-
Απλά η μπουταρού θέλει συντήρηση όπως κάθε καλό αξεσουάρ αυτοκινήτου (δερμάτινα καθίσματα κλπ).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απλά η μπουταρού θέλει συντήρηση όπως κάθε καλό αξεσουάρ αυτοκινήτου (δερμάτινα καθίσματα κλπ).ο τεμπελης αν ειναι δερματινος το πολυ ενα περασμα με αλοιφη θελει
αρα τεμπελης-μουταρου σημειωσατε 1 -
Καλά... εσύ το βράδυ κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι στην Βάρκιζα (στην αλάνα δίπλα στο αναψυκτήριο) να χουφτώνεις τον τεμπελή... εγώ θα προτιμήσω την γκόμενα...
-
καλυτερα τον τεμπελη, σημαινει οτι θα εχω ευχαριστηθει τη διαδρομη και οτι δεν εκαψα ασκοπα τη βενζινη μου
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τέλος, θα πρέπει να βρείς κάπου να βάλεις το χέρι σου (οταν δεν το έχεις στο τιμόνι ή οταν δεν αλλάζεις σειριακά απο το λεβιέ) και αυτό ώρες ώρες σε κάνει να αναπολείς το -ενίοτε αγχολυτικό- ανακάτεμα...
παιρνεις εναν μεγαλο ωραιο και βολικο τεμπελη (να ειναι ευρυχωρος να βαζεις και μπολικα πραγματα μεσα) και εισαι μια χαρα
ΛΑΘΟΣ!!! Μια ωράια μπουταρού με μίνι φούστα και έχεις να κάνεις διάφορα με το δεξί χέρι...
Η μπουταρού ειναι +50 κιλα τουλαχιστον βαρος στο αμαξι....
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τέλος, θα πρέπει να βρείς κάπου να βάλεις το χέρι σου (οταν δεν το έχεις στο τιμόνι ή οταν δεν αλλάζεις σειριακά απο το λεβιέ) και αυτό ώρες ώρες σε κάνει να αναπολείς το -ενίοτε αγχολυτικό- ανακάτεμα...
παιρνεις εναν μεγαλο ωραιο και βολικο τεμπελη (να ειναι ευρυχωρος να βαζεις και μπολικα πραγματα μεσα) και εισαι μια χαρα
ΛΑΘΟΣ!!! Μια ωράια μπουταρού με μίνι φούστα και έχεις να κάνεις διάφορα με το δεξί χέρι...
Η μπουταρού ειναι +50 κιλα τουλαχιστον βαρος στο αμαξι....
57 η δικια μου
-
Πολύ αλητεία ο συγκεκριμένος συνδυασμός...
-
Η όποια -σχετική- αλητεία πέθανε μαζί με την προηγούμενη ζ4 (ειδικά την κουπέ )
Είδα την καινούρια από κοντα...boooooriiiiiiingggggggg. Φλωροποίηση του βασικού σχεδίου του απερχόμενου μοντέλου.
Γενικά το σχεδιαστικό τμήμα της bmw πρέπει να πάει για εξέταση από οφθαλμίατρο (και ψυχίατρο).
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Η όποια -σχετική- αλητεία πέθανε μαζί με την προηγούμενη ζ4 (ειδικά την κουπέ )Είδα την καινούρια από κοντα...boooooriiiiiiingggggggg. Φλωροποίηση του βασικού σχεδίου του απερχόμενου μοντέλου.
Γενικά το σχεδιαστικό τμήμα της bmw πρέπει να πάει για εξέταση από οφθαλμίατρο (και ψυχίατρο).
Βλέποντας την από τις φωτό προτού κυκλοφορήσει είχα εντυπωσιαστεί.
Από κοντά σαν να χάνει κάπου, μου θυμίζει ώριμο άντρα που παλιμπαιδίζει....
Δεν ακουμπά την σχεδιαστική αποκορύφωση της Z4 Coupe....
Είναι κούκλα και πάλι ασυζητητί, αλλά.....πλέον for all....και για μένα αυτό είναι κακό....
Το εσωτερικό της είναι ποίημα δεν το συζητώ... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Η όποια -σχετική- αλητεία πέθανε μαζί με την προηγούμενη ζ4 (ειδικά την κουπέ )
Είδα την καινούρια από κοντα...boooooriiiiiiingggggggg. Φλωροποίηση του βασικού σχεδίου του απερχόμενου μοντέλου.
Γενικά το σχεδιαστικό τμήμα της bmw πρέπει να πάει για εξέταση από οφθαλμίατρο (και ψυχίατρο).Προσωπικά θεωρώ τη νέα Ζ ένα απο τα ομορφότερα σχήματα που κυκλοφορούν...
Σεβαστή η άποψη σου και περι ορέξεως... αλλά ή είσαι λίγο υπερβολικός ή δέρνεις Μπόχουμ...μου θυμίζει ώριμο άντρα που παλιμπαιδίζει....
Αν κάνεις και τον συνειρμό του που απευθύνεται, μάλλον δεν απέχει και πολύ...
-
Η παλιά Ζ4 λόγω διαστάσεων ήταν πιο 'αμαξάκι' σε σχέση με αυτή. Η καινούρια μου αρέσει πολύ περισσότερο γιατί ξεφεύγει σημαντικά από την κατηγορία ΜΧ5 και φυσικά δικαιολογεί τα πολλά περισσότερα χρήματα που απαιτεί.
Όντως σε άσπρο είναι φοβερή αλλά σαν χρώμα θα φορεθεί υπερβολικά. -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Πολύ αλητεία ο συγκεκριμένος συνδυασμός... -
ηταν που ηταν αμφιλεγομενη εμφανισιακα τωρα εγινε...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Η παλιά Ζ4 λόγω διαστάσεων ήταν πιο 'αμαξάκι' σε σχέση με αυτή. Η καινούρια μου αρέσει πολύ περισσότερο γιατί ξεφεύγει σημαντικά από την κατηγορία ΜΧ5 και φυσικά δικαιολογεί τα πολλά περισσότερα χρήματα που απαιτεί.
Όντως σε άσπρο είναι φοβερή αλλά σαν χρώμα θα φορεθεί υπερβολικά.+1 στη φωτο ειναι ομορφουλα...
υγ. ο charmak δερνει μποχουμ!!! ατακα του μηνα δικαιωματικα!
-
θεωρω οτι οι πολλες γωνιες δεν δενουν με τι πολλες καμπυλες.Ή το ενα ή το αλλο
-
έκλεισα test drive μετά από πολύ γκρίνια,
θα σας πω τι και πως το Σάββατο.
πάντως εμένα μου αρέσει, απλά δεν ξέρω ακόμα αν λέει να διώξουμε το Ζ4Μ για το Ζ4 3,5
/g -
Απο πλευράς οδηγικής απόλαυσης προφανώς και δεν θα βρείς σε ένα 35 οτι σε ένα Μ...
Το αν 'λέει' πάντως έχει να κάνει με συγκεκριμένες παραμέτρους.
Imho προσπάθησε να βρεις ένα αυτοκίνητο με τις ρυθμιζόμενες Adaptive M αναρτήσεις... έχουν σημαντική διαφορά και ειδικά εαν προέρχεσαι απο Μ... το απλό θα σου φανεί αρκετά μαλακό. -
το Μ αλλαζει μονο με Μ....ΤΕΛΟΣ....δεν το συζηταμε...μην κοιταμε μονο τ αλογα και τα χρονομετρα στις ευθειες...υπαρχουν και οι στροφες και εκει μετραει ενα αυτοκινητο ποσο καλα στημενο ειναι και ποσο σπορ...ολα τα αλλα για 0-100 ειναι μ$%#@@$...
παντως πολυ δυστροπο το ζ4Μ...καμια σχεση με τα αλλα Μ της εταιριας...
-
Ο χρήστης tibet έγραψε:
έκλεισα test drive μετά από πολύ γκρίνια,
θα σας πω τι και πως το Σάββατο.
πάντως εμένα μου αρέσει, απλά δεν ξέρω ακόμα αν λέει να διώξουμε το Ζ4Μ για το Ζ4 3,5
/gδε λέει
-
Σχετικά είναι όλα...
Δεν είναι απίθανο κάποιος που έχει την Μ να τον έχει κουράσει...
Απο την άλλη, εαν δεν αναζητάει το μεγαλύτερο range επιλογών, ανέσεων, ρυθμίσεων, πολυτέλειας κλπ που προσφέρει η νέα Ζ, αλλά είναι ορκισμένος χαρντκοράς... δεν βλέπω κανένα λόγο να αφήσει την προηγούμενη Μ για τη νέα 35άρα...
Νεα BMW Ζ4