-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δεν ειναι πολυ κακες οι τιμες, το καλυτερο θα ηταν να ειναι ολα ιδια. Τι ειπε ο μαστορης που το μετρησε? ο 4 τι μετρηση ειχε?
Leak down test εκανες?
η μέτρηση του 4 δεν υπήρχε !!!
είναι 3κύλινδρο
Σωστος! Παιρνει δρομο και η λογικη 'οι δυο μεσαιοι κυλινδροι εχουν θεμα να το ψαξουμε καλυτερα'
@Antonisteam
κυρ Αντωνη τι ειναι το κυλινδρομετρο? μετραει διαμετρους και οβαλ?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Δεν ειναι πολυ κακες οι τιμες, το καλυτερο θα ηταν να ειναι ολα ιδια. Τι ειπε ο μαστορης που το μετρησε? ο 4 τι μετρηση ειχε?
Leak down test εκανες?
η μέτρηση του 4 δεν υπήρχε !!!
είναι 3κύλινδρο
Σωστος! Παιρνει δρομο και η λογικη 'οι δυο μεσαιοι κυλινδροι εχουν θεμα να το ψαξουμε καλυτερα'
@Antonisteam
κυρ Αντωνη τι ειναι το κυλινδρομετρο? μετραει διαμετρους και οβαλ?
Εντοπίζει με το 100% το σημείο του προβλήματος.
Οι οβάλ μετρήσεις έχουν συνεπακόλουθα, που διαπιστώνονται αυτεπαγωγικά.
Σίγουρα ο κάθε συνάδελφος γνωρίζει.
Εδώ δίνω λύσεις επιγραμματικά ενείοτε, και δεν προτίθεμαι να απολογούμαι!. Αυτό κάνω με τους πολυπληθείς πελάτες μου. έτι περισσότερες επεξηγήσεις , μόνον στο προσωπικό μου, και από έδρας, και το δηλώνω απλά και απερίφραστα.
Καθυστερείς αυτόν που γνωρίζει, απέναντι σε αυτούς που ροτάνε.
Εάν είσαι συνάδελφος, χαρά μου είναι αύριο, να σου εξηγήσω από τηλεφώνου. Εάν δεν είσαι δεν προτίθεμαι να σε κάνω συνάδελφο, εκτός εάν εγγραφείς στα τμήματα μου.
Α. -
Kάνεις και μαθήματα σε κάποια σχολή;
-
Κυρ Αντωνη μη με μπερδευεις με τους μαλακες που κατα καιρους συνομιλεις, μια ερωτηση εκανα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kάνεις και μαθήματα σε κάποια σχολή;Είναι η κίνηση που λέγαμε. Ελπίζει να εγγραφεί το παιδί με το φινιστρίνι και να του το δώσει πίσω
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είναι η κίνηση που λέγαμε. Ελπίζει να εγγραφεί το παιδί με το φινιστρίνι και να του το δώσει πίσω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ναι ανιδιοτελώς, καλύπτοντας κάποια κενά που δημιουργήθηκαν από αυτά που συμβαίνουν στο παιδιάς.
Α. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Κυρ Αντωνη μη με μπερδευεις με τους μαλακες που κατα καιρους συνομιλεις, μια ερωτηση εκανα.
Στην διάθεση σου τηλεφωνικά, ή κερνώντας σε καφέ!.
Α. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είναι η κίνηση που λέγαμε. Ελπίζει να εγγραφεί το παιδί με το φινιστρίνι και να του το δώσει πίσω
Πάλι δεν με διάβασες!!!!...... οπότε και δεν με κατάλαβες!!!!!!......
ΜΟΥ ανήκει. Είναι δικό μου. εάν και όταν θέλω θα το δωρίσω, δεν θα το ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ….
Α. -
Αυτό που πήρες απο το παιδάκι στο Ακρόπολις λές; Σου ανήκει Αντώνη μου και δε με ενδιαφέρει τι θα κάνεις βασικά.
-
Γιατί δεν πάει ένας στο μαγαζί να το απαλλοτροιώσει?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ? -
Καταδικάζουμε την βία απο όπου κι αν προέρχεται
-
Π. ξύλο και καράτε
Αντουάν, αυτή η κυλινδρομέτρηση γίνεται με κάποιο ματζαφλάρι που μπαίνει από τα μπουζί όπως και το συμπιεσόμετρο ή θέλει άνοιγμα καπάκι κλπ;
Η συμπίεση δείχνει οκ, το μπουζί καρβουνιασμένο δείχνει κάψιμο, wtf από πού τα καίει; Εκτός αν έχει μαζέψει τόση μάκα ο κύλινδρος από το καμμένο λάδι που δε δείχνει απωλεια στη συμπίεση ξέρω γω Οπότε καταλήγουμε πάλι στο 0. Ότι χρειάζεται κατέβασμα + άνοιγμα
-
Π. ξύλο και καράτεΑντουάν, αυτή η κυλινδρομέτρηση γίνεται με κάποιο ματζαφλάρι που μπαίνει από τα μπουζί όπως και το συμπιεσόμετρο ή θέλει άνοιγμα καπάκι κλπ;
Η συμπίεση δείχνει οκ, το μπουζί καρβουνιασμένο δείχνει κάψιμο, wtf από πού τα καίει; Εκτός αν έχει μαζέψει τόση μάκα ο κύλινδρος από το καμμένο λάδι που δε δείχνει απωλεια στη συμπίεση ξέρω γω Οπότε καταλήγουμε πάλι στο 0. Ότι χρειάζεται κατέβασμα + άνοιγμα
νομιζω θελει ανοιγμα...
κανε leak down πριν, εξαντλησε τα ολα. -
Π. ξύλο και καράτεΑντουάν, αυτή η κυλινδρομέτρηση γίνεται με κάποιο **ματζαφλάρι **που μπαίνει από τα μπουζί όπως και το συμπιεσόμετρο ή θέλει άνοιγμα καπάκι κλπ;
Αυτά είναι τα...ματζαφλάρια όπως τα λες.
Για να μετρηθούν σωστά οι κύλινδροι, αλλά και οι μπιέλες για οβάλ, πρέπει να είναι λυμένο το μοτέρ, με το μικρό ματζαφλάρι μετράς τη φθορά των οδηγών των βαλβίδων.
Ο έμπειρος τεχνίτης μόλις βγάλει το καπάκι ( όχι το ψευτοκάπακο ) θα καταλάβει αμέσως πόσα πενηντάευρα έχουν πέσει μέσα στο μοτέρ και θα σου πει το κουστούμι στο περίπου, και όσο ξηλώνει τόσο θα ανεβαίνει αυτό.Συνήθως τα μαστόρια λένε, μια και ανοίξαμε το μοτέρ, δεν του αλλάζουμε και μέταλλα μπιελών / στροφάλου ? και το κάνουν χωρίς να μετρήσουν συνήθως αν οι μπιέλες έχουν οβάλ, η κίνηση αυτή είναι και η ταφόπλακα του μοτέρ αν οι μπιέλες έχουν οβάλ, πολλά μοτέρ έχουν βγάλει κακό όνομα από τις αστοχίες αυτές των μαστόρων.
Προσοχή λοιπόν γιατί τα...ματζαφλάρια προστατεύουν περιουσίες, και χωρίς αυτά γίνεται μεταφορά κεφαλαίου από την τσέπη του πελάτη στην τσέπη του μάστορα.
Συμπέρασμα, κοιτάμε αν ο μάστορας που πήγαμε το ρημάδι μας είναι εξοπλισμένος με ματζαφλάρια, τα συντηρεί, ξέρει και **θέλει **να τα χρησιμοποιεί.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ο έμπειρος τεχνίτης μόλις βγάλει το καπάκι ( όχι το ψευτοκάπακο ) θα καταλάβει αμέσως πόσα πενηντάευρα έχουν πέσει μέσα στο μοτέρ και θα σου πει το κουστούμι στο περίπου, και όσο ξηλώνει τόσο θα ανεβαίνει αυτό.
Με επνιξες
Ασχετο ΥΓ: για τις εικονιτσες που βαζεις, αρκει το [ιμγ] [/ιμγ] και στο κενο αναμεσα τους , η διευθυνση της εικονας, πχ http://postimage.com/21quadra/i_eikona_mou.jpg, χωρις ολα τα επιπλεον url και αλλα περιττά.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Π. ξύλο και καράτε
Αντουάν, αυτή η κυλινδρομέτρηση γίνεται με κάποιο **ματζαφλάρι **που μπαίνει από τα μπουζί όπως και το συμπιεσόμετρο ή θέλει άνοιγμα καπάκι κλπ;
Αυτά είναι τα...ματζαφλάρια όπως τα λες.
Για να μετρηθούν σωστά οι κύλινδροι, αλλά και οι μπιέλες για οβάλ, πρέπει να είναι λυμένο το μοτέρ, με το μικρό ματζαφλάρι μετράς τη φθορά των οδηγών των βαλβίδων.
Ο έμπειρος τεχνίτης μόλις βγάλει το καπάκι ( όχι το ψευτοκάπακο ) θα καταλάβει αμέσως πόσα πενηντάευρα έχουν πέσει μέσα στο μοτέρ και θα σου πει το κουστούμι στο περίπου, και όσο ξηλώνει τόσο θα ανεβαίνει αυτό.Συνήθως τα μαστόρια λένε, μια και ανοίξαμε το μοτέρ, δεν του αλλάζουμε και μέταλλα μπιελών / στροφάλου ? και το κάνουν χωρίς να μετρήσουν συνήθως αν οι μπιέλες έχουν οβάλ, η κίνηση αυτή είναι και η ταφόπλακα του μοτέρ αν οι μπιέλες έχουν οβάλ, πολλά μοτέρ έχουν βγάλει κακό όνομα από τις αστοχίες αυτές των μαστόρων.
Προσοχή λοιπόν γιατί τα...ματζαφλάρια προστατεύουν περιουσίες, και χωρίς αυτά γίνεται μεταφορά κεφαλαίου από την τσέπη του πελάτη στην τσέπη του μάστορα.
Συμπέρασμα, κοιτάμε αν ο μάστορας που πήγαμε το ρημάδι μας είναι εξοπλισμένος με ματζαφλάρια, τα συντηρεί, ξέρει και **θέλει **να τα χρησιμοποιεί.
Αντώνη όταν λες οι μπιέλες έχουν οβάλ εννοείς ότι έχουν στραβώσει; Γίνεται να έχουν στραβώσει οι 2 ή η 1 μπιέλα και οι άλλες να είναι ίσιες;
-
Με μπέρδεψες με τον Αντώνη, δεν πειράζει το ίδιο είναι, αυτή είναι η απάντηση στην ερώτηση σου, άλλο είναι η στραβή μπιέλα, και άλλο το οβάλ της μπιέλας.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
όταν λες οι μπιέλες έχουν οβάλ εννοείς ότι έχουν στραβώσει; Γίνεται να έχουν στραβώσει οι 2 ή η 1 μπιέλα και οι άλλες να είναι ίσιες;
Ναι, γίνεται.
-
Άρα όπως και να έχει πρέπει να ανοιχτεί. Αν η μπιέλα είναι οβάλ αλλάζεται ή πάει ρεκτιφιέ;
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........