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Kανένα προγραμματάκι για να 'τυπώσω' μια φράση με περίεργη/αρτίστικ γραμματοσειρά (πχ το paint δεν μου κάνει) πάνω σε φωτογραφία;photoshop
-
To περίμενα! Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, υπάρχει κάτι πιο απλό ή αυτό που θέλω δεν είναι τίποτα δύσκολο;
-
Πανεύκολο είναι αυτό που θες, μέχρι και εσύ θα το καταφέρεις. Αν είσαι τόσο χάρμακ όμως που δεν τα καταφέρεις, εδώ είμαστε..
-
Corel paintshop, Gimp (αυτό είναι κ δωρεάν)
-
Θενκ γιου!
Θα ψάξω να βρω την κατάλληλη γραμματοσειρα και θα τα καταφέρω, νομίζω. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Kανένα προγραμματάκι για να 'τυπώσω' μια φράση με περίεργη/αρτίστικ γραμματοσειρά (πχ το paint δεν μου κάνει) πάνω σε φωτογραφία;Για να μην μπλέκεις με πολύ βαριά και δύσχρηστα προγράμματα, όπως το photoshop, προτείνω το paint shop pro 7.04. Παίζει μέχρι και στα Vista και είναι πολύ καλό για ερασιτεχνική χρήση.
Την έκδοση θα τη βρεις εδώ:
http://www.oldversion.com/program.php?n=pspΜπορείς να βάλεις σε εικόνα κείμενο με οποιαδήποτε γραμματοσειρά διαθέτεις στο σύστημα.
-
Πωλιούνται σκέτα καλώδια για σύνδεση ipod με pc;
-
Εγώ σου πουλάω ένα, έχω 2. 150
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Kανένα προγραμματάκι για να 'τυπώσω' μια φράση με περίεργη/αρτίστικ γραμματοσειρά (πχ το paint δεν μου κάνει) πάνω σε φωτογραφία;
Για να μην μπλέκεις με πολύ βαριά και δύσχρηστα προγράμματα, όπως το photoshop, προτείνω το paint shop pro 7.04. Παίζει μέχρι και στα Vista και είναι πολύ καλό για ερασιτεχνική χρήση.
Την έκδοση θα τη βρεις εδώ:
http://www.oldversion.com/program.php?n=pspΜπορείς να βάλεις σε εικόνα κείμενο με οποιαδήποτε γραμματοσειρά διαθέτεις στο σύστημα.
ζητάει κωδικό...τοσο παλιό κ θέλουν να το αγοράσουμε;
-
-
Πρώτη φορά Link-emoticon!!!!
-
Έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό σε διάφορες εγκάθετες δημοσιεύσεις.
-
...δεν το πρόσεξα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:oops: ...δεν το πρόσεξα!!!Εμ, με τις παρέες που κάνεις, που να ξέρεις όλα τα εγκάθετα tricks.
-
Πες τα, πες τα!!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]