-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Δεν στελνει ελλαδα δυστυχως το oscaro.Sigoyra? δεν εχω δοκιμασει να αγορασω αλλα το λεει καπου? ΤΑ γαλλικα μου ειναι... μαλλον ΔΕΝ ειναι
-
Κοίτα λίγο το site που σου έβαλα για τιμή με μεταφορικά.
-
Μια ερώτηση για όλους...
Ψάχνω στο MR AUTO που ο Mirage παραθεσε, έτσι για πλάκα για ανταλλακτικα για το hyundai.
Σκαλιζοντας λοιπον για τακακια, βγαζει διαφορα μοντελα και σε καθένα αναφέρει οτι ειναι για Akebono system ή για Mando system. Το ίδιο σκηνικο λεει και στο Oscaro.com αλλη φορα που κοιταξα για Focus, είχε ATE system και TRW system.
Για τι πραγμα ακριβως μιλαμε, προμηθευτή φρενων στο εργοστάσιο? Που ξερετε τι να αγοράσετε??
Διαφωτιστε και εμενα τον αναπηρο -
Ανάλογα τι δαγκάνα έχεις, μπορεί να θέλει άλλου τύπου τακάκι, με αυτάκια ή χωρίς κλπ κλπ.
-
Akebono είναι η δαγκάνα που έχεις;
Πρέπει να βρεις φωτογραφίες για να ξέρεις ποια δαγκάνα έχεις.
-
- Το τι δαγκανα έχω το βρισκω ψάχνοντας τη δαγκανα? Γιατι η κατευθείαν αντιπαραθεση τακακιών με το χερι διπλα διπλα (παλιου και νεου) που έχω δει να κανουν στα συνεργεια, δε μου γεμιζει το μάτι.
2) Μολις ειδα οτι στο αυτοκινητο είναι λαδωμένη σε ολο το μηκος και πλατος, μια χοντρη λαστιχενια σωληνα με διαφορες καμπύλες, που συνδεει το δοχειο λαδιου υδραυλικου τιμονιου, με μια μαλλον τρόμπα που παιρνει κινηση απο ιμαντα απο τον κινητήρα. Το δοχειο ειναι γεματο λαδι, δεν φαινεται να χάνει.
**
Να ανησυχώ που έχω αυριο ταξιδι Πάτρα πήγαινε έλα???** -
πως καταλαβαινει κανεις τι διαφορα;
για να ξερουμε καποια χαρακτηριστικα -
Αγορασα καινουρια μπουζι champion και εχουν κοκκινισμενη πορσελανη στο κατω μερος που ειναι το διακενο. Τι σημαινει αυτο? Λευκη δεν επρεπε να ειναι?
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Ζητω συγνωμη για το μπερδρεμα, αστειευόμουν. Αυτο που ψανω ειναι για Merc C200k ! Στο επισημο δικτυο το συγκεκριμενο φιλτρο εχει 40.75€. Στο τελευταιο σερβις εβαλα hengst (hengst ειναι και το μαμα), με κοστος κανα 35 - 38αρι....Περνα μια βολτα απο το www.clubmercedes.gr
Παντως το ποιο ακριβο φιλτρο που εχουν τα Μερκ ειναι της βενζινης .
Knecht ή οπως αλλιως γραφεται ειναι τα μαμα φιλτρα . Σημερα πηγα την δικια μου στην αντιπροσωπεια για το σερβις της το ετησιο και η ευχαριστη εκπληξη ηταν η παρα πολυ καλη τιμη , ιδια με του εξειδικευμενου που θα πηγαινα στην Αθηνα -
Αχαα , Οταν ειχα αλλαξει εγω μου κοστισε 90 αν δεν απατωμαι
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
- Το τι δαγκανα έχω το βρισκω ψάχνοντας τη δαγκανα? Γιατι η κατευθείαν αντιπαραθεση τακακιών με το χερι διπλα διπλα (παλιου και νεου) που έχω δει να κανουν στα συνεργεια, δε μου γεμιζει το μάτι.
2) Μολις ειδα οτι στο αυτοκινητο είναι λαδωμένη σε ολο το μηκος και πλατος, μια χοντρη λαστιχενια σωληνα με διαφορες καμπύλες, που συνδεει το δοχειο λαδιου υδραυλικου τιμονιου, με μια μαλλον τρόμπα που παιρνει κινηση απο ιμαντα απο τον κινητήρα. Το δοχειο ειναι γεματο λαδι, δεν φαινεται να χάνει.
**
Να ανησυχώ που έχω αυριο ταξιδι Πάτρα πήγαινε έλα???**
- Είναι ο μόνος ασφαλής τρόπος για να μην κάνεις λάθος.
- Δεν θα έκανα ταξίδι με διαρροές, ποσώς μάλλον, εάν είναι από το υδραυλικό τιμόνι…..
Α
-
η ένδειξη βενζίνης έχει 4 'κομμάτια' που διαχωρίζονται με μπάρες, το γεμάτο δλδ είναι 4/4. 3/4 τα γεμίζω με ~40€ αφού σπάνια τ'αφήνω να πέσει κάτω απ'το 1/4. Πάω σήμερα με τον δείκτη να δείχνει λίγο πάνω από την μέση και μου το γεμίζουν με 20€ (ακούστηκε το τακ). γυρνάω διακόπτη αλλά ο δείκτης δεν έχει πάει στο τέρμα, όπως πάει πάντα μετά από κάθε γέμισμα αλλά λίγο κάτω από την προτελευταία μπάρα από πάνω, 3/4 δηλαδή. Το λέω στα παιδιά το βλέπουν βάζουν ακόμα λίγο, 3-4€ αλλά γέμισε γιατί όντως βγήκε η βενζίνα έξω αλλά και πάλι η μπάρα δε πήγε τέρμα. Τι έχουμε τώρα εδώ, δυσλειτουργία του αισθητήρα ή μου παιξαν πουστιά;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
η ένδειξη βενζίνης έχει 4 'κομμάτια' που διαχωρίζονται με μπάρες, το γεμάτο δλδ είναι 4/4. 3/4 τα γεμίζω με ~40€ αφού σπάνια τ'αφήνω να πέσει κάτω απ'το 1/4. Πάω σήμερα με τον δείκτη να δείχνει λίγο πάνω από την μέση και μου το γεμίζουν με 20€ (ακούστηκε το τακ). γυρνάω διακόπτη αλλά ο δείκτης δεν έχει πάει στο τέρμα, όπως πάει πάντα μετά από κάθε γέμισμα αλλά λίγο κάτω από την προτελευταία μπάρα από πάνω, 3/4 δηλαδή. Το λέω στα παιδιά το βλέπουν βάζουν ακόμα λίγο, 3-4€ αλλά γέμισε γιατί όντως βγήκε η βενζίνα έξω αλλά και πάλι η μπάρα δε πήγε τέρμα. Τι έχουμε τώρα εδώ, δυσλειτουργία του αισθητήρα ή μου παιξαν πουστιά;
Poystia den mporoyn na soy pejoyn me 3 4 eyrv. Μα κανέναν δείχτης δεν μπορεί να μιλήσει με το 100%. Είναι γαλβανόμετρο, και το κλάσμα της τάσεις σε volt, επηρεάζει ριζικά την ένδειξη. Μην αγχώνεσαι φίλε μου, γραφτώ στα @ρχιδι@ σου!.
Αύριο διακυβεύετε η αξιοπιστία της χώρας μας!. κοιμήσου ήρεμα, και ρίξε το βόλι σου……
Άλλωστε εγώ είμαι κοντά – κοντά σου, και θα τα βρούμε….. σαββατοκύριακο στα ούμπαλα σου!. αρκεί να έχουμε την Ελλάδα μας, με μισθούς και συντάξεις..
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
**
- Δεν θα έκανα ταξίδι με διαρροές, ποσώς μάλλον, εάν είναι από το υδραυλικό τιμόνι…..
Α
Συμφωνα και στα 2, το θεμα ειναι, απο που έρχεται το λαδι, γιατι το ντεποζιτακι με το λαδι τιμονιου έχει την ιδια ποσοτητα εδω και μηνες, ΣΙΓΟΥΡΑ
Αρα δεν χανει απο εκει? το πεταει απο πουθενα αλλου και βρισκει και καθεται εκει πανω? δεν ξερω -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
η ένδειξη βενζίνης έχει 4 'κομμάτια' που διαχωρίζονται με μπάρες, το γεμάτο δλδ είναι 4/4. 3/4 τα γεμίζω με ~40€ αφού σπάνια τ'αφήνω να πέσει κάτω απ'το 1/4. Πάω σήμερα με τον δείκτη να δείχνει λίγο πάνω από την μέση και μου το γεμίζουν με 20€ (ακούστηκε το τακ). γυρνάω διακόπτη αλλά ο δείκτης δεν έχει πάει στο τέρμα, όπως πάει πάντα μετά από κάθε γέμισμα αλλά λίγο κάτω από την προτελευταία μπάρα από πάνω, 3/4 δηλαδή. Το λέω στα παιδιά το βλέπουν βάζουν ακόμα λίγο, 3-4€ αλλά γέμισε γιατί όντως βγήκε η βενζίνα έξω αλλά και πάλι η μπάρα δε πήγε τέρμα. Τι έχουμε τώρα εδώ, δυσλειτουργία του αισθητήρα ή μου παιξαν πουστιά;Αν μιλαμε για αναλογικο δεικτη και η συμπεριφορα του δικου μου θεωρειται νορμαλ, μην σε απασχολει. Εγω οταν το φουλαρω ο δεικτης παει παραπανω απο το full και για να φτασει λιγο παρακαω εφτασα απο Αθήνα στο Κιατο σχεδον. Στην επιστροφή στην κατηφορα Μεγαρων ηταν λιγο πιο κατω απο τη μεση και στο Σχιστο ακριβώς στη μεση. Καληνυχτα δηλαδή.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
**
Α
Συμφωνα και στα 2, το θεμα ειναι, απο που έρχεται το λαδι, γιατι το ντεποζιτακι με το λαδι τιμονιου έχει την ιδια ποσοτητα εδω και μηνες, ΣΙΓΟΥΡΑ
Αρα δεν χανει απο εκει? το πεταει απο πουθενα αλλου και βρισκει και καθεται εκει πανω? δεν ξερω
Πιστεύω ότι είναι απαραίτητο το πλύσιμο από κάτω. Μετά ελάχιστα χιλιόμετρα, και σήκωμα στον δικόλωνο!. Θα το βρούμε αμέσως!.
Α. -
Στο yaris της οικογένειας μου παραπονέθηκαν για θόρυβο που κάνει το αμάξι. Το πήγα μια βόλτα, στην αρχή δεν άκουσα τπτ. Παρατήρησα ότι με χαμηλή ταχύτητα (δεν το πήγα γρήγορα) όταν στρίψεις το τιμόνι λίγο αριστερά (ενώ πηγαίνεις), ακούγεται ένα τακ τακ από μπροστά αριστερά (για όση ώρα είναι στριμμένο το τιμόνι), όπως όταν έχεις πέτρα στο λάστιχο. Το έλεγξα και δεν υπάρχει τπτ στο λάστιχο. Τι μπορεί να ναι?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Στο yaris της οικογένειας μου παραπονέθηκαν για θόρυβο που κάνει το αμάξι. Το πήγα μια βόλτα, στην αρχή δεν άκουσα τπτ. Παρατήρησα ότι με χαμηλή ταχύτητα (δεν το πήγα γρήγορα) όταν στρίψεις το τιμόνι λίγο αριστερά (ενώ πηγαίνεις), ακούγεται ένα τακ τακ από μπροστά αριστερά (για όση ώρα είναι στριμμένο το τιμόνι), όπως όταν έχεις πέτρα στο λάστιχο. Το έλεγξα και δεν υπάρχει τπτ στο λάστιχο. Τι μπορεί να ναι?Mπαλακι,top mount ?
-
Επίσης να πω ότι το αμάξι έχει 30κ χλμ κ δεν ανεβαίνει πεζοδρόμια κλπ. Πολύ ήπια χρήση.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Επίσης να πω ότι το αμάξι έχει 30κ χλμ κ δεν ανεβαίνει πεζοδρόμια κλπ. Πολύ ήπια χρήση.
Δες και μπιλιοφόρο…….
Α.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........