-
Δέν βλέπω χρόνο για Βωβό στην 3η ειδική..Ελπίζω να μην εγκατέλειψε πάλι
-
Και ως συνήθως, το site της ΕΘΕΑ για τα αποτελέσματα, λειτουργεί άψογα.....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Και ως συνήθως, το site της ΕΘΕΑ για τα αποτελέσματα, λειτουργεί άψογα.....περιμενουμε εντυπωσεις και νεα απο οσους πηγαν επανω...
-
μεγάλες μάχες, πολλές εγκαταλείψεις, καλός καιρός, πολύς κόσμος στα καλά σημεία
ήταν χορταστικός αγώνας και τον ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. μεγάλο κέφι
αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί έμπαιναν και έβγαιναν ποινές στα αποτελέσματα.
-
Που βρε Νίκο ?
-
Όντως αρκετοί οι θεατές, ιδιαίτερα στις βραδυνές όπως και το 2004.
Στο εκκλησάκι στι Χολομώντα είχε επίσης αρκετό κόσμο και το θέαμα όπως πάντα super! -
με τον κωσταντινου τι εγινε και αποκλειστηκε?
-
Παράνομο service μπροστά στα μάτια αγωνοδίκη και παρατηρητή...
-
Να ρωτησω, κατι:
Ο Κυρκος φορεσε 18ρες?
Και τα αλλα τοπ Ν4 φορεσαν?
Επισης παρατηρησα οτι υπαρχει αυξητικη ταση των C2 στους ελληνικους αγωνες με αξιολογα αποτελεσματα!
Τα c2 ειναι ολα challenge ή και vts? -
Όλα τα τοπ Ν φορούσαν 18αρες πλιν του Κύρκου Jr. Τα C2 που έτρεχαν ήταν Α6 εκτός από του Χ. Οικονόμου που είναι R2. Το VTS είναι τύπος C2 παραγωγής ενώ το Challenge είναι επίπεδο εξέλιξης όπως λέμε Yaris cup και Yaris A5...πιστέυω να σε βοήθησα....
-
Όλα τα τοπ Ν φορούσαν 18αρες πλιν του Κύρκου Jr. Τα C2 που έτρεχαν ήταν Α6 εκτός από του Χ. Οικονόμου που είναι R2. Το VTS είναι τύπος C2 παραγωγής ενώ το Challenge είναι επίπεδο εξέλιξης όπως λέμε Yaris cup και Yaris A5...πιστέυω να σε βοήθησα....
Εγώ από την μεριά μου έχω να πω πως όλες οι ειδικές ήταν καταπληκτικές από μεριάς μορφολογίας , τεχνικής και κρατήματος όπως και οι απλές που επίσης έχουν γίνει ειδικές στο παρελθόν. Δυστηχώς όμως για μας ένα μηχανικό πρόβλημα στην μέση της 2ης ειδικής διαδρομής δεν μας επέτρεψε να τις χαρούμε αγωνιστικά και έτσι μείναμε με την μπουκιά στο στόμα.Πάλι καλά που είδαμε όμως τι σημαίνει νυχτερινός αγώνας και μάλιστα με υπερβολικά μεγάλο αριθμό θεατών που παρέπεμπε σε βραδινή ανάβαση.
Να ναι καλά η αδερφή μου που μου έφτιαξε την διάθεση σε τέτοιο σημείο που δεν πίστευα ότι οδηγούσε αυτή!Πολύ φοβάμαι-με την καλή έννοια- ότι δεν θα θέλει από δω και πέρα να ξανατρέξει σε κάνενα άλλο είδος αγώνα....και πολύ καλά θα κάνει! Μπράβο sister!
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χορηγό μου και στον μηχανικό-ομαδάρχη μας ο οποίος το 3ήμερο πετούσε στην κυριολεξία για μας και στενοχωρήθηκε πολύ περισσότερο από εμένα και τον συνοδηγό μου που δεν τερματίσαμε!!!!!
Νίκο,τα καλύτερα έπονται!
Συνοδηγέ ευχαριστώ και υπομονή,τίποτα δεν τελείωσε..... -
τι παιχτικε εδω..... ?
-
Το γράφει ατην περιγραφή του αγώνα. Κόπηκε η ντίζα γκαζιού και ο άνθρωπος δείχνει την κλάση του.
-
Ο χρήστης dino έγραψε:
Το γράφει ατην περιγραφή του αγώνα. Κόπηκε η ντίζα γκαζιού και ο άνθρωπος δείχνει την κλάση του.ΜΠΡΑΒΟ
-
οντως τι στο καλο δειχνει??
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Όλα τα τοπ Ν φορούσαν 18αρες πλιν του Κύρκου Jr. Τα C2 που έτρεχαν ήταν Α6 εκτός από του Χ. Οικονόμου που είναι R2. Το VTS είναι τύπος C2 παραγωγής ενώ το Challenge είναι επίπεδο εξέλιξης όπως λέμε Yaris cup και Yaris A5...πιστέυω να σε βοήθησα....το challenge ειναι αντίστοιχο με τα καπισιο της πεζο σπορτ στα 106,δηλ περίπου 150 άλογα,και το R2 περιπου στα 175αλογα.
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Όλα τα τοπ Ν φορούσαν 18αρες πλιν του Κύρκου Jr.Ο Κύρκος Jr την Κυριακή φορούσε 18άρες.
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Το γράφει ατην περιγραφή του αγώνα. Κόπηκε η ντίζα γκαζιού και ο άνθρωπος δείχνει την κλάση του.
ΜΠΡΑΒΟ
Ναι συμφωνώ, αλλά.
Άκουσα μια συζήτηση, για πλήρωμα που έφτασε σε αφετηρία (Λιβάδι νομίζω) και ο συνοδηγός ήταν λυμένος και δεν τους άφησαν να ξεκινήσουν μέχρι να δεθεί και χρεώθηκαν ποινή.
-Στην περίπτωση που τερματίζουν και ο ένας είναι λυμένος, τι προβλέπεται ?
-Αν γινόταν κάποιου είδους ατύχημα , ή έστω χρειαζόταν ενα δυνατό φρενάρισμα, ποιές οι πιθανότητες τραυματισμού ?
Αξίζει το ρίσκο τελικά ? -
Δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση ούτε συ ούτε εγώ να κρίνουμε τον Κώστα Στεφανή(με την καλή έννοια)!!!! Παρ'όλα αυτά επιδή μίλησα με τον φίλο μου Μάνο Στεφανή έκαναν 18 ολόκληρα λεπτά να βγουν από την ειδική και αν θυμάμαι καλά έφαγαν και 8 λεπτά καπέλο στην απλή. όπως καταλαβαίνεισ ούτε λόγος για ρίσκο τραυματισμού από την στιγμή μάλιστα που ο ίδιος ο συνοδηγός ήλεγχε το γκάζι.
Από την άλλη μεριά και γενικά μιλώντας ,πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι όποιος βρίσκεται μέσα σε αγωνιστικό αυτοκίνητο χωρ'ις να έχει δέσει τις ζώνες ή χωρίς να τις έχει σφίξει ,έχει πολύ μα πολύ περισσότερες πι8ανότητες, για να μην πω ότι είναι σίγουρο,να χτυπήσει μιας και στα αγωνιστικά αυτοκίνητα η μάζα είναι εντελώς άκαμπτη και επίσης υπάρχει και το κειτζ εμπρος και παραπλέυρως του πληρώματος που στην συγκεκριμένη περίπτωση αποτελέι όπλο!!!!!!
Αυτός δε που δεν σφίγγεται καλά από τις ζώνες - και στην εκκίνηση αλλά και κατά την διάρκεια της ειδικής σχεδόν αυτοκτονεί σε περίπτωση εξόδου ή κρούσης!!!!! -
rally ΔΕΘ