-
Ρε συ...
Ήταν απάντηση (με σαφή δόση υπερβολής) στο kid που παραλλήλισε το περσινό ματς με το (τελείως άσχετο) φετινό.
Το οτι χάσαμε περσι στην εδρα μας δε σημαίνει αυτομάτως οτι θα χάσουμε και φέτος... -
Συγγνώμη, δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα μια γρήγορη τα περασα
-
Συγχωρεμένος τέκνο μου...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Περναει ο Ματσιγιαουσκας τον Ντικουδη και ο Ντικουδης σε ρολο λιμπερο κανει τακλιν(ναι καλα διαβασατε τακλιν) και οι διαιτητες εδωσαν μονο φαουλ. Στο ποδοσφαιρο αυτο μπορει να ηταν και απευθειας κοκκινη
Ο Παο φετος ειναι ο χειροτερος Παο της τελευταιας 10ετιας
Πες τα βρε μπασκετικε...
Αμ το αλλο; Ολο οφσαιντ εβγαινε ο Σπανουλης και τιποτα δεν εδινε το λαμογιο ο Πιτσιλκας...Της τελευταιας 20ετιας θα ελεγα εγω. Ακομα και με Παπαπετρου και Σκορπολιθρα, καλυτερος ηταν.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Περναει ο Ματσιγιαουσκας τον Ντικουδη και ο Ντικουδης σε ρολο λιμπερο κανει τακλιν(ναι καλα διαβασατε τακλιν) και οι διαιτητες εδωσαν μονο φαουλ. Στο ποδοσφαιρο αυτο μπορει να ηταν και απευθειας κοκκινη
Ο Παο φετος ειναι ο χειροτερος Παο της τελευταιας 10ετιας
Πες τα βρε μπασκετικε...
Αμ το αλλο; Ολο οφσαιντ εβγαινε ο Σπανουλης και τιποτα δεν εδινε το λαμογιο ο Πιτσιλκας...Της τελευταιας 20ετιας θα ελεγα εγω. Ακομα και με Παπαπετρου και Σκορπολιθρα, καλυτερος ηταν.
-
19/08 έγραφε τότε:
ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ. ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ1)SARAS 2)MATSE 3)WOODS 4)ROBERTS 5)BIG SOFO KAI ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ 5ΑΔΑ
1)ΜΠΛΑΚΝΕΙ 2)ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 3)ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 4)ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ 5) ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ ΣΕΙΜΠΟΥΤΗ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟ
Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΜΕ 2 ΜΑΤΙΑ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ 1000 ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ?
Να δω ποιος θα προτομαρκαρει τους παικταραδες μας. Ο Χατζητρομπετας μηπως? Ο Βασιλακης Καιλας(Σπανουλης) ή η τριχωτη αρχηγαρα Αλβερτης?
Η πλακα θα γινει στους ψηλους. Ουτε που ξερετε σε τι κατασταση βρισκεται ο Σοφο. Απλα σας λεω οτι εδω και 2.5 μηνες κανει καθημερινα διπλες προπονησεις και τον προπονει αυτος που προπονει και τον Ζαμπιδη. Τρεχει σε ποδηλατο,διαδρομο και στιβο ακαταπαυστα και κανει και βαρη(οχι πολλα κιλα) για να κανει γραμμωσεις. Ετοιμαστειτε να δειτε κατι πρωτογνωρο. Ετοιμαστειτε και πεστε στον Μπατιστ να βαλει πανες και να σκεπαζεται το βραδυ
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ (Eίναι αυτό που λένε καλύτερα να μασάς...)
-
ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ. ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ1)SARAS 2)MATSE 3)WOODS 4)ROBERTS 5)BIG SOFO KAI ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ 5ΑΔΑ
1)ΜΠΛΑΚΝΕΙ 2)ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 3)ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 4)ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ 5) ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ ΣΕΙΜΠΟΥΤΗ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟ
Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΜΕ 2 ΜΑΤΙΑ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ 1000 ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ?
Να δω ποιος θα προτομαρκαρει τους παικταραδες μας. Ο Χατζητρομπετας μηπως? Ο Βασιλακης Καιλας(Σπανουλης) ή η τριχωτη αρχηγαρα Αλβερτης?
Η πλακα θα γινει στους ψηλους. Ουτε που ξερετε σε τι κατασταση βρισκεται ο Σοφο. Απλα σας λεω οτι εδω και 2.5 μηνες κανει καθημερινα διπλες προπονησεις και τον προπονει αυτος που προπονει και τον Ζαμπιδη. Τρεχει σε ποδηλατο,διαδρομο και στιβο ακαταπαυστα και κανει και βαρη(οχι πολλα κιλα) για να κανει γραμμωσεις. Ετοιμαστειτε να δειτε κατι πρωτογνωρο. Ετοιμαστειτε και πεστε στον Μπατιστ να βαλει πανες και να σκεπαζεται το βραδυ
-
Ουστ βρωμοεγκαθετοι. Παρακαλω τον φτωχο πλην τιμιο kouk να διαγραψει ολα τα γκεμπελικα και προβοκατορικα ποστ.
Αυτο που κανετε ειναι ατιμο και αν συνεχισετε απειλω με αποχη απο το φορουμ για 2 μερες
-
Aυτο το ποστ δεν το χα δει....
ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!
(SORRY RED...Aλλα δεν μπορω να πω ψεμματα..)
-
Ζητώ και εγώ συγνώμη από τον red...Δεν το έκανα σκοπίμως....
Έψαχνα για εκείνο το πρωτοσέλιδο του πρωταθλητή όταν θα ερχόταν ο Saras για τον ΟΣΦΠ για να το δείξω σε έναν συνάδελφο γαύρο που τον έβγαλε άχρηστο εν μια νυκτί...Και έπεσα πάνω στο πόστ -
Eιπαμε, ο σοφο θα επαιζε, αλλα τον εκοψε ο παλιοβαζελος ο Σουφλιας που εβαλε τις επιτροπες το ΥΠΕΧΩΔΕ να κρινουν οτι κινδυνευει η στατικοτητα του ΟΑΚΑ αν παιξει (ειναι αυτο που λεμε, θα πεσουν και τα τσιμεντα - στην κυριολεξια ομως).
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Παω να γραψω και μου κολλαει το κομπιουτερ!!!Πιο συντομα τωρα. Αργα ή γρηγορα θα ξεκαθαρισουν οι καλοι. Αν παιξουν πληρεις, θεωρω οτι ευκολα ή δυσκολα θα ανεβουν Ηρακλης και Περιστερι, με κοντα Τρικαλα, Λαμια, Παγκρατι και Πανοραμα.
Οι ομαδες ομως ειναι κακες και μια απουσια οπως του Τράινα σε μας μπορει να φερει αναπαντεχη ηττα. Παρομοιως αν τραυματιστει ο Τριμπανσκι απο το Περιστερι. Σε βαθος χρονου ομως και χωρις μακροχρονιους αποντες θα ανεβουν καποιοι απο αυτους που σου ειπα.
Πιθανοτατα να μην επιστρεψει ο Τράινα, οποτε σβηστε μας εμας απο τους διεκδικητες αν τελικα οντως δεν ερθει πισω...
-
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=846877&lngDtrID=246
H μαλακία τους δεν έχει όρια... ζητάνε και τα ρέστα από πάνω...
-
Το σκυλι ειναι οπως το μαθεις
-
Δεν θα ασχοληθω με τα ανυπαρκτα φαουλ πόυ χρεωθηκαν Μπουρουσης και Πριντεζης,αλλα ουτε και με το κανονικο καλαθι του Τζακσον και ουτε με πολλες αλλες φασεις που αδικηθηκε ο ΟλυμπιακοςΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ.
Περναει ο Ματσιγιαουσκας τον Ντικουδη και ο Ντικουδης σε ρολο λιμπερο κανει τακλιν(ναι καλα διαβασατε τακλιν) και οι διαιτητες εδωσαν μονο φαουλ. Στο ποδοσφαιρο αυτο μπορει να ηταν και απευθειας κοκκινηΟ Παο φετος ειναι ο χειροτερος Παο της τελευταιας 10ετιας ,αλλα δυστυχως και παλι παιζει με 8 παικτες(5+3 διαιτητες)
Κριμα τα φραγκα που σκαει ο Αγγελοπουλος.
Πρεπει να εισαι ψυχακιας και ασχετος.
Οταν επαιζε η Εθνικη στο παγκοσμιο ελεγες για τα φαουλ που χρεωνουν στον χοντρο ειναι αδικα, και πως το basket ειναι αθλημα για αντρες, και οποιος δεν αντεχει το ξυλο να παει σπιτι του.......τωρα κλαψουριζεις σαν δακρυβρεχτη κορασιδα για δηθεν 'τακλιν' και σκληρα μαρκαρισματα.
100 φορες να παιξουμε στο basket θα σας κερδισουμε τις 99
Και θα σας αφηνουμε παντα να πλησιαζετε στον ποντο, να ψευτο-ελπιζετε και μετα θα τρωτε την καρπαζια στην κεφαλα
Καθε χρονο τα ιδια λες, πως ο χειροτερος Παναθηναικος σας πηδ@ει, τετοιες κοτες που ειστε, και οι χειροτεροι σας πηδ@νε
Οσο για τα φραγκα του Αγγελοπουλου, ο κοντος ο Γιαννακοπουλος του τα εχωσε εκει που ξερει
Αντε, περαστικα σας, και οπου σας πετυχαινουμε πελατες παντα στα 4 θα σας στηνουμε και θα σας βολευουμεΦίλε μου, σου προτείνω να ακολουθήσεις το παράδειγμα του red_army7 παραπάνω και να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με περισσότερο χιούμορ και χαλαρότητα. Διαδικτυακό καφενείο είμαστε και όχι γήπεδο, για να αντιμετωπίζουμε το θέμα με τον τρόπο αυτό...
Σε ευχαριστώ
(Moderator nass) -
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
[
Πρεπει να εισαι ψυχακιας και ασχετος.
Οταν επαιζε η Εθνικη στο παγκοσμιο ελεγες για τα φαουλ που χρεωνουν στον χοντρο ειναι αδικα, και πως το basket ειναι αθλημα για αντρες, και οποιος δεν αντεχει το ξυλο να παει σπιτι του.......τωρα κλαψουριζεις σαν δακρυβρεχτη κορασιδα για δηθεν 'τακλιν' και σκληρα μαρκαρισματα.
100 φορες να παιξουμε στο basket θα σας κερδισουμε τις 99
Και θα σας αφηνουμε παντα να πλησιαζετε στον ποντο, να ψευτο-ελπιζετε και μετα θα τρωτε την καρπαζια στην κεφαλα
Καθε χρονο τα ιδια λες, πως ο χειροτερος Παναθηναικος σας πηδ@ει, τετοιες κοτες που ειστε, και οι χειροτεροι σας πηδ@νε
Οσο για τα φραγκα του Αγγελοπουλου, ο κοντος ο Γιαννακοπουλος του τα εχωσε εκει που ξερει
Αντε, περαστικα σας, και οπου σας πετυχαινουμε πελατες παντα στα 4 θα σας στηνουμε και θα σας βολευουμεΑυτο ειναι να εχεις επιπεδο
-
Το παραδειγμα του red_army7 ακολουθω, απλα το δικο μου χιουμορ ειναι επι πραγματικων γεγονοτων.................
-
Συμφωνώ κι εγώ με τον nass στα περί επιπέδου.
Κατά τα άλλα, η ανακοίνωση του τμήματος μάρκετινγκ του Παναθηναϊκού είναι από τα πιο απαράδεκτα κείμενα που έχω διαβάσει ποτέ.
Κατάπτυστο.....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ. ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ
1)SARAS 2)MATSE 3)WOODS 4)ROBERTS 5)BIG SOFO KAI ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ 5ΑΔΑ
Εμ βέβαια, τα χόμπιτ ήταν ικανα να πάνε στο ΕΛ-ΒΕΛ με βαλίτσες επι τόπου να τον πάρουν . Ρώτησαν τον ομπράντοβιτσ ? Κ μη μου πείτε 'τί ρωτάς αν τον θέλει ' ,είναι γνωστο οτι ο σέρβος δεν θέλει παρεμβάσεις (είδατε με τον αμερικάνο γκάρντ πέρυσι)
-
Ντροπη για τον Παναθηναικο η ιστορια με το βιντεο.
Απαραδεκτοι ολοι η εμπλεκομενοι.
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)