-
Αν είσαι τυχερός θα σβήσει....
Κανονικά σημαίνει ότι κάτι δεν λειτούργησε όπως έπρεπε ή δεν έδωσε το σήμα που πρέπει και για αυτό το σύστημα βγαίνει εκτός και ανάβει λαμπάκι. Μπορεί να φταίει η σύνδεση με τα αισθητήρια στις ρόδες, κάποιος από τους αισθητήρες, γενικά κάποια σύνδεση, ο εγκέφαλος του συστήματος, η αντλία.
Τσέκαρες για καμιά καμένη ασφάλεια; Τσέκαρες τα υγρά των φρένων μήπως υπάρχει πρόβλημα γενικό των φρένων;
Μήπως το έπλυνες; Μήπως έπιασες κανένα κλαδάκι από κάτω; -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν εχεις νευρακια κανε μια βολτα το τετραγωνο.....Νομίζω ότι είσαι ανώριμος.
Οταν κάποιος έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και είναι αναστατωμένος δεν είναι κατάληλη στιγμή γιά (κακό) χιούμορ, ούτε γιά αναιδείς απαντήσεις! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν είσαι τυχερός θα σβήσει....
Κανονικά σημαίνει ότι κάτι δεν λειτούργησε όπως έπρεπε ή δεν έδωσε το σήμα που πρέπει και για αυτό το σύστημα βγαίνει εκτός και ανάβει λαμπάκι. Μπορεί να φταίει η σύνδεση με τα αισθητήρια στις ρόδες, κάποιος από τους αισθητήρες, γενικά κάποια σύνδεση, ο εγκέφαλος του συστήματος, η αντλία.
Τσέκαρες για καμιά καμένη ασφάλεια; Τσέκαρες τα υγρά των φρένων μήπως υπάρχει πρόβλημα γενικό των φρένων;
Μήπως το έπλυνες; Μήπως έπιασες κανένα κλαδάκι από κάτω;Δεν ειδα κατι, πριν καμμια ωρα το δα και το μετακινησα απλα για να μπει στο υποστεγο
Αυριο θα τα ελεγξω αυτα
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Αν εχεις νευρακια κανε μια βολτα το τετραγωνο.....
Νομίζω ότι είσαι ανώριμος.
Οταν κάποιος έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και είναι αναστατωμένος δεν είναι κατάληλη στιγμή γιά (κακό) χιούμορ, ούτε γιά αναιδείς απαντήσεις!Επειδη εχεις χασει καποια επεισοδια καθοτι νεοτερο μελος με τον χρηστη geoky λογω και της ενασχολησης μας στο classic citroen topic συχνα απανταμε σε τετοιο υφος ο ενας στον αλλον καθοτι συνηθισμενοι ο ενας με τον αλλον..Μαλιστα ,για την ιστορια δλδ, για την εν λογω περιπτωση το λυσαμε το ζητημα και μεσω πμ..
Λιγη προσοχη πριν χαρακτηρησεις καποιον... Φιλικα. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν εχεις νευρακια κανε μια βολτα το τετραγωνο.....
Νομίζω ότι είσαι ανώριμος.
Οταν κάποιος έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και είναι αναστατωμένος δεν είναι κατάληλη στιγμή γιά (κακό) χιούμορ, ούτε γιά αναιδείς απαντήσεις!Επειδη εχεις χασει καποια επεισοδια καθοτι νεοτερο μελος με τον χρηστη geoky λογω και της ενασχολησης μας στο classic citroen topic συχνα απανταμε σε τετοιο υφος ο ενας στον αλλον καθοτι συνηθισμενοι ο ενας με τον αλλον..Μαλιστα ,για την ιστορια δλδ, για την εν λογω περιπτωση το λυσαμε το ζητημα και μεσω πμ..
Λιγη προσοχη πριν χαρακτηρησεις καποιον... Φιλικα.Aν είναι έτσι ζητώ συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς...
Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν γνωρίζω τα 'ηθη και τα έθιμα' του φόρουμ ούτε τις φιλίες μεταξύ των μελών του και ίσως παραφέρθηκα λίγο και εγώ και ανακατεύτηκα σε κάτι που με αφορούσε μεν ως μέλος, αλλά κάποιος διαχειριστης θα έπρεπε να κρίνει και όχι εγώ δημοσίως. -
Ολα καλα
-
Τώρα που το σκέπτομαι πιό λογικά, βγάζω το συμπέρασμα ότι εαν δεν είχα αντιδράσει σε αυτό που εκ πρώτης όψεως φαινόταν εμφανές, μη έχοντας λάβει εκ τούτου την εξήγηση που έλαβα, θα είχα μείνει με λάθος εντυπώσεις.
Με την συζήτηση λύνονται οι παρεξηγήσεις.
Χωρις αυτήν περαμένουν και πιθανόν διογκώνονται με τον χρόνο.
Ολα καλά λοιπόν! -
Αντε να ρθει το αυριο, να δουμε γιατι αναψε το λαμπακι
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Αντε να ρθει το αυριο, να δουμε γιατι αναψε το λαμπακιΉρθε το αύριο... τι έγινε.... μήπως αποφάσισε να σβήσει (πχ στέγνωσε η επαφή που βραχυκύκλωνε και έδωσε σωστό σήμα ο αισθητήρας για όσους κύκλους χρειάζονταν) ή επιμένει;
-
εμένα όταν τραβάω χειροφρενιά παραμένει αναμένο. μ'ένα απότομο φρενάρισμα μετά στρώνει
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αντε να ρθει το αυριο, να δουμε γιατι αναψε το λαμπακι
Ήρθε το αύριο... τι έγινε.... μήπως αποφάσισε να σβήσει (πχ στέγνωσε η επαφή που βραχυκύκλωνε και έδωσε σωστό σήμα ο αισθητήρας για όσους κύκλους χρειάζονταν) ή επιμένει;
Ειχε φαση σημερα! Το βαζω το πρωι μπροστα να το βγαλω απ το γκαραζ (για να βγει το μπροστα μου αμαξι), δουλεψε ρελαντι εναμισο λεπτο, μπαινω, δεν αναβει το λαμπακι! Κανω τη μανουβρα για να ξαναμπω γκαραζ, τσιμπαω λιγο φρενο και αναβει! Το αφηνω και παω να το παρω μετα μια ωρα! Βαζω μπρος, λαμπακι δεν αναψε! Το πηγα αντιπροσωπεια (25 χιλ εθνικη απ το σπιτι μου), δεν μπλοκαρε σε αποτομα φρεναρισματα! Το διαγνωστικο εδειξε αισθητηρα ABS πισω δεξιου τροχου! Σβηστηκε και να δουμε αν θα ξανααναψει
-
Οχι! Ειπανε αν ξανααναψει να παω. Ειχε σβησει ο αισθητηρας απο πριν
-
Σκίζεις!
-
Σλούρπ σλούρπ
-
Το ψυγείο του αυτοκινήτου έχει γεμίσει μυγάκια, έντομα κλπ.
Πως το καθαρίζω για να μην κάνω ζημια στο ψυγείο?
ευχαριστώ
Jacob
-
Εγώ πήρα ένα μικρό ψεκαστικό χειρός... 2-3 ψεκασμοι με το σαπουνι που εχω για το πλυστικο, μουλιασμα, και μετα ξεπλυμα με το λαστιχο. Με το λυστικο μπορεις ανετα να στραβωσεις τα πτερυγια αν το κανεις απο κοντα..,
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Το ψυγείο του αυτοκινήτου έχει γεμίσει μυγάκια, έντομα κλπ.Πως το καθαρίζω για να μην κάνω ζημια στο ψυγείο?
ευχαριστώ
Jacob
Αλλη μέθοδος ειναι να ψεκάσεις με καθαριστικό για μυγάκια την επιφάνεια του ψυγείου και μετά απο 10 λεπτά ξεπλένεις με το νερολάστιχο και με πίεση. Αποτελεσματικό ειναι και το πετρέλαιο, αν το βάλεις σε κάποιο μπουκαλάκι ψεκασμού (απο υγρό οικιακής χρήσης, πχ ΑΖΑΧ κλπ) και μετά πάλι ξεπλύνεις καλά με πίεση, ει δυνατόν και με αφροσαπουνάδα.
-
Κανενα προγραμμα με πληροφοριες οχηματων οπως Vivid workshop data εχει κανεις?? Εληξαν ολα τωρα που τα χρειαζομαι. Αν υπαρχει π.μ. με το που θα το βρουμε...!
-
Η στάθμη του υγρού των φρένων μπορεί να αποτελέσει καλή ένδειξη για το φάγωμα στα τακάκια?
-
Ναι.
Έτσι μετράει η peugeot και σου ανάβει το λαμπάκι για αλλαγή στα τακάκια.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........