-
Μα τα σούταρε ο Παναθηναϊκός ακριβώς επειδή τα έβρισκε αμαρκάριστα πανεύκολα!
Η ένσταση μου είναι στο ότι ο ένας χαρακτηρίζεται 'κωλόφαρδος', ενώ ο άλλος 'όλα τα λεφτά'. Φυσικά και ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Γκριρ, ουδεμία αντίρρηση. Γιατί όμως 'κωλόφαρδος' όλος ο Παναθηναϊκός; Αμαρτία είναι να πεις 'εύστοχος'; Μόνοι τους τα σουτάρανε, και λογικά τα περισσότερα μπήκαν. Τα τραβηγμένα σουτ του Διαμαντίδη στα τέλη των επιθέσεων πήγαν σίδερο, γι' αυτό και είχε 1/6.
-
A ρε Σπανουλη ντερμπι το εκανες...βαζει τα τριποντα για πλακα αλλα στις βολες εσπασε τα στεφανια και ξαναεβαλε τον γαυρο στο παιχνιδι.
Τελικα αποδειχτηκε μεγαλη απωλεια ο Τσαρτσαρης που σημερα ηταν ολα τα λεφτα.
Ο Ολυμπιακος δεν εχει ομαδα. Ο Γκριρ μονος του επαιζε. Οταν εβγαινε να ξεκουραστει η διαφορα εκτοξευοταν.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μα τα σούταρε ο Παναθηναϊκός ακριβώς επειδή τα έβρισκε αμαρκάριστα πανεύκολα!Η ένσταση μου είναι στο ότι ο ένας χαρακτηρίζεται 'κωλόφαρδος', ενώ ο άλλος 'όλα τα λεφτά'. Φυσικά και ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Γκριρ, ουδεμία αντίρρηση. Γιατί όμως 'κωλόφαρδος' όλος ο Παναθηναϊκός; Αμαρτία είναι να πεις 'εύστοχος'; Μόνοι τους τα σουτάρανε, και λογικά τα περισσότερα μπήκαν. Τα τραβηγμένα σουτ του Διαμαντίδη στα τέλη των επιθέσεων πήγαν σίδερο, γι' αυτό και είχε 1/6.
Δεν ηταν τραβηγμενα σουτ του Σπανουλη στο τελος και του Τσαρτσαρη απο γωνια? Πλακα μας κανεις? Επισης ο Γκριρ στο πρωτο ημιχρονο ηταν τελειως αστοχος σε ξεμαρκαριστα σουτ
Α δεν μας ειπατε. Ποιος ειναι καλυτερος? Ο Γκριρ ή ο Παπαρουνας Κλεφτριτσιους?Καντε υπομονη να παρει διαβατηριο ο Τζακσον και να μπει ο Γουντς στην ομαδα ,αλλα δεν εχετε καταλαβει το κυριοτερο. Ο Σοφο ερχεται και βαλτε πανουλες απο τωρα ,γιατι θα γελασει και ο καθε πικραμενος
-
Οκ στο θεμα του τριποντου ας μην πουμε ολο τον παναθηναϊκο κωλοφαρδο αλλα ουτε και ευστοχο απλα. Για μενα ειναι ψυλλοι στα αχυρα τα στατιστικα για ΣΗΜΕΡΑ καθως σε καιρια σημεια του αγωνα οι διαιτητες πηραν απ το χερι τον βαζελο.
Υγ:Ο Βασιλοπουλος στο τελευταιο λεπτο και στο -4 εχασε λει απ ενω ηταν κατι παραπανω απο ευκολο.Τι σκατα νομιζε,οτι δε μετραει; Τεσπα,ακομα δεν εχω χωνεψει την διαιτησια παντως της 4ης (αλλα και της τριτης περιοδου).
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
A ρε Σπανουλη ντερμπι το εκανες...βαζει τα τριποντα για πλακα αλλα στις βολες εσπασε τα στεφανια και ξαναεβαλε τον γαυρο στο παιχνιδι.Τελικα αποδειχτηκε μεγαλη απωλεια ο Τσαρτσαρης που σημερα ηταν ολα τα λεφτα.
Ο Ολυμπιακος δεν εχει ομαδα. Ο Γκριρ μονος του επαιζε. Οταν εβγαινε να ξεκουραστει η διαφορα εκτοξευοταν.
Nαι δεν εχει ομαδα για αυτο νικησε και την Ρεαλ ,ενω ο Παο που εχει, ξεφτιλιστικε απο την Παρτιζανουλα που εχει μικροτερο μπατζετ και απο το Αεκακι
Ρε παρτε το χαμπαρι. Αν δεν εχετε και την διαιτησια στην Ευρωπη δεν κανετε τιποτα. Ο Μπατιστ αν ηταν σωστη η διαιτησια θα εχει 5 φαουλ απο τα πρωτα λεπτα. Σε καθε επιθεση κανει κινητο σκριν. Αυτα δεν τα βλεπετε?
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ο Ολυμπιακος δεν εχει ομαδα. Ο Γκριρ μονος του επαιζε. Οταν εβγαινε να ξεκουραστει η διαφορα εκτοξευοταν.Yeah sure,take this : Ο Παο δεν εχει ομαδα,οταν εβγαινε ο Μπατιστ η ομαδα εκανε παρτυ..
Και τα δυο δε στεκουν ρε...
-
Του Τσαρτσαρή ήταν αμαρκάριστο μετά από ασιστ του Σπανούλη, ενω του ίδιου του Σπανούλη ήταν μεν σε άμυνα, αλλά ούτε από το 8 μέτρα ήταν, ούτε η άμυνα ήταν ασφυκτική πάνω του.
Εν τέλει μια ρημάδα φορά να δω τον redarmy να παραδεχτεί κάτι, και τι στον κόσμο. Για να είσαι καλός νικητής πρέπει να είσαι και καλός ηττημένος, και σέβομαι απεριόριστα τον καθένα που έχει ΚΑΙ τις δύο αυτές ιδιότητες.
-
όλα τα λεφτά πάντως όταν θεωρούσαν ότι έληξε οι βαζελοφαν και τραγούδαγαν το γνωστό ποιηματάκι και όταν έγινε το 78-78 χλώμιασαν όλοι...
πάντως βαζελοφαν όσο κ να πανηγυρίζετε ιδρώσατε να μας κερδίσετε...βεντούζες-αγγούρια κ λοιπά εργαλεία δουλειάς είναι λίγο άκυρα με νίκη στο καλάθι στο τελευταίο δεύτερο.
στο +13 κάτι γίνονταν αλλά τώρα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εσυ πας γυρευοντας ν ακουσεις την ατακα μου ΚΑΙ σ αυτο το θεμα.. Εμεις γαργαρα και μας ετσουξε,λεμε τωρα,αφου δεν δεχεσαι αντιλογο,εσυ θα μας απαντησεις στο παραπανω ποστ μου;Σας εσφαξε τελικα η διαιτησια η τσου;Δεν μπορω να σου απαντησω διοτι οταν εσυ και ο ρεντ ξεκινατε πριν τον αγωνα με την φιλοσοφια οτι η διαιτησια θα σας σφαξει,τοτε δεν υπαρχει αντιλογος
Ειδικα ο ρεντ μια ζωη παντα του φταει η διαιτησια,οποτε...
Το μπασκετ δεν ειναι ποδοσφαιρο να κρινεται σε ενα λαθος πεναλτι πχ
Ουτε ειναι δυνατον το καρπουζι να μοιραζεται ακριβως στη μεση,καποια ομαδα μπορει να παρει 1-2-3 σφυριγματα παραπανω
Το θεμα ειναι τι αποκομισες απο τον τελικο
Εγω ειδα δυο σχεδον ισαξιες ομαδες μεν αλλα δικαιο το αποτελεσμα δε
Οπως προειπα ας μην μας αφηνατε 20 τριποντα εντελως ελευθερα,εκτος αν φταινε οι διαιτητες για αυτο,διοτι σε αυτα τα τριποντα κριθηκε το παιχνιδ -
Κάνεις λάθος!
Δεν έχεις παίξει ποτέ μπάσκετ και φαίνεται.
Όταν οι διαιτητές σφυράνε με αυτό τον τρόπο σε εκνευρίζουν απίστευτα και αυτό βγαίνει στο παιχνίδι σου.
Ναι ο ΠΑΟ είναι ομαδάρα στο μπάσκετ, με τεράστιο βάθος επιλογές και και και... αλλά όταν παίρνει και τα σφυρίγματα δεν παίζεται. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μα τα σούταρε ο Παναθηναϊκός ακριβώς επειδή τα έβρισκε αμαρκάριστα πανεύκολα!Η ένσταση μου είναι στο ότι ο ένας χαρακτηρίζεται 'κωλόφαρδος', ενώ ο άλλος 'όλα τα λεφτά'. Φυσικά και ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Γκριρ, ουδεμία αντίρρηση. Γιατί όμως 'κωλόφαρδος' όλος ο Παναθηναϊκός; Αμαρτία είναι να πεις 'εύστοχος'; Μόνοι τους τα σουτάρανε, και λογικά τα περισσότερα μπήκαν. Τα τραβηγμένα σουτ του Διαμαντίδη στα τέλη των επιθέσεων πήγαν σίδερο, γι' αυτό και είχε 1/6.
Εντάξει ρε συ, το πήρες και εσύ τοις μετρητοίς...
Το 'όλα τα λεφτά' δεν το είπα για την 'ικανότητά' του, σε αντιπαράθεση με την 'κωλοφαρδία' των άλλων, αλλά για την παληκαριά και τον τσαμπουκά με τον οποίο έπαιξε.Όσο για τη διαιτησία... σφάξιμο με το μπαμπάκι ήταν και όποιος έχει αντίρρηση, τον προκαλώ να δούμε μαζί το βίντεο του αγώνα.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Οπως προειπα ας μην μας αφηνατε 20 τριποντα εντελως ελευθερα,εκτος αν φταινε οι διαιτητες για αυτο,διοτι σε αυτα τα τριποντα κριθηκε το παιχνιδ
Συμφωνοι αλλα αυτο το μεγαλο μην το πολυλες και προς τα εξω..
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Κάνεις λάθος!
Δεν έχεις παίξει ποτέ μπάσκετ και φαίνεται.
Όταν οι διαιτητές σφυράνε με αυτό τον τρόπο σε εκνευρίζουν απίστευτα και αυτό βγαίνει στο παιχνίδι σου.
Ναι ο ΠΑΟ είναι ομαδάρα στο μπάσκετ, με τεράστιο βάθος επιλογές και και και... αλλά όταν παίρνει και τα σφυρίγματα δεν παίζεται.Για πες μου λοιπον σε ποια σφυριγματα σας εσφαξε η διαιτησια?
Διοτι μια ζωη μας ειτε χανετε με 1 ειτε με 21 παντα σας φταιει η διαιτησια
Φτανει πια αυτη η καραμελα
18 ποντους χασατε στο σεφ και παλι για διαιτησια λεγατε -
Το παιχνίδι φαινόταν ότι το είχε ο ΠΑΟ απο την αρχή αλλά αυτός ο Γκρίρ δεν μας άφηνε να αγιάσουμε. Σουπερμαντολίνι πήρε στο ημίχονο ??!!??
Απο κεί και πέρα το παιχνίδι κρίθηκε κατα μεγάλο ποσοστό στην αδυναμία του ΟΣΦΠ να παίξει άμυνα στα τρίποντα του ΠΑΟ. Όντως φάνηκε πόσο έλειπε ο Τσαρτσαρής απο την ομάδα αλλά τα προβλήματα συγκέντρωσης παραμένουν. Έχουμε κάτι νεκρά διαστήματα που μου κάνουν τα νεύρα τσατάλια.
Τα περί διαιτητών τα προσπερνώ όπως ακριβώς προσπερνούν και οι Ολυμπιακοί τις παπαριές που λένε στο ποδόσφαιρο οι Παναθηναικοί για το ίδιο θέμα.
Πιθανόν η καλύτερη εμφάνιση του Γαύρου τα τελευταία χρόνια (αν και πιστεύω ότι οφείλεται κατα βάση στον Γκρίρ και όχι στο σύνολο).
Άντε και του χρόνου !!
ΥΓ1. Προς Κο. Ρέντ ...... είσαι γραφικός ......... και αρχίζεις (??) και γίνεσαι και κουραστικός.
ΥΓ2. Τελικά ούτε αυτό το παραμύθι είχει δράκο !!
ΥΓ3. Τέλεψε όλα τα κοπάδια αμνοεριφίων στην κεντρική Ευρώπη ο Σόφο (the Big Mac) και επέστρεψε ???Τα ξαναλέμε στα play off. Σϊγουρα θα είναι ενδιαφέρουσα σειρά αγώνων. Ξεκολλήστε απο τη διαιτησία και κοιτάξτε το παιχνίδι, ίσως να το απολαύσετε περισσότερο !!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οπως προειπα ας μην μας αφηνατε 20 τριποντα εντελως ελευθερα,εκτος αν φταινε οι διαιτητες για αυτο,διοτι σε αυτα τα τριποντα κριθηκε το παιχνιδ
Συμφωνοι αλλα αυτο το μεγαλο μην το πολυλες και προς τα εξω..
Για το ι που λειπει λες?
-
Οχι ρε για την ουσια.Η διαφορα των 9-10 ποντων επεφτε στους 2 και ξαναπηγαινε στους 9 με καταιγιστικο ρυθμο..και ξανα..και ξανα..δε φταινε τα τριποντα.Γνωμη μου ειναι οτι φταινε ορισμενες αποφασεις και ΜΗ αποφασεις σε συγκεκριμενα σημεια.Ακομα κι ετσι ειδες οτι σχεδον καταφερα (παρα μια βολη) να το παω στην παραταση.Επομενως ειναι λαθος να μιλαμε περι τριποντων που εκριναν το παιχνιδι κλπ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι ρε για την ουσια.Η διαφορα των 9-10 ποντων επεφτε στους 2 και ξαναπηγαινε στους 9 με καταιγιστικο ρυθμο..και ξανα..και ξανα..δε φταινε τα τριποντα.Γνωμη μου ειναι οτι φταινε ορισμενες αποφασεις και ΜΗ αποφασεις σε συγκεκριμενα σημεια.Ακομα κι ετσι ειδες οτι σχεδον καταφερα (παρα μια βολη) να το παω στην παραταση.Επομενως ειναι λαθος να μιλαμε περι τριποντων που εκριναν το παιχνιδι κλπ.Ναι βρε αλλα τα τριποντα μας εδειναν την διαφορα των 9-10 ποντων καθε φορα
-
Πάλι τον ήπιαμε;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάλι τον ήπιαμε;Ναι αλλα δες και τα θετικα
Ο σημερινος τελικος ειναι οιωνος για μια τρομερη πενταδα παιχνιδιων στα πλευ οφφ -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάλι τον ήπιαμε;**'πάλι' **is the word Σπύρο μου
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)