-
δυστυχώς η άποψη του για μη αναθεώρηση του αρθρου 16 μου έδειξε οτι και αυτός όπως και τόσοι άλλοι το μαγαζάκι του θέλει να σώσει με όποιο κόστος
-
Πλάκα πλάκα λόγω πυργαγιών και γενικότερης απέχθειας για την πολιτική αν μαζέψει ένα 3% ο Λεβέντης (λέμε τώρα) τι έχει να γίνει;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πλάκα πλάκα λόγω πυργαγιών και γενικότερης απέχθειας για την πολιτική αν μαζέψει ένα 3% ο Λεβέντης (λέμε τώρα) τι έχει να γίνει;Tίποτα.
Αν όμως μαζέψει ένα 60-70% η αποχή και από όσους πάνε τελικά να ψηφίσουν γίνει χαμός στα άκυρα, κάτι πάει κι έρχεται.
Την ιστορία με τον Πανούση και τη μορταδέλλα την ξέρετε ε?
-
Για πε
-
Δεν ξέρω αν το έκανε ή το ανέφερε απλώς. Αν όμως κλείσεις στο φακελάκι 2-3 φέτες μορταδέλλα ή κάτι άλλο πολύ... λαδερό (σκουμπρί; σαλάμι; φέτα;), το λίπος λαδώνει σχεδόν όλη την κάλπη
Νταξ', ατιμία και παρανομία να βγάλεις άκυρα τα ψηφοδέλτια των άλλων, αλλά η σκέψη είναι... ερεθιστική
-
Δεν θα το πάρει κανείς χαμπάρι από την εφορευτική;Νομίζω κοτζάμ σαλαμούρα θα φαίνεται από το φακελάκι
-
Σαλάμι κατά προτίμηση. Αέρος...
Το είχαν κάνει τις προάλλες εδώ και μετά έλεγαν ότι θα διατάξουν έρευνα για να βρουν ποιος το έκανε και τέτοια. Δε νομίζω να βρήκαν τίποτα τελικά (ή και να έκαναν).edit: 1 λεπτή φέτα στο φάκελο φτάνει...
-
άμα μπεις στο εκλογικό κέντρο με όλα τα αδεσποτα της περιοχής απο πίσω σου όλο και κάποιος θα το καταλάβει
-
Μια ερώτηση: πώς μπορώ να πιστοποιήσω ότι την Κυριακή των εκλογών θα βρίσκομαι στο εξωτερικό; Οι προξενικές αρχές στο εξωτερικό πρέπει να είναι ανοιχτές αυτήν τη μέρα; Τι είδους βεβαίωση παίρνω;
-
Καμία βεβαίωση.Δεν είναι υποχρεωτική η ψήφος παρά μόνο 'ηθικά' από την άποψη ότι δεν έχεις καμία διοικητική ή άλλη κύρωση αν δεν ψηφίσεις πλέον.
-
Στις βουλευτικές έχω την εντύπωση ότι είναι υποχρεωτική. Εξαιρούνται μόνο οι διαμένοντες στο εξωτερικό και οι άνω των 70 ετών.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μια ερώτηση: πώς μπορώ να πιστοποιήσω ότι την Κυριακή των εκλογών θα βρίσκομαι στο εξωτερικό;Θα περάσεις από το προξενείο και θα πάρεις ένα χαρτάκι.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Στις βουλευτικές έχω την εντύπωση ότι είναι υποχρεωτική. Εξαιρούνται μόνο οι διαμένοντες στο εξωτερικό και οι άνω των 70 ετών.Εσύ μένει μόνιμα εξωτερικό, π.χ. ως φοιτητής; Αν ναι, δεν χρειάζεσαι τίποτα.
-
Προσωπικα ψηφιζω αναλογα με τα κεφια μου και φυσικα δεν συμμετεχω σε απογραφες κτλ, κανεις ποτε δεν τολμησε να μου ζητησει τον λογο,αλλωστε η ψηφος ειναι προνομιο και οχι καταναγκασμος.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το καλό είναι ότι έχει τα λιγότερο γλοιώδη στελέχη.
Εναν (αχ) Κουναλάκη τον έχεις ακουστά;
-
Για αυτό πέρα από το τι κόμμα ψηφίζετε, έχουν σημασία και οι σταυροί.
Τέλος πια σε όλα τα χούφταλα και τα λαμόγια που βγαίνουν πατροπαράδοτα και από συνήθεια βουλευτές και το έχουν κάνει επάγγελμά τους. Αγνοήστε επιδεικτικά τα τζάκια και τα γνωστά ονόματα της πολιτικής. Επιλέξτε νέους και ικανούς ανθρώπους που γνωρίζετε, τους εμπιστεύεστε και δεν έχουν βεβαρυμένο και διεφθαρμένο παρελθόν.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Επιλέξτε νέους και ικανούς ανθρώπους που γνωρίζετε, τους εμπιστεύεστε και δεν έχουν βεβαρυμένο και διεφθαρμένο παρελθόν.
Εδω αρχιζουν τα δυσκολα δυστυχως
Γιατι ολοι ξερουμε τα τζακια και τους παραθυρακηδες,τους αλλους δεν τους ξερουμε και δεν υπαρχει τροπος να τους μαθουμε -
Εγω τελευταια φορα ψιφησα τον Α.Σταθακη....
Φετος οσο κ αν το θελω....
Θα σκισω τα ψιφοδελτια -
Ποιους νέους;
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
Νάσος Αλευράς
Κυριάκος Μητσοτάκης..................
Πολιτικά παιδιά, παραγιοί και παρακόρες του Καραμανλέικου και Παπανδρέικου.
Ζόμπι και ζομπάκια. Χειροκροτητές και παιδιά του σωλήνα κομματικών νεολαιών που ανδρώθηκαν πολιτικά σε ΔΑΠ-ΟΝΝΕΔ, ΠΑΣΠ, ΚΝΕ κλπ δηλώνουν ότι είναι το νέο αίμα της πολιτικής. 'Χρυσά παιδιά' της διαπλοκής.Για προτείνετε κανέναν γιατί εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για προτείνετε κανέναν γιατί εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα.
ΕΝΑΝΤΙΑ
Εκλογές 2007 - Τα ευτράπελα!!!