-
Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα παιδιά. Το Φόκους μου το ίδιο ψοφίμι είναι εδώ, με ένα ίδιο που οδηγούσα στην Αγγλία...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα παιδιά. Το Φόκους μου το ίδιο ψοφίμι είναι εδώ, με ένα ίδιο που οδηγούσα στην Αγγλία...Σκέφτηκες μήπως κάτι κάνεις εσύ λάθος ;
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα παιδιά. Το Φόκους μου το ίδιο ψοφίμι είναι εδώ, με ένα ίδιο που οδηγούσα στην Αγγλία...
Σκέφτηκες μήπως κάτι κάνεις εσύ λάθος ;
Παιδες φτανει τοση διαφωνια με το καυσιμο που προφανως παιζει κι αυτο τον ρολο του.Να συμπληρωσω πως η οικονομικη οδηγηση ειναι τεχνη που δεν διδασκεται η εστω διδασκεται πολυ πολυ δυσκολα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
@dog: και η χειροκίνητη κορβέτα σε υποχρεώνει να πας σε τρίτη κλπ.πότς γένεν αυτό?
-
Κλείδωμα στο Η όταν είσαι με χαμηλό φορτίο.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης panorg έγραψε:
Σκέφτηκες μήπως κάτι κάνεις εσύ λάθος ;
Παιδες φτανει τοση διαφωνια με το καυσιμο που προφανως παιζει κι αυτο τον ρολο του.Να συμπληρωσω πως η οικονομικη οδηγηση ειναι τεχνη που δεν διδασκεται η εστω διδασκεται πολυ πολυ δυσκολα.
Λάθος ποστ έκανες quote αλλά τέσπα.
Εντάξει μάλλον υπερβάλλεις λίγο για την οικονομική οδήγηση . Το πιο δύσκολο είναι πως ο οικονομικός τρόπος οδήγησης είναι άκρως βαρετός. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ειμαι κατοχος ενος **OPEL CORSA ECOFLEX 1.3 **με 800 χλμ στο καντραν. Στα πρωτα 100 χλμ μου εκαψε 6.1 λ/τ ενω η μεση καταναλωση ειναι κολλημενη στα 6λ/τ/100χλμ(Στο εγχειριδιο της αντιπροσωπειας γραφει 4.2 αστικο κυκλο!!) .
Πρόσφατα το οδήγησα και έκανα 1500χλμ σε 7 ημέρες, τα 1000χλμ σε ΕΟ με 120 χλμ/ώρα και τα 500 σε πόλεις με μέτρια κίνηση.
6,1 μικτό, με συντηρητική οδήγηση, όπως περιγράφεις.
Τα 4,2 του εγχειριδίου, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !OPEL CORSA ECOFLEX 1.3-> πετρέλαιο ...
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο dbekos δεν μιλάει για πετρέλαιο;
Μ.Ο. τιμών αμόλυβδης : 1,63 στη Γαλλία - 1,66 στο Βέλγιο -1,71 στην Ολλανδία.
Με νορμάλ οδήγηση, το ολοκαίνουριο και απελπιστικά αργό Corsa 1,2 - για 1.550χλμ (τα 350χλμ σε πόλεις) που έκανα σε 7 ημέρες - χρειάστηκε 170€ με γεμίσματα στις παραπάνω τιμές και .viewtopic.php?f=5&t=21081&start=1890
-
Σωστό ! Αναφερόμουν σε κινητήρα 1229cc, ΕCOTEC και οχι Diesel-ECOFLEX.
My fault ! -
Μια χαρα εκαψε το οπελακι με τον 1229 ecotec, 100λιτρα βενζινης για 1550χλμ δηλαδη εχουμε μια καταναλωση στα 6.45l/100χλμ
-
κάνει κακό η «αποθήκευση» 1 λίτρου λαδιού στο πορτ μπαγκαζ; (κρύο-ζέστη και γενικά οι καιρικές συνθήκες που αφήνεται το αμάξι)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κάνει κακό η «αποθήκευση» 1 λίτρου λαδιού στο πορτ μπαγκαζ; (κρύο-ζέστη και γενικά οι καιρικές συνθήκες που αφήνεται το αμάξι)Σκέψου τι τραβάει το λάδι μέσα στο μοτέρ και νομίζω θα καταλάβεις πόσο αστείες είναι γι' αυτό οι μεταβολές θερμοκρασίας του πορτ-μπαγκάζ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κάνει κακό η «αποθήκευση» 1 λίτρου λαδιού στο πορτ μπαγκαζ; (κρύο-ζέστη και γενικά οι καιρικές συνθήκες που αφήνεται το αμάξι)Μάλλον κάνει καλό η αποθήκευση του αλλού.
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
κάνει κακό η «αποθήκευση» 1 λίτρου λαδιού στο πορτ μπαγκαζ; (κρύο-ζέστη και γενικά οι καιρικές συνθήκες που αφήνεται το αμάξι)
Σκέψου τι τραβάει το λάδι μέσα στο μοτέρ και νομίζω θα καταλάβεις πόσο αστείες είναι γι' αυτό οι μεταβολές θερμοκρασίας του πορτ-μπαγκάζ!
Συμφωνώ απόλυτα. Μάλλον καλο κάνει σε περίπτωση που σου ανάψει λαμπακι για λάδι στη μέση του πουθενά..
-
Χαχαχα τρελή ειρωνεία ο ένας στον άλλον.
Οπότε στο πορτ μπαγκάζ. Την σκέψη το τι τραβάει στο μοτέρ την έκανα απλά ήθελα επιβεβαίωση.
-
Γιατι στις αποθηκες που τα εχουν πιστευετε οτι ειναι σε ειδικα θερμαινομενα δωματια η σε γυαλες;
-
Είναι σίγουρο πως δεν θα αδειάσει ποτέ το λάδι στη μοκέτα;
-
Ναι γιατί το έχω έτσι τοποθετημένο και δεμένο που δεν φεύγει.
-
Η λυση που εφαρμοζω για το δοχειο του 1 λιτρου λαδιου που κουβαλαω παντα στο αμαξι, ειναι να το εχω κλειστο μεσα σε μια σακουλα, οποτε και στην περιπτωση που ανοιξει κατα λαθος το καπακι οτι χυθει, να χυθει μεσα στην σακουλα και οχι στο δαπεδο.
-
Χθεσινό ποστ.
Ο χρήστης matt21 έγραψε:
Δε μ' άρεσε που η Μιτσουμπα μας έκανε τη δύσκολη και πήρε με τη 2η εμπρος πριν από λίγο Αν το ξανακάνει την πάω σε ηλεκτρολόγο να το δει.Και ναι, σήμερα στην επιστροφή από Νέο Κόσμο δεν έπαιρνε μπρος με τίποτα Μου λέει ένα παλικάρι να σου δώσω από τη μπαταρία μου, του λέω δεν παίζει, την άλλαξα πριν 4 μηνες, και η ένδειξη είναι πράσινη. Μου δίνει, τίποτα, όντως η μπαταρία μου ήταν οκ. Το ξεπαρκάρουμε, το σπρώχνουμε, πήρε κατευθείαν. Στην πορεία κανένα πρόβλημα. Το πάω σε ψιλοερημική κατηφόρα, σβήνω, πάω να βάλω μπρος, τζίφος. Το αφήνω λίγο να κυλίσει και πήρε.. Τώρα το άφησα στον ηλεκτρολόγο να το δει αύριο..
Όταν μιζάρω δεν προσπαθεί να δώσει ώθηση σε κάτι, κάνει μόνο ένα 'τσαααααααααααααα' και τέλος (σαν τον ήχο που έκαναν κάποιες παλιές crt τηλεοράσεις όταν τις έκλεινες ενω πριν δούλευαν πολύ ώρα...) μετά ξαναναβει και το check engine.. (ξέρω, φανταστική περιγραφή)
Υπάρχει περίπτωση επισκευής, ή πάμε σε καινούργια; Και αν πάμε σε καινούργια τι τιμές παίζουν; (lancer cb1 1993 μοντέλο, 4g13 κινητήρας αν και δε νομίζω να χρειάζεται ως στοιχείο )
-
Αισθητήρας στροφάλου.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........