-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είναι κάποια πράγματα όμως που δεν υπολογίζεις. Αν πχ εγώ είμαι ο σταρ της ομάδας μου από την επαρχία και παίζω 3άρι και με πάρει μια μεγάλη ομάδα, δίνοντας πολλά λεφτά, η οποία όμως έχει πληθώρα 3ριών, ανάμεσα στα οποία και ένα ενδεχομένως πολύ μεγάλο όνομα από το εξωτερικό, πράγμα το οποίο μου κλέβει πολύ χρόνο συμμετοχής (ή με αναγκάζει να παίζω σε λάθος θέση και λάθος ρόλο), μένω ή δε μένω στάσιμος σαν παίχτης?Μα παντα ετσι γινεται. Αν το αξιζεις, δειξε μεσα απο τις προπονησεις και οσα λεπτα χρόνου σου δινονται οτι εισαι και εσυ εξισου καλός με τον ξενο σταρ, ή οτι εχεις ολα τα φοντα για να γινεις εξ ισου καλός.
Ποσοι παικτες - σταρ εφυγαν (κυριως στο εξωτερικο οπου δεν μετρανε ονοματα) επειδη τους ξεπερασαν οι μικροι;
Σαφως και ειναι πιο δυσκολο, αλλα αν δεν τα καταφερεις στα δυσκολα απλα δεν αξιζεις τοσο. -
Αγγελοπουλε φερε Γουεμπερ(ειναι 34 αλλα ειναι μεσα στην κορυφαια 10αδα ολων των εποχων και ανωτερος του Ντομινικ σαν αξια) και θα παρω 10000000 διαρκειας εγω ο ιδιος.
Θα κλαψουνε μανουλες φετος με τους νανους και τον Γιαπουστριτσιους
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Επιμενω οτι θα γινει κι αλλη μεταγραφη ψηλου, οπου ισως εχουμε εκπληξεις
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Αγγελοπουλε φερε Γουεμπερ(ειναι 34 αλλα ειναι μεσα στην κορυφαια 10αδα ολων των εποχων και ανωτερος του Ντομινικ σαν αξια) και θα παρω 10000000 διαρκειας εγω ο ιδιος.Θα κλαψουνε μανουλες φετος με τους νανους και τον Γιαπουστριτσιους
Kρατα μια πισινη ομως μη σκασει σε κανα αεροδρομιο ο κοντος με καμια βαλιτσα με καμια 20αρια μυρια και σας τον παρει μεσα απο τα χερια
ΚΑΖΟΥΡΑ MODE OFF
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Θα κλαψουνε μανουλες φετος με τους νανους και τον ΓιαπουστριτσιουςΣτο μεταξυ, μαθε να κερδιζεις ομαδες οπως η ΚΙΕΒ και μετα ελα να τα βαλεις με τον Πρωταθλητη Ευρωπης.
Καλα τα πηγαν τα παικτακια σου απεναντι στα μεγαθηρια της Ουκρανιας: Γουντς 7, Ματσε 3, Τεόντοσιτς 1, Ρομπερτς 2
-
[Kρατα μια πισινη ομως μη σκασει σε κανα αεροδρομιο ο κοντος με καμια βαλιτσα με καμια 20αρια μυρια και σας τον παρει μεσα απο τα χερια
ΚΑΖΟΥΡΑ MODE OFF[/quote]
Με καμπαρτίνα , καπέλο και ένα ούζι .Πάντως αν και γαύρος πρέπει να παραδεχτώ (όπως και όλοι μας )οτι οι αφοι Γιαννακόπουλοι κράτησαν το μπάσκετ στην Ελλάδα τη στιγμή που ο Σώκρατες το παράτησε για το ποδόσφαιρο.Πραγματικοί εραστές της σπυριάρας, εκτός οικονομοτεχνικών λογικών
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Στο μεταξυ, μαθε να κερδιζεις ομαδες οπως η ΚΙΕΒ και μετα ελα να τα βαλεις με τον Πρωταθλητη Ευρωπης.
Καλα τα πηγαν τα παικτακια σου απεναντι στα μεγαθηρια της Ουκρανιας: Γουντς 7, Ματσε 3, Τεόντοσιτς 1, Ρομπερτς 2
Nαι αλλα ακομα να μαθεις οτι επαιξαν ελαχιστα Γουντς,Ματσε και Τεο. Εσυ μαθε να νικας το Αεκακι που σε διεσυρε και ασε την ΚΙΕΒ
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Αγγελοπουλε φερε Γουεμπερ(ειναι 34 αλλα ειναι μεσα στην κορυφαια 10αδα ολων των εποχων και ανωτερος του Ντομινικ σαν αξια) και θα παρω 10000000 διαρκειας εγω ο ιδιος.
Kρατα μια πισινη ομως μη σκασει σε κανα αεροδρομιο ο κοντος με καμια βαλιτσα με καμια 20αρια μυρια και σας τον παρει μεσα απο τα χερια
ΚΑΖΟΥΡΑ MODE OFF
καλο......εγραψε.......
-
Ο χρήστης ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Πάντως αν και γαύρος πρέπει να παραδεχτώ (όπως και όλοι μας )οτι οι αφοι Γιαννακόπουλοι κράτησαν το μπάσκετ στην Ελλάδα **τη στιγμή που ο Σώκρατες το παράτησε **για το ποδόσφαιρο.Το τραγικό φίλε μου δεν ήταν αυτό. Αυτός τη δουλειά του κάνει χρόνια τώρα. Το τραγικό ήταν ότι όλοι οι γάβροι φανς αποφάσισαν σε μία νύχτα ότι το μπάσκετ δεν τους κάνει σαν άθλημα και παράτησαν και οι ίδιοι την (υποτίθεται) αγαπημένη τους ομάδα στην τύχη της( ατυχία της).
Αντί να πετάξουν γιαούρτια στον θειούλη, συμπορεύτηκαν πλήρως μαζί του. Και μιλάμε για κυνική εγκατάλειψη του τμήματος μπάσκετ χωρίς να κρατηθούν ούτε τα προσχήματα.
Τέτοια υπαλληλική νοοτροπία προέδρου και φιλάθλων χλωμό να βρεις σε άλλη ομάδα του πλανήτη.Είναι ευχάριστο πάντως που ορισμένοι φίλαθλοι( ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων) έχουν μνήμη.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτές δεν είναι μεταγραφές kid, παιδομάζωμα είναι.Δηλαδή εσύ θεωρείς επιτυχημένη και σοβαρή μεταγραφή όταν δίνεις γη και ύδωρ για να πάρεις ένα παιδί που πρωταγωνιστεί στην ομάδα του και να τον κάνεις εξω-φυλαρούχα, στερώντας και την εξέλιξή του σαν μπασκετμπολίστα, αλλά και την ανταγωνιστικότητα της ομάδας του?
Αλήθεια αυτός ο Σταυρακόπουλος πχ, τι απέγινε? Λίγο δύσκολο να ξέχασε το μπάσκετ αμέσως μόλις πήγε στον ΠΑΟ...
Θες να σου δώσω και άλλα αντίστοιχα παραδείγματα?
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Πάντως αν και γαύρος πρέπει να παραδεχτώ (όπως και όλοι μας )οτι οι αφοι Γιαννακόπουλοι κράτησαν το μπάσκετ στην Ελλάδα **τη στιγμή που ο Σώκρατες το παράτησε **για το ποδόσφαιρο.
Το τραγικό φίλε μου δεν ήταν αυτό. Αυτός τη δουλειά του κάνει χρόνια τώρα. Το τραγικό ήταν ότι όλοι οι γάβροι φανς αποφάσισαν σε μία νύχτα ότι το μπάσκετ δεν τους κάνει σαν άθλημα και παράτησαν και οι ίδιοι την (υποτίθεται) αγαπημένη τους ομάδα στην τύχη της( ατυχία της).
Αντί να πετάξουν γιαούρτια στον θειούλη, συμπορεύτηκαν πλήρως μαζί του. Και μιλάμε για κυνική εγκατάλειψη του τμήματος μπάσκετ χωρίς να κρατηθούν ούτε τα προσχήματα.
Τέτοια υπαλληλική νοοτροπία προέδρου και φιλάθλων χλωμό να βρεις σε άλλη ομάδα του πλανήτη.Είναι ευχάριστο πάντως που ορισμένοι φίλαθλοι( ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων) έχουν μνήμη.
Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο.Συμφωνώ απολύτως.Αν και ελάχιστοι ήταν οι πραγματικοί μπασκετόφιλοι στο ΣΕΦ της δεκαετίας του '90.Μάλλον ασπιρίνη για τις ποδοσφαιρικές καρπαζιές ήταν το μπάσκετ γι΄αυτούς.Τι να πω , πάντως οι Αγγελόπουλοι μας έχουν εκπλήξει θετικότατα και νομίζω οτι το φετινό θα είναι το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα της τελευταίας δεκαετίας
-
Ο χρήστης ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
και νομίζω οτι το φετινό θα είναι το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα της τελευταίας δεκαετίαςΜακάρι.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αυτές δεν είναι μεταγραφές kid, παιδομάζωμα είναι.
Δηλαδή εσύ θεωρείς επιτυχημένη και σοβαρή μεταγραφή όταν δίνεις γη και ύδωρ για να πάρεις ένα παιδί που πρωταγωνιστεί στην ομάδα του και να τον κάνεις εξω-φυλαρούχα, στερώντας και την εξέλιξή του σαν μπασκετμπολίστα, αλλά και την ανταγωνιστικότητα της ομάδας του?
Αλήθεια αυτός ο Σταυρακόπουλος πχ, τι απέγινε? Λίγο δύσκολο να ξέχασε το μπάσκετ αμέσως μόλις πήγε στον ΠΑΟ...
Τι σε προβλημάτισε, να σου το εξηγήσω αν είναι...
-
Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο όταν πήραμε τον Περπέρογλου είχε μόλις φύγει ο Σισκάουσκας, το θέμα με το Σπανούλη ήταν εντελώς μπλεγμένο οπότε υπήρχε σοβαρό ρίσκο. Μπορεί τώρα ο Περπέρογλου να μοιάζει 'περιττός'(που εγώ πιστεύω ότι δεν είναι, θα έχει χρόνο μέσα στη σεζόν), αλλά στη δεδομένη χρονική στιγμή ήταν μια λογική κίνηση.
Δεν υποστηρίζω βέβαια ότι στον Παναθηναϊκό γίνονται τα πάντα με προγραμματισμό και συνέπεια, ή ότι οι κοντοί δεν κάνουν του κεφαλιού τους πολλές φορές. Η μεγάλη διαφορά με τις αντίστοιχες 'ποδοσφαιρικές' περιπτώσεις αντίστοιχων μεταγραφών είναι ότι ο συγκεκριμένος προπονητής που η ομάδα έχει την τύχη να έχει δεν το έχει σε τίποτα να αφήσει τις 'προεδρικές' μεταγραφές να σαπίσουν στον πάγκο.
edit: Γεγονός παραμένει ότι θεωρώ γλοιώδεις τις 'αποθεωτικές αναφορές στους Γιαννακόπουλους. Ναι, χώνουν λεφτά και μπράβο τους, έχουν τον Παναθηναϊκό σε ζηλευτή θέση στην Ευρώπη, αλλά οι συμπεριφορές τους και η αλλαζονεία τους ενοχλεί πολλές φορές.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτές δεν είναι μεταγραφές kid, παιδομάζωμα είναι.
Δηλαδή εσύ θεωρείς επιτυχημένη και σοβαρή μεταγραφή όταν δίνεις γη και ύδωρ για να πάρεις ένα παιδί που πρωταγωνιστεί στην ομάδα του και να τον κάνεις εξω-φυλαρούχα, στερώντας και την εξέλιξή του σαν μπασκετμπολίστα, αλλά και την ανταγωνιστικότητα της ομάδας του?
Τι σε προβλημάτισε, να σου το εξηγήσω αν είναι...
Με προβλημάτισε και η θεωρία σου περί μεταγραφών και το πχ σου
Εκτός του ότι δεν υπάρχει κανένας νόμος που να ορίζει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρει μεταγραφή ένας παίκτης από μία ομάδα σε μία άλλη, στερείται εντελώς λογικής το κριτήριό σου για το ποια θεωρείται πετυχημένη ή όχι μεταγραφή.
Η μεταγραφή ενός παίκτη από μια μικρή/μεσαία/μικρομεσαία ομάδα σε μία μεγαλύτερη αποτελεί πρώτα από όλα επιβράβευση της αγωνιστικής του αξίας.
Επί της ουσίας μία τέτοια μεταγραφή είναι θείο δώρο τόσο για τους διοικούντες που παραχωρούν τον παίκτη όσο και για τον ίδιο τον παίκτη( από οικονομικής πλευράς).
Οι παίκτες δεν παύει να είναι εργαζόμενοι που παιδεύουν το τόπι για να κονομήσουν.
Από την άλλη οι πρόεδροι των ομάδων δεν οφείλουν σε κανέναν οπαδό ή μη να αποτελέσουν τους ιεραπόστολους του μπάσκετ. Απλοί επιχειρηματίες είναι, που προσπαθούν να αποκτήσουν το καλύτερο προϊον στην καλύτερη τιμή.
Εν ολίγοις από τις μεταγραφές ταλέντων ο κανόνας λέει ότι όλοι οι (άμεσα) ενδιαφερόμενοι μένουν ευχαριστημένοι. Παράπλευρες απώλειες θα υπάρχουν (φίλαθλοι ομάδας που αποδυναμώνεται, φίλαθλοι ομάδας αντίζηλου (τελείως θεωρητικά ) της ενισχυόμενης ),αλλά κι αυτές μέσα στη ζωή είναι.Το πχ σου επίσης δεν βοήθησε ιδιαίτερα να επανακτήσω τις αισθήσεις μου.
Καλό παιδί και άγιο ο Τζανής, αλλά μέχρι εκεί. Δεν του κόπηκε κανένα μπάσκετ. Αυτό ήξερε, αυτό έπαιξε και έζησε αυτός καλά κι εμείς καλύτερα.
Δυστυχώς (γι'αυτόν) ο Παναθηναικός δεν είναι Αμπελλόκηποι. Δεν το θεωρώ κακό που το πήρε χαμπάρι ιδίοις όμμασι. -
[μου.
Καλό παιδί και άγιο ο Τζανής, αλλά μέχρι εκεί. Δεν του κόπηκε κανένα μπάσκετ. Αυτό ήξερε, αυτό έπαιξε και έζησε αυτός καλά κι εμείς καλύτερα.
Δυστυχώς (γι'αυτόν) ο Παναθηναικός δεν είναι Αμπελλόκηποι. Δεν το θεωρώ κακό που το πήρε χαμπάρι ιδίοις όμμασι. [/quote]++++++++++++ Σωστός 1000%
-
άντε καλή χρονιά
το πρώτο παιχνιδάκι πάντως το τσιμπήσαμε -
Ξεκίνησε η Α1?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ξεκίνησε η Α1?στείλε τον πρόεδρο στο αεροδρόμιο εσύ να αγοράσει 10-15 παίκτες ακόμη και μην ασχολήσε μ εμάς
-
αντιο αντιο εκει στην α2....
υγ. για τον παοκ το λεω!
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)