-
σωστοτατο απλα εμενα δεν μου κανει κλικ να το σκισω παρα μονο να το γυαλιζω...κι επισης δεν αντεχω να το βλεπω σε 50ρηδες και χαζογκομενες...γι αυτο και διαλεξα το 350ζ...δυστυχως και για την εταιριαρα πορσε τα ιδια λεω και το επομενο αμαξι μου θελω παλι να ειναι κατι ξεχωριστο και σκληροπυρηνικο...μονο για μια 911 και μια m3 θα εκανα την εξαιρεση...και σου μιλαει ατομο που ειχε ζ4...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Η όποια -σχετική- αλητεία πέθανε μαζί με την προηγούμενη ζ4 (ειδικά την κουπέ )
Έτσι.
Ποιά καινούργια; Η παλιά λέμεΠοσο σου καιει το κουπε αν επιτρεπεται???
Ανάλογα με το πόδι...
Έχω δει από 6,9 (με 6η και 100χλμ) μέχρι ψηλά.
Μικτή οδήγηση είναι από 10 έως 10,8 lt/100Eυχαριστω, κινηση στη πολη (σταματα - ξεκινα) ποσο γραφει?
Eχεις condition based service εε? -
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
σωστοτατο απλα εμενα δεν μου κανει κλικ να το σκισω παρα μονο να το γυαλιζω...κι επισης δεν αντεχω να το βλεπω σε 50ρηδες και χαζογκομενες...γι αυτο και διαλεξα το 350ζ...δυστυχως και για την εταιριαρα πορσε τα ιδια λεω και το επομενο αμαξι μου θελω παλι να ειναι κατι ξεχωριστο και σκληροπυρηνικο...μονο για μια 911 και μια m3 θα εκανα την εξαιρεση...και σου μιλαει ατομο που ειχε ζ4...κατάλαβα τι εννοείς χρηστο απλά είπα και εγώ την γνώμη για το πως το βλέπω το car, κουβέντα να κάνουμε
Και εμενα μου αρέσει πολύ (paaaaaaaaaaara πολύ βασικά ) η παλιά z4, την έχει ένας φίλος μου και την έχω οδηγήσει μερικές φορες
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Η όποια -σχετική- αλητεία πέθανε μαζί με την προηγούμενη ζ4 (ειδικά την κουπέ )
Έτσι.
Ποιά καινούργια; Η παλιά λέμεEδώ λέμε κάνει και τα φαντάσματα να γράφουν στο φόρουμ!
Τα φαντάσματα ψάχνουν μπλοκέ
Ρε αντε πάενε...που θες και μπλοκέ! Άχρηστε!
-
morpheus μήπως κατέβαινες τη Μαραθώνος πατημένος σήμερα?
εκτός κι αν υπάρχει κι άλλη 35άρα Ζ4 στο ίδιο χρώμα....
και έκανε συμπαθητικό ήχο -
busso βλεπω κρυφο ερωτα με τη Ζ4
σε χω μπανισει εσενα
-
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
morpheus μήπως κατέβαινες τη Μαραθώνος πατημένος σήμερα?
εκτός κι αν υπάρχει κι άλλη 35άρα Ζ4 στο ίδιο χρώμα....
και έκανε συμπαθητικό ήχοΌχι ήμουν εκτός Αθηνών (btw καλό χειμώνα).
Ο ήχος πάντως είναι συμπαθέστατος... -
το ΤΤ θα το φαει η ναφθαλινη?
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Όχι ήμουν εκτός Αθηνών (btw καλό χειμώνα).
Ο ήχος πάντως είναι συμπαθέστατος...Thanks mate, u2
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το ΤΤ θα το φαει η ναφθαλινη?Η Ζέτα είναι άλλο πράμα....
και το ΤΤ πολύ καλό, αλλά....ο καθένας στο είδος του -
καλα οταν σου λεω οτι εχεις κρυφο ερωτα με τη μπεμπα μου βαζεις και καλα μητσοτακηδες για ξεκαρφωμα
-
καλα οταν σου λεω οτι εχεις κρυφο ερωτα με τη μπεμπα μου βαζεις και καλα μητσοτακηδες για ξεκαρφωμαΜου αρέσουν κάποιες BMW με 6 κύλινδρο στο καπώ, στενοχωριέμαι που θα βάλουν και αυτοί turbo....
Προτιμώ την 330 από την 335 να φανταστείς....
το throttle response του ατμοσφαιρικού 6c είναι άλλη φάση, δυστυχώς από το πληκτρολόγιο δεν περιγράφεται αυτή η αίσθηση -
το ΤΤ θα το φαει η ναφθαλινη?No way! Διακοπές με την Τέτα ήμουν (απείρως πιο πρακτικό για διακοπές 2 ατόμων).
Εξάλλου η Ζέτα ανήκει επίσημα (προς το παρόν ) στο γονίδιο Υ... -
@busso
η προηγουμενη 30αρα ηταν παρα πολυ γρηγορη και παροτι δε μου αρεσε εμφανισιακα με εκανε να ιδρωνωη καινουρια παροτι ομορφη ειναι πολυ βαρια και πιστευω οτι θες την 35αρα για να γινει σωστη δουλεια
θα μου πεις παλι κοιταω επιδοσεις... απλα το θεωρω κριμα που την βαρυναν τοσο και δεν υπαρχει κουπε εκδοση
οσο για την bmw.. αυτη ετοιμαζει πιο πολυ τουρμπο και απο την αλφα
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
το ΤΤ θα το φαει η ναφθαλινη?
No way! Διακοπές με την Τέτα ήμουν (απείρως πιο πρακτικό για διακοπές 2 ατόμων).
Εξάλλου η Ζέτα ανήκει επίσημα (προς το παρόν ) στο γονίδιο Υ...παλι καλα που σου τη δινει , εμενα **σιγουρα **δε θα μου την εδινε
-
@busso
η προηγουμενη 30αρα ηταν παρα πολυ γρηγορη και παροτι δε μου αρεσε εμφανισιακα με εκανε να ιδρωνωη καινουρια παροτι ομορφη ειναι πολυ βαρια και πιστευω οτι θες την 35αρα για να γινει σωστη δουλεια
θα μου πεις παλι κοιταω επιδοσεις... απλα το θεωρω κριμα που την βαρυναν τοσο και δεν υπαρχει κουπε εκδοση
οσο για την bmw αυτη ετοιμαζει πιο πολυ τουρμπο και απο την αλφα
Nαι μα αυτό θα σου πω....
-
@busso
η προηγουμενη 30αρα ηταν παρα πολυ γρηγορη και παροτι δε μου αρεσε εμφανισιακα με εκανε να ιδρωνωΑααα και ξεκόλλα λίγο από την σύγκριση βρε συ...Δεν γυρίζει όλος ο κόσμος γύρω από το S3...
-
δε νομιζω να πασχει τοσο πολυ απο αποκριση το 35αρι παντως
η τουρμπινα ισα που γυριζει και απλα κανει το μοτερ πιο δυνατο.
ποσοστιαια με το ατμοσφαιρικο δεν εχει και καμια τρελη διαφορα (εχει βεβαια στο δρομο)ειναι τρομερο μοτερ , οσες φορες εχω δει 335 να ανοιγουν μενω καταπληκτος
μονο το μοτερ της προηγουμενης Μ3 ειναι καλυτερο και αυτο γιατι το ηθελε η εταιρεια, αλλιως θα του εδινε καμια 50αρια αλογα ακομα και bye bye m3 (E46)
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Αααα και ξεκόλλα λίγο από την σύγκριση βρε συ...
χεσε το δικο μου και το δικο σου, συγκρινε απλα μια 3λιτρη σημερινη και μια 3λιτρη προηγουμενη (γιατι ολοι ετσιαζουν στην 35αρα που εχει αβαντα λογω ιππων)
και οχι μονο ευθεια , στις στροφες το βαρος αυτο δε θα φαινεται?
εσυ ξεκολλα απο την εξωτερικη εμφανιση
Νεα BMW Ζ4