-
ο μοναδικος που εχει ετοιμοπαραδοτα τα παντα.Το σαιτ ειναι για τον πεουλα.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
http://www.srp.gr/ell/ο μοναδικος που εχει ετοιμοπαραδοτα τα παντα.Το σαιτ ειναι για τον πεουλα.
Επρεπε να με προειδοποιησεις για τα παντιλικομαρσαρισματα στο site ....
Για μερικα δεκατα του δευτερολεπτου εγινε πολεμος αφου ειχα ξεχασει δυνατα τα ηχεια....1000 ευχαριστω για το link, θα κανω αυριο ενα τηλεφωνακι!
To σωληνακι δεν εχει ιδιαιτερα εμφανη σκισιματα μετα απο περιπου 10 μηνες, αλλα αν το λυγισω λιγο, γινεται ετσι.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
To σωληνακι δεν εχει ιδιαιτερα εμφανη σκισιματα μετα απο περιπου 10 μηνες, αλλα αν το λυγισω λιγο, γινεται ετσι.Ψαξε για θερμοσυστελομενο στα ειδη ηλεκτρολογικου υλικου, επειδη δεν ειναι μεγαλη η διαμετρος που θελεις πιστευω οτι θα βρεις ευκολα, ειναι αρκετα χοντρο το υλικο και θερμαινοντας το για να συρικνωθει θα παρει το σχημα που θελεις, ειναι δοκιμασμενη απλη και οικονομικη σαν λυση.
-
Καλη ιδεα, εχω να κανω 1 τηλεφωνακι αυριο και μια ερευνα για θερμοσυστελλομενο!!
Thanks a lot
-
Το θερμοσυστελλομενο υποτιθεται θα παιξει το ρολο υποτυπωδους μονωσης?
-
παιδες το θερμοσυστελομενο εγω δεν θα το εβαζα.δεν θα δεις ποτε ποσο κομμενο ειναι το μεσα λαστιχο βενζινης=επικινδυνο.Βαλτε κατι που ειναι για αυτη τη δουλεια.Με το παχος των 1-2 δεκατων του θερμοσυστελομενου δεν θα κανεις τιποτα οταν την ακουνε τα 3-4 χιλοστα του παχους του σωληνα βενζινης.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
παιδες το θερμοσυστελομενο εγω δεν θα το εβαζα.δεν θα δεις ποτε ποσο κομμενο ειναι το μεσα λαστιχο βενζινης=επικινδυνο.Βαλτε κατι που ειναι για αυτη τη δουλεια.Με το παχος των 1-2 δεκατων του θερμοσυστελομενου δεν θα κανεις τιποτα οταν την ακουνε τα 3-4 χιλοστα του παχους του σωληνα βενζινης.σωστος.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Καλη ιδεα, εχω να κανω 1 τηλεφωνακι αυριο και μια ερευνα για θερμοσυστελλομενο!!Thanks a lot
+1000. Σε μαγαζιά που πουλάμε ηλεκτρονικά, και ηλεκτρικά.
Επειδή αυτά δεν έχουν απεριόριστο μήκος, στης ενώσεις να καβαλάει το ένα το άλλο. Φύσημα ο σωλήνας να μην έχει εύφλεκτα μέσα του και μετά τοποθέτηση με της καμπούρες που δουλεύει. Μετά με ένα πιστόλι ζεστού αέρα και όχι μπουρού, για να διαμορφωθεί. Οπωσδήποτε δεν βάζουμε σε ένα μαρκούτσι θερμοσυστελλόμενο!. Παύει να είναι μαρκούτσι κινητικότητας υγρών!!.
Α. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Το θερμοσυστελλομενο υποτιθεται θα παιξει το ρολο υποτυπωδους μονωσης?Απο την κατασκευη του το θερμοσυστελλομενο ειναι μονωση,
στις διαστασεις που χρειαζομαστε εχει παχος τουλαχιστον 1 mm, προσθετα μπορουμε να τυλιξουμε το σωληνακι πρωτα με αλουμινοταινια η΄απλο αλουνινοχαρτο κομενο σε ταινια και μετα να περασουμε το θερμοσυστελλομενο, εαν δεν επηρεαστει απο την ζεστη το θερμοσυστελλομενο δεν βλεπω το λογο να παθει κατι το σωληνακι που θα ειναι εσωτερικα, εγω ειχα ξεμπερδεψει με αυτη τη λυση αλλα δεν ξερω τις θερμοκρασιες στην συγκεκριμενη περιπτωση, οπως και να εχει σε παροχη καυσιμου καποιος ελεγχος ειναι απαραιτητος ανα διαστηματα. -
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Το θερμοσυστελλομενο υποτιθεται θα παιξει το ρολο υποτυπωδους μονωσης?
Απο την κατασκευη του το θερμοσυστελλομενο ειναι μονωση,
στις διαστασεις που χρειαζομαστε εχει παχος τουλαχιστον 1 mm, προσθετα μπορουμε να τυλιξουμε το σωληνακι πρωτα με αλουμινοταινια η΄απλο αλουνινοχαρτο κομενο σε ταινια και μετα να περασουμε το θερμοσυστελλομενο, εαν δεν επηρεαστει απο την ζεστη το θερμοσυστελλομενο δεν βλεπω το λογο να παθει κατι το σωληνακι που θα ειναι εσωτερικα, εγω ειχα ξεμπερδεψει με αυτη τη λυση αλλα δεν ξερω τις θερμοκρασιες στην συγκεκριμενη περιπτωση, οπως και να εχει σε παροχη καυσιμου καποιος ελεγχος ειναι απαραιτητος ανα διαστηματα.
Δουλεύεις στον ΟΤΕ?. Αυτή είναι η τεχνική διατάξει που ακλουθούν όταν τσοντάρουν πλέον!!!!!!!.....
Α. -
Mε μονώσεις, θερμοσυστελόμενα, ταινιες, κλπ, κλπ χάνεις τον οπτικό έλεγχο της φθορας.
Πως θα καταλάβεις ότι υπάρχει διαβρωση εσωτερικά ώστε να το αντικαταστήσεις εγκαίρως πριν την διαρροή; -
Παιδια εχετε δικιο, εκ πρωτης σκεψης ειναι οκ, αλλα!
Με το να ντυσω σαν κρεμμυδι το σωληνακι, το μονο που κανω ειναι να μην εχω οπτικη επαφη με τη φθορα σε τυχον ελεγχο (ελεγχω καθε 6μηνο)
Ειμαι περισσοτερο προς
- 'ντυσιμο' εξ'αρχης απο πανω με ενα αλλο, σιλικονατο σωληνακι αν δεν αυξηθει ιδιαιτερα το παχος και τοποθετηση
- 'ντυσιμο' με την ταινια που προστατευει απο πηγες που ακτινοβολουν θερμοτητα (heat shield)
- αγορα ενως σωληνακιου σουπερ ανθεκτικου, διπλης, τριπλης η δε ξερω γω τι γομας...
τελος ... αν και ειναι τεραστιος μπελας και ακραιο 4) αντικατασταση συνδεσμων με quick release ρακορ, με τεφλον σωληνακι ντυμενο μεταλλικο πλεγμενο... και στις αντικατασταση φυσικα των ακροφυσιων που συνδεεται το ιδιο το σωληνακι
τεινω περισσοτερο προς heat shield ή το πλεκτο αυτο που μπαινει σαν καποτα πανω απο σωληνακια... τουλαχιστον θα προστατευεται απο νερα κλπ... γιατι οι παρατεταμενες υψηλες θερμοκρασιες οτι και να κανεις, θα το θερμαινουν...
-
dim8 και y.v. το σκεφτονται πολυ σωστα το θεμα. Με θερμοσυστελλομενο οπτικος ελεγχος δεν παιζει.
Αν ειναι να το ξηλωνεις καθε χ μηνες και να βλεπεις αν εχει ζημια και να το ξαναβαζεις, καλυτερα να βαζεις σωληνα απο την αρχη, ποσο θα κανει πια?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
dim8 και y.v. το σκεφτονται πολυ σωστα το θεμα. Με θερμοσυστελλομενο οπτικος ελεγχος δεν παιζει.Αν ειναι να το ξηλωνεις καθε χ μηνες και να βλεπεις αν εχει ζημια και να το ξαναβαζεις, καλυτερα να βαζεις σωληνα απο την αρχη, ποσο θα κανει πια?
Εεεεεεε βαλε λοιπόν χαλκό με επένδυση με ρακόρ, όπως κάνω εγώ στο μαγαζί, και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Μα χρειάζονται εργαλεία!.
Α -
Δε θα μπω σε διαδικασια ξηλωματος, αναζητησης καινουριων βιδωτων υποδοχων της αντλιας και του μπεκ, για να βιδωνει επανω ενα ρακορακι μεταλλικο ... ή αλλο υψηλων πιεσεων με πλεκτη επενδυση.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Δε θα μπω σε διαδικασια ξηλωματος, αναζητησης καινουριων βιδωτων υποδοχων της αντλιας και του μπεκ, για να βιδωνει επανω ενα ρακορακι μεταλλικο ... ή αλλο υψηλων πιεσεων με πλεκτη επενδυση.
Υπάρχουν τα πάντα στο εμπόριο!.
Στο μαγαζί μου εξηγώ και αποφασίζω, δίνω εγγυήσεις, και έχω τα υλικά και τον εξοπλισμό!. Στην περίπτωση σου, αποφασίζεις τι ακριβώς θέλεις και εμείς σχολιάζουμε…..
Γράψε μας ξανά και ολοκληρωμένα, τι ακριβώς θέλεις.
Α. -
θελω ειτε ενα σωληνακι που να αντεχει σε θερμοκρασιες αερα εως και 70 βαθμους (παρατεταμενα, οσο μπορω η τυχαινει να οδηγησω non stop)
Θελω να μη διαβρωνεται ευκολα απο το νερο ή/και τη ζέστη (να μην ξεραινεται τοσο πολυ, ποσο μαλλον οταν ειναι υπο γωνια σε καποια σημεια)
... και τελος... να αντεχει πιεση λειτουργιας εως τουλαχιστον 12bar (να ειμαστε σ'ενα ασφαλες περιθωριο).Εχεις μαγαζι με τετοιο εξοπλισμο η καταλαβα λαθος;
-
Οι φωτογραφίες που έβαλες είναι από σωληνάκια κακής ποιότητας.
Θέλει πολλά χρόνια για να ξεραθούν έτσι.Δεν είναι ζημιά από ζέστη.
Από ζέστη, πρώτα θα είχες πρόβλημα με το καύσιμο να βράζει και να μην έχεις σωστή τροφοδοσία και μετά θα πάθαινε ζημιά το σωληνάκι.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Οι φωτογραφίες που έβαλες είναι από σωληνάκια κακής ποιότητας.
Θέλει πολλά χρόνια για να ξεραθούν έτσι.Δεν είναι ζημιά από ζέστη.
Από ζέστη, πρώτα θα είχες πρόβλημα με το καύσιμο να βράζει και να μην έχεις σωστή τροφοδοσία και μετά θα πάθαινε ζημιά το σωληνάκι.
A.
-
Χμμμμ ακουω προτασεις λεπον!
6,5mm εσωτερικη διαμετρος.
14,0mm εξωτερικη.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........