-
Nταξ... επιμένω... παίζει να μην έχεις πατήσει γήπεδο ποτέ σου.
Τα καπνογόνα τα ανάβουν επειδή απλώς είναι κάφροι.
Αν ήταν καλά και άκακα δε θα είχαν γραφτεί τόσες φορές στο φύλλο αγώνα στο παρελθόν...
Αλήθεια, σε αυτόν τον αγώνα τα γράψανε οι διαιτητές στο φύλλο, ή τα κατάπιαν ωσάν ζογκλερ που καταπίνει φλόγες? -
Εδώ κολλάει η παροιμία: Της στραβής ψ@λής της φταίνε οι τρίχες
-
Τα καπνογονα ηταν ειναι και θα ειναι εντελως ακυρα,ειδικα σε κλειστα γηπεδα
Δυστηχως ανεγκεφαλοι καφροι παντα θα υπαρχουν -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Nταξ... επιμένω... παίζει να μην έχεις πατήσει γήπεδο ποτέ σου.Έλεος ρε Κώστα, τόσες φορές έχω πάει, ειδικά στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Και έχω πάει και σε παιχνίδια που είχαν και γαύρους μέσα + φουλ καφρίλα γενικώς..
-
C0$w0rth
Μάλλον ο καπνός από τα καπνογόνα δε σε αφήνει να δεις καλά.
Δε συνέδεσα την ατμόσφαιρα στο γήπεδο με το αποτέλεσμα.
Σκέψου όμως μόνο πόσες αγωνιστικές θα είχε φάει ο Ολυμπιακός με όλα αυτά. Εσείς αντί να τις τρώτε, σας γίνονται και εκπτώσεις.
-
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... Ο ΚΑΠΝΟΣ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΑΡΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.
ΑΡΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΤΕ?
(ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΚΕΙ, ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΤΥΑΡΙ..)
Οσο γιαυτους που δεν εχουν καλο μνημονικο περι διαιτησιας, ας ριξουν μια ματια..ΠΕΡΣΙΝΑ κιολας ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Τα καπνογονα ηταν ειναι και θα ειναι εντελως ακυρα,ειδικα σε κλειστα γηπεδα
Δυστηχως ανεγκεφαλοι καφροι παντα θα υπαρχουν- 1
Οσο για το λει απ του πριντεζη απο δεξια, εχεις ΠΟΛΛΑ δικια φιλε μου.. Εκει δεν του φταιει ουτε σεισμος να γινοτανε 10 ριχτερ..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Nταξ... επιμένω... παίζει να μην έχεις πατήσει γήπεδο ποτέ σου.
Έλεος ρε Κώστα, τόσες φορές έχω πάει, ειδικά στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Και έχω πάει και σε παιχνίδια που είχαν και γαύρους μέσα + φουλ καφρίλα γενικώς..
Εντάξει, ΟΚ, ό,τι πεις...
Δεν πρόκειται να σε πείσω, ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος, εθελοτυφλείς...
Μήπως είναι και ο bujinkan γαύρος και δεν το ξέρουμε? Ή είναι ο μόνος Παναθηναϊκός που ενοχλείται από τα καπνογόνα?
Ρώτα όμως γύρω σου (όχι τον Μπάμπη το Σουγιά και τον Πέτρο τον Γκοτζίλα) και θα σου πουν ό,τι ακριβώς σου λέω εγώ.- -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
C0$w0rthΜάλλον ο καπνός από τα καπνογόνα δε σε αφήνει να δεις καλά.
Σκέψου όμως μόνο πόσες αγωνιστικές θα είχε φάει ο Ολυμπιακός με όλα αυτά. Εσείς αντί να τις τρώτε, σας γίνονται και εκπτώσεις.
Διαφωνώ και εγώ με τα καπνογόνα αλλά μην μου πεις οτι στο ΣΕΦ δεν έχουν ανάψει ποτέ χωρίς να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός???
-
Είπα ρε συ ότι καλά κάνανε και ανάψανε τα καπνογόνα? Απλά λέω ότι δεν επηρεάζουν το αποτέλεσμα..
-
Kαι μια και μιλάμε για 'πχιότητα' και 'ανωτερότητα' ομάδας...
-
Λιγα πραγματα ακομα απο εχτες
Εντελως αρνητικοι ματσε και σαρας,επισης μου εκανε εντυπωση οτι δεν χρησιμοποιηθηκε καθολου ο βουγιανιτς -
Φυσικα επηρεαζουν τα καπνογονα στην κερκιδα, αλλα μονο τους γαβρους. Οι αλλοι εχουν μασκες (γι αυτο και επηρεαστηκε και ο Μπλανκο χθες, δεν τον αφησανε να βαλει τη μασκα). Τα καπνογονα δεν επηρεαζουν μονο οταν τα τρως στο κεφαλι, οπως στην ριζουπολη.
Και κατι αλλο. Για τον χθεσινο αγωνα φταει κυριως ο Σουφλιας. Που εβαλε ο παλιοβαζελος τις επιτροπες του ΥΠΕΧΩΔΕ να απαγορευσουν την συμμετοχη στον Σοφοκλη, δηθεν επειδη επηρεαζεται η στατικοτητα του ΟΑΚΑ. Αστεια πραγματα.
-
Ο χρήστης C0$w0rth έγραψε:
C0$w0rth
Μάλλον ο καπνός από τα καπνογόνα δε σε αφήνει να δεις καλά.
Διαφωνώ και εγώ με τα καπνογόνα αλλά μην μου πεις οτι στο ΣΕΦ δεν έχουν ανάψει ποτέ χωρίς να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός???
Για πες πότε έγινε αυτό?
Kid
Είπα εγώ οτι επηρρεασαν αποτέλεσμα? Είπα οτι αυτό το γήπεδο μόνο εκκλησία δεν ήταν, ούτε τηρουμένων των αναλογιών, ούτε τηρουμένων των δυσαναλογιών.
Εμμέσως όμως θα μπορούσαν να επηρρεάσουν άλλα αποτελέσματα.. θέλω πχ να δω ποια θα είναι η 'τιμωρία' του ΠΑΟ, μετά από αυτή την έδρα... -
Από τις κοσμιότερες ατμόσφαιρες σε derby που έχω πάει (και είναι πολλά). Το γράφουν και όλα τα ΜΜΕ.
Όσο για το βίντεο εγώ θα το χαρακτήριζα αποτυχημένο αστείο (μάλλον του γιού του προέδρου). Μεταξύ τους οι οπαδοί λέγανε τι μ@λ!κίες είναι αυτές.
Αλλά να μην τα ρίχνουμε όλα στους οπαδούς..Απαράδεκτες χειρονομίες Μπουρούση που προφανώς θα είχε προκληθεί αλλά δεν ειτρέπεται να εκτίθεται έτσι, επαγγελματίας είναι....
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Λιγα πραγματα ακομα απο εχτες
Εντελως αρνητικοι ματσε και σαρας,επισης μου εκανε εντυπωση οτι δεν χρησιμοποιηθηκε καθολου ο βουγιανιτςΔιαφωνω για τον σαρας..Μπορει να μην επαιξε οπως περιμεναν οι πιο αισιοδοξοι, αλλα το κρισιμο τριποντο σε στιγμη που εκαιγε η μπαλα το εβαλε.(Γιαυτο αλλωστε και τον πηρατε)
Ο ματσε ηταν πολυ καλα κλεισμενος, γιαυτο αλλωστε βρηκε χωρο και αλωνισε το hobbit
Το +4 επαναλαμβανω δεν ειναι αρκετο...και υπαρχει παντα και το αλεξανδρειο οπου ο ΟΣΦΠ εχει περασει ηδη..
-
Πέρσυ ο Ολυμπιακός έχασε και τα 2 ντέρμπυ στην έδρα του, οπότε μην είστε τόσο σίγουροι..
-
Ρε παιδιά καθαρά μπασκετικά και όχι οπαδικά με αυτόν τον προπονητή ο Ολυμπιακός δεν έχει μέλλον. Από +2 πήγε -11 και καθόταν και κοίταγε...
-
Και πριν 15 χρόνια χάσατε με 35 μέσα στην έδρα μας, οπότε μην είσαι τόσο σίγουρος...
-
Ότι του φανεί του Λολοστεφανή.
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)