-
Το ρίσκο είναι στο HP όπου σου εύχομαι να μη χρειαστείς service.
Με γειές!
-
και η Acer έχει άθλιο σέρβις...διαπιστωμένο από πολλούς γνωστούς...
-
υπάρχουν και στις άλλες μάρκες τα καραγκιοζιλίκια που φορτώνει η hp στους φορητούς της;;
-
για κάποιον λόγο τώρα τελευταία αργεί να φορτώσει ένα βίντεο στο youtube.
δεν φταίει η σύνδεση.
καθυστερεί κ σε εσάς;
firefox έχω. Πριν δούλευε άψογα.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το ρίσκο είναι στο HP όπου σου εύχομαι να μη χρειαστείς service.Με γειές!
+1
HP=Hope and Pray
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Με γειές!
+1
HP=Hope and Pray
Kαλα λεγε εσυ...
Η ασερ εχει χειροτερο σερβις, ειναι πασιγνωστο.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
υπάρχουν και στις άλλες μάρκες τα καραγκιοζιλίκια που φορτώνει η hp στους φορητούς της;;Οι μονες που δε φορτωνουν καραγκιοζιλικια ειναι η ΙΒΜ και η ΗΡ ΜΟΝΟ στις εκδοσεις κομπακ.
Απολυτη ξεφτηλα ειναι η ασερ με τα 'αρκειντ' κτλ.
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Με γειές!
+1
HP=Hope and Pray
Kαλα λεγε εσυ...
Η ασερ εχει χειροτερο σερβις, ειναι πασιγνωστο.
Δεν εχω μπλεξει ακομα με την ACER, παντα την απεφευγα γιατι δεν μου γεμηζε το ματι, οποτε δεν μπορω να πω τιποτα.
-
-
Για linux δεν έχει κανά τεστάκι?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για linux δεν έχει κανά τεστάκι?εάν είχε το ποσοστό κατοχής των Win όλο και κάτι θα είχε...
-
πως μπορώ να στείλω φαξ μέσω των xp (το ενσωματομένο που έχει) έχοντας γραμμή adsl και netmod ;
οεο;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
πως μπορώ να στείλω φαξ μέσω των xp (το ενσωματομένο που έχει) έχοντας γραμμή adsl και netmod ;οεο;
Το εκτυπωνεις μεσω του WordXP και το στελνεις απο το συμβατικο Fax
-
πως μπορώ να στείλω φαξ μέσω των xp (το ενσωματομένο που έχει) έχοντας γραμμή adsl και netmod ;
οεο;
το οποίο όμως δεν έχω...και το φωτογραφείο μου ζητά 2,8 ευρώ!!
-
οεο;
Εφ΄όσον το έχεις εγκαταστήσει καλά , τότε είτε κάνεις ότι λέει ο Αλέξανδρος είτε αγοράζεις ένα ISDN modem και λειτουργείς.
-
οεο;
Εφ΄όσον το έχεις εγκαταστήσει καλά , τότε είτε κάνεις ότι λέει ο Αλέξανδρος είτε αγοράζεις ένα ISDN modem και λειτουργείς όπως πρέπει.
-
μα το netmod είναι ΚΑΙ isdn modem....
με το fax modem του λαπτοπ και τηλεφωνικό καλώδιο στην αναλογική του netmod θα το στείλει;
-
Ναι.
Πήγαινε όμως πρώτα στις ιδιότητες του modem και ξετσεκάρισε το 'Wait for dial tone' ή κάπως έτσι. -
κατι επαθε ο εκτυπωτης μου κ δεν μπορει να εκτυπώσει... δινει εντολή αλλα δεν κινειται τιποτα. μου φαινεται σαν να μην φτανει η εντολη στον εκτυπωτή... τα καλωδια ειναι οκ. πολύ γκαντεμιά τώρα τελευταία... ξερετε τί πρεπει να γινει? θελει ξανα εγκατάσταση? hp 7200 series.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
πως μπορώ να στείλω φαξ μέσω των xp (το ενσωματομένο που έχει) έχοντας γραμμή adsl και netmod ;οεο;
το netmod σου έχει 2 αναλογικές εξόδους, την ab1 και την ab2, συνήθως στην πρώτη είναι συνδεδεμένη η κεντρική πρίζα του σπιτιού, οπότε τράβα ένα καλώδιο από την δεύτερη έξοδο στο modem του υπολογιστή, αν έχει. Αν δεν έχει τότε...
Στη συνέχεια ακολουθείς τα βήματα αν υποθέσουμε ότι έχεις εγκαταστήσεις το fax service των XP
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]