-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Την ειδα χτες (λευκη) στο δαχτυλιδι στον ΟΤΕ. Η φωτογραφια την αδικει.
Ειναι πανεμορφη, επιθετικη, sic αλητεια...
Δεν ειμαι οπαδος του trendy λευκου αλλα της Z4 της πηγαινε πολυ...
Ακομα και η SL δειχνει μπροστα της βαρκουλα με ροδες...Αυτη δεν ειναι 'οποιαδηποτε' SL. Ειναι Η SL 65 AMG Black series, μια 'ρουκετα εδαφους'
με 6πλασια τιμη απο την ΟΠΟΙΑ ταπεινη SL...Δεν ξεκαθάρισες ποια SL εννοούσες...
-
Μήπως να μετακομίζουμε προς 'κατασκευαστές & μοντέλα' μεριά...?
(ευκαιρία έψαχνα για να ανεβάσω φωτό... )
-
Αν και fan της προηγούμενης coupe, απλά υπέροχη...
-
Οι γραμμες τις οπως φαινονται απο την τελευταια φωτο ειναι τοσο αρμονικες...
προκειται για κινουμενο εργο τεχνης. -
Ενας φιλος που εχει εδω και 2 χρονια σχεδον την Ζ4 Coupe 3.0 , εδωσε για αυτην με δερμα και M τιμονι γυρω στα 53κ. Αυτη την στιγμη με +4κ περιπου που εχει μια s35i με 40 αλογα παραπανω, και σκληρη αναδιπλουμενη οροφη, δειχνει σχεδον ευκαιρια...
-
Πρεπει να κλεισει χρονο στην αγορα για να το μεταφερει καποιος στους κατασκευαστες και μοντελα?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Πρεπει να κλεισει χρονο στην αγορα για να το μεταφερει καποιος στους κατασκευαστες και μοντελα?Μεταφερθηκε.
-
Top Gear - BMW Z4 Vs Nissan 370Z
http://www.worldcarfans.com/10907282074 ... --top-gearγαμάτο βιντεάκι...
-
morpheus akoma den mporw na to pistepsw oti tin pires me automato kivwtio...!
-
Αυτο το αμαξι μαλλον ειναι ΜΟΝΟ για ημιαυτοματο. Ειναι roadster-coupe για ξενοιαστες
και χαλαρες βολτες. Οταν χρειαστει εχει τετοια δυναμη και ροπη που δεν
θα σου λειπει το χειροκινητο κιβωτιο για να κινηθει. Εξαλλου εχει τα paddles πισω απο το τιμονι για τις 'ανησυχες' καταστασεις.
Ειναι sic τρομοκρατια το εργαλειο, και κατι τετοιο θελει semi-auto box.
Το χειροκινητο θα ειναι ιδανικο στην 'μικρη' s23i, ισως και στην s30i. -
Ο χρήστης kolabrou έγραψε:
morpheus akoma den mporw na to pistepsw oti tin pires me automato kivwtio...!Δε συμφωνώ. Το συγκεκριμένο κιβώτιο είναι double-clutch και 7άρι και απίστευτα γρήγορο.
-
re paidia ti lete twra????! Idia aisthisi exei to 6ari manual me to automato H hmiautomato me paddles ??!!
min trelathoume teleiws..
sto mono simio pou sumfwnw, einai sto an eisai kanenas anw twn 45 pou ton endiaferoun MONO oi xalares voltes stin paraliaki..kai ta megala taksidia...
-
Ο χρήστης kolabrou έγραψε:
re paidia ti lete twra????! Idia aisthisi exei to 6ari manual me to automato H hmiautomato me paddles ??!!min trelathoume teleiws..
sto mono simio pou sumfwnw, einai sto an eisai kanenas anw twn 45 pou ton endiaferoun MONO oi xalares voltes stin paraliaki..kai ta megala taksidia...
Με το αυτόματο όχι...με το ημιαυτόματο θα έλεγα ναι. Οδήγησέ το νέο 7άρι double-clutch και θα καταλάβεις τι εννοώ. Δε παίρνεις τα χέρια σου από το τιμόνι, αλλάζεις όποτε θέλεις εσύ, όπου θέλεις εσύ, γρήγορα και άμεσα χωρίς να χάσεις χρόνο.
Δε λέω, καλό το 6άρι...αλλά σε τέτοιο μοτέρ και τέτοιο αυτοκίνητο, δε θέλεις να παίρνεις τα χέρια σου από το τιμόνι.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Δε λέω, καλό το 6άρι...αλλά σε τέτοιο μοτέρ και τέτοιο αυτοκίνητο, δε θέλεις να παίρνεις τα χέρια σου από το τιμόνι.BMW & Porsche πάντως σε διαψεύδουν (εν μέρει)..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δε λέω, καλό το 6άρι...αλλά σε τέτοιο μοτέρ και τέτοιο αυτοκίνητο, δε θέλεις να παίρνεις τα χέρια σου από το τιμόνι.
BMW & Porsche πάντως σε διαψεύδουν (εν μέρει)..
Δε νομίζω...η κάθε εταιρία το προσφέρει σε double-clutch...από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του σύμφωνα με το πως έχει μάθει και του αρέσει να οδηγάει.
Ένα αυτοκίνητο με paddles πάντως σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις πιο γρήγορες κινήσεις/αλλαγές και γενικά να ελέγχεις το αυτοκίνητο χωρίς να χρειαστεί να πάρεις τα χέρια σου από το τιμόνι.
-
Δε νομίζω...η κάθε εταιρία το προσφέρει σε double-clutch...από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του σύμφωνα με το πως έχει μάθει και του αρέσει να οδηγάει.
Ένα αυτοκίνητο με paddles πάντως σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις πιο γρήγορες κινήσεις/αλλαγές και γενικά να ελέγχεις το αυτοκίνητο χωρίς να χρειαστεί να πάρεις τα χέρια σου από το τιμόνι.
+1
-
Z4M - GT3. Θα μου πεις ότι 'ρε μλκ, αυτά είναι 2 hardcore cars' και θα σου πω 'ναι, έχεις δίκιο. Γι αυτό έβαλα και το 'εν μέρει' '
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Z4M - GT3. Θα μου πεις ότι 'ρε μλκ, αυτά είναι 2 hardcore cars' και θα σου πω 'ναι, έχεις δίκιο. Γι αυτό έβαλα και το 'εν μέρει' '
Με τη Ζ4Μ κάτι έπαιζε με το SMG II και δεν έμπαινε...αλλά η Μ3 όμως είχε καθώς και η Μ5/6 κλπ
Άρα η GT3 μένει...όπου εκεί δε ξέρω αν υπάρχει συμπλέκτης σειριακού που να αντέχει τη ροπή
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
τότε WRC or F1 που είναι ότι πιο σκληροπυρηνικό πρέπει να γυρίσουν πίσω και να έχουν τον λεβιέ για το ανακάτεμα;
πίστεψέ κάτοχος και αυτόματου και χειροκίνητου αυτοκινήτου, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...
-
Για την Z4M δήλωσαν ότι δεν ήθελαν να βάλουν SMG λόγω χαρακτήρα, όχι λόγω τεχνικών δυσκολιών..
Η GT3 δεν είναι και κανένα τέρας δύναμης, 420PS έχει οπότε και εκεί έμπαινε dsg..Προσωπικά πάντως επιμένω, σαν το καλό manual κιβώτιο, δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον & παιχνιδιάρικο.. (φυσικά και δεν μιλάω για μέσα στην πόλη)
Νεα BMW Ζ4