-
Φτου!
Με ανακαλυψαν.Θα φταιει εκεινη η βιλιτσα στα καμενα που μου εταξαν νομιμοποιηση
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ικανός είναι, αρριβίστας και μωροφιλόδοξος, ακόμη περισσότερο... Δεν θέλουμε τέτοιους ανθρώπους στην πολιτική, αλλά οι εκδότες ήδη αποφάσισαν (όπως είχαν αποφασίσει πως δεν τους έκανε ο Σημίτης και προτιμούσαν τον Γιώργο Jr...).Οι εκδότες είναι και μεγαλοκατασκευαστές και προμηθευτές του δημοσίου τομέα. Αυτό προσπαθησε να το χτυπήσει η ΝΔ με το νόμο του βασικού μετόχου, αλλά απέτυχε. Και όχι απλώς απέτυχε, αλλά από την αρχή ως το τέλος της 3,5ετίας της είχε ν' αντιμετωπίσει τρελή αντιπολίτευση από συγκεκριμένους (τους μεγαλύτερους) οίκους ΜΜΕ. Δυστυχώς μολονότι ο νόμος ήταν σωστός από πλευράς σκοπιμότητας, δεν πάταγε καλά από πλευράς νομιμότητας, ειδικά από πλευράς κοινοτικού δικαίου.
Ο Βενιζέλος έχει στενές σχέσεις με τους κατασκευαστές-προμηθευτές-εκδότες από την εποχή που ήταν ως υπουργός συν-υπεύθυνος για τα έργα του 2004. Τώρα αξιοποιεί αυτές τις διασυνδέσεις με παροχή απροκάλυπτης στήριξης προς το πρόσωπό του. Σε καλή μεριά. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ικανός είναι, αρριβίστας και μωροφιλόδοξος, ακόμη περισσότερο... Δεν θέλουμε τέτοιους ανθρώπους στην πολιτική, αλλά οι εκδότες ήδη αποφάσισαν (όπως είχαν αποφασίσει πως δεν τους έκανε ο Σημίτης και προτιμούσαν τον Γιώργο Jr...).
Οι εκδότες είναι και μεγαλοκατασκευαστές και προμηθευτές του δημοσίου τομέα. Αυτό προσπαθησε να το χτυπήσει η ΝΔ με το νόμο του βασικού μετόχου, αλλά απέτυχε. Και όχι απλώς απέτυχε, αλλά από την αρχή ως το τέλος της 3,5ετίας της είχε ν' αντιμετωπίσει τρελή αντιπολίτευση από συγκεκριμένους (τους μεγαλύτερους) οίκους ΜΜΕ. Δυστυχώς μολονότι ο νόμος ήταν σωστός από πλευράς σκοπιμότητας, δεν πάταγε καλά από πλευράς νομιμότητας, ειδικά από πλευράς κοινοτικού δικαίου.
Ο Βενιζέλος έχει στενές σχέσεις με τους κατασκευαστές-προμηθευτές-εκδότες από την εποχή που ήταν ως υπουργός συν-υπεύθυνος για τα έργα του 2004. Τώρα αξιοποιεί αυτές τις διασυνδέσεις με παροχή απροκάλυπτης στήριξης προς το πρόσωπό του. Σε καλή μεριά.Εχεις ένα δίκιο κι ένα άδικο: ευτυχώς δεν είμαστε Ιταλια και δεν έχουμε Μπερλουσκόνι, αλλά Μπόμπολα και Λαμπράκη. Εχουν ένα Mega, έχουν και μερικές εφημερίδες, αλλά υπάρχουν ένα σωρό άλλα κανάλια και εφημερίδες και δεν υπάρχει μονοκρατορία ενημέρωσης: άρα, η προσπάθεια επηρεασμού, μπορεί ν' αποτύχει, αφού υπάρχει 'κομματική' πολυφωνία (καθείς και το 'Μεσο' του... ).
Θέλω να πω, πως ο νόμος είχε καλές προθέσεις όταν μπήκε, αλλά ήταν ανεδαφικός εν πολλοίς. Η κατάσταση μπορεί να ελεγθεί σε ένα βαθμό και χωρίς νόμους...Οχι πλήρως ασφαλώς...
Οι μεγαλοεργολάβοι γιγαντώθηκαν το 90', τα έργα χρυσοπληρώθηκαν , ΑΛΛΑ τουλάχιστον γίναν ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ: χαιρόμαστε, αεροδρόμιο, Μετρό, Εγνατία, κ.ο.κ. Το τίμημα, προφανώς, είναι σαφές: πληρώσαμε παραπάνω και πλέον λίγες εταιρείες του χώρου κάνουν κουμάντο (ό,τι γίνεται παντού δηλαδή...). Το καλό είναι πως έχουμε εταιρείες που έχουν τα φόντα να χτυπήσουν δουλειές κι αλλου πλέον κι αυτό είναι καλό για όσους εργάζονται σ' αυτές... Τουλάχιστον βγήκε και κάτι....
(Δεν επικροτώ, απλά περιγράφω την κατάσταση όσο πιο αντικειμενικά μπορώ...)
Τέλος το λαμόγιο ο Λαλιώτης, πήρε τις χοντρές μίζες του, αλλά αναμόρφωσε (με τις επιταγές της ΕΕ ασφαλώς...) όλο το πεδίο των κατασκευών. Τα νεότερα έργα (της τελευταίας 10ετίας περίπου...), είναι ασύγκριτα καλύτερα κατασκευαστικά από το παρελθόν.
Απλά, ας ελπίσουμε , να μην τον ξαναδούμε στο δημόσιο βίο, ό,τι ήταν να κάνει (καλό και κακό) το έκανε κι ας πάει σπίτι του...
Ελπίδα: να συμβεί και σε άλλους το ίδιο! Είναι στα χέρια μας να στείλουμε τα λαμόγια και τους άχρηστους σπίτι τους.
Παρένθεση: αυτή την Κατερίνα Παπακώστα που όποτε την βλέπω θέλω να σπάσω την τηλεόραση, ΠΟΙΟΙ την ψηφίζουν;Τόσοι μείναν απέξω, αυτή γιατί μας κατσικώθηκε πάλι;
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ας βαλουν αρχηγο τον Βενιζελο εκει στο ΠΑΣΟΚ κι ας μην εκπλαγουν αμα ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ μαζεψουν 20 κι 25% στις επομενες εκλογες
+1000
Εκτός κι αν, όπως έγραψα σε άλλο thread, διαλύσει το κόμμα και φτιάξει κάτι καινούριο (εκεί ενδεχομένως να δούμε άλλες μεγάλες ανατροπές, ιδίως προς τα δεξιά).
Το μεγάλο πρόβλημα (και ενδεχομένως άλυτο) του ΠΑΣΟΚ είναι να ενώσει τους παλιούς παραδοσιακούς ψηφοφόρους με τους σημερινούς -ουκ ολίγους- 'φίλους' όπως χαρακτηριστικά τους ονομάζει.Πολυ χαλαρά με βενιζέλο θα τους πάρει αλλά 12 χρόνια νια βγούν.... πολύ αντιπαθητικός...
-
Πρόεδρος της κυβέρνησης: Κώστας Καραμανλής
Υπουργός Επικρατείας: Θεόδωρος Ρουσόπουλος
Υπουργός Εξωτερικών: Ντόρα Μπακογιάννη
- Υφυπουργοί: Γιάννης Βαληνάκης, Θεόδωρος Κασίμης και Πέτρος Δούκας
Υπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης: Προκόπης Παυλόπουλος
- Υφυπουργός για τη Δημόσια Τάξη: Παναγιώτης Χηνοφώτης
*Υφυπουργοί: Χρήστος Ζώης, Κ.Νάκος
Υπουργός Εθνικής Αμυνας: Ευ.Μεϊμαράκης
- Υφυπουργοί: Κώστας Τασούλας και Ιωάννης Πλακιωτάκης
Υπουργός Απασχόλησης: Βασίλης Μαγγίνας
Υπουργός Οικονομίας: Γιώργος Αλογοσκούφης
*Υφυπουργοί: Αντώνης Μπέζας, Γ.Παπαθανασίου, Νίκος Λέγκας
Υπουργός Ανάπτυξης: Χρήστος Φώλιας
- Υφυπουργοί: Γ.Βλάχος και Σταύρος Καλαφάτης
Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: Αλέξανδρος Κοντός
- Υφυπουργοί: Σάββας Κιλτίδης
Υπουργός Δικαιοσύνης: Σωτήρης Χατζηγάκης
Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής: Γιώργος Βουλγαράκης
- Υφυπουργός: Πάνος Καμμένος
Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών: Κώστας Χατζηδάκης
Υπουργός Εθνικής Παιδείας: Ευρυπίδης Στυλιανίδης
- Υφυπουργοί: Σπύρος Ταλιαδούρος, Ανδρέας Λυκουρέντζος
Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ: Γιώργος Σουφλιάς
- Υφυπουργοί: Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος και Σταύρος Καλογιάννης
Υπουργός Μακεδονίας Θράκης: Μαργαρίτης Τζήμας
Υπουργός Υγείας: Δημήτρης Αβραμόπουλος
- Υφυπουργοί: Γιώργος Παπαγεωργίου και Γ.Κωνσταντόπουλος
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης: Αρης Σπηλιωτόπουλος
*** Υπουργός Πολιτισμού: Μιχάλης Λιάπης**
-
Υφυπουργός Αθλητισμού: Γιάννης Ιωαννίδης
-
Η Νέα Δημοκρατία θα προτείνει για πρόεδρο της Βουλής τον Δημήτρη Σιούφα.
(Τόνισα κάποιες, πιστεύω, ενδιαφέρουσες επιλογές)
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αλήθεια, για όσους λένε ότι τα πράγματα είναι χειρότερα απ' ότι στο παρελθόν, πόσες Ελληνικές οικογένειες είχαν αυτοκίνητο τότε και πόσες έχουν 2 και 3 σήμερα; Πόσες οικογένειες μπορούσαν να στείλουν τα παιδιά τους στο πανεπιστήμιο τότε και πόσες σήμερα; Πόσες τηλεοράσεις έχει ο καθένας στο σπίτι του; Πόσα πράγματα που ούτε μπορούσαμε να τα φανταστούμε τότε , όπως υπολογιστές, κινητά, κτλ έχει το κάθε σπίτι;
Αν νομιζεις οτι ολα αυτα ειναι απορροια μιας ανθηρης και ισχυρης οικονομιας,λυπαμαι που στο λεω,αλλα πρεπει να αναθεωρησεις.Ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ λαθος..Μονο αναλογισου ποσα νοικοκυρια ειναι χρεωμενα μεχρι εκει που δεν παει.Κλισε φραση αλλα περα ως περα αληθινη.
Όταν φτάσουν όμως οι πολίτες να ξοδεύουν χρήματα σε λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την επιβίωσή τους, αλλά σε διασκέδαση ή απλώς να κάνουν το κέφι τους, αυτό δείχνει άλλα πράγματα.
Μην μου πεις ότι αν δεν πήγαινε καλά η οικονομία, θα μπορούσες και εσύ να πετάξεις χρήματα στο 'δρόμο', βελτιώνοντας το αυτοκίνητό σου. Τα χρήματα σε εκείνη την περίπτωση ίσα που θα επαρκούσαν για να περάσεις το μήνα για να καλύψεις τις βασικές σου ανάγκες και όχι για τέτοιου είδους περιττά έξοδα.
Πρόσεξε δεν σε κατηγορώ για την επιλογή σου, ούτε το πως ξοδεύεις τα χρήματά σου. Απλά αν σε ένα κράτος η οικονομία (που είναι κύριος μοχλός) δεν πάει καλά και δεν εμφανίζει ανάπτυξη, σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να έχεις την άνεση να κάνεις τέτοια έξοδα.
bold:Αυτο τις τελευταιες δεκαετιες γινεται και ΘΑ γινεται παντα.Ενας λογος θα μπορουσε να ειναι και τα ανεξελεγκτα δανεια που παιρνεις σε μιση ωρα πια...και οχι σε μισο χρονο οπως πριν 10 χρονια και με οοολα αυτα τα δικιολογητικα..Ο ασερφ μου δινει για παραδειγμα τα κινητα,τις τηλεορασεις κλπ που εχουν πλεον οι ελληνες.Και δεν διαφωνω οτι η αγοραστικη μας δυνατοτητα εχει αυξηθει (οχι ομως το εισοδημα,αναλογικα) αλλα το να παρει κανεις το κινητο,το αυτο-κινητο,το γκατζετακι κλπ ειναι piece of cake..Ε,πρεπει να εισαι αφελης για να πιστευεις οτι επειδη μπορω εγω να τα παρω ολα αυτα με 34729,2 δοσεις,η οικονομια εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αναπτυξη..( ) οπως λεει ο aserf..Ειναι δυσκολο να το καταλαβει κανεις,αναρρωτιεμαι.. Κανεις βεβαια δε λεει οτι η μιζερια του Ελληνα ειναι υπαρκτη ή οτι δεν εχει να φαει...δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι 400.000 δηλωνουν πλουσιοι...( και ποσοι ακομα).ΑΛΛΑ ολα αυτα ειναι συνηθως πλασματικα.. και ΟΧΙ πραγματικα.
Βασιλη,παντως το παραδειγμα σου δε μου λεει κατι ρε συ.. Εγω μπορει να εχω μια δουλεια που με καλυπτει οικονομικα,ή να εχω κληρονομια,ή να εχω επιχειρησεις που μου αποφερουν κερδος που με ικανοποιει..μπορει να εχω και ενα ενοικιο που με τα παραπανω λεφτα το μηνα που μου δινει να αποφασισω να τα ξοδεψω στο bravo ή στα καινουρια μου αθλητικα πχ για το μπασκετ ή στο να αφησω το diesel και να παρω trussardi..Με μια πραγματικη αναπτυξη οικονομιας απλα τα κερδη μου απο ολα αυτα θα ηταν πολλαπλασια.Το κερδος ομως θα υπαρχει παντα.Σημειωση,δεν εχω τιποτα απο τα παραπανω,παραδειγμα ειναι (δυστυχως).. -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
.....διαλύσει το κόμμα και φτιάξει κάτι καινούριο (εκεί ενδεχομένως να δούμε άλλες μεγάλες ανατροπές, ιδίως προς τα δεξιά)Επειδη το 'κατι καινουριο', θα ειναι κατι κεντροδεξιο (ειναι γνωστο οτι οι ιδεολογικες του ανησυχιες συμπιπτουν με του Μητσοτακη ), το μονο που δεν θα καταφερει να κανει ειναι να συσπειρωσει τους παραδοσιακους ψηφοφορους του κομματος. Ισως μαλιστα ν' αρχισουμε ν' αναρωτιομαστε, ποιου (απο τα δυο; ) κομματος....
-
Πρώτες παρατηρήσεις:
Ο χρήστης manosk έγραψε:
- Υφυπουργός για τη Δημόσια Τάξη: Παναγιώτης Χηνοφώτης
Το λαμόγιο, από αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στο επικρατείας και κατευθείαν υφυπουργός.... Όμορφα... Ας ελπίσουμε να μην καει η υπόλοιπη χώρα και να μην σαπίσουν στο ξύλο τους...'ταραξίες' πάλι... Αλλά ματαιοπονώ μάλλον...
Υπουργός Εθνικής Αμυνας: Ευ.Μεϊμαράκης
- Υφυπουργοί: Κώστας Τασούλας και Ιωάννης Πλακιωτάκης
Γεια σου πατρίδα Νο1 (Κώστας Τασούλας)! Εμπρός των Ελλήνων παλικάρια, η Ηπειρώτικη ψυχή, μπορεί να λουφάρει κι αυτή στον Ελληνικό Στρατό!
Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: Αλέξανδρος Κοντός
- Υφυπουργοί: Σάββας Κιλτίδης
Αφού έφαγε τον Σάββα Τσιτουρίδη, ανταμοίφθηκε με ένα υφυπουργειάκι μπας και ηρεμήσει...
Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ: Γιώργος Σουφλιάς
- Υφυπουργοί: Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος και Σταύρος Καλογιάννης
Γεια σου πατρίδα Νο2 (Σταύρος Καλογιάννης). Πολιτικός μηχανικός με καλές σπουδές και ήθος μακράν από τον αστείο πατέρα του (γνωστός ως...Καλπογιάννης, γιατί αντί ν' αδράξει την...μέρα, άδραξε την...κάλπη! Κορυφαία στιγμή του κοινοβουλευτικού μας βίου!)
ΥΣ: Εσωτερικών και Δημοσιας Ασφαλειας εις σάρκαν μίαν (ας ελπίσουμε μην φαγώσιμη...). Νομίζω στην Γαλλία είναι έτσι; Μάλλον προς το καλό θα είναι αυτό, ίδωμεν...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γεια σου πατρίδα Νο2 (Σταύρος Καλογιάννης). Πολιτικός μηχανικός με καλές σπουδές και ήθος μακράν από τον αστείο πατέρα του (γνωστός ως...Καλπογιάννης, γιατί αντί ν' αδράξει την...μέρα, άδραξε την...κάλπη! Κορυφαία στιγμή του κοινοβουλευτικού μας βίου!)
Γιος αυτης της θρυλικης μορφης ειναι;
Εχει τον τροπο του, παντως, το κυβερνον κομμα να μας προσφερει ψυχαγωγια Κι επειδη τον 'αρτον', τον εχει (ξε)κοψει, το 'ριξε στα 'θεαματα'
Τί αμαρτιες πληρωνω, θεε μου -
Πασχάλη πρόσεξε όμως. Έχει σημασία και ο λόγος και ο σκοπός που σπαταλάς χρήματα. Το να έχεις κινητό ή μια καλή τηλεόραση με ένα καλό home cinema, ή να ντύνεσαι καλά κτλ είναι στοιχεία που θεωρούνται δεδομένα στις μέρες μας. Για πολλούς το κινητό είναι και εργαλείο δουλειάς, το ίδιο και μια καλή εμφάνιση. Για να εξοπλίσεις το σπίτι σου θα αγοράσεις μια tv για ενημέρωση και για ψυχαγωγία (μένει μόνο το πόσα θα διαθέσεις για να την αγοράσεις). Δηλαδή είναι ενέργειες που στις μέρες μας θεωρούνται δεδομένες και είναι αποδεκτές ως απαραίτητες και αναπόφευκτες δαπάνες.
Όμως, για να φτάσεις να έχεις καλύψει όλες τις βασικές σου ανάγκες, συν τις παραπάνω και αυτές που επιβάλει η εποχή και να επιλέγεις να ασχοληθείς και με άλλα hobby ή απλά να κάνεις το κέφι σου σκορπώντας χρήματα, αυτό προϋποθέτει να υπάρχει μια ευημερία για να το κάνεις. Γιατί μην μου πεις πως τα νυχτερινά μαγαζιά κάθε ΣΚ είναι άδεια... Όλοι γκρινιάζουν για την τιμή που έχει φτάσει το μπουκάλι αν κλείσεις τραπέζι, αλλά κατά περίεργο τρόπο όλοι θέλουν να πάνε με τραπέζι στα κέντρα. Όλοι γκρινιάζουν ότι δεν έχουν λεφτά αλλά τα πανέρια με τα λουλούδια πάνε και έρχονται... Για να φτάσεις να ξοδεύεις χρήματα στο να πετάς λουλούδια απλά για να κάνεις το κέφι σου και να διασκεδάζεις γενικότερα, δεν δείχνει ανθρώπους που τα φέρνουν δύσκολα βόλτα...
Δεν λέω πως δεν υπάρχουν και συνάνθρωποί μας που μετά βιας τα βγάζουν πέρα. Αλλά με μια γενικότερη ματιά γύρω σου, θα δεις πως ναι μεν υπάρχει κλάψα, αλλά το χρήμα κινείται. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό.
Το θέμα των δόσεων και του δυσανάλογου δανεισμού, είναι επιλογές του καθενός μας. Κανείς δεν μας το επιβάλει. Μόνοι μας αποφασίζουμε, άρα και για τις συνέπειες είμαστε εμείς οι ίδιοι υπεύθυνοι. Κανείς άλλος.
Στην Αμερική δηλαδή που υπάρχει επίσης τεράστιος δανεισμός από τα νοικοκυριά, πάει να πει πως η οικονομία της χώρας πάει κατά διαόλου? (άσχετα αν την πάει προς τα εκεί την χώρα ο Μπους )
-
Δε βγηκε ρε γμτ ο (μιλα ελλεεινο σκουλικι) Θεοχαρης. Και εχασε το δημοσιας ταξης
-
Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής: Γιώργος Βουλγαράκης
- Υφυπουργός: Πάνος Καμμένος
ΧΑΟΣ.....
Αλλά κάπου έπρεπε να τα βάλει αυτά τα δόλια.+100 για τον Ιωαννίδη (και για τη γυναίκα του Καμμένου...)
-
Εμενα μου βαλανε καινουριο προϊσταμενο 'εκ μεταγραφης'. Ας μου βαζανε τουλαχιστον εναν 'συμπαικτη' του στην προηγουμενη ομαδα, που εχει και ωραια γυναικα
Θα γινοτανε χαμος στ' 'αποδυτηρια' και θα τα μαθαιναμε κιολας
-
Ο Μπομπ ο Βουλγαράκης πάλι υπουργός;;;;
Άντε να δούμε πόσα ναυάγια θα θρηνήσουμε...Δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ότι ο άνθρωπος είναι καλός μόνο για καμιά μπυρίτσα και λουκάνικο στο beer academy!
Τι άλλο πρέπει να συμβεί σε υπουργείο του; -
Από το Κεφαλογιάννη καλύτερος είναι!!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εμενα μου βαλανε καινουριο προϊσταμενο 'εκ μεταγραφης'. Ας μου βαζανε τουλαχιστον εναν 'συμπαικτη' του στην προηγουμενη ομαδα, που εχει και ωραια γυναικαΘα γινοτανε χαμος στ' 'αποδυτηρια' και θα τα μαθαιναμε κιολας
Εχεις σκυλιασει με την εν λογω υφυπουργαινα. Εχει και καλυτερες, να σας εκπολιτισει η Ελενα φερ'ειπειν
-
Μικρες αλλαγες, θετικο με πρωτη ματια η υπουργοποιηση του Χατζηδακη στο Μεταφορων , του Στυλιανιδη στο Παιδειας, και του Αρη στο Τουρισμού.
Για να τους δουμε.......
-
Η Ελενα μπροστα σ' αυτην ειναι ΜΠΑΖΟ
btw εχεις δει βιογραφικο; Αν την κανουν ποτε υπουργο, θα ειναι η δευτερη τετοια, αποφοιτος ΙΕΚΕνω η 'δικια μου' εχει κι ενα πτυχιο Νομικης (με το μ:lipsealed: της.... εεε.... την αξια της ηθελα να πω )
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δε βγηκε ρε γμτ ο (μιλα ελλεεινο σκουλικι) Θεοχαρης. Και εχασε το δημοσιας ταξηςΤον φάγατε, τώρα θα δείτε τι χάσατε.
-
Με μια πρώτη ματιά έμειναν έξω:
Γιαννάκου (δεν ξέρω τι θα γινόταν αν είχε εκλεγεί)
Πολύδωρας
Κεφαλογιάννης
Γιακουμάτος (κι ας πήρε πολλούς σταυρούς)
Πετραλιά (κάπως περίεργο, δεν είχε δώσει λαβές)
Εκλογές 2007 - Τα ευτράπελα!!!