-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Χώρια που κάποιο κινητήρες όπως οι μπόξερ δουλευουν με ψηλές θερμοκρασίες και αμα ο θερμοστάτης ειναι οφφ ζοριζονται ασχημα....
Αμα εχεις κολλημενους γονεις που δε βαζουν ουτε ενα ευρω σε αμαξι 12 χρονων εκει να δεις ζορι!!!
1οντως στους boxer κινητηρες ειναι αρκετα συνηθισμενο το προβλημα με χαμηλη θερμοκρασια λειτουργιας στους 60βαθμους ενω το κανονικο ειναι 80-82 περιπου λογω ανοιχτου θερμοστατη και οντως δεν τα επισκευαζουν επειδη υποτιμουν την παλαιοτητα του αυτοκινητου τους και για 40Ε εργασια με ανταλλακτικο ψοφανε απο το κρυο μεσα στην καμπινα,δεν βγαζουν καρτα καυσαεριων με τιποτα και με αυτη την τιμη αμολυβδης θα τα αποσβεσουν αμεσα αυτα τα χρηματα
2αν το κυκλοφορεις και εσυ βαλε απο την τσεπη σου χρηματα και επισκευασε τοΠλεον εγω εχω δικο μου αμαξι και δε με νοιαζει ας κανουν ο,τι θελουν! Αν ηταν 40 θα το ειχαν φτιαξει. 170 ειναι.
170 για θερμοστάτη + εργατικά Για πές μάρκα και μοντέλλο να προσέχουμε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Χώρια που κάποιο κινητήρες όπως οι μπόξερ δουλευουν με ψηλές θερμοκρασίες και αμα ο θερμοστάτης ειναι οφφ ζοριζονται ασχημα....
Αμα εχεις κολλημενους γονεις που δε βαζουν ουτε ενα ευρω σε αμαξι 12 χρονων εκει να δεις ζορι!!!
1οντως στους boxer κινητηρες ειναι αρκετα συνηθισμενο το προβλημα με χαμηλη θερμοκρασια λειτουργιας στους 60βαθμους ενω το κανονικο ειναι 80-82 περιπου λογω ανοιχτου θερμοστατη και οντως δεν τα επισκευαζουν επειδη υποτιμουν την παλαιοτητα του αυτοκινητου τους και για 40Ε εργασια με ανταλλακτικο ψοφανε απο το κρυο μεσα στην καμπινα,δεν βγαζουν καρτα καυσαεριων με τιποτα και με αυτη την τιμη αμολυβδης θα τα αποσβεσουν αμεσα αυτα τα χρηματα
2αν το κυκλοφορεις και εσυ βαλε απο την τσεπη σου χρηματα και επισκευασε τοΠλεον εγω εχω δικο μου αμαξι και δε με νοιαζει ας κανουν ο,τι θελουν! Αν ηταν 40 θα το ειχαν φτιαξει. 170 ειναι.
170 για θερμοστάτη + εργατικά Για πές μάρκα και μοντέλλο να προσέχουμε
Μην τρελαίνεστε καλέ μου φίλε. Υπάρχουν και ακριβότεροι σε φτηνά αυτοκίνητα.
Είναι ενσωματωμένοι στο καπάκι, με πολλές εξόδους, και πρέπει να το αλλάξεις ολόκληρο. Μα στο after market, υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις, που αντικαθιστάς μόνον το μηχανικό μέρος, και όλα καλά!!!.... μάλιστα από επώνυμες μάρκες. 15 – 20ε !!!.
Ας περιμένουμε να μας απαντήσει.
Μα για πες μου τι σημαίνει LGTS?.
A. -
Μήπως οι «κολλημένοι» το ευρό που δεν βάζουν, το δίνουν για την διατροφή σου?….
Α. -
LGTS= ICAO code για το Αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκης
-
Ειχα κανει κι ενα θεμα γι αυτο παλιοτερα. Alfa 146 twin spark 1.4
-
http://www.ricambi.gr/index.php?option= ... 3&Itemid=2
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
LGTS= ICAO code για το Αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκης
Παίρνεις καθαρό αέρα. Και εάν είσαι και στον πύργο, που εγώ δεν θα ήθελα ….. έχεις θέα….
Ευχαριστώ.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μην τρελαίνεστε καλέ μου φίλε. Υπάρχουν και ακριβότεροι σε φτηνά αυτοκίνητα.
Είναι ενσωματωμένοι στο καπάκι, με πολλές εξόδους, και πρέπει να το αλλάξεις ολόκληρο. Μα στο after market, υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις, που αντικαθιστάς μόνον το μηχανικό μέρος, και όλα καλά!!!.... μάλιστα από επώνυμες μάρκες. 15 – 20ε !!!.A.
Δίκιο έχει ο Μάστορας. 150 ευρώ έχει η αλλαγή σε Mondeo γιατί αλλάζει μαζί και το housing.
-
Πολλοι μηχανικοι επισης χαλανε επειτηδες τον θερμοστατη σε παλια αμαξια, για να μην κολλησει κλειστος και αρπανε οι φλατζες. Ποση πιθανοτητα υπαρχει να κολλησει κλειστος ενας θερμοστατης? Δεν ξερω ποσο σωστη ειναι αυτη η κινηση..
-
Απ ο,τι ξερω εχουν ασφαλεια και μπορουν να κολλησουν μονο ανοιχτοι φουλ.
-
ναι και εγω κομπλαρω οπισθεν και παω στη δουλεια,οι υπολοιπες ειναι περριτες μην χαλανε κιολας
-
Απ ο,τι ξερω εχουν ασφαλεια και μπορουν να κολλησουν μονο ανοιχτοι φουλ.Υποτίθεται οτι ειναι fail safe,δηλαδη χαλανε σε ανοιχτη θεση,στην πραγματικοτητα ομως που δεν συμβαινει παντα αυτο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Απ ο,τι ξερω εχουν ασφαλεια και μπορουν να κολλησουν μονο ανοιχτοι φουλ.
Υποτίθεται οτι ειναι fail safe,δηλαδη χαλανε σε ανοιχτη θεση,στην πραγματικοτητα ομως που δεν συμβαινει παντα αυτο.
100%
Το ‘κολλάνε’, δεν είναι η ακριβείς έκφραση.
Η ζημιά σε αυτά είναι, όταν χαλάσει το υδραργυρικό η ένα άλλο ζουμί στην μεταλλική φυσούνα. Τότε το εσωτερικό ελατήριο, τους καρφώνει ανοικτούς. Υπάρχουν ελάχιστες μάρκες που δεν γίνετε έτσι μα το αντίθετο…..
Α. -
κανενα προβλημα,απλα καλη εξαερωση και στους 4 τροχους
-
Γιατι εχω την εντυπωση οτι θελει ειδικο μηχανημα και οχι τεχνικη 'πατα-πατημενος; -ασε' ?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι εχω την εντυπωση οτι θελει ειδικο μηχανημα και οχι τεχνικη 'πατα-πατημενος; -ασε' ?To μηχάνημα δεν κάνει κάνει το ιδιαίτερο απ το πάτα-άσε
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Γιατι εχω την εντυπωση οτι θελει ειδικο μηχανημα και οχι τεχνικη 'πατα-πατημενος; -ασε' ?
To μηχάνημα δεν κάνει κάνει το ιδιαίτερο απ το πάτα-άσε
Σίγουρο αυτό?
Σιγουρότατο,απλά αν το αμάξι έχει μονάδα esr θα φροντίσεις-ένα παραπάνω- κατά την εξαέρωση να έχεις πάντα γεμάτο το εφεδρικό δοχείο γρών,διαφορετικά άπαξ και πήρε αέρα η μονάδα κοινώς....τον ήπιες κανονικά,δε σε σώνει κανένα μηχάνημα και θέλει να ξέρεις από κει και πέρα τι να κάνεις.
-
Έχω την εντύπωση πως σαφώς και κάνει παραπάνω το μηχάνημα.
-
Δε σε χαλάω ρε Ντίνο,παραπάνω κάνει
-
Εγώ κάνω εξαέρωση στα αμάξια μου με πάτα-άσε γιατί έχει ξαναγίνει και ξέρω ότι δεν χαλάνε.
Όσοι έχουν συνεργείο και κάνουν εξαέρωση μ' αυτό τον τρόπο είναι σίγουρο ότι θα χαλάσουν αντλίες γιατί με το πάτα στο πάτωμα το έμβολο πηγαίνει σε περιοχές που μπορεί να έχουν επιφανειακή σκουριά και να χαλάσουν τα λαστιχάκια.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........