-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μετα και τα χθεσινα σκεφτομαι παρα πολυ να πεταξω τα vista απο το παραθυρο..
Ακομα να γραψω dvd/cd...και χθες ως δια μαγειας ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ παλι ο ηχος..Εκει που τον ειχα φτιαξει με κατι realtek drivers, χθες εκανε ενα update η μητρικη μου, και ΧΑΘΗΚΕ και ο ηχος..Το απιστευτο ειναι, πως σε ΤΕΣΤ των 5.1 ηχειων μου, παιζει ο ηχος, ΑΛΛΑ οταν βαζω ταινια η τραγουδια δεν ακουγεται Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α.
Να κατεβασω το τελευταιο k-lite codecs mega pack? Παντως εδω και μερικες μερες επαιζε ο ηχος μια χαρα, ακομα και με μια παλια εκδοση του k-lite που ειχα εγκαταστησει...
Windows Vista -> WindowsVista -> Window Svista
Αρα απο το παραθυρο!!!!!
Κρινοντας απο το γεγονος οτι ετρεχες αυτον τον ιο, θα χεις καλο μηχανιμα, αρα... XP SP2 η Final Edition και θα σαι μια χαρα!!aksizei kapoios na agorasei kainourio laptop me XP epanw? (sorry gia ta greeklish!!!)
-
ναι αν είναι σίγουρος οτι μπορεί να βρει τους αντίστοιχους drivers
-
Γιατί να μην αξίζει?
-
Φυσικά και αξίζει.
Αν έχουμε συνδεδεμένο το ppc με καλώδιο στο pc, μπορούμε με κάποιον τρόπο να μπούμε internet από αυτό;
-
Υπάρχουν 2 προσκλήσεις για τον greek-tracker, αν ενδιαφέρεται κανείς, let me know..
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
Ακομα να γραψω dvd/cd...και χθες ως δια μαγειας ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ παλι ο ηχος..Εκει που τον ειχα φτιαξει με κατι realtek drivers, χθες εκανε ενα update η μητρικη μου, και ΧΑΘΗΚΕ και ο ηχος..Το απιστευτο ειναι, πως σε ΤΕΣΤ των 5.1 ηχειων μου, παιζει ο ηχος, ΑΛΛΑ οταν βαζω ταινια η τραγουδια δεν ακουγεται Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α.
Να κατεβασω το τελευταιο k-lite codecs mega pack? Παντως εδω και μερικες μερες επαιζε ο ηχος μια χαρα, ακομα και με μια παλια εκδοση του k-lite που ειχα εγκαταστησει...
Αρα απο το παραθυρο!!!!!
Κρινοντας απο το γεγονος οτι ετρεχες αυτον τον ιο, θα χεις καλο μηχανιμα, αρα... XP SP2 η Final Edition και θα σαι μια χαρα!!aksizei kapoios na agorasei kainourio laptop me XP epanw? (sorry gia ta greeklish!!!)
Αγορασε το με τα SVista, κανε ενα format πριν το ξεκινησεις και περνα XP SP2 η Final Edition.
Μετα απο 1 χρονο που θα χουν (???) λυθει τα συμαντικοτερα προβληματα των SVista.... Ξανα-ρωτα εδω, μπας κ εχω αλλαξει γνωμη:) -
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Μετα και τα χθεσινα σκεφτομαι παρα πολυ να πεταξω τα vista απο το παραθυρο..Ακομα να γραψω dvd/cd...και χθες ως δια μαγειας ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ παλι ο ηχος..Εκει που τον ειχα φτιαξει με κατι realtek drivers, χθες εκανε ενα update η μητρικη μου, και ΧΑΘΗΚΕ και ο ηχος..Το απιστευτο ειναι, πως σε ΤΕΣΤ των 5.1 ηχειων μου, παιζει ο ηχος, ΑΛΛΑ οταν βαζω ταινια η τραγουδια δεν ακουγεται Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α.
Είχα κι εγώ φορτωμένα ένα κάρο codecs στα xp και όλο κάτι σκάλωνε. Τα έσβησα όλα και εγκατέστησα τα cccp και βρήκα την υγειά μου. Τέλειος ήχος και βίντεο
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Inactive cookies?cookies
Το κοιταξα....
Ειναι active.
Δεν το κανει σε ολα, αλλα σε μερικα -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Υπάρχουν 2 προσκλήσεις για τον greek-tracker, αν ενδιαφέρεται κανείς, let me know..Now you know
Αν έχουμε συνδεδεμένο το ppc με καλώδιο στο pc, μπορούμε με κάποιον τρόπο να μπούμε internet από αυτό;
Αν εχεις το Active sync περασμενο στον Η/Υ σου, πας File -> Connection Settings -> εκει που λεει 'This computer is connectoid to' βαζεις Automatic και λογικα, τοτε το PPC εχει αυτοματα προσβαση στο internet.
-
σε ποιο μέιλ?
-
τον παίζει ο greek-tracker, δεν με αφήνει να στείλω τις προσκλήσεις..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:whatever: τον παίζει ο greek-tracker, δεν με αφήνει να στείλω τις προσκλήσεις..οποτε μπορεις:)
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αρα απο το παραθυρο!!!!!
Αγορασε το με τα SVista, κανε ενα format πριν το ξεκινησεις και περνα XP SP2 η Final Edition.
Μετα απο 1 χρονο που θα χουν (???) λυθει τα συμαντικοτερα προβληματα των SVista.... Ξανα-ρωτα εδω, μπας κ εχω αλλαξει γνωμη:)λέω να περιμένω τουλάχιστον μέχρι σεπτέμβρη. το πρόβλημά μου είναι να μην ξανακάνω την ίδια ιστορία όπως τώρα. δηλαδή να κατεβάζω το SP2. όταν πήρα το laptop δεν είχε βγεί το SP2 και σε κάθε format αναγκάζομαι να το κατεβάζω σαν update. σκέφτομαι να περιμένω μέχρι να βγεί το SP2 των vista. αλλά....μήν πάρει καμιά 6ετία!!!
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
Αρα απο το παραθυρο!!!!!
Μετα απο 1 χρονο που θα χουν (???) λυθει τα συμαντικοτερα προβληματα των SVista.... Ξανα-ρωτα εδω, μπας κ εχω αλλαξει γνωμη:)λέω να περιμένω τουλάχιστον μέχρι σεπτέμβρη. το πρόβλημά μου είναι να μην ξανακάνω την ίδια ιστορία όπως τώρα. δηλαδή να κατεβάζω το SP2. όταν πήρα το laptop δεν είχε βγεί το SP2 και σε κάθε format αναγκάζομαι να το κατεβάζω σαν update. σκέφτομαι να περιμένω μέχρι να βγεί το SP2 των vista. αλλά....μήν πάρει καμιά 6ετία!!!
Mpa.... Μεσα σε 6 χρονια θα χουν φτασει σε SP8...τουλαχιστον!
Τα Σβιστα δεν ειχαν ερθει ακομα στην ελλαδα και ειχε βγει το SP1.... -
οπότε ας περιμένω καλύτερα?
πότε περίπου θα βγεί το sp2 για Vista?
-
Ας βγει πρώτα το SP-1.
-
@chramadako,rataplan
τι κάνατε τελικά για σκληρό;; 500άρη seagate λέει ο corsair... (ντάξει, λέει και άλλα αλλά δεν δίνουμε σημασία)
-
εγω θα παω σε αυτην την λυση.
Μια απορια μπορω να τον βαλω πανω στο tower? η δεν κανει?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ας βγει πρώτα το SP-1.αφού λίγο πιο πάνω/πίσω είπαμε οτι έχει βγεί το sp1.
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]