-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο εναλλακτής που ζεσταίνει την καμπίνα. Πώς είναι το ψυγείο της μηχαβής, έ κάτι τέτοιο μικρότερο διαστάσεων.Μαλλον αυτό είναι.Οταν ερχόμουν είμουν μόνίμως με τον κλιματισμό γιατί το καλοριφέρ είτε ζεσταινε είτε κρυωνε μονο του..
ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ????? Ειναι δύσκολο να τοποθετηθεί????
ΚΛΑΦΦΤΕ ΜΕ. Θα μείνω εδώ, θα με φάνε οι σκανδιναβές και οι λύκοι. Ατιμη σιτροέν, ολο το καλοκαιρι ελλαδα με 45+ και τωρα στα κρύα βρηκε να χαλασει. Αει σιχτίρ, παω να δω ταινια.
ΓΑΛΛΙΑ---> SUCKS. Ακόμα και οι γυναίκες τους βρωμιάρες είναι. ΣΙΧΤΙΡ.
-
Αμα είναι αυτό άλλαξε το στην Ελλάδα. Έχει πολλά εργατικά πρέπει να λυθεί σχεδόν το μισό ταμπλό. Το ανταλλακτικό είναι φτηνό τα εργατικά είναι πολλά. Μπορεί να είναι κανα κολλάρο ρε Ηλία μην αγχώνεσαι προκαταβολικά, σε κάθε περίπτωση πάνε για διάγνωση και αποφάσισε τι θα κάνεις.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μαλλον αυτό είναι.Οταν ερχόμουν είμουν μόνίμως με τον κλιματισμό γιατί το καλοριφέρ είτε ζεσταινε είτε κρυωνε μονο του..Έτσι κάνει αν η στάθμη του νερού είναι χαμηλή. Μπορεί να μην είναι το καλοριφέρ.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αμα είναι αυτό άλλαξε το στην Ελλάδα. Έχει πολλά εργατικά πρέπει να λυθεί σχεδόν το μισό ταμπλό. Το ανταλλακτικό είναι φτηνό τα εργατικά είναι πολλά. Μπορεί να είναι κανα κολλάρο ρε Ηλία μην αγχώνεσαι προκαταβολικά, σε κάθε περίπτωση πάνε για διάγνωση και αποφάσισε τι θα κάνεις.Αμα ηταν κολλαρο θα εχανε συνεχεια.. Τωρα χανει μονο οταν παω ψηλα... ΚΩΛΟΓΑΛΛΟΙ...
Θα το πουλησω το ρημαδι και θα παρω ΛΑΝΤΑ. Σιχτιρ (ξανά).
Να χεσω την οδική συμπεριφορά. Μεσα σε ενα ταξίδι μου βγήκαν 2 κουλά. Θα βαλω και τον πατερα να πουλησει και το C5. ΞΑΝΑ ΣΙΧΤΙΡ.
-
Μπορεί να έχει χαλαρώσει ή να έχει ραγίσει και να χάνει μόνο οταν ανεβάζει πίεση. Μην άγχωνεσαι...Αυτά συμβαίνουν σε όλα τα αμάξια Χαλαρά ρε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπορεί να έχει χαλαρώσει ή να έχει ραγίσει και να χάνει μόνο οταν ανεβάζει πίεση. Μην άγχωνεσαι...Αυτά συμβαίνουν σε όλα τα αμάξια Χαλαρά ρεοκ χαλαρώνω. Την Πεμπτη θα το παω. Αυριο με λεωφορείο το κερατό μου.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπορεί να έχει χαλαρώσει ή να έχει ραγίσει και να χάνει μόνο οταν ανεβάζει πίεση. Μην άγχωνεσαι...Αυτά συμβαίνουν σε όλα τα αμάξια Χαλαρά ρεοκ χαλαρώνω. Την Πεμπτη θα το παω. Αυριο με λεωφορείο το κερατό μου.
-
Αμα είναι αυτό άλλαξε το στην Ελλάδα. Έχει πολλά εργατικά πρέπει να λυθεί σχεδόν το μισό ταμπλό. Το ανταλλακτικό είναι φτηνό τα εργατικά είναι πολλά. Μπορεί να είναι κανα κολλάρο ρε Ηλία μην αγχώνεσαι προκαταβολικά, σε κάθε περίπτωση πάνε για διάγνωση και αποφάσισε τι θα κάνεις.
Αμα ηταν κολλαρο θα εχανε συνεχεια.. Τωρα χανει μονο οταν παω ψηλα... ΚΩΛΟΓΑΛΛΟΙ...
Θα το πουλησω το ρημαδι και θα παρω ΛΑΝΤΑ. Σιχτιρ (ξανά).
Να χεσω την οδική συμπεριφορά. Μεσα σε ενα ταξίδι μου βγήκαν 2 κουλά. Θα βαλω και τον πατερα να πουλησει και το C5. ΞΑΝΑ ΣΙΧΤΙΡ.
εγώ δε μιλάω
θ'αφήσω το avatar μου να μιλήσει -
Ηλία,μπορεις να το απομονώσεις απλά το καλοριφερ (απο τα κολλάρα που πηγαινουν μεσα στην καμπίνα απο τον χωρο του κινητηρα),και οταν γυρισεις Ελλαδα το φτιαχνεις.
Αλλα καλοριφερ δε θα εχεις μεχρι τοτε. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αλλα καλοριφερ δε θα εχεις μεχρι τοτε.Στη Σουηδία;
Πρέπει να οδηγάει με το ένα χέρι γιατί με το άλλο θα κρατάει τη ξύστρα για να βγάζει το πάγο από τη ΜΕΣΑ μεριά του τζαμιού.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ηλία,μπορεις να το απομονώσεις απλά το καλοριφερ (απο τα κολλάρα που πηγαινουν μεσα στην καμπίνα απο τον χωρο του κινητηρα),και οταν γυρισεις Ελλαδα το φτιαχνεις.
Αλλα καλοριφερ δε θα εχεις μεχρι τοτε.Αν είναι καλοριφέρ, είσαι πραγματικά άτυχος, είναι από τις πιο φασαριόζικες δουλειές!
Να προτείνω κάτι διαφορετικό; Αφού πιάνει το χέρι σου (έχουμε διαβάσει τα προηγούμενα....κατορθώματά σου με την αντλία! ), γιατί δεν παίρνεις το service and repair manual, και ν' αφιερώσεις ένα σαββατοκύριακο να το φτιάξεις μόνος σου; Ουσιαστικά είναι βίδες, δεν χρειάζεσαι ειδικά εργαλεία λογικά και το μόνο που μπορεί να σε παιδέψει είναι τα χειριστήρια του καλοριφέρ/κλιματισμού (δηλαδή τα συρματόσχοινα που ελέγχουν αυτά...). Μπορείς να δοκιμάσεις κι αν αποτύχεις, το πας τότε στον μηχανικό! Στην Ελλάδα παίρνουν 200 -
Λοιπόν καλά νεα.
Ήταν τρύπιο ενας σωλήνας και έχανε το παραφλού. Μου τον επισκεύασαν στη σιτροεν σουηδίας και το αυτοκίνητο είναι οκ...
Πήγαν στην αρχη να μου πουν να αλλαξω ολο το ψυγείο γιατί 'δε δουλεύει καλα' με κόστος 800 ευρώ, αλλά τους εβαλα και εκαναν μπροστά μου το τέστ με την πίεση που δεν έδειξε καμία απώλεια μετά την επισκευή..
Την επόμενη Πέμπτη ξεκινάω για κάτω και βλέπουμε....
-
Πάρε γιάπωνα
-
Μπα απλά μάλλον πρέπει να αφοπλίσω την ξανθούλα και να πάρω κάτι πιο καινούργιο (σε καμιά 3ετία μάλλον)
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάρε γιάπωνα -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάρε γιάπωνα
Λανσάρουμε σχολή....
-
Λοιπόν καλά νεα.Ήταν τρύπιο ενας σωλήνας και έχανε το παραφλού. Μου τον επισκεύασαν στη σιτροεν σουηδίας και το αυτοκίνητο είναι οκ...
Πήγαν στην αρχη να μου πουν να αλλαξω ολο το ψυγείο γιατί 'δε δουλεύει καλα' με κόστος 800 ευρώ, αλλά τους εβαλα και εκαναν μπροστά μου το τέστ με την πίεση που δεν έδειξε καμία απώλεια μετά την επισκευή..
Την επόμενη Πέμπτη ξεκινάω για κάτω και βλέπουμε....
Για να μην λέτε ότι τα κάνουν μόνο οι Έλληνες μηχανικοί αυτά τα κουτοπόνηρα με τις 'εύκολες' αλλά τσουχτερές λύσεις, χωρίς να τσεκάρουν την πραγματική αιτία...
-
Στο δικό μου αυτοκίνητο ακουγόταν ένας μεταλλικός ήχος και στο συνεργείο κατέληξαν ότι ήταν η εξάτμιση. Μου την άλλαξαν και φυσικά ο ήχος παρέμεινε. Πραγματική αιτία ήταν η κεραία που παλόταν , πάρε όμως να 'χεις 50000 δρχ πεταμένες (δεν είχε έρθει το
-
Paidia sorry gia to priximo kai ta greeklish...
Diapistwsa oti den moy ekanan swsti eksaerwsi sti citroen kai etsi tin ekana monos mou sto sistima psiksis kai ola kala..\
|To mono kako einai oti exisa kamposo igro paraflou sto xwro toukinitria kai twra *den kserw an exei sxesi- molis anoigw ton anemistira tou kalorifer i to ac vgazei kapnous apo tous aerwgwgous. oi kapnoi autoi den mirizoun oute einai apopniktikoi -anapnew kanonika xwris na me enoxlei sto laimo- alla parola ayta einai piknoi..
Ti na ein ai auto??
-
Paidia sorry gia to priximo kai ta greeklish...Diapistwsa oti den moy ekanan swsti eksaerwsi sti citroen kai etsi tin ekana monos mou sto sistima psiksis kai ola kala..\
|To mono kako einai oti exisa kamposo igro paraflou sto xwro toukinitria kai twra *den kserw an exei sxesi- molis anoigw ton anemistira tou kalorifer i to ac vgazei kapnous apo tous aerwgwgous. oi kapnoi autoi den mirizoun oute einai apopniktikoi -anapnew kanonika xwris na me enoxlei sto laimo- alla parola ayta einai piknoi..
Ti na ein ai auto??
Μισο λεπτο!Δεν εχει σχεση το παραφλου που χυθηκε να βγαινει απο τους αεραγωγους!!!Εκτος αν το εχυσες εκει απο οπου ρουφαει αερα.Το ζεστο/καμμενο παραφλου μυριζει χαρακτηριστικα.Μηπως εχει τρυπησει ο εναλλακτης του καλοριφερ?
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........