-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Το αρχείο είναι 4,3Gb οπότε δεν γίνεται. Thanks anyway
Μην απογοητεύεσαι ακόμη
Plan B: Κατέβασε το magiciso και προσπάθησε να το ανοίξεις με αυτό. Αν πιάσει το κόλπο τότε είναι αναγνώσιμο. Προσπαθείς να το κάψεις με αυτό ή αν δεν σου αρέσει το μετατρέπεις σε .iso και μετά nero. Έχω αμφιβολία όμως κατά πόσο θα το δει το dvdplayer σου.
Plan Κοιτάς να βρεις το dvddecrypter. Αυτό μπορεί να σου κάψει δισκάκια (απο όσο θυμάμαι) απο img, αλλά δεν κυκλοφορεί πιά. Ψάχνοντας πιστεύω ότι θα πέσεις πάνω του.
Plan Το συζητάς με τη μαμά σου -
Για πείτε ένα πρόγραμμα για λήψη backup...
-
Acronis True Image Home 10.xx
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Acronis True Image Home 10.xxΠάω να κοιτάξω στο 'μαγαζί'...
-
edited
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Λοιπον θελω τη γνωμη σας για 3 digital διοτι δεν πολυασχολουμε με φωτογραφικες κλπCanon IXUS 70 Black Circle (ή και η 75)
Olympus FE-240 Black Digital Camera
Nikon Coolpix S200 BlackΠανω κατω καταλαβατε για τι μεγεθος, χρηση κλπ τι θελω. Ολες οι γνωμες σεβαστες και αν εχετε να προτεινετε καμια αλλη no problem
Από τις τρείς Canon
-
-
Έχω ένα ppc με wm2003se. Έχω το destinator στην κάρτα μνήμης, χωρίς να το έχω κάνει εγκατάσταση. Υπάρχει τρόπος να το κάνω assign σε ένα πλήκτρο συντόμευσης;
-
Ψάχνοντας για εξωτερικό σκληρό από το πλαίσιο (υποψήφιοι οι lacie 500gb - 99ευρώ και seagate 500gb - 130 ευρώ), έπεσε το μάτι μου σε φτηνές μνήμες.
Ευκαιρία να αναβαθμίσω τα 500mb ram που έχω. Τρέχοντας το προγραμματάκι της mobo, βλέπω πως έχω dimm 512/64 @ 400 Mt/s.
Αν πάρω την *Ram 512 MB 533 MHz DDR-2 DIMM PC2 * της Jetram, θα μου κάνει; Δεν με απασχολεί αν θα πιάνει την max ταχύτητα, απλά θέλω να δουλεύει.
Μήπως πρέπει να δω τι είναι αυτή που ήδη έχω για να επιλέξω ανάμεσα σε όλα αυτά τα ddr pc2 XXXX;Αυτή που ανέφερα κοστίζει μόλις 10 ευρώ πάντως!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχω ένα ppc με wm2003se. Έχω το destinator στην κάρτα μνήμης, χωρίς να το έχω κάνει εγκατάσταση. Υπάρχει τρόπος να το κάνω assign σε ένα πλήκτρο συντόμευσης;Πατας το Start -> επιλεγεις το Settings -> πας στο Personal Tab και ψαχνεις για το buttons
Θα σου βγαλει τις διαθεσημες αντιστοιχειες κουμπιων συσκευης.Αλλιως βρησκεις το SPB Pocket Plus 4.0 και απο τα options του ρυθμηζεις ολα τα κουμπια οπως θες
-
Το θέμα είναι ότι επειδή δεν έχει μπει στην registry δεν το εμφανίζει στις επιλογές για τα κουμπιά. Τέσπα, προς το παρόν το έχω βάλει στην κύρια μνήμη και βλέπουμε σε λίγο με το σου...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το θέμα είναι ότι επειδή δεν έχει μπει στην registry δεν το εμφανίζει στις επιλογές για τα κουμπιά. Τέσπα, προς το παρόν το έχω βάλει στην κύρια μνήμη και βλέπουμε σε λίγο με το σου...Το πεταξες χωρις εγκατασταση στην καρτα μνυμης;;;;
Τοτε δεν θα το δει -λογικα- ουτε το SPB Pocket Plus 4.0
Δοκιμασε ομως. Αν δεν το δει, οταν εγκαταστησεις το SPB και τα σχετικα θα μπορεις να προσθεσεις ενα εικονηδιο στο Today Panel για το Destinator -
Nαι, έτσι σκέτο στην sd... μπέρδεμα, θα το αφήσω όπως είναι τώρα, βαριέμαι να παίζω με registry στις 4 το πρωί.
Ευχαριστώ αλεξ! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ψάχνοντας για εξωτερικό σκληρό από το πλαίσιο (υποψήφιοι οι lacie 500gb - 99ευρώ και seagate 500gb - 130 ευρώ), έπεσε το μάτι μου σε φτηνές μνήμες.
Ευκαιρία να αναβαθμίσω τα 500mb ram που έχω. Τρέχοντας το προγραμματάκι της mobo, βλέπω πως έχω dimm 512/64 @ 400 Mt/s.
Αν πάρω την *Ram 512 MB 533 MHz DDR-2 DIMM PC2 * της Jetram, θα μου κάνει; Δεν με απασχολεί αν θα πιάνει την max ταχύτητα, απλά θέλω να δουλεύει.
Μήπως πρέπει να δω τι είναι αυτή που ήδη έχω για να επιλέξω ανάμεσα σε όλα αυτά τα ddr pc2 XXXX;Αυτή που ανέφερα κοστίζει μόλις 10 ευρώ πάντως!
Πρώτα απο όλα κοίτα αν αυτή που έχεις είναι ddr ή ddr2, αν είναι το δεύτερο, τότε οκ δεν έχεις κανένα πρόβλημα.
Τώρα αν η καινούρια είναι πιο γρήγορη απο την παλιά, απλα θα πηγαίνει με την ταχύτητα της παλιάς και τίποτα παραπάνω.
Για 10 ευρώ, δεν το λέμε ούτε του παπά. -
Μετα και τα χθεσινα σκεφτομαι παρα πολυ να πεταξω τα vista απο το παραθυρο..
Ακομα να γραψω dvd/cd...και χθες ως δια μαγειας ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ παλι ο ηχος..Εκει που τον ειχα φτιαξει με κατι realtek drivers, χθες εκανε ενα update η μητρικη μου, και ΧΑΘΗΚΕ και ο ηχος..Το απιστευτο ειναι, πως σε ΤΕΣΤ των 5.1 ηχειων μου, παιζει ο ηχος, ΑΛΛΑ οταν βαζω ταινια η τραγουδια δεν ακουγεται Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α.
Να κατεβασω το τελευταιο k-lite codecs mega pack? Παντως εδω και μερικες μερες επαιζε ο ηχος μια χαρα, ακομα και με μια παλια εκδοση του k-lite που ειχα εγκαταστησει...
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Μετα και τα χθεσινα σκεφτομαι παρα πολυ να πεταξω τα vista απο το παραθυρο..Ακομα να γραψω dvd/cd...και χθες ως δια μαγειας ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ παλι ο ηχος..Εκει που τον ειχα φτιαξει με κατι realtek drivers, χθες εκανε ενα update η μητρικη μου, και ΧΑΘΗΚΕ και ο ηχος..Το απιστευτο ειναι, πως σε ΤΕΣΤ των 5.1 ηχειων μου, παιζει ο ηχος, ΑΛΛΑ οταν βαζω ταινια η τραγουδια δεν ακουγεται Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α.
Να κατεβασω το τελευταιο k-lite codecs mega pack? Παντως εδω και μερικες μερες επαιζε ο ηχος μια χαρα, ακομα και με μια παλια εκδοση του k-lite που ειχα εγκαταστησει...
Windows Vista -> WindowsVista -> Window Svista
Αρα απο το παραθυρο!!!!!
Κρινοντας απο το γεγονος οτι ετρεχες αυτον τον ιο, θα χεις καλο μηχανιμα, αρα... XP SP2 η Final Edition και θα σαι μια χαρα!! -
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Το αρχείο είναι 4,3Gb οπότε δεν γίνεται. Thanks anyway
Μην απογοητεύεσαι ακόμη
Plan B: Κατέβασε το magiciso και προσπάθησε να το ανοίξεις με αυτό. Αν πιάσει το κόλπο τότε είναι αναγνώσιμο. Προσπαθείς να το κάψεις με αυτό ή αν δεν σου αρέσει το μετατρέπεις σε .iso και μετά nero. Έχω αμφιβολία όμως κατά πόσο θα το δει το dvdplayer σου.
Plan Κοιτάς να βρεις το dvddecrypter. Αυτό μπορεί να σου κάψει δισκάκια (απο όσο θυμάμαι) απο img, αλλά δεν κυκλοφορεί πιά. Ψάχνοντας πιστεύω ότι θα πέσεις πάνω του.
Plan Το συζητάς με τη μαμά σουPlan C Plan C !!!
Δούλεψε με το Decrypter. Το είχα για τις δύσκολες περιπτώσεις......! Κ έκανε μια χαρά την δουλειά του!!!
Γλύτωσα το Plan D !!!Muchas gracias!
-
Λοιπον...
Εχω ενα μικρο προβλημα.
Ο ΙΕ δεν μου κραταει τις ρυθμησεις για αυτοματη εισοδο στε blog και τα forums.... Τι φταιει;;;; -
Inactive cookies?
-
cookies
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]