-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Και είναι και εντός budget! Σε σχέση με την BRAVIA πως είναι (η Sony είναι η αδυναμία μου! )...?
Σε μια πρόχειρη ματιά σε ενα κατάστημα που παίζαν μαζί αναλογικό τηλεοπτικό σήμα (MEGA,ANT1 κτλ) η διαφορά όσο αφορά την αντίθεση ήταν εμφανές υπές της SAMSUNG ενώ και στην κίνηση 'νομίζω' υπερήχε ελαφρώς η SAMSUNG.
Επίσης οσο αφορά εξωτερική σχεδίαση η SAMSUNG ειναι πανέμορφηΑυτο ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να προωθησουν την tv που θελουν.Βαζουν τέλεια τις ρυθμισεις σε μερικες tv και κουκουρουκου στις υπολοιπες.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ξαφνικά δεν μπορώ να ακούσω ήχο από βίντεο στο you tube
ακούω μουσική από winamp κανονικά και βλέπω βίντεο από τον media player αλλά δεν έχω τους ήχους των windows πχ ειδοποίηση για νέο mail και δεν μπορώ να ακούσω ήχο στο you tube.
τι μπορεί να συμβαίνει;
edit: το φτιαξα.
Για πες, για πες...
Εμενα το προβλημα προεκυψε οταν εκαναν αυτοματη ενημερωση τα Παραθυρα SP2 και αλλαξαν τον οδιγο της καρτας ηχου.
Και λυθηκε με την παγια τακτικη της απεγκατασταση και ξανα-μανα εγκατασταση...
Εσυ πως το λυσες;είχε χάσει την επαφή του το πράσινο καρφί των ηχείων πίσω στην κάρτα ήχου. απλό.
έχω 7.1 και γίνεται χαμός πίσω....
Καλα ρε φιλε.....
Εγω σου βγαζω ολοκληρη αναλυση ΙΤ με τις σωστες ενεργειες και συ μου λες για πρασινα καρφια;;;;;
Εισαι σοβαρος;;;;;
Κανε ενα Low level format εκει...
Θα γραψω και εγω 4.950.003 κωδικα για την επικοινωνια του YouTube με τα 7.1 ηχεια σου, θα κανουμε και alpha, beta testing κανα 6μηνο για να μαστε ΟΚ και μετα θα σαι μια χαρα!
Αποκλειεται να ναι τοσο απλο!! -
ε άμα σου λέω...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Wagner669 είναι πανάκριβη!!!....like no other.....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και είναι και εντός budget! Σε σχέση με την BRAVIA πως είναι (η Sony είναι η αδυναμία μου! )...?
Σε μια πρόχειρη ματιά σε ενα κατάστημα που παίζαν μαζί αναλογικό τηλεοπτικό σήμα (MEGA,ANT1 κτλ) η διαφορά όσο αφορά την αντίθεση ήταν εμφανές υπές της SAMSUNG ενώ και στην κίνηση 'νομίζω' υπερήχε ελαφρώς η SAMSUNG.
Επίσης οσο αφορά εξωτερική σχεδίαση η SAMSUNG ειναι πανέμορφηΑυτο ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να προωθησουν την tv που θελουν.Βαζουν τέλεια τις ρυθμισεις σε μερικες tv και κουκουρουκου στις υπολοιπες.
+1
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αληθεύει ότι η Sony προμηθεύεται τις οθόνες TFT από την Samsung?
Το εχω ακουσει και εγω αυτο απο σερβις της σονυ.
Δεν ειναι παραλογο.
Αν δεις τα τσιπακια που εχουν τα Memory stick της Sony.... Samsung λενε επανω.... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παίζει και αυτό! αλλα στην τιμή της SAMSUNG R8 δυσκολα θα βρεις πρόταση της SONY με ανάλογες προδιαγραφές όπως πχ Sony LCD 32'' Bravia KDL-32S3000 που ξεπερνα τα 1000 ευρώπουλα.
Πιστευω εκει που τις ειχανε μαζί η συγκεκριμένη bravia ηταν σε τιμή πολύ κοντά στην R8 οπότε μάλλον ήταν στην σειρά bravia 'χαμηλών' επιδόσεων . -
Υπάρχει καμία καλή πρόταση για μικρή τηλεόραση LCD μέχρι 300 Ευρώ;
-
LG pc tft+TV 19' 260E
Βγαινει και wide. -
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σωστό. Αλήθεια πόσοι από εσάς όταν αγοράσετε μια τηλεόραση τη ρυθμίζεται με τις σωστές ρυθμίσεις, σε χρώμα, αντίθεση, φωτεινότητα κ.λ.π.;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σωστό. Αλήθεια πόσοι από εσάς όταν αγοράσετε μια τηλεόραση τη ρυθμίζεται με τις σωστές ρυθμίσεις, σε χρώμα, αντίθεση, φωτεινότητα κ.λ.π.;
Όλα στο 50% δεν είναι η σωστή απάντηση;
Κανονικά πρέπει να τις αλλάζουμε ανάλογα και με τις συνθήκες (φως κλπ), αλλά δε βαριέεεεε... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κανονικά πρέπει να τις αλλάζουμε ανάλογα και με τις συνθήκες (φως κλπ), αλλά δε βαριέεεεε...Κανονικά πρέπει να κάνουμε καλιμπράρισμα αλλά
-
Καλά όλα αυτά, αλλά η 20άρα bravia έχει με διαφορά την πιο ζωντανή εικόνα και τα πιο ζωντανά χρώματα. Δίπλα της οι άλλες δείχνουν μουντές.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κανονικά πρέπει να τις αλλάζουμε ανάλογα και με τις συνθήκες (φως κλπ), αλλά δε βαριέεεεε...Όχι ακριβώς.
Απλά ρώτησα γιατί είναι κρίμα να δίνονται τόσα χρήματα για τηλεόραση και στο τέλος η εικόνα να είναι χειρότερης ποιότητας κι από τηλεόραση δεκαετίας.Καλά όλα αυτά, αλλά η 20άρα bravia έχει με διαφορά την πιο ζωντανή εικόνα και τα πιο ζωντανά χρώματα. Δίπλα της οι άλλες δείχνουν μουντές.
Με ίδιες ρυθμίσεις ή όπως τη βλέπεις σε κάποιο κατάστημα δίπλα σε άλλες.
Γιατί εκεί παίζει αυτό που έγραψε ο BILL33. -
Είχα παίξει μόνος μου σε κατάστημα βάζοντας τις εξ' ορισμού ρυθμίσεις και υπήρχε σαφής διαφορά.
-
Γιατί τα windows μου δέν έχουν εγγενή υποστήριξη μπλε δοντιού;
-
Γιατί έτσι. Να βάλεις vista αν θες εγγενή υποστήριξη.
Αλλιώς βρες οδηγούς για ΧΡ, υπάρχουν παντού. -
Mα τα xp με sp2 υποτίθεται πως έχουν.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είχα παίξει μόνος μου σε κατάστημα βάζοντας τις εξ' ορισμού ρυθμίσεις και υπήρχε σαφής διαφορά.Η δικιά μας LG 42'' ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα, αντίθεση, κτλ.
Φαντάζομαι ότι θα έχει κάποιο αισθητήρα φωτεινότητας του περιβάλλοντος
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]