-
η Δάφνη είναι ακόμα αποπυρηνικοποιημένη ζώνη;
-
Παιδια επειγον!!!
Κοπηκε η φουσκα απο το μπαλακι του ανω ψαλιδιου.Κοπηκε το 1/2 αυτης στο σημειο που πιανει με το μεταλλικο ελασμα-σφικτηρα.
Για αλλαγη παει μαζι με το ψαλιδι(στο οποιο αλλαξα πριν λιγους μηνες σινεμπλοκ).
Οποτε θα ηθελα τροπο να παρατεινω την ζωη του.
Αλλαζει η φουσκα μονο?
Ανεξαρτητα αν αλλαζει μιας και την κυριακη θα φυγω στο εξωτερικο αλλα το αμαξι θα κινειται,να καθαρισω μεσα το μπαλακι με wd-40 ,να φυσηξω με πιεση αερα και να γεμισω και μεσα την φουσκα και απεξω στο σκισιμο με ενα πολυ καλο πρασινο γρασσο της μερσεντες? -
Θελω να παρω ένα φθηνο,μικρο αυτοματο αυτοκινητο στην Κυπρο.Επειδη οδηγανε αναποδα και είμαι κατω από 23 ή 25 +δν εχω περιουσιακα στοιχεια στην Κυπρο δυσκολα με ασφαλιζουν αλλα όχι ακατόρθωτα....τα διπλα όμως από τα επασφαλιστρα.
Χαζεύοντας επεσα σε αυτό.
http://cars-cyprus.com/gr/car/Mazda/20333
Θελω ένα αμαξι που να κανει καθημερινα 8 χιλιόμετρα πηγαινε και αλλα τοσα ελα....μεσα στο οδικο δικτυο της Λευκωσίας.
Στο συγκεκριμενο τι ακριβως να κοιτάξω???Είναι ταλαιπωρημενο(φαινεται από το καθισμα).Να μετρησω συμπιεση αξιζει?
Θελω να μην βγαλει τα επομενα 3 χρονια κατοχης μου χοντρη βλαβη.....απλα να πηγαινει κουτσα στραβα.
Για το σασμαν ....μεγαλη ανηφορα δν θα βρω.....να ξεκινησω μια φορα με μισοπατημενο φρενο και τερμα γκαζι να δω αν πατιναρει ή οτιδήποτε άλλο? -
Παιδιά παραβίασα τον νόμο που λέει ότι δουλεύει δεν το πειράζεις.
Έχω συμπληρώσει ένα χρόνο από την αγορά του mercedes sport coupe και μεταξύ άλλων λέω δεν κάνω ένα οπτικό έλενχο στα μπουζί, από τα τέσσερα σχετικά εύκολα βγήκαν τα δύο, το τρίτο δύσκολα λασκάρισε αλλά βγήκε εύκολα , αλλά το τέταρτο (κυλ 3) με πέθανε δύο ώρες με πολύ προσπάθεια μη σπάσει ή κλωτσίσει μια ξεβίδωμα μια βίδωμα το έβγαλα, με λίγα γρέζα στο σπειρωμά του, βιδώνει και σφίγγει κανονικά, τα μπουζί είναι ιριδίου beru Z235 που ΔΕΝ είναι για τον συγκεκριμένο κινητήρα γιατί έχουν διάκενο 1,0 αντί 0,8. η κατάστασή τους ήταν μέτρια υπολογίζω να ήταν πάνω 30-40,000 ΚΜ δεν είχαν ιδιαίτερες φθορές στα ηλεκρόδια είχαν το σωστό χρώμα αλλά η πορσελάνη τους χαμηλά είχε γίνει καφέ. Παργγελνω μέσω PC τα μαμά NGK και τα ξαναβάζω, το πάω βόλτα 5 ΚΜ και P0303 (σφάλμα ανάφλεξης στον κυλ 3) λέω την έβαψα είμαι στην ερημιά (μένω νέα καλικράτεια) την Δευτέρα τα μπουζί Θεσσαλονίκη, 6ώρο στο σχολείο και υπηρεσία, λέω αν είναι το κωλομπουζί του 3ου μάλλον την γλυτώνω φτηνά, καθαρίζω το σφάλμα και αλλάζω μπουζί στους 2 και 3, βάζω μπρος και Ρ0302 λέω καλά είμαστε, 99% ''βραχυκύκλωσε'' το μπουζί που με ζόρισε.Ερωτήσεις θα έχω πρόβλημα αν το πάω χαλαραααά 40ΚΜ την δευτέρα το πρωί Θεσσαλονίκη;;;; ακουστικά ρετάρει μόνο στο ρελαντί και εκει μόνο πετάει το cel πάνω απο 1000 στρ δεν ρετάρει.
Να κλείσω το διάκενο στο συγκεκριμένο κολομπουζί από 1σε 0,8 (είναι ιριδίου) μας και στρώσει;
Στις σπείρες τόσα χρόνια έβαζα 1-2 σταγόνες λάδι ή ελάχιστο γράσσο, διαβάζω ότι ΔΕΝ κάνει, τι ισχύει;; -
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Έχω συμπληρώσει ένα χρόνο από την αγορά του mercedes sport coupe και μεταξύ άλλων λέω δεν κάνω ένα οπτικό έλενχο στα μπουζί, από τα τέσσερα σχετικά εύκολα βγήκαν τα δύο, το τρίτο δύσκολα λασκάρισε αλλά βγήκε εύκολα , αλλά το τέταρτο (κυλ 3) με πέθανε δύο ώρες με πολύ προσπάθεια μη σπάσει ή κλωτσίσει μια ξεβίδωμα μια βίδωμα το έβγαλα, με λίγα γρέζα στο σπειρωμά του, βιδώνει και σφίγγει κανονικά, τα μπουζί είναι ιριδίου beru Z235 που ΔΕΝ είναι για τον συγκεκριμένο κινητήρα γιατί έχουν διάκενο 1,0 αντί 0,8. η κατάστασή τους ήταν μέτρια υπολογίζω να ήταν πάνω 30-40,000 ΚΜ δεν είχαν ιδιαίτερες φθορές στα ηλεκρόδια είχαν το σωστό χρώμα αλλά η πορσελάνη τους χαμηλά είχε γίνει καφέ. Παργγελνω μέσω PC τα μαμά NGK και τα ξαναβάζω, το πάω βόλτα 5 ΚΜ και P0303 (σφάλμα ανάφλεξης στον κυλ 3) λέω την έβαψα είμαι στην ερημιά (μένω νέα καλικράτεια) την Δευτέρα τα μπουζί Θεσσαλονίκη, 6ώρο στο σχολείο και υπηρεσία, λέω αν είναι το κωλομπουζί του 3ου μάλλον την γλυτώνω φτηνά, καθαρίζω το σφάλμα και αλλάζω μπουζί στους 2 και 3, βάζω μπρος και Ρ0302 λέω καλά είμαστε, 99% ''βραχυκύκλωσε'' το μπουζί που με ζόρισε.Ερωτήσεις θα έχω πρόβλημα αν το πάω χαλαραααά 40ΚΜ την δευτέρα το πρωί Θεσσαλονίκη;;;; ακουστικά ρετάρει μόνο στο ρελαντί και εκει μόνο πετάει το cel πάνω απο 1000 στρ δεν ρετάρει.
Να κλείσω το διάκενο στο συγκεκριμένο κολομπουζί από 1σε 0,8 (είναι ιριδίου) μας και στρώσει;
Στις σπείρες τόσα χρόνια έβαζα 1-2 σταγόνες λάδι ή ελάχιστο γράσσο, διαβάζω ότι ΔΕΝ κάνει, τι ισχύει;;Αρχικα μεχρι την 3η γραμμη πιαστηκε η καρδια μου ότι σακατεψες το σπειρωμα.Απο ότι καταλαβα αλλαξες τα 3 μπουζι και το 4ο δν μπορεσες να το βγαλεις ,συνεπως πας με 3 μπουζι με διακενο 0,8 και με 1 που εχει διακενο 1?Τα δυο σφαλματα που ανεφερες σε τι αντιστοιχουν?
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Στις σπείρες τόσα χρόνια έβαζα 1-2 σταγόνες λάδι ή ελάχιστο γράσσο, διαβάζω ότι ΔΕΝ κάνει, τι ισχύει;;Αρχικα μεχρι την 3η γραμμη πιαστηκε η καρδια μου ότι σακατεψες το σπειρωμα.Απο ότι καταλαβα αλλαξες τα 3 μπουζι και το 4ο δν μπορεσες να το βγαλεις ,συνεπως πας με 3 μπουζι με διακενο 0,8 και με 1 που εχει διακενο 1?Τα δυο σφαλματα που ανεφερες σε τι αντιστοιχουν?
Συνοδοιπόρε, της μεγάλης αξιόπιστης mercedes και των μαστόρων που τα κάνουν σερβις, τα μπουζί τα έβγαλα όλα, το σπείρωμα της κυλινδροκεφαλής στον 3ο την έχει δει ελαφρώς, βιδώνει το μπουζί κανονικά, σφίγγει κανονικά δεν χάνει συμπίεση πιστεύω ότι αν βάλω τα νέα μπουζί δεν θα έχω πρόβλημα για πολλά πολλα ΚΜ (αν στο βίδωμα δω τιποτε περίεργο θα το πάω για νέο σπείρωμα χωρίς ενοείται να βγάλω την κυλινδροκεφαλή), Τώρα το ένα μπουζί είναι σχεδόν οφ μου το έδειξαν τα σφάλματα, μένω σε μιά αγροικία 40 κμ από την πόλη, την Δευτέρα δουλεύω στην Θεσσαλονίκη.
Η μέγιστη μ______ μου είναι ότι πιάστικα χωρίς να έχω νέα μποιζί -
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Συνοδοιπόρε, της μεγάλης αξιόπιστης mercedes και των μαστόρων που τα κάνουν σερβις, τα μπουζί τα έβγαλα όλα, το σπείρωμα της κυλινδροκεφαλής στον 3ο την έχει δει ελαφρώς, βιδώνει το μπουζί κανονικά, σφίγγει κανονικά δεν χάνει συμπίεση πιστεύω ότι αν βάλω τα νέα μπουζί δεν θα έχω πρόβλημα για πολλά πολλα ΚΜ (αν στο βίδωμα δω τιποτε περίεργο θα το πάω για νέο σπείρωμα χωρίς ενοείται να βγάλω την κυλινδροκεφαλή), Τώρα το ένα μπουζί είναι σχεδόν οφ μου το έδειξαν τα σφάλματα, μένω σε μιά αγροικία 40 κμ από την πόλη, την Δευτέρα δουλεύω στην Θεσσαλονίκη.
Η μέγιστη μ______ μου είναι ότι πιάστικα χωρίς να έχω νέα μποιζίΛοιπον Δευτερα ξυπνάς 5 το πρωι παιρνεις τηλ την οδικη και σε παει συνεργειο like a boss.
Στο σπειρωμα δν βαζουμε ποτε τιποτα.Επισης δεν βιδωνουμε-ξεβιδωνουμε με ζεστο τον κινητηρα γτ το αλουμινιο θα τα τιναξει(το εκανα πολλες φορες .......αλλα κραταει η ομαδα)
Τον Μ271 ή τον Μ111 εχεις? και εμενα μου καφετιζει τα ιριδίου χαμηλα στην πορσελανη....(σε w202) -
τον μ271, οδική έχω,θα το δω και αύριο και βλέπουμε
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Έχω μια ερωτησουλα - προβληματάκι το οποίο θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο καλύτερα και απλά μπορώ.
Έχω ένα Nissan primera 1.6 του 97.
Όταν βάζω από πρώτη Δευτέρα, το γκάζι το αισθάνομαι σαν να κολλάει, δηλαδή ενώ το πατάω, αργεί να φορτώσει στροφές, και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα ανεβάζει ας πούμε..
Το αντίθετο περίπου του πατιναρισματος..
Δίσκο πλατό είχα αλλάξει πριν 2 χρόνια περίπου.. Γενικά έχω παρατηρήσει πτώση 'επιδόσεων' στο αυτοκίνητο.
Τι είδους συμπτώματα θα μπορούσαν να είναι αυτά;
ΕυχαριστώSent from 1+3
-
Ο χρήστης Papakitou έγραψε:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Έχω μια ερωτησουλα - προβληματάκι το οποίο θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο καλύτερα και απλά μπορώ.
Όταν βάζω από πρώτη Δευτέρα, το γκάζι το αισθάνομαι σαν να κολλάει, δηλαδή ενώ το πατάω, αργεί να φορτώσει στροφές, και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα ανεβάζει ας πούμε..
Δίσκο πλατό είχα αλλάξει πριν 2 χρόνια περίπου.. Γενικά έχω παρατηρήσει πτώση 'επιδόσεων' στο αυτοκίνητο.
ΕυχαριστώSent from 1+3
Το πρόβλημά σου είναι το εξής: Nissan Primera
Πλάκα κάνω.
Ηλεκτρόγκαζο είναι αυτό ή ντιζάτο; Καθάρισε την πεταλούδα για αρχή -
Ο χρήστης Papakitou έγραψε:
ΕυχαριστώSent from 1+3
πιθανη βλαβη σε ντρισιπιτερ, μετρητη αερα, αντλια βενζινης.
-
Ντιστριμπιτερ γαλλιστι. Διανομεας στα ελληνικα.
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
-
Μοτέρ, μπουζί και αμορτισέρ γαλλιστί. Μοτέρι, σπινθιριστής και αποσβεστήρας κραδασμών στα ελληνικά.
-
Ωραια, για πεστε μου τωρα στα Ελληνικα το 'ζιγκλερ'
-
Ο χρήστης inertia έγραψε:
Μοτέρ, μπουζί και αμορτισέρ γαλλιστί. Κινητηρας, σπινθιριστής και αποσβεστήρας κραδασμών στα ελληνικά. -
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Ωραια, για πεστε μου τωρα στα Ελληνικα το 'ζιγκλερ'Εγχυτηρας.......
-
To λεβιέ και το πεντάλ τα λες λεβιές και πεντάλι.
Το ταμπλώ ελληνικά πώς θα το πεις όμως; Dashboard; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ωραια, για πεστε μου τωρα στα Ελληνικα το 'ζιγκλερ'
Εγχυτηρας.......
Αναβρυτηρας.
-
Έχουν γίνει μετρήσεις σε ντιστριμπιτερ, ήταν μια χαρά, πεταλούδα εμφανισιακά φαίνεται κομπλέ πάντως, η αντλία βενζίνης με ανησυχεί και μένα, μετριέται αυτή;
Sent from 1+3
-
Δες και το ρελε της αντλιας στην ασφαλειοθηκη.
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........