-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Της μοναξιάς, DAP;Η γνωμη μου ειναι οτι η σταση 'κατω απο το καρτερ' ειναι καπως επικινδυνη και οποιος αρεσκεται σε αυτη πρεπει να τσιμεντωσει το αυτοκινητο πανω στα τριποδα.
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Εννοείς να μην το σηκώσω και να μπω από κάτω; Εκεί κι αν δε χωράω με τίποτα!Αυτό που λέω είναι να το σηκώσω με υδραυλικό γρύλο σε 4 stands και μετά να χωθώ από κάτω είτε με skateboard είτε έστω με μουσαμά. Θα δούμε μόλις στρώσω το γκαράζ γιατί θέλει μερικά μερεμετάκια!
(Για διαμόρφωση πατώματος γκαράζ καμιά ιδέα;)
δεν καταλαβες... παιρνεις τον γρυλο κροκοδειλο, το στερεωνεις σε τριποδα (απαραιτητα) και χωνεσαι... αλλα ο κροκοδειλος δε σηκωνει το αυτοκινητο τοσο, ωστε να χασεις 'ωφελιμο υψος' απο την σανιδα με ροδες που θες να χρησιμοποιησεις.. το πιο καλο θα ειναι αφου το σηκωσεις στα τριποδα, να βαλεις κατι απο κατω να μη γινεις χαλια (π.χ. κανενα πλαστικο 2χ2) και να κανεις δουλεια σου
εγω ετσι αλλαζα λαδια/φιλτρο λαδιου σε 106 και ετσι αλλαξαμε σωληνακια φρενων.. -
Πόση ώρα θεωρείτε ότι πρέπει να λειτουργεί στο ρελαντί ένα αυτοκίνητο με turbo πριν το σβήσιμο του κινητήρα και γιατί;
(Το 'γιατί' πάει στο 'πόση ώρα' )
-
αναλογα τι σκισιμο εχει φαει πριν....απο 20 δευτερολεπτα εως 1 λεπτο νομιζω ειναι καλα
-
στο παλιό μου τούρμπο μου έλεγαν ότι πρέπει -μετά από λιώσιμο- να άφηνα το βεντιλατερ να δουλέψει και μόλις σβήσει εκείνο τότε να σβήσω και το μοτέρ.
Στα καινούρια φαντάζομαι θα είναι καλύτερα τα πράγματα. -
Ακόμα και στο Swift Μου με τα 92 αχαλίνωτα ατμοσφαιρικά άλογα,όταν το σκίζω στις εθνικές στα όρια της τελικής του,όταν γυρίζω σπίτι ή όπου και αν πάω να το παρκάρω, το αφήνω πάντα κάνα 2λεπτο στο ρελαντί να ξαποστάσει το κακόμοιρο.
-
1 λεπτό είναι πολύ καλά. Ακόμη καλύτερα είναι να το πηγαίνεις χαλαρά κανένα 3-5λεπτο πριν σταματήσεις (εννοώ μετά από σκίσιμο).
Αν το αυτοκίνητο ειναι καινούργιο τότε το πιο πιθανό είναι να έχει ενσωματωμένο (κάτι σαν) turbo timer (πχ: έχoυν οι TSI - TFSI, έχει γραφτει αρκετές φορές και σε αυτό το φόρουμ) οπότε ουσιαστικά δεν έχεις κίνδυνο να πάθει βλάβη ακόμη και αν το σβήσεις αμέσως μια και συνεχίζει να ψύχεται και να λιπαίνεται.
-
To τελευταιο 3μηνο μου εχει καψει τις μπροστα λαμπες απο 2 φορες την καθεμια...
τι μπορει να ειναι? -
Φόλα λάμπες καταρχήν;
-
Οδηγάς ΜΕΡΑ με τα φώτα αναμμένα;
Έλεγξε το ηλεκτρικό σύστημα (μάλλον είναι η μπαταρία).
Αν πιάνεις με τα δάχτυλα τις λάμπες και τις λερώνεις όταν τις τοποθετείς, καίγονται γρήγορα.
-
Ίσως η τάση που κυκλοφορεί να είναι πολύ πιο μεγάλη από όσο πρέπει, έτσι τα φώτα φωτίζουν πολύ δυνατά αλλά καίγονται γρήγορα. Αν σου βρίσκεται ένα απλό βολτόμετρο μέτρα τάση στα άκρα της μπαταρίας ενώ λειτουργεί ο κινητήρας (καλύτερα να έχει 1500 στροφές και πάνω). Όσο πάνω από 14,4 βόλτ δεις τόσο πιο κακά για όλα τα ηλεκτρικά σου... Αν ναι τότε θέλεις αλλαγή αυτόματου ρυθμιστή τάσης.
-
Οδηγάς ΜΕΡΑ με τα φώτα αναμμένα;
Στην ιταλια επιβαλλεται...
Φόλα λάμπες καταρχήν;
Bosch ειναι
Ευχαριστω και τους 3 για τις απαντησεις
-
Ta Polo exoun ena thema me to na kaine tis lampes tous sixnotera apo alla. Den gnwrizw to giati vevaia
-
mirage
ρε συ μου εχει βγαλει την ψυχη... -
Γιατί δεν βγαίνει νερό από το πίσω πιτσιλιστήρι; Βγαίνει πολύ λίγο και μετά σταματάει τελείως η ροή. Να έχει βουλώσει η έξοδος, οπότε να το παλέψω με καμιά καρφίτσα, ολόκληρο το σωληνάκι ή μήπως έχει χαλάσει το μοτεράκι (υπάρχει διαφορετικό μοτεράκι για τα μπροστά και πίσω πιτσιλιστήρια; Τα μπροστά δουλεύουν μια χαρά);
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί δεν βγαίνει νερό από το πίσω πιτσιλιστήρι; Βγαίνει πολύ λίγο και μετά σταματάει τελείως η ροή. Να έχει βουλώσει η έξοδος, οπότε να το παλέψω με καμιά καρφίτσα, ολόκληρο το σωληνάκι ή μήπως έχει χαλάσει το μοτεράκι (υπάρχει διαφορετικό μοτεράκι για τα μπροστά και πίσω πιτσιλιστήρια; Τα μπροστά δουλεύουν μια χαρά);Πρόβλημα με τα πιτσιλιστήρια είχα πριν 2 μήνες. Αν δεν ακούγεται το μοτεράκι όταν το πιέζεις για να καταβρέξει το τζάμι τότε το πρόβλημα είναι το μοτεράκι.
Και στα 2 αυτοκίνητα μου που είχαν και μπροστά και πίσω πιτσιλιστήρια, είχαν ένα μοτερ και για τα 2 πιτσιλιστήρια.
Η αλλαγή μου κόστησε περι τα 40 ευρώ σε ηλεκτρολόγο.
Τώρα αν το μπροστά λειτουργεί και έχεις πρόβλημα μόνο με το πίσω, μάλλον είναι θέμα σωληνάκι ή έξοδος. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γιατί δεν βγαίνει νερό από το πίσω πιτσιλιστήρι; Βγαίνει πολύ λίγο και μετά σταματάει τελείως η ροή. Να έχει βουλώσει η έξοδος, οπότε να το παλέψω με καμιά καρφίτσα, ολόκληρο το σωληνάκι ή μήπως έχει χαλάσει το μοτεράκι (υπάρχει διαφορετικό μοτεράκι για τα μπροστά και πίσω πιτσιλιστήρια; Τα μπροστά δουλεύουν μια χαρά);
Πρόβλημα με τα πιτσιλιστήρια είχα πριν 2 μήνες. Αν δεν ακούγεται το μοτεράκι όταν το πιέζεις για να καταβρέξει το τζάμι τότε το πρόβλημα είναι το μοτεράκι.
Και στα 2 αυτοκίνητα μου που είχαν και μπροστά και πίσω πιτσιλιστήρια, είχαν ένα μοτερ και για τα 2 πιτσιλιστήρια.
Η αλλαγή μου κόστησε περι τα 40 ευρώ σε ηλεκτρολόγο.
Τώρα αν το μπροστά λειτουργεί και έχεις πρόβλημα μόνο με το πίσω, μάλλον είναι θέμα σωληνάκι ή έξοδος.Και πως ξερει που θα ψεκασει αν ειναι ενα μοτερακι μονο ;
Νερο εχεις σιγουρα;
Δοκιμασε να φυσηξεις με αερα υπο πιεση το πιτσιλιστηρι απο εξω προς τα μεσα. -
Έχει νερό, βγάζει από μπροστά αβέρτα. Το περίεργο είναι ότι βγάζει λιγάκι στην αρχή και μετά σταματάει. Αν είχε βουλώσει αρκετά, θα έβγαζε λίγο διαρκώς. Αν είχε βουλώσει τελείως, δεν θα έβγαζε καθόλου. Φοβάμαι μήπως έχει πρόβλημα απώλειας υγρού κάπου ενδιάμεσα. Μάλλον θα περιμένω ως το service που δεν αργεί για να το κοιτάξουν μόνοι τους.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και πως ξερει που θα ψεκασει αν ειναι ενα μοτερακι μονο ;Και εγώ ρώτησα το ίδιο και η απάντηση που πήρα ήταν ... 'με τον ίδιο τρόπο ψεκάζεις μπροστά και πίσω? Αλλος ο 'διακόπτης' για μπροστά και άλλος για πίσω ... απλώς είναι συνδεδεμένα με το ίδιο μοτέρ'.
Παρεπιμπτόντως στο Megane και στο 206, το μοτέρ είναι πίσω απο το μπροστά δεξί φτερό και για να αλλαχθεί βγαίνει η ρόδα και το προστατευτικό κάλυμμα πίσω απο την ρόδα γύρω απο το φτερό.
Παρόλ'αυτά στην περίπτωση του manosk εφόσον το μπροστά λειτουργεί κανονικά και το πίσω επίσης αλλα απλώς δεν βγάζει νερό (ενώ δείχνει να λειτουργεί), μάλλον πρόκειτε για κάτι άλλο εκτός μοτερ, εκτός και αν έχει 2 μοτερ το αυτοκίνητο του.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχει νερό, βγάζει από μπροστά αβέρτα. Το περίεργο είναι ότι βγάζει λιγάκι στην αρχή και μετά σταματάει. Αν είχε βουλώσει αρκετά, θα έβγαζε λίγο διαρκώς. Αν είχε βουλώσει τελείως, δεν θα έβγαζε καθόλου. Φοβάμαι μήπως έχει πρόβλημα απώλειας υγρού κάπου ενδιάμεσα. Μάλλον θα περιμένω ως το service που δεν αργεί για να το κοιτάξουν μόνοι τους.Βλεπεις απο που περναει το λαστιχο;Μηπως εχει τσακισει στην πισω πορτα;
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........