-
Και αυτο εγινε!
Τεσπα τσεκ γιορ πμ'ς
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αλήθεια έχετε δει ερωτήσεις του Καρατζαφέρη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου οι περισσότεροι βουλευτές βγάζουν τα ακουστικά όταν μιλάει ?(με το χέρι στην τσέπη)
Ποιοί βγάζουν τα ακουστικά???
Οι Εργατικοί της φίλης Αγγλίας που είναι τόσο με τους εργάτες όσο και ο μέσος Έλληνας Βιομήχανος??
Οι Σοσιαλιστές της Γαλλίας που δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν η Μασσαλιώτιδα είναι κατάλληλη ή όχι για τον εκπρόσωπο τους στις προεδρικές εκλογές???
Οι Ευρωβουλευτές του Olivo (ή όπως ονομάζεται η ενωμένη αριστερά στην Ιταλία) που δεν έχουν ακόμα αποφασίσει αν είναι αριστεροί ή Αριστεροί με Ευρωπαϊκό πρόσωπο????
Οι δικοί μας Ευρωβουλευτές με τις απίστευτες κατά καιρούς προτάσεις για επίσημη γλώσσα την Αγγλική???
Οι Προοδευτικοί των Βρυξελλών που είχαν μοιράσει 1,000,000 Ευρώ στον οδοντίατρο της Κρεσόν για έρευνα????
Οι Πολωνοί που δηλώνουν ευθαρσώς ότι η χώρα τους θα ήταν 60+ εκατ. αν δεν υπήρχε η Γερμανική κατοχή????
Οι φίλοι κατά τα άλλα Σκανδιναβοί που από τη μία είναι μέσα από την άλλη όμως είναι έξω (βλέπε Ευρωπαϊκό νόμισμα για Δανία και Σουηδία) κατά το δοκούν και όπως μας βολεύει???
Τώρα αν θεωρούμε ότι ο Καρατζαφέρης είναι σούργελο τότε η Moana Pozzi & Cicciolina τι ήταν?????
Αυτοί
Ό,τι κι ο Καρατζαφέρης απλά λιγότερο επικίνδυνοι
-
Eίδα την πρώτη διαφήμιση...'Ηταν της ΝΔ για την Παιδεία...Καλά που δεν πήραμε κωμωδία να δούμε αφού μας διασκέδασε τζάμπα...Ε ρε τι έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πάλι
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
πες μου τι εχουν να κανουν ολα αυτα που ειπες με το αν βγαζουν ή οχι τα ακουστικα τους οταν μιλαει ο καρατζαφερης.
Ο χωρίς αμαρτίες ας ρίξει την πρώτη λίθο. Δεν μπορείς να είσαι σούργελο και να σε ενοχλούν τα άλλα σούργελα. Δεν είναι δημοκρατικό.
ή
δεν μπορείς ακόμα και αν δεν αποδέχεσαι κάποιον να αρνείσαι να τον ακούσεις διότι αυτό αποτελεί ύβρη στο καθεστώς που σε εξέλεξε και σε αποζημιώνει πλουσιοπάροχα.
Λάβε όποια από τις 2 απαντήσεις σου πάει καλύτερα (την 1η ή την 2η λίγο πιο σοβαρή).
-
πες μου τι εχουν να κανουν ολα αυτα που ειπες με το αν βγαζουν ή οχι τα ακουστικα τους οταν μιλαει ο καρατζαφερης.
Ο χωρίς αμαρτίες ας ρίξει την πρώτη λίθο. Δεν μπορείς να είσαι σούργελο και να σε ενοχλούν τα άλλα σούργελα. Δεν είναι δημοκρατικό.
ή
δεν μπορείς ακόμα και αν δεν αποδέχεσαι κάποιον να αρνείσαι να τον ακούσεις διότι αυτό αποτελεί ύβρη στο καθεστώς που σε εξέλεξε και σε αποζημιώνει πλουσιοπάροχα.
Λάβε όποια από τις 2 απαντήσεις σου πάει καλύτερα (την 1η ή την 2η λίγο πιο σοβαρή).
-
Το να μπορεί ένα 'σούργελο' να καταγγέλει και να ενοχλείται από ό,τι θεωρεί σούργελο είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας.
-
Η λέξη ύβρις (όπως τη θέτεις με το θρησκευτικό της νόημα και όχι το ποινικό) δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου...Υπάρχει μόνο μόρφωση, λογική, επιχειρήματα και αποτελεσματικότητα...
-
-
ή
το πρωτο το αποριπτω επειδη κανεις δεν αποδεχεται οτι ειναι σουργελο.
το δευτερο : προφανως και μπορουν αφου το κανουν. δεν υπαρχει καποιος νομος που το επιβαλλει.
το οτι εγω για παραδειγμα δεν μπορω να ακουω τον Χ καθηγητη στο σχολειο επειδη εχει χουντικες αποψεις, δεν αποτελει ύβρη για την εκπαιδευτικη διαδικασια ή για την εκπαιδευση γενικα
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αυτοί
Δεν ήξερα ότι ο Καρατζαφέρης είναι τόοοσο dangerous. Δηλαδή τι θα κάνει θα βομβαρδίσει το Ιράν όπως έκαναν οι Βρεταννοί Ισπανοί και Ιταλοί με το Ιράκ ή θα δώσει intelligence στους Αμερικάνους για το Ιράν όπως έπραξαν η Γερμανία και Δανία????
Αααα ξέχασα ο Καρατζαφέρης είναι το εκολαπτόμενο αβγουλάκι του φιδιού??? Τι κακό ρε παιδάκι μου με αυτούς τους φασίστες??? Μα πως καταφέρνουν στην φανταστική και τέλεια Δημοκρατία μας και επιβιώνουν αυτά τα υποκείμενα.....
Ενώ οι φίλοι μας οι Αριστεροί του ΚΚΕ που μας πωλούσαν την αγαθή Δημοκρατία της Σοβιετίας ρομαντικά παιδιά αλλά άτυχα.....
Ας ξεκολήσουμε λίγο από τις Γκεμπελικού τύπου τακτικές των 'προοδευτικών της Ευρώπης' αλλά και των εγχώριων γλαστρών των προοδευτικών ιδιωτικών καναλιών μας..... Δεν γουστάρω τον Καρατζαφέρη για πολλά αλλά δεν μπορώ να θεωρήσω κάποιον επικίνδυνο επειδή είναι δεξιός και όχι αριστερός. Η Δημοκρατία ή είναι ισχυρή και έχει χώρο και για τις ακραίες απόψεις ή απλά δεν είναι Δημοκρατία αλλά Βουλευτική Δικτακτορία κλειστού κλαμπ και παίζουν μόνον όσοι προσκαλούνται. Στην 1η περίπτωση δεν με νοιάζει ο Καρατζαφέρης στη 2η απλά δεν έχω κάτι για το οποίο να αξίζει να πολεμίσω για να σταθεί.
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
το δευτερο : προφανως και μπορουν αφου το κανουν. δεν υπαρχει καποιος νομος που το επιβαλλει.
το οτι εγω για παραδειγμα δεν μπορω να ακουω τον Χ καθηγητη στο σχολειο επειδη εχει χουντικες αποψεις, δεν αποτελει ύβρη για την εκπαιδευτικη διαδικασια ή για την εκπαιδευση γενικα
Και πως κρίνεις κάποιον αν δεν τον ακούσεις???? Απλά τον απορίπτεις επειδή έχει την τάδε ή δείνα ταμπέλα. Μήπως έτσι δεν γίνεσαι ίδιος με αυτόν??? Δικαιολογίες του στυλ '... δεν απαντώ για να μην τον νομιμοποιήσω...' απλά είναι δικαιολογίες. Αν έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις πρέπει να το κάνεις γιατί έτσι τον ξεμπροστιάζεις. Διαφορετικά ας μην ενοχλούμαστε για την άνοδο του Φασισμού στην Ευρώπη. Εφόσον οι προοδευτικοί πολιτικοί δεν ασχολούνται θα ασχοληθεί μαζί τους το εκλογικό σώμα.
-
Και πως κρίνεις κάποιον αν δεν τον ακούσεις???? Απλά τον απορίπτεις επειδή έχει την τάδε ή δείνα ταμπέλα. Μήπως έτσι δεν γίνεσαι ίδιος με αυτόν??? Δικαιολογίες του στυλ '... δεν απαντώ για να μην τον νομιμοποιήσω...' απλά είναι δικαιολογίες. Αν έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις πρέπει να το κάνεις γιατί έτσι τον ξεμπροστιάζεις. Διαφορετικά ας μην ενοχλούμαστε για την άνοδο του Φασισμού στην Ευρώπη. Εφόσον οι προοδευτικοί πολιτικοί δεν ασχολούνται θα ασχοληθεί μαζί τους το εκλογικό σώμα.
τον ακους 1-2 φορεσ φτανει, οχι 4 χρονια
-
Αυτοί
Δεν ήξερα ότι ο Καρατζαφέρης είναι τόοοσο dangerous.
Δεν πειράζει κι άλλοι δεν το ξέρουν...Δεν είμαι εδώ για να κάνω μάθημα σε κανένα, ό,τι σε φωτίσει ο Θεός...
Δηλαδή τι θα κάνει θα βομβαρδίσει το Ιράν όπως έκαναν οι Βρεταννοί Ισπανοί και Ιταλοί με το Ιράκ ή θα δώσει intelligence στους Αμερικάνους για το Ιράν όπως έπραξαν η Γερμανία και Δανία????
Αυτά μάλλον είναι τα μοναδικά στοιχεία επικινδυνότητας που μπορείς να φανταστείς, ε?
Αααα ξέχασα ο Καρατζαφέρης είναι το εκολαπτόμενο αβγουλάκι του φιδιού??? Τι κακό ρε παιδάκι μου με αυτούς τους φασίστες??? Μα πως καταφέρνουν στην φανταστική και τέλεια Δημοκρατία μας και επιβιώνουν αυτά τα υποκείμενα.....
Γιατί να μην επιβιώσουν? Ποιός μίλησε για φανταστική και τέλεια Δημοκρατία?
Ενώ οι φίλοι μας οι Αριστεροί του ΚΚΕ που μας πωλούσαν την αγαθή Δημοκρατία της Σοβιετίας ρομαντικά παιδιά αλλά άτυχα.....
Ποιός μίλησε για ΚΚΕ? Το ξέρεις το ανέκδοτο με τον Κωστάκη που είχε διαβάσει μόνο για το σκουλήκι και για όποιο ζώο και αν τον ρώταγε η δασκάλα αυτός για το σκουλήκι της έλεγε...
Ας ξεκολήσουμε λίγο από τις Γκεμπελικού τύπου τακτικές των 'προοδευτικών της Ευρώπης' αλλά και των εγχώριων γλαστρών των προοδευτικών ιδιωτικών καναλιών μας..... Δεν γουστάρω τον Καρατζαφέρη για πολλά αλλά δεν μπορώ να θεωρήσω κάποιον επικίνδυνο επειδή είναι δεξιός και όχι αριστερός. Η Δημοκρατία ή είναι ισχυρή και έχει χώρο και για τις ακραίες απόψεις ή απλά δεν είναι Δημοκρατία αλλά Βουλευτική Δικτακτορία κλειστού κλαμπ και παίζουν μόνον όσοι προσκαλούνται. Στην 1η περίπτωση δεν με νοιάζει ο Καρατζαφέρης στη 2η απλά δεν έχω κάτι για το οποίο να αξίζει να πολεμίσω για να σταθεί.
Ποιός είπε ότι ο Καρατζαφέρης είναι επικίνδυνος γιατί είναι δεξιός και όχι αριστερός? ...Το ανεκδοτάκι ταιριάζει γάντι και εδώ...Η συζήτηση ήταν για τον Καρατζαφέρη, τώρα τι δουλειά έχουν οι 'προοδευτικοί' και το ΚΚΕ μόνο εσύ ξέρεις
-
Ααα ok το πρόβλημα μπορεί να είναι
α. ότι θα κόψει από τον Κωστάκη ψήφους!!!
β. ότι θα εμφανιστεί και στην Ελληνική Βουλή!!!!
γ. θα πάρει με τις κλωτσιές τους gay του Κοινοβουλίου!!!
δ. Θα τον πληρώνουμε από το υστέρημα του Ελληνικού λαού!!! (άμεσοι φόροι) όχι όπως τώρα που τον πληρώνουμε μέσω του Φ.Π.Α. (που βεβαιώς βεβαίως πλήτει την άρχουσα τάξη)
Κοινώς γιατί είναι επικίνδυνος ο Καρατζαφέρης ή περισσότερο επικίνδυνος από τους άλλους δήθεν προοδευτικούς ακραίους???
Απλά έδωσα την συνήθη απάντηση καθώς αυτή είναι και η συνήθης δικαιολογία....
ΥΣ. Τι δουλειά να έχουν οι προοδευτικοί και το ΚΚΕ ....... Δηλαδή τα ακουστικά τα βγάζουν οι οπαδοί του Λεπέν ?????
-
Γμτ τι σας πειραζουν οι gay?
Δλδ να αποκλισουμε τους gay και απο το φορουμ, να πεταξουμε εξω τον πασχο το κιντ τον technik κλπ!
-
Αυτοί
Δεν ήξερα ότι ο Καρατζαφέρης είναι τόοοσο dangerous. Δηλαδή τι θα κάνει θα βομβαρδίσει το Ιράν όπως έκαναν οι Βρεταννοί Ισπανοί και Ιταλοί με το Ιράκ ή θα δώσει intelligence στους Αμερικάνους για το Ιράν όπως έπραξαν η Γερμανία και Δανία????
Βάλε συν ένα στα ανωτέρω.
Το να βγάζουν μέσα στο Κοινοβούλιο της Ευρώπης τα ακουστικά τους κάποιοι εκλεγμένοι για να μην ΑΚΟΥΣΟΥΝ τι έχει να πει ένας άλλος εκλεγμένος, είναι αντιδημοκρατικό και προσβλητικό, δείγμα δε έλλειψης πολιτικού ήθους.
Σιγά τους σοβαρούς κιόλας. Δεξιοί, σοσιαλιστές, πράσινοι, κομμουνιστές, τον κακό τους τον καιρό. Βουρ στον ευρωπαϊκό πατσά, με τις φοροαπαλλαγές, τα πληρωμένα ακριβά δείπνα, την υψηλότατη αποζημίωση και την...ιδεολογία.
Στο κάτω-κάτω τί λέει ο Καρατζαφέρης που τους ενοχλεί τόσο πολύ; Ο άνδρας είναι, τουλάχιστον, έξυπνος. Δεν θα πει για φούρνους, δεν θα πει για στρατόπεδα συγκέντρωσης, δεν θα πει για Φοίνικες και βασιλείς.
Μιλάει για υπαρκτά προβλήματα του κόσμου - έτσι άλλωστε χτυπάει τριαράκια στην Ελλάδα. Δεν έχει σημασία το αν μπορεί ή θέλει να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα, τα θίγει στο ευρωκοινοβούλιο για να κερδίζει ψήφους, αντί να κάνει ταξίδια αναψυχής με τα λεφτά των Ευρωπαίων φορολογούμενων. Μήπως ξέρουμε τι λένε οι υπόλοιποι απεσταλμένοι μας, οι σοβαροί και δημοκράτες ντε, και πόσοι τους ακούνε με προσοχή; -
Πες τα rantanplanako μου!!!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Γμτ τι σας πειραζουν οι gay?Δλδ να αποκλισουμε τους gay και απο το φορουμ, να πεταξουμε εξω τον πασχο το κιντ τον technik κλπ!
Μα τι λες.... Τι μας φταίνε οι gay??? Μα αυτοί είναι υπεύθυνοι για όλα! (λοιμούς σεισμούς καταποντισμούς και άλλα) να τους κάψει ο Θεός
Μπου μπού ουστ ξουτ
(Τώρα βέβαια αρκεί να μην θέλουν να διαχειριστούν το δικό μου οπίσθιο. Με τα δικά τους οπίσθια και εμπρόσθια ας κάνουν ότι θέλουν....).
-
Ναι ειναι ενα σοφο ρητο που λεει με ξενο κωλο γινομαι και εγω πουστης!
-
Γιατί βρε Χρήστο;
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Γιατί βρε Χρήστο;Τι έκανα πάλι????
-
ελπίζω η νέα κυβέρνηση να μην ανεβάσει τον Φ.Π.Α.. έλεος με τους έμμεσους φόρους. μειώνει την φορολογία των μεγαλοεπιχειρήσεων κ προσπαθεία από τους πάντες να εισπράξει. σημειοτέον πως οι μεγαλοεπιχειρήσεις έχουν την ικανότητα να παρακάμπτουν τον Φ.Π.Α.. επομένως φορολογείται μόνο ο ασθενής οικονομικά. έλεος για αυτούς.
-
Γιατί βρε Χρήστο;
Τι έκανα πάλι????
Δηλαδή επειδή τρέφω αισθήματα για τον ratanplan θα πάω στο πυρ το εξώτερον;
Εκλογές 2007 - Τα ευτράπελα!!!