-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
για ελατηρια πιστονιων,
mahle ή goetze?Μahle
ευχαριστω
-
Αν δεν στάζει τίποτε μπορείς να περιμένεις μέχρι να το σηκώσουν και να το κοιτάξουν στο συνεργείο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν δεν στάζει τίποτε μπορείς να περιμένεις μέχρι να το σηκώσουν και να το κοιτάξουν στο συνεργείο.
Δεν θα πρότεινα φίλε να περιμένει. Υπάρχουν και ακρόμπαρο ημίμπαρο και ψαλίδια.
Σίγουρα και μια ευθυγράμμιση.
Α. -
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Βρήκε η ποδιά του αυτοκινήτου σε βουναλάκι από χώμα(λιγάκι απότομα και ακούστηκε δυνατα το....γκτουπ ).Κοιτάζω τίποτα άλλο εκτός απ'το αν ξεβιθώθηκε από κάπου η ποδιά?καλά που πήγες κ το εριξες ρε σύ
σκύψε κ δες από κάτω μήπως έχει σπάσει. -
τι σημαινει οταν με 1η ταχυτητα επιταχυνεις μεχρι τις 4000σαλ και μολις πατησεις συμπλεκτη για αλλαγη σε δευτερα πεταει μια 'τούφα λευκου καπνού ' ?
-
Φλάντζα.....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Φλάντζα.....δεν εχει παρουσιασει καποιο προβλημα με τη θερμοκρασια ακομα και οταν πιεζεται, ουτε εχω δει νερο στα λαδια..
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Φλάντζα.....
Λευκός από οδηγούς, μαύρος από φλάντζα και ελατήρια, γκρι από υπερτροφοδοσία .
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Φλάντζα.....
Λευκός από οδηγούς, μαύρος από φλάντζα και ελατήρια, γκρι από υπερτροφοδοσία .
Α.ευχαριστω
-
Σε Lancer 1.5L του 2008 ο μοχλός του κιβωτίου ταχυτήτων κάνει ένα μικρό τίναγμα στην 5η κατά το άφημα ή το πάτημα του γκαζιού, το οποίο είναι ορατό με το μάτι. Ειναι φυσιολογική συμπεριφορά αυτή;
-
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
Σε Lancer 1.5L του 2008 ο μοχλός του κιβωτίου ταχυτήτων κάνει ένα μικρό τίναγμα στην 5η κατά το άφημα ή το πάτημα του γκαζιού, το οποίο είναι ορατό με το μάτι. Ειναι φυσιολογική συμπεριφορά αυτή;
Δες βάσεις και άξονες μετάδοσης.
Α. -
Σε κάποια αυτοκίνητα πάντως είναι φυσιολογικό. Το έχω παρατηρήσει συγκεκριμένα σε δύο Renault (Megane και Twingo).
-
Α.Είναι και τα δύο εξωτερικά ή χρειάζεται κατέβασμα/λύσιμο κιβωτίου;
Σε κάποια αυτοκίνητα πάντως είναι φυσιολογικό. Το έχω παρατηρήσει συγκεκριμένα σε δύο Renault (Megane και Twingo).
Και στο Ibiza Club βρήκα να το αναφέρει κάποιος, αλλά αν δε μου διέφυγε, δεν υπήρχε κάποια απάντηση για το αν ήταν ΟΚ ή ήταν πρόβλημα. Πάντως δεν παρατηρώ κάποιο άλλο σύμπτωμα στο κιβώτιο, ούτε ακούγεται κάποιος θόρυβος απ' αυτό.
-
Α.Είναι και τα δύο εξωτερικά ή χρειάζεται κατέβασμα/λύσιμο κιβωτίου;
Ένα απλό ανέβασμα για να μην ξαπλώσεις κάτω!.
Α.Σε κάποια αυτοκίνητα πάντως είναι φυσιολογικό. Το έχω παρατηρήσει συγκεκριμένα σε δύο Renault (Megane και Twingo).
Και στο Ibiza Club βρήκα να το αναφέρει κάποιος, αλλά αν δε μου διέφυγε, δεν υπήρχε κάποια απάντηση για το αν ήταν ΟΚ ή ήταν πρόβλημα. Πάντως δεν παρατηρώ κάποιο άλλο σύμπτωμα στο κιβώτιο, ούτε ακούγεται κάποιος θόρυβος απ' αυτό.
-
@__antonis-team__
Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τις βάσεις τις έπιασα, αλλά όταν λες άξονες σε ποιους αναφέρεσαι; Σε αυτούς των τροχών;
-
@__antonis-team__Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τις βάσεις τις έπιασα, αλλά όταν λες άξονες σε ποιους αναφέρεσαι; Σε αυτούς των τροχών;
Δεν είναι απλά να της πιάσεις, πρέπει να μπει λεβιές να της στριμώξεις.
Άξονες εννοώ του μέσα και έξω μπιλιοφόρους που θα δοκιμάσεις με το χέρι εάν έχουν κενά.
Α. -
@__antonis-team__
Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τις βάσεις τις έπιασα, αλλά όταν λες άξονες σε ποιους αναφέρεσαι; Σε αυτούς των τροχών;
Δεν είναι απλά να της πιάσεις, πρέπει να μπει λεβιές να της στριμώξεις.
Άξονες εννοώ του μέσα και έξω μπιλιοφόρους που θα δοκιμάσεις με το χέρι εάν έχουν κενά.
Α.Με το 'τις έπιασα', εννοούσα ότι κατάλαβα για πιο εξάρτημα μιλάς, δεν το 'πα κυριολεκτικά. Σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση με τους μπιλιοφόρους και για όλες τις συμβουλές!
-
Παίδες χαιρετώ την παρέα σας,
επειδή δεν θέλω να ανοίξω άλλο θέμα, θεώρησα ότι σε αυτό εδώ ταιριάζει περισσότερο η απορία μου σχετικά με το εσωτερικό πλύσιμο του κινητήρα με πετρέλαιο...
Λοιπόν, όπως ήδη ανέφερα, θέλω να πλύνω το εσωτερικό του μοτέρ με πετρέλαιο απλά βάζοντας τον για λιγότερο από 1 λεπτό να δουλεύει με πετρέλαιο αντί για λυπαντικά λάδια.
Η ερώτησή μου είναι ότι μετά από αυτή την τρελή ιδέα (οκ μη μου την πείτε, ξέρω ότι ακούγεται ως μεγάλη καφρίλα... ) θέλω να μάθω αν οι μικρές ποσότητες πετρελαίου που θα μείνουν μέσα στο μπλόκ, υπάρχει πιθανότητα να αλλιώσουν την χημική σύνθεση του λιπαντικού λαδιού που θα βάλω μετά το πλύσιμο? Γιατί αν όντως την επηρεάζει, ε τότε δεν αξίζει τον κόπο η όλη αυτή ταλαιπωρία... -
Οταν κουνας το τιμονι δεξια αριστερα(σταματημενος) και ακους εναν υποκοφο ηχο απο την κολωνα του τιμονιου δηλωνει κατι? Ειναι ενας ηχος που δεν υπηρχε εξαρχης...
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Οταν κουνας το τιμονι δεξια αριστερα(σταματημενος) και ακους εναν υποκοφο ηχο απο την κολωνα του τιμονιου δηλωνει κατι? Ειναι ενας ηχος που δεν υπηρχε εξαρχης...
Έχω γράψει πολλές φορές, ότι μάρκα μοντέλο και χιλιόμετρα, βοηθάει στην σωστή απάντηση….
Στο προκείμενο. Τζόγος κρεμαγιέρας, τζόγος στα ακρόμπαρο, τζόγος στο κόμπλερ της κολόνας.
Όλα αυτά ελέγχονται με κρεμασμένο το αυτοκίνητο.
Α.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........