-
Εμενα δεν μου βγαζει καμια παραθεση... ουτε στο κινητο μεσω Tapatalk, ουτε στο Tab παμε μεσω Tapatalk αλλα ουτε και στο Pc!
-
Και αυτό τι είναι ρε παιδιά... ;
-
Πραγματικα δεν μου το βγαζει....
Και τα αλλα ποστ τα βλεπω του Morx.... διχνει σαν να μιλας μονος σου!!!
Σε καμια ωρα θα ειμαι πισω και θα το δω καλυτερα απο το pc! (να διαγραψω και μπισκοτακια)
-
Καλά οτι πολλες φορές μιλάω μόνος μου, μιλάω χαχαχα
-
Λοιπον... .σβελτα και τελευταιο off topic...
Μεσω Wifi και ιντερνετ απο τον χωρο που ειμαι ΔΕΝ βλεπω την παραθεση
Με Data μεσω Cosmote ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ!!! -
βαψε μπλε και πετα τη συσκευη σου στη θαλασσα, μετα βαλε vodafone!
Αγορασε ενα yoloswag χιπστερ ipad air . -
Τεσπα, συγγνωμη εννοουσα αυτο
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Tι νόημα έχει αυτό το θέμα;
Εχει για προσωπικούς λόγους
Θελω να δω διάφορες ανάμεσα στο δικο μου και σε αλλα αυτοκίνητα, για να δω αν καίει όσο πρεπει ή εχει κάποιο πρόβλημα.
Seat ibiza 1.4 60 ίπποι, με 20€ μου βγάζει 125 χιλιόμετρα.
Απο αυτα κανενα μέσα σε κίνηση του στιλ σταματά - ξεκινα.
Ποτε σπασμένο, αλλαγές στις 3 με 3μιση.Πρόσφατα σε ταξίδι μου έβγαλε 180 χιλιόμετρα, αλλα με ταχύτητες όχι άνω των 110.
Ποια ειναι η γνώμη σας;
-
Τελικα εμενα δεν μου εχει απαντησει κανεις, να μην ανυσηχω ετσι?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Τελικα εμενα δεν μου εχει απαντησει κανεις, να μην ανυσηχω ετσι?Εγω διν ξερου απου πιτρέλια
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Εγω διν ξερου απου πιτρέλια
Δεν ρωταω κατι σχετικο με πετρελαιο ομως, για ενα παλιοκοντερι ρωταω. Εκτος αν εχει τρελλες διαφορες επειδη το αμαξι ειναι ντιζελ
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Εγω διν ξερου απου πιτρέλια
Δεν ρωταω κατι σχετικο με πετρελαιο ομως, για ενα παλιοκοντερι ρωταω. Εκτος αν εχει τρελλες διαφορες επειδη το αμαξι ειναι ντιζελ
Χμ.. Ιδεα.
Μπορει καποια γειωση να εχει λασκαρει και να σου τα κάνει όλα αυτα.
Ή ακομα κάποιο φις να εχει ξεκουμπωσει / εχει πιάσει βρόμα και δεν κάνει σωστή επαφή. -
Καλησπερα!
Μια ερωτησουλα. Μηπως ξερει κανεις ποσο κανει ο ρυθμιστης καυσιμου για focus mk1 1.6? Εχω την υπονια πως εχει αρχισει να τα φτυνει επειδη καποιες φορες το αμαξι δυσκολευοταν να παρει μπροστα σε κλιση, και οταν προσπαθησα να το ανοιξω με 5η σε μια ευθεια που ξερω, επιανα απο 100 μεχρι 160 που επιανα φρενα για μια στροφη, ενω τωρα μου κολλησε στα 140 και δε πηγαινε αλλο. Κανα tip καμια τιμουλα?
Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλησπερα!Μια ερωτησουλα. Μηπως ξερει κανεις ποσο κανει ο ρυθμιστης καυσιμου για focus mk1 1.6? Εχω την υπονια πως εχει αρχισει να τα φτυνει επειδη καποιες φορες το αμαξι δυσκολευοταν να παρει μπροστα σε κλιση, και οταν προσπαθησα να το ανοιξω με 5η σε μια ευθεια που ξερω, επιανα απο 100 μεχρι 160 που επιανα φρενα για μια στροφη, ενω τωρα μου κολλησε στα 140 και δε πηγαινε αλλο. Κανα tip καμια τιμουλα?
Ευχαριστω!
Και πως συμπέρανες ότι είναι ρυθμιστής πίεσης;
Δες κανένα μαφ μαπ πρώτα (για καθάρισμα εννοώ).
-
Με σβηστή τη μηχανή διαπίστωσα ότι το τιμόνι έχει τζόγο στην κίνηση δεξιά-αριστερά. Είναι δύσκολο να πω πόσες μοίρες είναι, αλλά αν βάλω σημάδι το κάτω σημείο της στεφάνης πρέπει να είναι γύρω λιγότερο απο 1εκ. Με ανοικτή την μηχανή δεν γίνεται αισθητό (αν όμως μείνεις ακίνητος και το ψάξεις προσεκτικα πάλι μπορείς να το εντοπίσεις, απλά με σβηστή τη μηχανή είναι πολύ πιο αισθητό). Είναι φυσιολογικό ή να ανησυχήσω?
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Καλησπερα!
Μια ερωτησουλα. Μηπως ξερει κανεις ποσο κανει ο ρυθμιστης καυσιμου για focus mk1 1.6? Εχω την υπονια πως εχει αρχισει να τα φτυνει επειδη καποιες φορες το αμαξι δυσκολευοταν να παρει μπροστα σε κλιση, και οταν προσπαθησα να το ανοιξω με 5η σε μια ευθεια που ξερω, επιανα απο 100 μεχρι 160 που επιανα φρενα για μια στροφη, ενω τωρα μου κολλησε στα 140 και δε πηγαινε αλλο. Κανα tip καμια τιμουλα?
Ευχαριστω!
Και πως συμπέρανες ότι είναι ρυθμιστής πίεσης;
Δες κανένα μαφ μαπ πρώτα (για καθάρισμα εννοώ).
Το δικο μου εχει maf (πισω απο τη πεταλουδα). Λες να ειναι αυτο και να τη γλιτωσω με εναν απλο καθαρισμο? Πριν 30.000χλμ ειχα καθαρισει πεταλουδα.
-
Το δικο μου εχει maf (πισω απο τη πεταλουδα). Λες να ειναι αυτο και να τη γλιτωσω με εναν απλο καθαρισμο? Πριν 30.000χλμ ειχα καθαρισει πεταλουδα.
Κάνε ένα καθαρισματάκι (σίγουρα θα θέλει αν δεν έχεις κάνει ποτέ), κάνε και ένα ρισέτ τον εγκέφαλο (βγάλε έναν πόλο από τη μπαταρία για λίγα λεπτά) και βλέπεις.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Κάνε ένα καθαρισματάκι (σίγουρα θα θέλει αν δεν έχεις κάνει ποτέ), κάνε και ένα ρισέτ τον εγκέφαλο (βγάλε έναν πόλο από τη μπαταρία για λίγα λεπτά) και βλέπεις.
Reset ουτε χρονος δε παει που του εχω κανει. Πως να καθαρισω τον maf τον ξεβιδωνεις η απλα γκαζιες και ψεκαζεις με το σπρεϋ μεσα στη πεταλουδα?
-
Μπορει να μην καθαρίζεται, δεν ειναι ολοι το ιδιο, ουτε ειναι πανευκολο.
αν ειναι τετοιου τυπου, θα βρεις και βιντεο που καποιοι καθαριζουν εκεινο το κερατακι απ'εξω απο το σωληνα και νομιζουν οτι κατι κανουν. Αυτο μετραει θερμοκρασια, καμμια σχεση
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Με σβηστή τη μηχανή διαπίστωσα ότι το τιμόνι έχει τζόγο στην κίνηση δεξιά-αριστερά. Είναι δύσκολο να πω πόσες μοίρες είναι, αλλά αν βάλω σημάδι το κάτω σημείο της στεφάνης πρέπει να είναι γύρω λιγότερο απο 1εκ. Με ανοικτή την μηχανή δεν γίνεται αισθητό (αν όμως μείνεις ακίνητος και το ψάξεις προσεκτικα πάλι μπορείς να το εντοπίσεις, απλά με σβηστή τη μηχανή είναι πολύ πιο αισθητό). Είναι φυσιολογικό ή να ανησυχήσω?Πηγαινε στο συνεργειο να το δειτε. Μπορει να ειναι τζογος απο κανενα ακρομπαρο/ημιμπαρο, βαση κρεμαγιερας, και ελεξτε αν ειναι καλα σφιγμενος ο σταυρος του τιμονιου ειναι στα πεταλια απο πανω. Σε παρομοιο προβλημα σε μενα δεν βρισκαμε τιποτα χαλαρο απο κατω και τελικα ηταν λιγο λασκα ο σταυρος του τιμονιου.
-
Reset ουτε χρονος δε παει που του εχω κανει. Πως να καθαρισω τον maf τον ξεβιδωνεις η απλα γκαζιες και ψεκαζεις με το σπρεϋ μεσα στη πεταλουδα?
Ξεβίδωσέ τον. ΠΟΛΛΗ προσοχή σε τυχόν συρματάκια που φαίνονται. Αν χαλάσουν πρέπει να αντικατασταθεί και δεν είναι φτηνός. Για το καθάρισμα πάρε ένα σπρέι καθαρισμού καρμπυρατέρ και ρίξε παντού. Ιδίως αν είναι σαν αυτόν του βίντεο, ρίξε καλά μέσα στις τρύπες.
Ρισέτ μπορείς και να μην κάνεις, αλλά θα πρέπει να περιμένεις αρκετά χιλιόμετρα για να διορθωθούν τα φιούελ τριμς.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........