-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δηλαδη απο οτι καταλαβα - μιας και δεν το ειδα - το πηρε ο βαζελος;Πιο σωστά:** Ο Ομπράντοβιτς!**
...πήρε και κάτι σώβρακα , ταυτότητες, διπλώματα αλλά δε βαριέσαι, το κύπελλο είναι που μετράει
-
Σήμερα ίσως εννοούσε το Σπανούλη, αλλά γενικά νομίζω πως εννοεί το Διαμαντίδη, πάντα δρα σαν 'κόουτς' μέσα στο γήπεδο.
Πάντως, νομίζω πως δεν πρέπει να τα πηγαίνουν και πολύ καλά μεταξύ τους οι Σπανούλης/Σάρας. Δεν ήμουν κοντά βέβαια, αλλά μου έμοιαζε σα να έχουν κάμποση 'ένταση' μεταξύ τους.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Σήμερα ίσως εννοούσε το Σπανούλη, αλλά γενικά νομίζω πως εννοεί το Διαμαντίδη, πάντα δρα σαν 'κόουτς' μέσα στο γήπεδο.Πάντως, νομίζω πως δεν πρέπει να τα πηγαίνουν και πολύ καλά μεταξύ τους οι Σπανούλης/Σάρας. Δεν ήμουν κοντά βέβαια, αλλά μου έμοιαζε σα να έχουν κάμποση 'ένταση' μεταξύ τους.
κοίτα: Ο Σπανούλης σήμερα ήταν εξαιρετικός αλλά επειδή είναι ...Σπανούλης τις έκανε δυο μαλακουλίτσες. Τη μια πήγε μπροστά στα μούτρα του Μπουρούση να κάνει λέι απ. (πήγα να πέσω από το κρεβάτι μιλάμε) και την άλλη δεν τη θυμάμαι γμτ!
Να πούμε και μια καλή κουβέντα για τον Γιασικεβίτσιους σήμερα που δεν έκανε μαλακίες. Εάν καταλάβει ότι παίζει στον Παναθηναϊκό και όχι μονό στη γειτονιά του θα βοηθήσει. Πάντως όταν του τα έχωσε του Σπανούλη τον πέταξε πάγκο ο άλλος. Και καλά του έκανε βέβαια
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Τωρα που η ομαδα δενει ο Παο δεν υπαρχει περιπτωση να παρει νικη στο ΣΕΦ. Παμε στο πρωτο παιχνιδι στο Οακα και ο Σοφο μπαινει στο παρκε. Στιγμιαια κανει κακακια ο Μπατιστ και ο Διαμαντιδης και 15.000 βαζελακια λιποθυμουν απο τον φοβο. Ελπιζω μονο να ειναι ο Σοφο του 2005-2006
δε βαριεσαι να γραφεις copy paste σε δυο φορουμ ρε αθεοφοβε;
ΟΧΙ
-
Σήμερα ίσως εννοούσε το Σπανούλη, αλλά γενικά νομίζω πως εννοεί το Διαμαντίδη, πάντα δρα σαν 'κόουτς' μέσα στο γήπεδο.Πάντως, νομίζω πως δεν πρέπει να τα πηγαίνουν και πολύ καλά μεταξύ τους οι Σπανούλης/Σάρας. Δεν ήμουν κοντά βέβαια, αλλά μου έμοιαζε σα να έχουν κάμποση 'ένταση' μεταξύ τους.
Οπως λεγαμε παλαιοτερα Γκαλης - Γιαννακης;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
κοίτα: Ο Σπανούλης σήμερα ήταν εξαιρετικός αλλά επειδή είναι ...Σπανούλης τις έκανε δυο μαλακουλίτσες. Τη μια πήγε μπροστά στα μούτρα του Μπουρούση να κάνει λέι απ. (πήγα να πέσω από το κρεβάτι μιλάμε) και την άλλη δεν τη θυμάμαι γμτ!Αν σκεφτείς όμως πόσες προσπάθειες πήρε και πόσες ασιστ μοίρασε, δύο λαθάκια είναι σταγώνα στον ωκεανό.
Να πούμε και μια καλή κουβέντα για τον Γιασικεβίτσιους σήμερα που δεν έκανε μαλακίες. Εάν καταλάβει ότι παίζει στον Παναθηναϊκό και όχι μονό στη γειτονιά του θα βοηθήσει. Πάντως όταν του τα έχωσε του Σπανούλη τον πέταξε πάγκο ο άλλος. Και καλά του έκανε βέβαια
Απ' όσο έχω καταλάβει ο Ζοτς δε θέλει καθόλου 'χωσίματα' από τους παίκτες που δεν παίζουν και άμυνα.
-
κοίτα: Ο Σπανούλης σήμερα ήταν εξαιρετικός αλλά επειδή είναι ...Σπανούλης τις έκανε δυο μαλακουλίτσες. Τη μια πήγε μπροστά στα μούτρα του Μπουρούση να κάνει λέι απ. (πήγα να πέσω από το κρεβάτι μιλάμε) και την άλλη δεν τη θυμάμαι γμτ!
Αν σκεφτείς όμως πόσες προσπάθειες πήρε και πόσες ασιστ μοίρασε, δύο λαθάκια είναι σταγώνα στον ωκεανό.
Απ' όσο έχω καταλάβει ο Ζοτς δε θέλει καθόλου 'χωσίματα' από τους παίκτες που δεν παίζουν και άμυνα.
Ο συμπαίκτης σου σε χρειάζεται όταν κάνει τη μαλακία του. Εκεί φαίνεσαι πόσο μεγάλος είσαι. Εκεί τον στηρίζεις, με μια χειρονομία, μια κουβέντα, ένα φιλικό χτύπημα. Τι να σε κάνει όταν έχει βάλει **ΤΑ απίστευτα **όπως σήμερα ο Σπανούλης;; Να του πεις μπράβο;; Του το πεις ή όχι τον έχει δικαιώσει το αποτέλεσμα!!! Καλά κάνει και του κόβει τον τσαμπουκά του Σάρας. Δεν είναι τσιφλίκι του η ομάδα!! Για όνομα!!!
-
Μα αυτό λέω κι εγώ!
Βλέπω π.χ τον ΔΙαμαντίδη: Όταν γίνεται κάποιο λάθος στην αμυντική περιστροφή και τρώμε καλάθι, θα φωνάξει σε αυτόν που έκανε το λάθος(η θα αυτογαμωσταυριστεί αν το έκανε αυτός:P), και σε 5 δευτερόλεπτα παίζει χτύπημα στο χέρι και συνεχίζουμε για την επόμενη φάση.
-
Μα αυτό λέω κι εγώ!Βλέπω π.χ τον ΔΙαμαντίδη: Όταν γίνεται κάποιο λάθος στην αμυντική περιστροφή και τρώμε καλάθι, θα φωνάξει σε αυτόν που έκανε το λάθος(η θα αυτογαμωσταυριστεί αν το έκανε αυτός:P), και σε 5 δευτερόλεπτα παίζει χτύπημα στο χέρι και συνεχίζουμε για την επόμενη φάση.
έτσι ακριβώς
-
ελπίζω τούτο δω : http://www.basketblog.gr/index.php?opti ... Itemid=116 να είναι αλήθεια, αλλιώς θα τους σουβλίσουν στο Σύνταγμα τους Γιαννακόπουλους
-
Παίδες σήμερα όλα τα λεφτά ήταν ο Σπανούλης και ο Τσάρτσα. Νικήσαμε τον ΟΣΦΠ και ο καλύτερος παίχτης μας ήταν ΑΘΛΙΟΣ. Για το Μητσάρα λέω που σήμερα πρέπει να φαγε τουλάχιστον 20+ πόντους. Άλλα ακόμα και οργανωτικά δε μ' άρεσε. 2-3 φορές προς το τέλος πήγαινε και έστηνε το πικερό σε λάθος μεριά. Σ' εκείνη που μάρκαρε ο Βασιλόπουλας . Ο μοναδικός που μάρκαρε από το γάβρο. Αν δεν έπαιζε θα χαμε τσόντα. Ακόμα θα σκοράραμε. Μακάρι να τον πάρουμε το καλοκαίρι. Εξαιρετικός. Ρε ρεντ δε μου τον δίνεις τον άχρηστο; Ή μήπως άλλαξες γνώμη;
Ο Σάρας ήταν καλός σήμερα. Ακόμα και στην άμυνα ήταν καλός. Όσο για το κράξιμο που έκανε στον Σπανούλη πάνω στην ένταση του αγώνα, ΟΚ. Δεν είναι σωστό αλλά και ο Μητσάρας σε παρόμοιες στιγμές χτυπιέται ακόμη περισσότερο. Ακόμα και σήμερα που πρέπει να ταν από τους χειρότερους τους φώναζε συνεχώς. Ευτυχώς που πήρε το ριμπάουντ στο τέλος.
Όσο για τη παραμύθα με τη κωλοφαρδία μας ας τελειώνει παρακαλώ. Ήταν όλα τρίποντα εντελώς αμαρκάριστα που βγήκαν εντελώς αβίαστα. Και φταίνε οι ανύπαρκτοι αμυντικά παίχτες του Ολυμπιακού -εκτός Νο 13 φυσικά. Πάρτε παράδειγμα τον Τσαρτσαρή. 2,10 και είναι 1000 φορές καλύτερος περιφερειακός αμυντικός από κάτι Βασιλειάδηδες, Πρίντεζες κτλ.
Δηλαδή αν ανοίξει τα πόδια κάποιος και στηθεί φταίει ο μαμιάς; Ήμαρτον!!! -
ελπίζω τούτο δω : http://www.basketblog.gr/index.php?opti ... Itemid=116' target='_blank να είναι αλήθεια, αλλιώς θα τους σουβλίσουν στο Σύνταγμα τους ΓιαννακόπουλουςΨιτ κατι ξερεις εσυ
Μην το μαρτυρας ε? -
Eυτυχως που καποιοι ειναι υπερανω διαιτησιας....
Σε καποια φαση φωναξε ο Σαρας στον Σπανουλη και του λεει ο τελευταιος shut up(φανηκε καθαρα απο τη τηλεοραση)
Κοκκαλη αγορασε τους ενα κυπελο(σαν αυτα του ποδοσφαιρου-ξερεις εσυ) για να μη μιλανε αλλο...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Eυτυχως που καποιοι ειναι υπερανω διαιτησιας....Σε καποια φαση φωναξε ο Σαρας στον Σπανουλη και του λεει ο τελευταιος shut up(φανηκε καθαρα απο τη τηλεοραση)
Κοκκαλη αγορασε τους ενα κυπελο(σαν αυτα του ποδοσφαιρου-ξερεις εσυ) για να μη μιλανε αλλο...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
ελπίζω τούτο δω : http://www.basketblog.gr/index.php?opti ... Itemid=116' target='_blank' target='_blank να είναι αλήθεια, αλλιώς θα τους σουβλίσουν στο Σύνταγμα τους Γιαννακόπουλους
Ψιτ κατι ξερεις εσυ
Μην το μαρτυρας ε?τι να ξέρω;; Τίποτα δεν ξέρω. Τόσα χρόνια το φωνάζω για τον Ομπράντοβιτς. Δε θέλω να φύγει ποτέ και με τίποτα
-
ελπίζω τούτο δω : http://www.basketblog.gr/index.php?opti ... Itemid=116' target='_blank' target='_blank' target='_blank να είναι αλήθεια, αλλιώς θα τους σουβλίσουν στο Σύνταγμα τους Γιαννακόπουλους
Ψιτ κατι ξερεις εσυ
Μην το μαρτυρας ε?τι να ξέρω;; Τίποτα δεν ξέρω. Τόσα χρόνια το φωνάζω για τον Ομπράντοβιτς. Δε θέλω να φύγει ποτέ και με τίποτα
Καλα κοιτα να μην αφησετε τον Λαρυ και τα κορακια να φυγουν γιατι δεν σας βλεπω καλα
ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΤΡΑ ΜΟΥ
http://www.galanissportsdata.com/basket ... =307&cup=1
OSFP: 0.425
PAO: 0.390GREER: 0.881
SARUNAS: 0.257Kαι το μπασκετ δεν ειναι μπαλα :blove: . Οποιος ειναι καλυτερος κερδιζει. Για απαντα στα στοιχεια παρακαλω
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Kαι το μπασκετ δεν ειναι μπαλα :blove: . Οποιος ειναι καλυτερος κερδιζει. Για απαντα στα στοιχεια παρακαλωΑπό το ίδιο link:
OLYMPIACOS 79- 81 PANATHINAIKOS
-
-
-
Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι από τους χαρακτήρες εκείνους που όταν θέλει να πει κάτι, θα το πει γιατί δεν μπορεί να το κρατήσει μέσα του. Στα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων» υπήρχε ένας γενικότερος εκνευρισμός για τη διαιτησία του τελικού, αλλά αυτός που ήταν πιο εκνευρισμένος απ’ όλους ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης που δεν δίστασε να πει αυτά που αισθανόταν στον Λάζαρο Βορεάδη και τον Νίκο Ζαβλανό.
Τη στιγμή που αποχωρούσε από τα αποδυτήρια, ο Μπουρούσης πέρασε μπροστά από το καμαράκι των διαιτητών και βλέποντας την πόρτα ανοιχτή, κοντοστάθηκε: «Κύριε Βορεάδη είσαστε πολύ κακός σε αυτό το παιχνίδι, πολύ κακός»... Ο διεθνής διαιτητής είπε: «Κύριε Μπουρούση δεν είναι σωστό να μιλάτε έτσι» και ο παίκτης του Ολυμπιακού απάντησε: «Δεν έχω να φοβηθώ κάτι, είμαι ειλικρινής και σας λεω ότι ήσασταν κακός απόψε, όπως κι εσείς κύριε Ζαβλανέ». Η απάντηση των διαιτητών αυτή τη φορά σε πιο έντονο ύφος: «Κάνουμε πως δεν το ακούσαμε αυτό, γιατί διαφορετικά θα έχουμε άσχημη συνέχεια».
Το ξέσπασμα του Καρδιωτσιώτη σέντερ συνεχίστηκε και στους δημοσιογράφους που του ζήτησαν τη γνώμη του για τον τελικό: «Είμαι στενοχωρημένος γιατί πέρυσι στους τελικούς έγιναν τα ίδια πράγματα, στενοχωρηθήκαμε και τώρα στον φετινό τελικό κυπέλλου πάλι τα ίδια. Δεν μου αρέσει να χάνω έτσι και είναι ακόμα χειρότερο γιατί βιώσαμε την ίδια κατάσταση και νιώσαμε ακόμα πιο άσχημα αυτή την φορά. Δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει αρνητικά το ότι χάσαμε. Καλό είναι το παιχνίδι να κρίνεται από τους παίκτες και όχι από εξωγενείς παράγοντες, γιατί αξίζει σε αυτούς που είναι στο παρκέ...». τόνισε ο Μπουρούσης και συνέχισε: «Όταν χάνεται ένας τίτλος με αυτό τον τρόπο, θέλω να πιστεύω ότι δεν σε καταρρακώνει, αλλά σε κάνει πιο δυνατό... Νομίζω ότι όσοι το είδανε, έχουν μάτια, βλέπουνε και μπορούν να καταλάβουν πως χάθηκε ο τίτλος... Συνεχίζουμε και έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με την ΆΕΚ και στη συνέχεια τα μεγάλα παιχνίδια για το φάιναλ φορ κόντρα στη ΤΣΣΚΑ. Να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε»...
Δεν ήταν μόνο ο Μπουρούσης που τα είχε με τους κυρίους Βορέαδη και Ζαβλανό. Παρότι επίσημα οι «ερυθρόλευκοι» δεν είπαν το παραμικρό, μέσα στα αποδυτήρια υπήρχε πολύ εκνευρισμός απ’ όλους και σε πηγαδάκια που δημιουργούνταν κατά διαστήματα γινόταν λόγος για αρκετές φάσεις στις οποίες θεωρούν οι «ερυθρόλευκοι» ότι αδικήθηκαν. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μιλούσαν για το αντιαθλητικό φάουλ στον Τζάκσον και την τεχνική ποινή στον Τεόντοσιτς, λέγοντας ότι δεν έγινε το ίδιο με το Σπανούλη που έκανε θέατρο, ούτε με τον Τσαρτσαρή που έβαλε τρικλοποδιά στον Γκριρ στα τελευταία λεπτά. Σχολίαζαν το τέταρτο φάουλ του Μπλάκνεϊ, το γεγονός ότι είχαν τα ίδια φάουλ με τον Παναθηναϊκό ενώ οι πράσινοι έπαιζαν μακριά από το καλάθι, αλλά και τη γενικότερη αντιμετώπιση των διαιτητών. Τη φάση πάντως που σχολίαζαν όλοι ήταν αυτοί στα τελευταία 5’’ του αγώνα, όταν ο Γκριρ έχασε τη δεύτερη βολή, ο Βασιλόπουλος πήρε το ριμπάουντ, ο Τσαρτσαρής τον αγκάλιασε αλλά οι διαιτητές δεν σφύριξαν τίποτα. Σ’ αυτή τη φάση στάθηκε και ο ίδιος ο Βασιλόπουλος: «Θεωρώ ότι μου έκαναν φάουλ, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για την διαιτησία. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να βρεθούμε ένα βήμα πριν τον τίτλο. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουμε έτσι. Πιστεύω ότι στους τελικούς θα είμαστε έτοιμοι και πιο βελτιωμένοι»...
Ο ίδιος ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν είπε το παραμικρό για τους διαιτητές αλλά ήταν πολύ εκνευρισμένος μιλώντας με τους συνεργάτες του. Μάλιστα, έγινε πολύ συζήτηση και για μια κίνηση του Λάζαρου Βορεάδη κατά τη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου που ήταν προσβλητική για τον «Δράκο». Ο Γιαννάκης διαμαρτυρήθηκε για ένα σφύριγμα των διαιτητών, κάτι φώναξε στον Βορεάδη κι αυτός σήκωσε το χέρι του κι έδειξε το κεφάλι του, λέγοντας του: «Θα το θυμάμαι αυτό...». Τόσο ο Γιαννάκης όσο και όλοι ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού είδαν αυτή την κίνηση και την έχουν εκλάβει ως απειλή από τον διεθνή ρέφερι.
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)