-
Εγώ θα γελάσω όταν
α. μαλλιοτραβηχτούν εκεί μέσα στην πρώτη στραβή
β. ο Διαμαντίδης (ο μεγάλος ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ στον Παναθηναϊκό ΙΜΗΟ) τους ρίξει 2 φάσκελα και την κάνει
και
γ. κλεισει κάποτε η κάνουλα (όπως είναι φυσικό εξάλλου, όλα κάνουν τον κύκλο τους) και αρχίσουν οι γκρίνιες από τον (καλο/κακομαθημένο) κόσμο και βέβαια και από τους παίχτεςΤο κακό για σένα taurus είναι ότι μόνο με αυτό θα ελπίζεις ότι μπορείς να γελάσεις...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι. Το αφεντικό της ομάδας πάντα ήταν ο Ζέλικο, δεν θα αλλάξει τίποτα τώρα.Εγώ διαφωνώ ότι ήταν κίνηση σπασίματος στον γαύρο γιατί διαβάζω ότι πρώτα τον πλησίασε ο Παναθηναικός, προτού αρχίζουν να ονειρεύονται Σάρας στο λιμάνι.. Ο Σάρας ήταν εξαρχής χαμένη υπόθεση για τον Ολυμπιακό, όπως και τόσο άλλοι μεγάλοι παίκτες που αρνήθηκαν.. Ο γαύρος δεν έχει όνομα που να μετράει στην Ευρωπαική αγορά.. Δείτε πόσες μεταγραφές δεν έκανε φέτος.
lol ναι δεν εχει ονομα ο Ολυμπιακος για αυτο ηρθε ο Ματσας. Μηπως ξεχνας οτι βγηκε με αριθμους η καλυτερη ομαδα της δεκαετιας του 90?
Ελεος πια με τους βαζελους και την προπαγανδα τους -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ θα γελάσω όταν
α. μαλλιοτραβηχτούν εκεί μέσα στην πρώτη στραβή
β. ο Διαμαντίδης (ο μεγάλος ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ στον Παναθηναϊκό ΙΜΗΟ) τους ρίξει 2 φάσκελα και την κάνει
και
γ. κλεισει κάποτε η κάνουλα (όπως είναι φυσικό εξάλλου, όλα κάνουν τον κύκλο τους) και αρχίσουν οι γκρίνιες από τον (καλο/κακομαθημένο) κόσμο και βέβαια και από τους παίχτεςΤο κακό για σένα taurus είναι ότι μόνο με αυτό θα ελπίζεις ότι μπορείς να γελάσεις...
Αυτή την εντύπωση έχω δώσει?
Δηλαδή για να συζητήσουμε σοβαρά πρέπει να μπω σε mode redarmy ή redline?
Τι να σου πω... Βλέπω μπάσκετ από κοντά από τότε που ο Ολυμπιακός έπαιζε Παπαστράτειο και από την τηλεόραση από μικρό παιδί.
Δεν ελπίζω σε τίποτα, επειδή δε με ενδιαφέρει τίποτε απ' όλα αυτά, αν και θα έπρεπε επειδή έχω δουλέψει και σε 2-3 γήπεδα, έχω κινδυνέψει από κάφρους οπαδούς κάμποσες φορές και έχω 'πλακωθεί' με 'καθώς πρέπει παράγοντες' επειδή θέλαν να κάνουν τραμπουκισμούς την ώρα που έκανα τη δουλειά μου. Αντ' αυτού όμως στ' @@ μου... Στο κάτω κάτω αυτοί παίρνουν τα ωραία τους εκατομμυριάκια και εμείς τρώμε τα λυσσακά μας... Αν εσένα σε ικανοποιεί αυτό, εμένα μου περισσεύει. Εμένα όμως δε με ικανοποιεί, οπότε δε θα μπω στο τριπάκι που θες να με βάλεις. Παρότι έχω ένα παραπάνω λόγο να το κάνω, γιατί έστω και έμμεσα έχω συμφέροντα από τον χώρο.Αυτά τα ολίγα...
-
Α δεν σε έχω παρατηρήσει τόσο πολύ για να ξέρω. Με αυτό που είπες όμως έβγαλες το κλασσικό ελληνο-κομπλεξικό attitude 'ας πεθάνει η κατσίκα του γείτονα' που έλεγε ο Chris.
Εγώ εδώ και χρόοοοοονια έχω πάψει να τρώω το χόρτο που μας ταϊζει ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟ της σωφεράτζας (διαιτησίες, ο κακός γαύρος, τα διαπλεκόμενα κλπ). Κοιτάξτε να δείτε πως θα χάσει κανά κιλό ο Sofo και αφήστε τους νάνους στην παρτάρα τους... -
EDDIE_147
Κοίτα...
Ουκ ολίγες φορές έχω κατακρίνει πρόσωπα και πράγματα στον Ολυμπιακό, δε φοράω παρωπίδες.
Πράγμα που κάνουν πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού, που νομίζουν οτι έχουν τους ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ παράγοντες, που όλο αγάπη για το άθλημα και την ομάδα προσφέρουν και την ψυχή τους.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ οι απόλυτοι παράγοντες οι κοντοί φίλε μου και έχω πολλά να τους προσάψω.
Ο σωστός παράγοντας ΔΕΝ λειτουργεί έτσι αθέμιτα, ΔΕ φανατίζει τον κόσμο με δηλώσεις, ΔΕ κάθεται πίσω από πάγκους και γραμματείες κάνοντας τραμπουκισμούς, ΔΕΝ μπουκάρει στο γήπεδο με την πρώτη ευκαιρία, ΔΕΝ κοιτάει να αποδυναμώσει τις άλλες ομάδες (όπως έχουν κάνει με αρκετές της περιφέρειας κατά καιρούς) δημιουργώντας ένα συνοθύλεμα μισθοφόρων, οι οποίοι στην τελική εκεί που έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο, εξελίσσονται σε 'έξωφυλαρούχες' και ξεχνάνε και το μπάσκετ που ήξεραν.Και αυτά όλα τα ΕΧΟΥΝ κάνει οι Γιαννακοπουλαίοι στο παρελθόν.
Αν μιλάγαμε για μια σοβαρή μπασκετικά χώρα, τότε που οι κοντοί αποφάσισαν να μην κατεβάσουν την ομάδα στο τελικό (λες και έχουν το δικαίωμα να καταρακώνουν έτσι το κύρος ενός θεσμού), θα έπρεπε να αποβληθούν δια παντός από τα ελληνικά γήπεδα για τα καραγκιοζιλίκια τους.
Αν έχεις αντιρρήσεις για όλα αυτά, το συζητάμε...
-
Δεν θεωρώ τους Γιανακοπουλαίους 100% σωστούς παράγοντες. Και ενώ αγαπούν την ομάδα τους (αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς) κάνουν κάτι βλακείες και χαλάνε την εικόνα τους. Εγώ πχ ξενέρωσα απίστευτα όταν στο F4 μπήκε μέσα ο Θανασάκης και βούτηξε (!!!) το κύπελο από τους παίχτες και άρχισε να κάνει το γύρο του θριάμβου...
Ή όταν ο Παυλάρας κάνει τις γνωστές του εφορμήσεις στο παρκέ που μόνο μειώνουν την ομάδα και τους παίχτες...
Θεωρώ ότι ο Αγγελόπουλος είναι πολύ καλό βήμα για το ελληνικό μπάσκετ γενικά αλλά διαφωνώ με την τσουκαλίστικη νοοτροπία του τύπου 'κερδίζουμε; χαχαχα γ@μήσαμε το βάζελο, χάνουμε; μας γ@μησε η διαιτησία' Φιλιππίδης mode ON κλπ...Εγώ πραγματικά εύχομαι να δούμε 2 ελληνικές ομάδες στο F4 φέτος και γενικά ο Ολυμπιακός να παρουσιάσει ακόμα πιο δυνατό πρόσωπο από πέρσυ για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δηλαδή εσύ πιστεύεις οτι ο Σάρας, των κάτι δις, θα δεχτεί αδιαμαρτύρητα να είναι ομότιμος (ή ακόμα χειρότερα αλλαγή) του Διαμαντίδη στο rotation του Ομπράντοβιτς?Εγώ το πιστεύω. Πέρσι έφαγαν πάγκο οι Ντελκ/Γιαφτόκας, και δε συζητάμε ότι ο Σάρας θα παραγκωνιστεί φέτος! Απλώς λέμε ότι ΚΑΙ άμυνα θα παίξει, και στο rotation θα ενταχθεί ομαλά. Άλλωστε με τον Διαμαντίδη μπορεί άνετα να συνυπάρξει και να μοιράζονται περίπου 25/26 λεπτά ποιοτικού χρόνου συμμετοχής.
Υ.Γ: Μακάρι να κρατήσουμε την κουβέντα σε αυστηρώς μπασκετικά επίπεδα. Από τη δική μου σκοπιά, πιστεύω ότι μένω ακριβώς εκεί.
-
Tώρα μιλάς σωστα...
-
Που λειτούργησε αθέμιτα ρε συ ο πρόεδρος? Επειδή πήρε τον καλύτερο παίκτη που μπορούσε να πάρει? Εσείς απλά δεν μπορούσατε, γιατί δεν το δέχεσαι? Αν ο Ομπράντοβιτς (ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη αυτή την στιγμή και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους επίδοξους σφετεριστές του θρόνου του) ζήτησε τον Γιασικεβίτσιους, πολύ καλά έκανε εφόσον έκρινε οτι θα μας βοηθήσει να κατακτήσουμε για 5η φορά την Ευρωλίγκα.
Ο Παναθηναικός κοιτάει πάντα πώς θα ενδυναμωθεί αυτός μαζεύοντας ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά, δεν μας ενδιαφέρει να αποδυναμώσουμε τις άλλες ομάδες.
-
Βγάλε τις παρωπίδες Δημητράκηηηηη...
Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, έχει γίνει και στο παρελθόν.
Δηλαδή με ΑΥΤΗΝ την περιφέρεια που διαθέτει ο Ομπράντοβιτς, ζήτησε τόσο απεγνωσμένα τον Σάρας από τον Παύλο, ώστε αυτός να σκάσει τόσα μύρια...
Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας ρε σεις... -
Που λειτούργησε αθέμιτα ρε συ ο πρόεδρος? Επειδή πήρε τον καλύτερο παίκτη που μπορούσε να πάρει? Εσείς απλά δεν μπορούσατε, γιατί δεν το δέχεσαι? Αν ο Ομπράντοβιτς (ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη αυτή την στιγμή και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους επίδοξους σφετεριστές του θρόνου του) ζήτησε τον Γιασικεβίτσιους, πολύ καλά έκανε εφόσον έκρινε οτι θα μας βοηθήσει να κατακτήσουμε για 5η φορά την Ευρωλίγκα.
Ο Παναθηναικός κοιτάει πάντα πώς θα ενδυναμωθεί αυτός μαζεύοντας ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά, δεν μας ενδιαφέρει να αποδυναμώσουμε τις άλλες ομάδες.
-
Πάντως....
εν έτει 2005 σε συνέντευξη του ο Ομπράντοβιτς είχε ερωτηθεί αν με την μεταγραφή (τότε) του Σπανούλη (που επίσης ο ΠΑΟ είχε βουτήξει από τον Ολυμπιακό όπως και τον Διαμαντίδη) θα είχε 'πλεόνασμα' στην περιφέρεια αυτός είχε πει: 'Μπορείτε να μου φέρετε και το Γιασικεβίτσιους; Να έχω 5 άσους... Ακόμα καλύτερα...'
Δεν ήταν τυχαία μεταγραφή μόνο και μόνο για να μην τον πάρει ο γαύρος αλλά φυσικότατα έπαιξε ΚΑΙ αυτό το ρόλο του.
Μου θύμισε το F15 που ήταν να πάρουμε και άσκησαν βέτο οι Τούρκοι επειδή έτσι θα άλλαζε σημαντικά το status quo στο Αιγαίο... -
εδιτ
-
Για τον Διαμαντιδη δεν τα ξερεις καλα
-
Ναι τον πήρε τελευταία στιγμή από τα χέρια της Μπολόνια αλλά τον γούσταιρνε και ο γαύρος...
-
Τον ειχε κλεισει απο πριν τα Χριστουγεννα.
Ποια Μπολονια και ποιος γαβρος; -
Εμένα τότε κάτι είχε πάρει ο μάτης μου στις παλιοφυλλάδες ότι έκανε μεγαλύτερη προσφορά από την Μπολόνια και τον πήρε... και ότι φυσικά τον είχε στο μάτι και ο γαύρος.
-
δειτε δηλωσεις γκριερ να πεθανετε στο γελιο..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Που λειτούργησε αθέμιτα ρε συ ο πρόεδρος? Επειδή πήρε τον καλύτερο παίκτη που μπορούσε να πάρει? Εσείς απλά δεν μπορούσατε, γιατί δεν το δέχεσαι? Αν ο Ομπράντοβιτς (ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη αυτή την στιγμή και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους επίδοξους σφετεριστές του θρόνου του) ζήτησε τον Γιασικεβίτσιους, πολύ καλά έκανε εφόσον έκρινε οτι θα μας βοηθήσει να κατακτήσουμε για 5η φορά την Ευρωλίγκα.Ο Παναθηναικός κοιτάει πάντα πώς θα ενδυναμωθεί αυτός μαζεύοντας ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά, δεν μας ενδιαφέρει να αποδυναμώσουμε τις άλλες ομάδες.
Οποτε δεν μπορουν ενεργουμε αθεμιτα
Η ουσια ειναι οτι ο γαυρος εφαγε πορτα απο Γιασικεβιτσιους και ολα οσα λενε τωρα εγω τα ακουω βερεσε -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βγάλε τις παρωπίδες Δημητράκηηηηη...
Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, έχει γίνει και στο παρελθόν.
Δηλαδή με ΑΥΤΗΝ την περιφέρεια που διαθέτει ο Ομπράντοβιτς, ζήτησε τόσο απεγνωσμένα τον Σάρας από τον Παύλο, ώστε αυτός να σκάσει τόσα μύρια...
Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας ρε σεις...Δεν έχεις καταλάβει κάτι Κώστα.. Τον ζήτησε, άρα θα τον πάρει, δεν μπαίνουνε όροι και προυποθέσεις. Δεν τους νοιάζουν τα φράγκα, όσα και να είναι. Επειδή εσείς για διαφόρους λόγους δεν μπορείτε να ακολουθήσετε, δεν σημαίνει ότι εμείς παίζουμε ανήθικα.
Όλες οι παρολίγον μεταγραφές του Ολυμπιακού
Ο ταβερνιάρης πάντως τις έκανε τις δηλωσούλες του.. 'Μας φοβάται ο Παναθηναικός', 'καλύτερος ο Γκριρ από τον Σάρας' & λίγο food for thought φίλε Ταύρε: Τα ίδια λεφτά δώσαμε κι εμείς αλλά ίσως κάναμε την πρόταση μας πολύ νωρίς. Σε πείθει εσένα το 'αλλά'..?
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)