-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Για να δουμε σημερα,διοτι βλεπω αγριεμενα τα γαυρακια.....O,τι και να γινει σημερα (που πιστευω θα κερδισει ο θρυλος δυσκολα μεν..), το πρωταθλημα ειναι σαφεστατα πιο κοντα στον Πειραια, ειδικα με την επιστροφη του κτηνους..
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αν ο Αρβιντας ειχε παει ΝΒΑ πιτσιρικας και υγιης δε θα υπηρχε κανενας Σακιλ για να συζηταμε τωρα...Αλλη κλαση....ΥΓ. TRAV μισες δουλειες κανεις...! Κριστι Τερλινγκτον (οι φημες ελεγαν οτι την κανονιζε ο Αξλ )
Ποια Τέρλινγκτον, αρχηγέ μου; Η Elle McPherson - η μόνη McPherson που ήτανε καλύτερη κι από διπλά ψαλίδια - ήτανε.
Και οι φήμες ότι την κανόνιζε ο Axl μάλλον αληθινές ήταν, εκτός κι αν δεν το έκανε με τη γυναίκα του (είχαν όντως παντρευτεί, τότε). -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
** η μόνη McPherson που ήτανε καλύτερη κι από διπλά ψαλίδια** - ήτανε.
Και οι φήμες ότι την κανόνιζε ο Axl μάλλον αληθινές ήταν, εκτός κι αν δεν το έκανε με τη γυναίκα του (είχαν όντως παντρευτεί, τότε).θεϊκό!!
-
για να τελειωνουμε και με το off topic ηταν η Stephanie Seymour
-
Kαι για να επανερθουμε ......
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΘΡΥΛΑΡΑ ! ! ! !
-
παντως, μεγαλη ξεφτιλα τελικος με τοσο λιγο κοσμο...
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Προς Αρειανούς: Αν η τύχη του Πάοκ στο τέλος της σεζόν -όσον αφορά την παραμονή του στην Α1- βρίσκεται στα χέρια σας, τι θα κάνετε; Θα τον ρίξετε ή θα τον λυπηθείτε; Σκούρα τα πράγματα. Κρίμα για τέτοια ομάδα.Θα ήθελα να τον ρίξουμε....
Ειδικά στο μπάσκετ θέλω το χειρότερο για αυτήν την ομάδα....
Ο λόγος;; Ακόμα θυμάμαι τον Μπουντούρη στο ΣΕΦ να ρωτάει τον Ιβκοβιτς τι να κάνει με τις ελεύθερες βολές στο τέλος του αγώνα.... Και τις έχασε το $%^&πανο... Και έτσι την επόμενη χρονιά ο παοκ με τον ολυμπιακό παίξαν στην αντίστοιχη ευρωλίγκα ενώ ο ΑΡΗΣ στο κυπελούχων...
Αυτά εν έτη 1992 -
cavalline μας περιμενε μπαμπεσικα ο midnek στη γωνια....
Η Stephanie Seymour ηταν τελικα....
Και στ' αληθεια την κανονιζε ο Αxl, αφου την ειχε γκομενα
http://en.wikipedia.org/wiki/November_RainΑ! Για μπασκετ λεμε στο τοπικ;
Προς στιγμην μπερδευτηκα με τις... μακαριτισσες τις 'καλλονες'
Ναι, εεεεεεεεεεεεεεεεεε, ξερω 'γω, νομιζω οτι θα το παρουμε -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Λαζαρος Παπαδοπουλος μαζι με κοσμο τραγουδουν ''π@@στη Βασιλακοπουλεεεεεεεεεε''
http://www.youtube.com/watch?v=UnPOeAdy ... ooblog.gr/' target='_blankΠου εισαι greo να τον θαυμασεις
Καθυστερημενες καλησπερες και σε σενα.
Αυτο το παιδι ειναι μεσα στην καρδιά μου (και αλλο ενα επισης) και παντα κανει κατι να με δικαιωνει
Ετσι γιατι μερικοι φιλοι μου, μετεφεραν τα κλικαδορικα του μεθυστακα μουσατου το καλοκαιρι...
Οι ιδιοι φιλοι μου καλα θα κανουν να κρατανε μικρο καλαθι, αν και φετος παιζουν σε win-win situation -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οι ιδιοι φιλοι μου καλα θα κανουν να κρατανε μικρο καλαθι, αν και φετος παιζουν σε win-win situation
Για κοιτα μας στα ματια, λοιπον κι εξηγησου
-
μαλακία το άδειο γήπεδο με το έτσι θέλω...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οι ιδιοι φιλοι μου καλα θα κανουν να κρατανε μικρο καλαθι, αν και φετος παιζουν σε win-win situation
Για κοιτα μας στα ματια, λοιπον κι εξηγησου
Τι να ξηγηθω ρε Ισαακ;
Ετσι και παρετε πρωταθλημα το τροπαρι εχει 'Ειμαστε ομαδαρα, εχουμε ψυχη και βαρια @ρχιδια' και 'Ο Γιαννακης ειναι θεος, ηλιος καλοκαιρινος, αν τον ειχαμε νωριτερα θα ριχναμε 30 ποντους στους Σπερς'
Αν δεν το παρετε θα φταιει ο κακος εβραιος, ο αλλοπροσαλος σχεδιασμος, που δεν διαχειριζοταν καλα το υλικο του, που εψηνε λουκανικα μπροστα στο Σοφοκλη κλπ -
Και θα εχουμε απολυτο δικιο
-
[red army mode on] Αλητες κορακια τσατσοι των αγγελοπουλεων 9 βολες ο ολυμπιακος και 2 ο παναθηναικος [red army mode off]
Λοιπον παιχνιδι οχι καλο (εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει)
Εχουμε καλο ποσοστο στα τριποντα να δουμε και στο β αν θα συνεχιστει
Εως τωρα ο ζελικο νικαει τον γιαννακη αλλα ειναι πολυ νωρις
Με βαση την εως τωρα εικονα δινω ενα 55-45% στον παναθηναικο
Μακαρι να δουμε καλυτερο β ημιχρονο -
Δηλαδή εσύ βλέπεις να ευνοείται ο Ολυμπιακός από τους διαιτητές σήμερα??
Οι διαιτητές και τα τρίποντα σε κρατάνε στο παιχνίδι μέχρι στιγμής.
Έχουν δώσει τουλάχιστον 3 ανάποδα σφυρίγματα, με φάουλ που έπρεπε να είναι αμυντικά. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Δηλαδή εσύ βλέπεις να ευνοείται ο Ολυμπιακός από τους διαιτητές σήμερα??
Οι διαιτητές και τα τρίποντα σε κρατάνε στο παιχνίδι μέχρι στιγμής.
Έχουν δώσει τουλάχιστον 3 ανάποδα σφυρίγματα, με φάουλ που έπρεπε να είναι αμυντικά.εσυ αυτο καταλαβες?
Εξηγησε του ρε ρεντ -
Ο Ολυμπιακός-Μονοεσύ παίζει μπάσκετ και ο Παναθηναϊκός-Αραπημουεσύ ρολόι.
-
Παρατηρήσεις ως τώρα εν τάχει:
Ξεκόλωμα οι βάζελοι, ολα τα λεφτά ο Γκριρ...
Απορία: από πότε το κινητό σκριν έχει πάψει να σφυρίζεται επιθετικό φάουλ? Ένα σκριν που να είναι τελείως σταθερός δεν έχει κάνει ο Μπατίστ...Edit: Άντε επιτέλους, έδωσαν και ένα...
-
α ρε τσαρτσαρη πόσο μας έλειψες...
-
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)