-
Η αντλία δεν χαλάει αλλά βουλώνουν τα πιτσιλιτήρια. Για να μη βουλώσουν ΠΟΤΕ, κόψε το σωληνάκι (πριν φτάσει στο καπό) και βάλε ένα φτηνό πλαστικό φίλτρο βενζίνης.
Μέσα στο ρεζερβουάρ του νερού, με το καιρό δημιουργούνται άλατα και η αντλία τα στέλνει στα μπεκ. Με το φίλτρο δεν πρόκειται να βουλώσουν ποτέ τα μπεκ.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
τι υγρό για τους υαλοκαθαριστήρες να βάζω στο νέο μου τουτούνι να μη ταλαιπωρώ την αντλία? καθαρό αποσταγμένο νεράκι?
Απεσταγμένο για να μην βουλώσουν τα μπέκ και φυσικά υγρό πλυστικής για να καθαρίζει σωστά
εννοείς αυτό το πρόσθετο που έχουν στα praktiker κτλπ ?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η αντλία δεν χαλάει αλλά βουλώνουν τα πιτσιλιτήρια. Για να μη βουλώσουν ΠΟΤΕ, κόψε το σωληνάκι (πριν φτάσει στο καπό) και βάλε ένα φτηνό πλαστικό φίλτρο βενζίνης.Μέσα στο ρεζερβουάρ του νερού, με το καιρό δημιουργούνται άλατα και η αντλία τα στέλνει στα μπεκ. Με το φίλτρο δεν πρόκειται να βουλώσουν ποτέ τα μπεκ.
Δεν θα ταλαιπωρείται έτσι η αντλία;
Θα έχει αρκετή πίεση το νερό; Γιατί η αντλία για τα πιτσιλιστήρια είναι αρκετά πιο αδύναμη από την αντλία βενζίνης... -
Το δοχείο νερού στο δικό μου αυτοκίνητο με τα χρόνια δεν έχει μαζέψει μόνο άλατα, αλλά και ολόκληρα κομμάτια βρόμας, ευτυχώς όμως δεν έχουν βουλώσει ποτέ τα πιτσιλιστήρια
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τι υγρό για τους υαλοκαθαριστήρες να βάζω στο νέο μου τουτούνι να μη ταλαιπωρώ την αντλία? καθαρό αποσταγμένο νεράκι?
Απεσταγμένο για να μην βουλώσουν τα μπέκ και φυσικά υγρό πλυστικής για να καθαρίζει σωστά
εννοείς αυτό το πρόσθετο που έχουν στα praktiker κτλπ ?
Ναι υπάρχουν διάφορες παραλλαγές εγώ αγοράζω το πορτοκαλί υπερσυμπυκνωμένο της Sonax
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν θα ταλαιπωρείται έτσι η αντλία;
Θα έχει αρκετή πίεση το νερό; Γιατί η αντλία για τα πιτσιλιστήρια είναι αρκετά πιο αδύναμη από την αντλία βενζίνης...Όχι, μια χαρά πετάει νερό ακόμα και με σχεδόν βουλωμένο φίλτρο - θα βγάλω μια φωτο αύριο να δεις τι έχει μαζέψει το φίλτρο.
@von
το πορτοκαλί είναι το καλοκαιρινό. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
[
@von
το πορτοκαλί είναι το καλοκαιρινό.Σωστα, τωρα θελει το μπλε που δεν παγωνει το χειμωνα.
-
αν βάζεις μπλε δλδ όλο το χρόνο τι παθαίνει?
-
αν βάζεις μπλε δλδ όλο το χρόνο τι παθαίνει?Απολύτως τίποτα.
Αν βάζεις τέτοια πρόσθετα, δε χρειάζεσαι απεσταγμένο νερό. Προστατεύουν και το κύκλωμα. -
την περίπτωση σκέτου αποσταγμένου δε τη συζητήσαμε. Μου φαίνεται είναι κ η πιο συμφέρουσα οικονομικά καθώς χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά τους υαλοκαθαριστήρες
-
Υποτιθεται οτι το πορτοκαλι/κιτρινο ειναι για το καλοκαιρι για να καθαριζει πιο ευκολα τα εντομα και το μπλε για το χειμωνα γιατι εχει αντιπαγωτικο μεσα.
Το πορτοκαλί εχει και πιο ωραιο αρωμα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Υποτιθεται οτι το πορτοκαλι/κιτρινο ειναι για το καλοκαιρι για να καθαριζει πιο ευκολα τα εντομα και το μπλε για το χειμωνα γιατι εχει αντιπαγωτικο μεσα.Το πορτοκαλί εχει και πιο ωραιο αρωμα.
τι να το κάνεις Βασίλη τ'άρωμα αφού είσαι από μέσα
-
Οταν ανοιγω την οροφη μυριζουν,βρωμανε μαλλον, τα παντα .
-
Ασχετο,αλλα εξαιρετικη η βαρκουλα...
-
Σε φιλου το carisma καηκε το ψυγειο ψυξης της μηχανης ετσι μου ειπε και αναρωτιεται ποσο περιπου στοιχιζει αυτη η ζημια δηλαδη αλλαγη ψυγειου.
Επισης πως μπορει να εχει γινει κατι τετοιο αφου απ'οτι ξερω στα μοντερνα αυτ/τα δεν προσθετεις ωερο στο ψυγειο. -
Υποτιθεται οτι το πορτοκαλι/κιτρινο ειναι για το καλοκαιρι για να καθαριζει πιο ευκολα τα εντομα και το μπλε για το χειμωνα γιατι εχει αντιπαγωτικο μεσα.
Το πορτοκαλί εχει και πιο ωραιο αρωμα.
τι να το κάνεις Βασίλη τ'άρωμα αφού είσαι από μέσα
To Μυρίζεις και στην καμπίνα όταν πιτσιλάς τα τζάμια!!
-
Tα ειδικά υγρά περιέχουν εκτός από αντιπαγωτικά, και καθαριστικά κυρίωα για την απομάκρυνση των καυσαεριών που επικάθονται στα τζάμια, και έχουν και λιπαντικές/συντηρικές ουσίες για την προστασία και την ομαλή κίνηση των καθαριστήρων επάνω στο τζάμι.
Το νερό είναι φθηνότερο, όπως και η μετακίνηση με τα πόδια, αλλά και εκεί λιώνεις τα παπούτσια.
-
Άντε-άντε !!!!. Πάλι καλά που κάηκε το ψυγείο και δεν του πέταξε καμμιά φλάντζα στα μούτρα. Χάθηκε η μπάλα, γιαυτό πλουτίζουν οι γάτοι οι μηχανικοί.
-
πες τα ντε....
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Άντε-άντε !!!!. Πάλι καλά που κάηκε το ψυγείο και δεν του πέταξε καμμιά φλάντζα στα μούτρα. Χάθηκε η μπάλα, γιαυτό πλουτίζουν οι γάτοι οι μηχανικοί.Δηλαδη???
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........