-
Σοβαρα μιλωντας, ειναι πραγματικα κριμα να χαραμιστουν τετοια προσοντα, αλλα δεν βλεπω να μπορει να αλλαξει καπως η κατασταση.
Το κορυφαιο το ειχε κανει οταν επαιζε στην Ιταλια. Μετα απο νικη της ομαδας του, βγηκε ολη η ομαδα εξω για φαγητο. Αφου γυρισε σπιτι (μετα το φαγητο ετσι; ) τον επιασε μια λιγουρα και εβαλε να τηγανισει πατατες. Τον πηρε ομως ο υπνος. Ξυπνησε οταν ολο το σπιτι ηταν στις φλογες ΟΧΙ απο τους καπνους, αλλα απο την ΠΕΙΝΑ.
Ψυχολογο θελει το παληκαρι, οχι διαιτολογο και γυμναστη.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
1)Ψυχακιας ειμαι ,αλλα ασχετος δεν ειμαι. Αλλο τα αδερφιστικα φαουλ που σφυριζουν στον Σοφο και αλλο τα τακλιν φιλε μου.
2)Συνολικα στην ιστορια Ολυμπιακου και Παο ,ο Παο εχει παραπανω 15 νικες και αν δεν ηταν οι διαιτητες ο Ολυμπιακος θα ειχε παραπανω.
3)Ειδικα τα τελευταια 10 χρονια ο Παο και οι κοντοι εχουν καταστρεψει το μπασκετ και αδικουν Ελληνικες και Ευρωπαικες ομαδες. Αναγκαζει την fiba να ζηταει συγγνωμη κ.τ.λ
4)2 ματς παιξατε με 50-50 διαιτησια στο nba και φαγατε 40αρες.
5)Απ'οτι ειπε και χθες ενας δημοσιογραφος στο magic ο Σοφο εχει χασει και αλλα κιλα και θα ερθει ετοιμος να σας λιωσει και παλι
- Ειναι θεμα ερμηνειας πως βλεπεις τα φαουλ...εσυ μιλας για 'τακλιν' απο την μια και ανυπαρκτα και αδερφιστικα φαουλ απο την αλλη. Ευτυχως δεν εισαι διαιτητης, ασε λοιπον τους πραγματικους διαιτητες να κανουν την δουλεια τους, και εσυ βλεπε οτι θες
2)Ο Αλβερτης απο μονος του εχει περισσοτερους τιτλους στην ολη ιστορια του Ολυμπιακου
Παραθετω τους τιτλους μας, και αν θες κανε αντιπαραθεση τους δικους σας:
Πρωταθλήματα (28){28}
1946, 1947, 1950, 1951, 1954, 1961, 1962, 1967, 1969, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1977, 1980, 1981, 1982, 1984, 1998, 1999, 2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007
Κύπελλα (10)
1979, 1982, 1983, 1986, 1993, 1996, 2003, 2005, 2006, 2007Euroleague (4)
1996, 2000, 2002, 2007Διηπειρωτικό (1)
1996-
Oi κοντοι μαλλον κατεστρεψαν τον Ολυμπιακο και οχι το Ελληνικο basket, δες τιτλους που εχει κερδισει ο Παναθηναικος και η Εθνικη Ελλαδος σε ολες τις κατηγοριες και μετα στηριξε τον ισχυρισμο σου..........
-
Παιξαμε 2 match με ομαδες που δεν προκειται να παιξετε ποτε εσεις, οσο για τις 40ρες που φαγαμε μικρη σημασια εχει, παιξαμε με κανονες NBA και οχι Ευρωπης.
-
Το μονο που λειωνει ο Σοφο ειναι η τροφη απο κεμπαπ και σουβλακια.........
- Ειναι θεμα ερμηνειας πως βλεπεις τα φαουλ...εσυ μιλας για 'τακλιν' απο την μια και ανυπαρκτα και αδερφιστικα φαουλ απο την αλλη. Ευτυχως δεν εισαι διαιτητης, ασε λοιπον τους πραγματικους διαιτητες να κανουν την δουλεια τους, και εσυ βλεπε οτι θες
-
- Δεν ειναι θεμα ερμηνειας τα φαουλ. Οι κανονες ειναι ιδιοι για ολους. Π.χ οταν ενας παικτης παει με προθεση για να σταματησει τον παικτη και οχι την μπαλα τοτε σφυριζεται αντιαθλητικο. Του Ντικουδη ηταν ακομα χειροτερο. Επρεπε και να αποβληθει ,γιατι δεν πηγε μονο να σταματησει τον παικτη ,αλλα και να τον τραυματισει.
2)Αν βγαλεις τα στημενα που εχετε παρει ο Αλβερτης θα ειχε 2 κουπες τωρα
3)Οι κοντοι εχουν καταστρεψει το μπασκετ. Ολες οι ομαδες διαμαρτυρονταν και διαμαρτυρονται. Μπαρτσα,Ολυμπιακος,Μακαμπι,Κιντερ κ.τ.λ
4)Ο Ολυμπιακος πριν μερικα χρονια επαιξε με τους Σικαγο Μπουλς που κανουν για 10 Σπερς σαν αξια και εχασε μετα απο μαχη με 20 ποντους
5)Ο Σοφο θα επανελθει δριμυτερος και ολοι οι Παναθηναικοι ας βαλουν πανες και βαζελινη
Υ.Γ Ξερω πολυ μπασκετ. Αλλωστε επαιζα και πριν μερικα χρονια στην Δαφνη(ενταξει οχι στην ανδρικη ομαδα)
-
Υ.Γ Ξερω πολυ μπασκετ. Αλλωστε επαιζα και πριν μερικα χρονια στην Δαφνη(ενταξει οχι στην ανδρικη ομαδα)
Από μικρός φαινόσουν τζαναμπέτης (2ος από δεξιά δεν είπαμε ότι είσαι; )
-
Α το μλκα τι έγραψε..........
-
-
Ρε παιδια αυτος ο Πεκοβιτς της Παρτιζαν τι λεει? Διαβασα οτι εκανε γιο-γιο ολους τους ψηλους του Παο. Δεν παιρνει και αυτον λεω ο Αγγελοπουλος ωστε μαζι με τον Σοφο να νικαμε ακομα και ομαδες του nba?Πρωτοτύπησε λίγο ρε! Ότι κάναμε εμείς με τον Χούπμαν, θα τα κάνεις εσύ 15 χρόνια μετά;;
edit@ Πέρα από την πλάκα εγώ στ' αλήθεια έχω σκάσει με το κατάντημα του Σοφοκλή γμτ οι εμφανίσεις του στο παγκόσμιο έδειξαν ότι μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο (βοηθούντος και του σωματότυπου βέβαια) ας ελπίσουμε να σοβαρευτεί επιτέλους.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Εννοουσα οτι επαιζα μεχρι τους παμπαιδες ρε εγκαθετε
-
Λοιπον kouk βαλε μια ταξη τωρα σε αυτο το νηπιαγωγειο. Απομονωνουν λεξεις και βγαζουν συμπερασματα δικα τους. ΑΙΣΧΟΣ.
Αν συνεχιστει αλλο αυτη η κατασταση θα ερθω στα γραφεια των 4τροχων και θα κανω καθιστικη διαμαρτυρια
-
Μη μου πειραζετε τον Ρενταρμυ ρεεε.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
:ysterical:Μη μου πειραζετε τον Ρενταρμυ ρεεε.
Κατι ακουσα για επιστρατευση.
Στο κρεβατακι σου εσυ πιτσιρικο
-
Ασε ρε μουτσε του γλυκου νερου που θα μου πεις για επιστρατευση
Πλακα πλακα ομως το κρεβατι μου δεν θα με χαλαγε τωρα....
Πηρες τη ταυτοτητα ρε ή οχι ακομη ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ασε ρε μουτσε του γλυκου νερου που θα μου πεις για επιστρατευσηΠλακα πλακα ομως το κρεβατι μου δεν θα με χαλαγε τωρα....
Πηρες τη ταυτοτητα ρε ή οχι ακομη ?
Την εχω παρει (την ταυτοτητα παλιοσιχαμενοι εγκαθετοι)
Υ.Γ Τελικα καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα.
-
-
3)Οι κοντοι εχουν καταστρεψει το μπασκετ. Ολες οι ομαδες διαμαρτυρονταν και διαμαρτυρονται. Μπαρτσα,Ολυμπιακος,Μακαμπι,Κιντερ κ.τ.λ
4)Ο Ολυμπιακος πριν μερικα χρονια επαιξε με τους Σικαγο Μπουλς που κανουν για 10 Σπερς σαν αξια και εχασε μετα απο μαχη με 20 ποντους
-
Κοντοί μπλα μπλα... , η Φίμπα συγγνώμη μπλα μπλα... , Μακάμπι (ναι την αδίκησαν στον ημιτελίκο που χάσαμε ), Κίντερ (εεε;;;)
Συμπέρασμα, ο ΠΑΟ καταδυναστεύει το παγκόσμιο μπάσκετ και ευτυχώς που υπάρχουν οι καλοί Αμερικανοί που σώζουν το κόσμο από τη τυραννεία των dwarfs. -
Ναι μεγάλοι παιχταράδες ο Luc Longley και ο Steve Kerr. Τόσο μεγάλοι που σας έριξαν 20+ πόντους στα αυτιά. Αλήθεια το παρκέ τ' αλλάξατε από τότε ή το κρατάτε σαν φυλαχτό; Για να συνεχιστεί και η ιστορία. Μετα τον Air Jordan ο Air Πρίντεζης (νικητής 2 φορές των -ο Θεός να τον κάνει- διαγωνισμών καρφωμάτων . Ήμαρτον!!!)
-
-
- Εκατό .Πάω για ύπνο.
-
babs1.6
Τον Jordan γιατι τον ξεχασες; -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
+100
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
babs1.6
Τον Jordan γιατι τον ξεχασες;Έλα μώρε τ΄ρα .
-
ο γουντς ειναι ινδαλμα ΤΕΛΟΣ
μονο αυτο εχω να σχολιασω προς το παρον
(και οτι ο ματσε θεριζε στην αρχη, αλλα δεν μου αρεσε που στο τελος 'εκανε πλακα' στον πιτσιρικα των ιταλων )
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)