-
-
-
-
Για φωτοσοπιά μου κάνει αλλά μου αρέσει! Στο δεύτερο καγκουρίζει λίγο το μεγάλο φλάς στον καθρέπτη..
-
Έρχεται το 2009 και θα έχει σκληρή οροφή όπως η νέα 3άρα Cabrio (όπως φαίνεται και στις φώτο). To μεγαλύτερο μοτέρ που θα μπει θα είναι της 335i στη νέα Ζ4...και το 2010-2011 έρχεται το Μ με το μοτέρ της τωρινής πλέον Μ3.
Θα κατασκευάζεται στο Regensburg μαζί με τη νέα 3άρα cabrio...και θα μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα και το ίδιο σύστημα οροφής.
Η νέα Ζ4 δε θα μοιάζει με τη πρώτη φωτογραφία...και δε θα έχει φλας στο καθρέπτη.
-
Να πω την αλήθεια , μου αρέσει η ιδέα της σκληρής οροφής στη Ζ4.
Ετσι έχεις στη διάθεσή σου το κυριο πλεονέκτημα της SLK συν την οδική συμπεριφορά της Z4. -
Mια Ζ4 με σκληρή οροφή, το τρίλιτρο τούρμπο μοτέρ, μπλοκέ και DSG κιβώτιο ακούγεται πολύ καλή επιλογή.
Αν και το κιβώτιο κάτι μου λέει ότι προορίζεται για την CSL.Ακόμη και manual όμως, με τιμή χαμηλότερη της SLK350 και τη δυνατότητα να αποκτήσει επιδόσεις Μ5 με περιφερειακές βελτιώσεις... νομίζω πως ως ιδέα θα συντροφεύει πολλούς.
Air scarf άραγε θα έχει?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Έρχεται το 2009 και θα έχει σκληρή οροφή όπως η νέα 3άρα Cabrio (όπως φαίνεται και στις φώτο). To μεγαλύτερο μοτέρ που θα μπει θα είναι της 335i στη νέα Ζ4...και το 2010-2011 έρχεται το Μ με το μοτέρ της τωρινής πλέον Μ3.Θα κατασκευάζεται στο Regensburg μαζί με τη νέα 3άρα cabrio...και θα μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα και το ίδιο σύστημα οροφής.
Η νέα Ζ4 δε θα μοιάζει με τη πρώτη φωτογραφία...και δε θα έχει φλας στο καθρέπτη.
ο 8C της bmw εγινες?
-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Έρχεται το 2009 και θα έχει σκληρή οροφή όπως η νέα 3άρα Cabrio (όπως φαίνεται και στις φώτο). To μεγαλύτερο μοτέρ που θα μπει θα είναι της 335i στη νέα Ζ4...και το 2010-2011 έρχεται το Μ με το μοτέρ της τωρινής πλέον Μ3.
Θα κατασκευάζεται στο Regensburg μαζί με τη νέα 3άρα cabrio...και θα μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα και το ίδιο σύστημα οροφής.
ο 8C της bmw εγινες?
Όλες οι πληροφορίες είναι εκεί έξω...απλά πρέπει να ξέρεις που να κοιτάξεις...
-
ρε ασε τα σαπια
παραδεξου οτι εισαι ο 8C για τις μπεμπες! -
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
ρε ασε τα σαπια
παραδεξου οτι εισαι ο 8C για τις μπεμπες!...o 8C βρίζει...εγώ κρατάω επίπεδο ...αν και τώρα τρολάρω...
-
η αληθεια ειναι οτι δεν χωνεις χριστοπαναγιες οπως αυτος
-
Όλες οι πληροφορίες είναι εκεί έξω...απλά πρέπει να ξέρεις που να κοιτάξεις...
-
BMW To Move Z4 Production To Europe
http://www.worldcarfans.com/2070823.001/bmw-to-move-z4-production-to-europe[/url][/u]
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Ετσι έχεις στη διάθεσή σου το κυριο πλεονέκτημα της SLK συν την οδική συμπεριφορά της Z4.Πάψε να με αντιγράφεις στο ότι λέω
-
http://www.worldcarfans.com/6070823.002 ... s-its-nose
-
-
Δε νομιζω να ειναι ετσι. Κατι πιο extreme περιμενω.
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Ετσι έχεις στη διάθεσή σου το κυριο πλεονέκτημα της SLK συν την οδική συμπεριφορά της Z4.Πάψε να με αντιγράφεις στο ότι λέω
-
Νεα BMW Ζ4