-
Και για να τελειώνουμε, ελπίζω να είναι σαφές ότι οι Γιαννακόπουλοι κάθε άλλο παρά άγιοι είναι. Αλλά δε νομίζω ότι ήταν unfair να βουτήξουν τον Σάρας από τον αιώνιο, τη στιγμή που πρόκειται για ανταγωνιστικό σπορ. Άλλωστε το ίδιο φέρονται να προσπάθησαν να κάνουν και οι Αγγελόπουλοι με το Σπανούλη(και πολύ καλά έκαναν).
Unfair θα ήταν να απειλήσεις, να βγάλεις ψεύτικε φήμες, κλπ, κλπ
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Βγάλε τις παρωπίδες Δημητράκηηηηη...
Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, έχει γίνει και στο παρελθόν.
Δηλαδή με ΑΥΤΗΝ την περιφέρεια που διαθέτει ο Ομπράντοβιτς, ζήτησε τόσο απεγνωσμένα τον Σάρας από τον Παύλο, ώστε αυτός να σκάσει τόσα μύρια...
Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας ρε σεις...Δεν έχεις καταλάβει κάτι Κώστα.. Τον ζήτησε, άρα θα τον πάρει, δεν μπαίνουνε όροι και προυποθέσεις. Δεν τους νοιάζουν τα φράγκα, όσα και να είναι. Επειδή εσείς για διαφόρους λόγους δεν μπορείτε να ακολουθήσετε, δεν σημαίνει ότι εμείς παίζουμε ανήθικα.
Όλες οι παρολίγον μεταγραφές του Ολυμπιακού
Ο ταβερνιάρης πάντως τις έκανε τις δηλωσούλες του.. 'Μας φοβάται ο Παναθηναικός', 'καλύτερος ο Γκριρ από τον Σάρας' & λίγο food for thought φίλε Ταύρε: Τα ίδια λεφτά δώσαμε κι εμείς αλλά ίσως κάναμε την πρόταση μας πολύ νωρίς. Σε πείθει εσένα το 'αλλά'..?
Το μετεγγραφικό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα μεγάλο, οπότε όλο και κάποιος παίκτης ίσως μας «ξέφυγε». Τα ποσά των προσφορών του Ολυμπιακού, όπως και αυτά των υπολοίπων ομάδων, προκύπτουν από το ρεπορτάζ και τα δημοσιεύματα των εφημερίδων. Πολλές φορές βέβαια, η πραγματικότητα είναι ελαφρώς διαφορετική από τα… μηδενικά που διαρρέουν τόσο οι ομάδες όσο και οι παίκτες.
Ξέρεις Δημήτρη, μου έκανε και εμένα πρόταση ο Ολυμπιακός.
Ζήταγε πολλά όμως και δεν ήξερα τι να τα κάνω.
Με πιάνεις? -
Τι λόγο είχε να πει ο Γκέρσον τότε αυτή την ατάκα? Μόνο την ομάδα του ντροπιάζει λέγοντας κάτι τέτοιο..
-
Παντως η πιο μαφιοζικη αρπαγη παικτη πρεπει να ηταν του Βολκοφ.Απο τον Παο στον Οσφπ μεσω ΝΒΑ(δεν θυμαμαι ομαδα,Νετς? ) .
-
Όχι από τον ΠΑΟ στον ΟΣΦΠ κατευθείαν νομίζω. Ίδια περίπτωση με Ζίζιτς.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Όχι από τον ΠΑΟ στον ΟΣΦΠ κατευθείαν νομίζω. Ίδια περίπτωση με Ζίζιτς.Ειμαι σιγουρος οτι κατι ειχε παιχτει με ομαδα του ΝΒΑ .Μπορει να κανω και λαθος ,πανε και τοσα χρονια.
-
Πάντως οποιος υποτιμήσει φέτος τον Ολυμπιακό θα κάνει λάθος μεγάλο πιστεύω. Είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από πέρσι.
Στα δικά μας, έχω σχεδόν δεδομένο ότι δε θα τεθεί θέμα βεντετισμών. Ο Διαμαντίδης έχει ικανοποιητικότατο συμβόλαιο, και δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος έχει η υψηλότερο. Ο Ομπράντοβιτς ξέρει καλά ότι έχει μια ομάδα που μπορεί να δουλέψει ρολόι, άρα δεν έχει τόσο ανάγκη τον Σάρας(όπως γνωρίζει άριστα και ο ίδιος). Για να δούμε.......
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Asimov εσύ με αυτό το ...πράγμα που έφτιαξε πάλι ο Γκέρσον είσαι αισιόδοξος; Αν είχαμε πλειμέικερ ούτε δευτέρος δεν έβγαινες.Με το 'πραγμα', ναι (αν θες τη γνωμη μου, πλην του Ρομπερτς, ειναι μια χαρα), με τον... κατασκευαστη, οχι
Ο Μπλατ απεδειξε αυτα που λεγαμε περσι περι πραγματικου προπονητη της Μακαμπι κλπ.Τωρα, για το τι θα γινει τελικα, θα σου πω σε 2-3 μηνες. Προς το παρον, εχω πολλες επιφυλαξεις ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ
Τα πλει-οφ, παντως, ηταν ενα καλο σχολειο και οποιος δεν πηρε το μάθημά του, θα μεινει μετεξεταστεος. Αυτα. -
+Σχορτσιανίτης!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Asimov εσύ με αυτό το ...πράγμα που έφτιαξε πάλι ο Γκέρσον είσαι αισιόδοξος; Αν είχαμε πλειμέικερ ούτε δευτέρος δεν έβγαινες.
Με το 'πραγμα', ναι (αν θες τη γνωμη μου, πλην του Ρομπερτς, ειναι μια χαρα), με τον... κατασκευαστη, οχι
Καλά για τον κατασκευαστή την ξέρουμε τη γνώμη σου (και συμφωνούμε).
Από αυτούς που μάζεψε πάντως εμένα μόνο ο Μπλάκνεϊ μ' αρέσει, χωρίς να ξέρω τους αμερικανούς.
Χειρότερο από πέρυσι σε βλέπω.Τωρα, για το τι θα γινει τελικα, θα σου πω σε 2-3 μηνες. Προς το παρον, εχω πολλες επιφυλαξεις ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ
Για τον ΠΑΟ λες; Τις εξέφρασα ήδη.
-
Καλά για τον κατασκευαστή την ξέρουμε τη γνώμη σου (και συμφωνούμε).
Από αυτούς που μάζεψε πάντως εμένα μόνο ο Μπλάκνεϊ μ' αρέσει, χωρίς να ξέρω τους αμερικανούς.
Χειρότερο από πέρυσι σε βλέπω.Γιατί χειρότερος ο Ολυμπιακός;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο Μπλατ απεδειξε αυτα που λεγαμε περσι περι πραγματικου προπονητη της Μακαμπι κλπ.Ετσι, ετσι...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Χειρότερο από πέρυσι σε βλέπω.Δεν εχεις δικιο. Ο βασικος κορμος εμεινε ιδιος (Μπουρουσης, Βασιλοπουλος, Ματσε), οι Αμερικανοι (μολις αλλαξουν τον Ρομπερτς) θα ειναι κλασεις ανωτεροι απο περσι (ο Γουντς θα ειναι η εκπληξη του πρωταθληματος, ο Γκριρ ειναι καλυτερος του Πεν), υπαρχουν 2 κανονικοι πλειμεικερ (Μπλακνει, Τεοντοσιτς, περσι κανενας) ενω ηρθαν και κανα-δυο πολυ ελπιδοφοροι νεοι.
Για τον Τσακαλιδη δε λεω, γιατι περιμενω να δω σε τι κατασταση ειναιΕπιμενω οτι θα γινει κι αλλη μεταγραφη ψηλου, οπου ισως εχουμε εκπληξεις
-
Συμφωνώ απόλυτα ότι ο ΟΛυμπιακός θα είναι σαφώς ανώτερος από πέρσι, και όποιος τον υποτιμήσει θα διαψευστεί πικρά.
-
βρειτε ποια απο τις 2 φωτογραφιες ειναι αληθινη και κερδιστε ενα διαρκειας για την ομαδα σας
-
bujinkan
Καλο!!!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα ότι ο ΟΛυμπιακός θα είναι σαφώς ανώτερος από πέρσι, και όποιος τον υποτιμήσει θα διαψευστεί πικρά.Οχι αυταπατες...Καλυτερος ναι, αλλα οχι πρωτος......
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα ότι ο ΟΛυμπιακός θα είναι σαφώς ανώτερος από πέρσι, και όποιος τον υποτιμήσει θα διαψευστεί πικρά.
Οχι αυταπατες...Καλυτερος ναι, αλλα οχι πρωτος......
Στο παρκε θα φανει ο καλυτερος και οχι στο αεροδρομιο!
-
Το παληκαράκι που του φοράει το κασκόλ στην πρώτη, τι πιθανότητες του δίνετε να παραμονεύει με αναπτήρα στα ντέρμπυ και να κάνει εξάσκηση από τώρα για να τον πετύχει....?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οχι αυταπατες...Καλυτερος ναι, αλλα οχι πρωτος......
Στο παρκε θα φανει ο καλυτερος και οχι στο αεροδρομιο!
Νομιζω οτι μεχρι στιγμης στο παρκε ειναι καλυτερος ο ΠΑΟ........
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)