-
Ω Θεέ μου, τι διαβάζω.. Το γήπεδο μια χαρά ήταν ρε Κώστα..
Η διαιτησία σας φταίει πάλι? Όχι ότι φάγατε κοντά 30 πόντους από τον Σπανούλη? Όχι ότι δεν είχατε άμυνα? Όχι ότι γυρίσατε το ματς από τύχη (επειδή είναι τύχη να μπαίνουν 3 σερί τρίποντα με αντίπαλο κρεμασμένο πάνω σου, όσο καλός κι αν είσαι)? Όχι ότι όταν φάγατε το σερί στο 3ο δεκάλεπτο δεν σκέφτηκε καν ο Πίνι να καλέσει time-out? Πάλι η διαιτησία ρε γαμώτο? -
Mια χαρά ήταν?
Θέλω να δω τι θα πεις σε τυχόντα αντίστοιχα σκηνικά στο ΣΕΦ...Και γιατί δλδ είναι τύχη να παίνουν αυτά τα τρίποντα και όχι άλλες αντίστοιχες δικές σας φάσεις?
Δεν είναι θέμα τύχης μικρέ όταν κάτι επαναλαμβάνεται...
Όσο για τη διαιτησία, ελπίζω να το έχεις γράψει τον αγώνα... Όποτε θες τον ξαναβλέπουμε μαζί και αναλύουμε μια προς μία τις φάσεις. Τότε τα λέμε.
-
Δεν διαμαρτυρήθηκαν οι παίχτες του γαύρου, και διαμαρτύρεσαι εσύ? Ναι, υπήρχαν στην κερκίδα φωτοβολίδες αλλά δεν έπεσε καμία μέσα στο γήπεδο, ναι, υπήρχαν δυναμιτάκια αλλά δεν είδα να πετάνε κανένα σε παίχτη του γαύρου ούτε στον πάγκο σας. Αν θες πες μου 3 σερί φάσεις δικές μας που μπήκαν από τύχη. Η διαιτησία δεν σας έφταιγε, ξεκολλήστε μπας και μας κερδίσετε ποτέ..
-
Ο σπανουλης εβαλε 27 ποντους(3τρ) αρα η αμυνα του ΟΣΦΠ ηταν χαλια..
Ο γκρηρ εβαλε 23 ποντους(3τρ) αλλα η αμυνα του ΠΑΟ ηταν καλη, και ο γκρηρ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ...
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
-
Δεν είπα ότι η άμυνα μας ήταν καλή, είπα ότι το να μπαίνουν 3 τρίποντα όταν ο άλλος έχει κρεμασμένο παίχτη πάνω του δεν είναι ΜΟΝΟ ικανότητα.
Δεν μου είπατε όμως, σας άρεσε το κάρφωμα του Winston?
-
Δλδ, έπρεπε να πέσουν πάνω τους τα δυναμιτάκια για να χαρακτηριστούν απαράδεκτα? Ή εσύ μπορείς να παίξεις σε κλειστό που έχουν ανάψει κάμποσες δεκάδες καπνογόνα? Μπράβο ρε, ωραίες απόψεις...
Η πρόσκληση-πρόκληση ισχύει... βρες μόνο το βίντεο του αγώνα και τα λέμε...
-
Το καπνογόνο τι σε ενόχλησε? Μήπως να απαγορέψουμε και το τσιγάρο? Εξάλλου, ο καπνός πάντα πάει προς τα πάνω.
Αν τα δυναμιτάκια σκάγανε στις κερκίδες, τι σε ενοχλούν? Ιδεατά ναι, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν αλλά καμία σχέση με αλλοίωση του αποτελέσματος..
Έχεις καταλάβει ότι κανένας δεν μιλάει για διαιτησία εκτός από σας ε?
Μήπως επίσης θυμάσαι την αμέσως επόμενη φάση από την τάπα του MB? -
ρε ποτε θα σταματησετε να κλαιγεστε με τη διαιτησια?
Εχετε καταντησει γραφικοι πλεον
Υπηρχαν καποιες αμφισβητουμενες φασεις αλλα ως εκει
Δυο φορες γυρισατε το ματσακι,στο χερι σας ητανε να το παρετε
Απλως εμεις στα δυσκολα σημεια ειχαμε πιο καθαρο μυαλο και εσεις στον αντιποδα μονο μια επιθετικη λυση (γκριρ)
Δύο βολές του Πρίντεζη έριξαν τη διαφορά στους τρεις πόντους, αλλά ο ίδιος παίκτης έχασε ένα πολύ κρίσιμο λέι απ στον αιφνιδιασμό, σχεδόν δύο λεπτά πριν το τέλος και το 72-69...εύστοχος ήταν και ο Μπλάκνεϊ σε τρίποντο από τη γωνία, που έφερε τον Ολυμπιακό στους δύο πόντους (79-77) 12'' πριν το τέλος. Όμως, οι ερυθρόλευκοι άργησαν να κάνουν φάουλ και τελικά το έκαναν 5.5'' πριν τη λήξη πάνω στον Σπανούλη
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
το +4 δεν ειναι αρκετο...οσο για την επιμαχη φαση, θα την αφησω ασχολιαστη..Και περυσι στον τριτο τελικο το μαρς φαουλ του διαμαντιδη στον ΠΕΝ το σχολιαζαμε και τι καταλαβαμε? Το ειχε πει αλλωστε και ο ζουρος...Ποτε οι 5 δεν νικησαν τους 7..Αλλα θα σχολιασω την φαση με το φαουλ στον βασιλοπουλο στην αρχη του αγωνα οπου ο διαιτητης γραμμης απειχε μισο μετρο φατσα με τον βασιλοπουλο, και ειπε 'ΠΑΙΖΕΤΑΙ' στο θεατρο του παικτη του παο, ενω ο αλλος ο καραγκιοζης σφυριξε απο τα 6 μετρα και ενω ειχε πλατη την φαση..ΕΛΕΟΣ πια...
Αυτό έγινε πολλές φορές χτές σε φάσεις και των δύο ομάδων. Ο Πιτσίλκας δεν σφύριζε εύκολα.....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν μου είπατε όμως, σας άρεσε το κάρφωμα του Winston?Συνεχισε ετσι εσυ....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Συνεχισε ετσι εσυ....
Λίγα τα λόγια σου για το πουλέν μου.
ΣΠΥΡΟ:
-
Μια φορα πραγματικα μονο μια θελω να μου θυμισετε την τελευταια 5ετια που να παραδεχτηκατε οτι χασατε απο εμας δικαια και οχι με διαιτησια
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Συνεχισε ετσι εσυ....
Λίγα τα λόγια σου για το πουλάκι μου
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Μια φορα πραγματικα μονο μια θελω να μου θυμισετε την τελευταια 5ετια που να παραδεχτηκατε οτι χασατε απο εμας δικαια και οχι με διαιτησιαΑυτο το λες μονο για το μπασκετ ή επεκτεινεται και σε αλλα αθληματα;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΣΠΥΡΟ: -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πλάκα-πλάκα μεγάλος παιχταράς ο δισεκατομμυριούχος σας...
Τα υπόλοιπα τα αφήνω ασχολίαστα γιατί δεν πρόκειτε να βγει άκρη..
Από το παραπάνω δείχνεις πόσο πολύ σε πόνεσε που στον πήραν μέσα από τα χέρια οι κοντοί.
Και για να μην ξεχνιόμαστε
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Συνεχισε ετσι εσυ....
Λίγα τα λόγια σου για το πουλάκι μου
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μια φορα πραγματικα μονο μια θελω να μου θυμισετε την τελευταια 5ετια που να παραδεχτηκατε οτι χασατε απο εμας δικαια και οχι με διαιτησια
Αυτο το λες μονο για το μπασκετ ή επεκτεινεται και σε αλλα αθληματα;
νομιζω το τοπικ εδω μιλαει για μπασκετ
-
bujinkan
Ο αγώνας ΔΕΝ κρίνεται μόνο από τα τελευταία δεύτερα... ο αγώνας κρίνεται και από πολύ νωρίτερα. Και υπήρξαν πολλές μικρές ή μεγαλύτερες φάσεις που έπαιξαν τον ρόλο τους.
Ακόμα και το πότε έκαναν το φάουλ οι Ολυμπιακοί, θέμα διαιτητή ήταν. Αν ξαναδεις την τελευταία φάση, ΕΚΑΝΑΝ φάουλ κάμποσα δεύτερα πριν το οποίο (γιατί άραγε? ) ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ.Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το καπνογόνο τι σε ενόχλησε? Μήπως να απαγορέψουμε και το τσιγάρο? Εξάλλου, ο καπνός πάντα πάει προς τα πάνω.Αν τα δυναμιτάκια σκάγανε στις κερκίδες, τι σε ενοχλούν? Ιδεατά ναι, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν αλλά καμία σχέση με αλλοίωση του αποτελέσματος..
Καλά, μιλάς σοβαρά τώρα ή τρολλάρεις? Δεν ενοχλούν τα καπνογόνα, ε? Από αυτό φαίνεται οτι έχεις πάει ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ φορές γήπεδο...
Αν δεν ενοχλεί ο καπνός, τότε γιατί σε όλα τα γήπεδα στις πολιτισμένες χώρες του κόσμου απαγορεύεται το κάπνισμα και μάλιστα η απαγόρευση εφαρμόζεται?
Αλλά τελικά όσοι ανάβουν τα καπνογόνα είναι τόσο γίδια που δεν καταλαβαίνουν οτι κάνουν ζημιά ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ παίχτες...Ό,τι να 'ναι...
-
Στην Ελλάδα επιτρέπεται το κάπνισμα παντού, οπότε είναι άτοπο να μου λες για τον καπνό. Και σου ξαναλέω, ο καπνός πάει προς τα πάνω, όσο πιο κάτω είσαι, τόσο λιγότερο σε επηρεάζει. Επίσης, αν νομίζεις ότι ανάβουν τα καπνογόνα για να ενοχληθούν οι παίχτες...
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)