-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
εγω θα παω σε αυτην την λυση.Μια απορια μπορω να τον βαλω πανω στο tower? η δεν κανει?
Γιατι να μην κανει;;;;
Μακρια απο σκονες και καφεδες να ναι και θα ναι ΟΚ -
Καλημέρα.
Είμαι φανατικός χρήστης του FF και σήμερα δοκίμασα τη νέα έκδοση του άλλου browser της ίδιας οικογένειας, τον Netscape 9.0.0.3.
Για κατέβασμα πατήστε εδώ
Έχει τις ίδιες λειτουργίες με τον FF μιας και βασίζεται στην πλατφόρμα του, καταναλώνει δε πολύ λιγότερους πόρους.....
Δοκιμάστε ελεύθερα....
-
-
Αυτή ΔΕΝ είναι τελική έκδοση. Δόθηκε σε testers, επομένως αν αυτοί εντοπίσουν προβλήματα, το SP1 θα βγει με διαφορετική τελική μορφή. Μην το βάλετε πριν οριστικοποιηθεί η έκδοση, διαφορετικά το κάνετε με δικό σας ρίσκο.
scotsezos
όχι ακόμα, έχουν ζωή τα ΧΡ. Άλλο το ότι πρόκειται σύντομα να διακοπεί η πώληση του λειτουργικού με νέα συστήματα και άλλο η διακοπή της υποστήριξης. -
Ασχετο σχετικο...
Εβαλα το Leopard στο Laptop μου... Δεν δουλεψαν ολες οι συσκευες, θελει λιγο σκαλισμα, αλλα τι να λεμε... το λειτουργικο ειναι απιστευτα user friendly και εχει πανεξυπνα προγραμματακια (Frontrow πχ...) τα οποια απλα σπερνουν...
Ετσι, δηλαδη βλεποντας το... απορω τι σκατα κανανε τοσα χρονια με τα Vista, ποια ηταν η ουσιαστικη προοδος στο user interface...Παρα μα παρα πολυ καλη η πρωτη εντυπωση. Απο Δευτερα παραγγελνω fully compatible Mac Hardware και θα το στησω να δουλεψει Leopard μονιμα.
Τελος... απλα να προσθεσω... τα Mac ειναι σκατα... μην παρει κανεις...
ετσι για να μην παιρνουν αερα τα μυαλα του Λαππα και του Kid -
εγω θα παω σε αυτην την λυση.Μια απορια μπορω να τον βαλω πανω στο tower? η δεν κανει?
Μόνο αν πρώτα στρώσεις πάνω στο tower ένα σεμαίν ή έστω ένα κοπτό
-
-
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ασχετο σχετικο...Εβαλα το Leopard στο Laptop μου... Δεν δουλεψαν ολες οι συσκευες, θελει λιγο σκαλισμα, αλλα τι να λεμε... το λειτουργικο ειναι απιστευτα user friendly και εχει πανεξυπνα προγραμματακια (Frontrow πχ...) τα οποια απλα σπερνουν...
Ετσι, δηλαδη βλεποντας το... απορω τι σκατα κανανε τοσα χρονια με τα Vista, ποια ηταν η ουσιαστικη προοδος στο user interface...Παρα μα παρα πολυ καλη η πρωτη εντυπωση. Απο Δευτερα παραγγελνω fully compatible Mac Hardware και θα το στησω να δουλεψει Leopard μονιμα.
ετσι για να μην παιρνουν αερα τα μυαλα του Λαππα και του KidΔηλαδή το αγόρασες και το πέρασες όπως τα Windows;
Χρειάζεται ειδικό format σε κάποιο partition; -
manosk, άστα τα MacOS, δεν είναι για σένα, εσύ είσαι κλασσικός τύπος windows που ψάχνει να αγοράσει antivirus.
-
Συγγνώμη για το πολλαπλό post αλλά, μούβγαζε κάθε φορά κάτι παράξενα (που' σε administrator, φυλάξου απο κάνενα sql injection) και μέχρι να καταλάβω τι έγινε...
-
-
-
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ασχετο σχετικο...
Εβαλα το Leopard στο Laptop μου... Δεν δουλεψαν ολες οι συσκευες, θελει λιγο σκαλισμα, αλλα τι να λεμε... το λειτουργικο ειναι απιστευτα user friendly και εχει πανεξυπνα προγραμματακια (Frontrow πχ...) τα οποια απλα σπερνουν...
ετσι για να μην παιρνουν αερα τα μυαλα του Λαππα και του KidΔηλαδή το αγόρασες και το πέρασες όπως τα Windows;
Χρειάζεται ειδικό format σε κάποιο partition;Ναι... το 'αγοραζεις' απο τα γνωστα καταστηματα, στα οποια κυκλοφορουν 'ειδικες εκδοσεις' για Intel PC. Ψαξε σε καποιο απο αυτα τα μαγαζια με την λεξη 'uphuck' γυρω στα 4κατι GB για OS X tiger η δοκιμασε καποιο απο τα release του Leopard αρκει να γραφει και 'x86' στο τελος (ενδειξη για PC)
Ξεκινας και το κανεις απλα install... σαν τα Windows ενα πραγμα. Ομως μπαινουν πολλες προυποθεσεις στο παιχνιδι! Βασικα το hardware σου. Οσο ποιο κοινο ειναι το hardware σου με το hardware των MAC, τοσο μεγαλυτερες οι πιθανοτητες να παιξει χωρις πολλα πολλα. Στα παρατραγουδα τρεχουμε http://www.osx86scene.com/ και ελπιζουμε...
-
fuckin SQL...
-
fuckin SQL
-
γαμημενο φορουμ επιτελους ΠΟΣΤΑΡΙΣΕ
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]